Elke dag komt er een nieuwe absurditeit uit Duitslands domste krant, de Süddeutsche Zeitung. Vandaag vinden we dit stuk, over een krankzinnige vrouw van 59 jaar die haar man na 23 jaar heeft verlaten omdat hij verschillende “samenzweringstheorieën” aanhangt, Corona niet serieus genoeg neemt en weigert zich te laten vaccineren, schrijft Eugyppius.com.

Zij was zo getraumatiseerd door haar onvermogen haar man te overtuigen te geloven wat zij gelooft en te doen wat zij doet, dat zij besloot een “zelfhulpgroep voor familieleden van Corona-ontkenners, Corona-bagatelliseerders en samenzweringstheoretici” op te richten. Met een beetje rondneuzen op de sombere website van het Zelfhulpcentrum van München (ja, er bestaat echt zoiets), vond ik haar groep en de beschrijving ervan:

“Sinds maart 2020 regeert Corona de wereld en onze geesten. Het is geweldig als je partner en familie dezelfde opvattingen hierover hebben als jij, en je elkaar kunt steunen. Als je echter een andere mening hebt over Corona, is het leed groot, naast de “normale” Corona-angst: eindeloze, uitputtende discussies zonder bevredigende oplossing. Dit leidt tot een gevoel van machteloosheid, dat op zijn beurt leidt tot vervreemding, kleinering, woede en, in het ergste geval, scheiding.

Het is belangrijk te benadrukken dat partners/ouders/kinderen die Corona ontkennen of bagatelliseren, samenzweringstheoretici zijn. Zij zien een plan, een “plandemie”, achter dit alles, en onderschrijven verschillende samenzweringsmythes. Dit zijn geen mensen die “alleen maar” bang zijn voor de bijwerkingen van vaccinatie.

Als vrouw met een heel anders denkende partner heb ik in 2020/21 een heel angstige tijd gehad met Corona. Een van mijn grootste zorgen was dat hij mij zou infecteren, omdat hij zich niet erg goed beschermde. Deze angst verdween toen de vaccins kwamen, maar het vechten bleef. De eindeloze, destructieve ruzies over Corona beheersten ons leven en vernietigden onze verder goede en zelfs mooie 22-jarige relatie. Half november gingen we uit elkaar; alles leek verwoest. Toen ging ik door een zeer zelfkritische fase toen ik me realiseerde dat ik volledig gericht had geleefd op Corona, en dat ik uit het oog verloren had wat goed was, dus probeerden we een reünie en nu gaan we respectvol met elkaar om. …

  Nieuwe records voor sterfgevallen na COVID-19 vaccinatie in VS, EU en Italië

Door deze zelfhulpgroep op te richten, wil ik steun bieden aan mensen zoals ik om met elkaar in gesprek te gaan. Aangezien er hier geen andere hulp is, “moeten we onszelf helpen” …

Het zit er allemaal in. Het narcisme, de niet aflatende angst en hysterie (totaal losgekoppeld van wat er werkelijk gebeurt), de emotionele zelfbevrediging, de morele zekerheid, tegen het einde zelfs een sprankje zelfbewustzijn: ik had geen betere parodie kunnen schrijven als ik het geprobeerd had. Je hebt hier de archetypische Coronahystericus, een steeds obscuurdere soort die hoofdzakelijk bestaat uit insulaire stedelingen uit de hogere middenklasse die denken dat zij moreel superieur zijn – het soort mensen dat vertrouwen heeft in de “wetenschap”, veel te dure cornflakes koopt op de biologische markt en zijn mening haalt uit dezelfde staatsmedia die de afgelopen twee jaar onze cultuur hebben bestookt met Corona-angstporno.

Mensen als deze vrouw waren in 2020 en het eerste deel van 2021 bang, maar toen werden ze ingeënt, en toen dat het virus niet doodde, werden ze boos. Ze werden boos omdat het virus niet wegging, ook al wilden ze heel graag dat het virus wegging, en omdat de pers en de politici hen vertelden dat dit allemaal de schuld was van de ongevaccineerden. Het artikel beschrijft in enig detail de woede van deze vrouw, niet alleen jegens haar man, maar jegens alle ongevaccineerden – een woede jegens hen omdat zij zich niet aan de regels houden, die nog wordt verergerd door hun machteloosheid om hen te dwingen zich te laten vaccineren.

  DRINGEND: De Covid-infecties in Groot-Brittannië nemen weer toe, en 90 procent van de doden is gevaccineerd. Hebben mRNA-prikken onze kans op kudde-immuniteit verpest?

Tot nu toe hebben vijf mensen zich aangemeld voor de steungroep van deze vrouw. Op ernstige toon wordt ons verteld dat een zesde persoon op de advertentie heeft gereageerd met “een zeer negatieve reactie”. Dit is een van de redenen, legt de verslaggever uit, waarom deze vrouw met totaal mainstream opvattingen over alles anoniem wil blijven.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

We zien nu de voorspelde tekenen van de gevreesde vaccinzombie apocalyps: Razende “masker Karens,” persoonlijkheidsveranderingen, gewelddadig gedrag en reptielenhersenstam waanzinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKomiek Heather McDonald stort in op podium, breekt schedel na uitspraak: “Ik ben Vaxxed, Double Vaxxed, Boosted en Griepprik”
Volgend artikelNieuwe ontwikkelingen rond Canadees truckersprotest: Mogelijke zeeblokkades (!), militairen wimpelen verzoek tot steun af, rechtbank stopt inbeslagname benzine, Trudeau in het defensief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Vaccinzombies of zombies met domme reacties. Wat is het verschil?? Ongetwijfeld hebben tegengestelde standpunten wn vaccinaties heel.veel.leed veroorzaakt en families kapot gemaakt. Allemaal zijn we belogen en geindoctrineerd. Meer weten geeft meer verantwoordelijkheid maar.niet het recht de vloer aan te vegen met andersdenkenden. Je blootstellen MSM maakt gek. Ik las toevallig een amerikaanse link over Robert Malone. Te gek voor woorden dat journalisten met zulk taalgebruik over mensen schrijven. Maar zoals eerder een duitse journalist naar buiten bracht, inmiddels overleden, krijgen ze gedicteerd wat te schrijven . Ook Justin Trudeau schrijft niets zelf.

   • Al die poppetjes zijn en blijven verantwoordelijk, of ze voorlezen of niet.

    En “het recht de vloer aan te vegen met anderen” hebben we zeker!

    Als er niet zoveel lafaards, nieuwszuigers, randdebielen, etc waren dan had dat schoftenclubje NOOIT zover kunnen komen.

    En het is naïef te denken dat wij als dit niet heel snel stopt dat wij niet in concentratiekampen aan ons einde gaan komen.
    Ze gaan voor alles of niets, een paralelle samenleving mag er echt niet komen.

    De enige spuitdwaas waar ik nog respect voor kan hebben is degene die om (voor mij onbegrijpelijke redenen) de injecties neemt maar WEIGERT te discrimineren.
    Dus geen codes, appjes en niet koopt bij of gaat naar plekken waar het discriminatiebeleid van kracht is.
    (tot zover ben ik alleen nog maar egoïstische stumpers tegengekomen)

    • “En het is naïef te denken dat wij als dit niet heel snel stopt dat wij niet in concentratiekampen aan ons einde gaan komen. Ze gaan voor alles of niets, een paralelle samenleving mag er echt niet komen.”

     Ik hoop dat het niet zo is, Ab… maar anders wordt Gertrude vast Camp-Frau, om met haar inner-WEFfer de vloer aan te dweilen met die ongehoorzame gevangenen, en dicteert ze wat men wel en niet mag denken. Zo zie je maar dat oppressie van meningsuiting op alle niveaus en in alle lagen van de bevolking zit.

 1. Als pinokkiocratie zich nu ook even aanmeldt, dan zijn het er 6… Kan ie de hele dag lopen janken over abortussen en dat soort ongein. LoL!

 2. Zo. Kan die man eindelijk eens echt aan het leven beginnen. Hopelijk slaat hij een intelligentere vrouw aan de haak in de toekomst.
  Ook handig dat ze een groep vormen: dan weet je meteen wie je niet moet hebben.

 3. Ik zei het altijd al bij vrouwen is de ziekte van downsyndroom meer aanwezig dan bij mannen en als je dan zo ongelovelijk je gelijk in een relatie zit door te drammen en dat zelfs in de krant zet>> nou dat getuigt dan hoe stupide dat verbeten doorgedraaide gedrag is om je relatie op het spel te zetten openbaar > wow>zelfs een junk weet nog pas op plaats te maken maar een vaccin-idioot niet> dus duidelijk de ziekte van downsyndroom

 4. skaapies en bokjes.
  wheat and tare.

  zag net een prachtig kippevel filmpje in een winkelcentrum op de site van niburu.
  zo,n flash mob achtige performance.
  all i wanne say about ,
  “they” dont realy care about “US”
  M.Jackson,s hitsong.

  “They” dont.
  dat impliceerd , niet wij.
  als in , niet als ons of als wij.
  anderen als ons.
  anders als ons.

  er zijn universele wetten van vrije will.
  “zij” weten ons massaal te manipuleren zowel dader als slachtoffer van onze eigen daden tegen ons zelf te zijn.
  babylonische dubbelspraak verdien model.
  hegelian dialect.
  regels zijn om wetten tegen jezelf te breken en de manipulator de causale gevolgen bij de dader/slachtoffer te laten terwijl het als sprinkhanen je levensoogst wegjat
  Met Onze Eigen Vrije Will Toestemming..

  zo zijn we en dader EN slachtoffer,
  tegen ons zelf.

  helaas “voor hun”
  konden ze lang met woorden en letters
  roven en stelen.
  maar water bevriest nog steeds bij min 1.
  en die wet kan niet schijven of lezen.
  niet vergeten of vergeven.

  Hun God is de god van de regels
  niet van onvervreemdbare wetten.

  i am they eye in the sky..?
  i am the maker of rules , watching the fool
  oehoe ?? i can read your mind?

  presenteerd je leugens als waarheid
  dan presenteerd de waarheid je leugens.

  skaapies en bokies.
  corpus christi of corp-oratie.
  spirit vs vlees.

 5. of te wel.

  de 2 polaire realiteiten
  en polaire opposties van elkaar
  gespiegelde realiteiten.

  ik denk aan “black hole sun” song waarin de smeekbede om deze polaire zon komt
  ,” to wash away the pain/rain”
  inner earth theorie.

  de vele zelfmoorden van artiesten die van het ritueel kindermisbruik wisten.

  de geopende deur die nooit gesloten kan worden.(?)
  cern en anderen waarschijnlijk.

  misschien willen zowel zij als wij
  graag terug naar het begin of huis.

  veel punker en kraker vrijgevochte meiden
  die ik ken(de)
  aan de auasca trip zeiden vaak het zelfde.
  ik hoef de duisternis niet te vrezen.
  hm…oh?

  iedereen gewoon op huis aan.
  feestje is over.

  volgende eeuw weer.

  • Hebben meesten in het leger last van: S4B idd
   Laten zich gebruiken (oa al labrats voor fuckzinazi’s) Kun je allemaal opzoeken als je beetje de moeite neemt ipv hier een beetje ‘stoer’ te doen. Meeste gasten in het ‘korps’, zoniet alle! zijn zwaar geindoctrineerd. Overigens is ‘het korps’ hier niet uniek in.
   sterkte en wijsheid!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in