Het is een schrijnende tijdgetuigenis die momenteel op social media circuleert. Te zien op een video: een paniekerig, wanhopig meisje met een mondkapje (vermoedelijk 13 jaar oud) dat omringd wordt door artsen en andere volwassenen, alsmede haar eigen ouders en kennelijk gedwongen wordt de COVID-19 injectie te nemen. De video documenteert als geen ander het geweld en de psychologische terreur die met name kinderen tijdens de Corona-pandemie moeten ondergaan, bericht Unser-mitteleuropa.com.

“Injecteer me niet met deze troep”

Zoals te zien en te horen is, zijn de ouders van het kind aanwezig. Het meisje smeekt in het Spaans om haar niet “met deze troep te injecteren” (het is dus geen angst voor de naald, zoals vaak wordt beweerd). Maar het smeken en huilen is tevergeefs; minstens vier volwassenen praten onafgebroken tegen haar. Uiteindelijk wordt het meisje tegen haar wil en met applaus van de ouders met het experimentele brouwsel ingeënt. Een misdaad vastgelegd op video:

“Ik walg enorm van deze wereld die de verdomde psychopaten en de
smerige angsthazen van het leven creëren

Veel walging … en medelijden”

Backup:

In een andere video bevestigt het meisje dat het de angst voor het vaccin was die haar zo in paniek en angst bracht:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“De drang om kinderen en jonge volwassenen te dwingen zich te laten vaccineren, is niets minder dan een samenzwering tot moord”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe volgende grens die overschreden wordt, is het ontzeggen van medische behandeling aan de ongevaccineerden
Volgend artikelDr. Nicole Delépine: De ernstige bijwerkingen van Covid vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

68 REACTIES

 1. Dit is vreselijk. Op deze leeftijd heeft ze waarschijnlijk al genoeg gehoord en gezien en haar gezode verstand zegt nee. Dit is niet minder dan kinder mishandeling. Laat staan als je nagaat hoeveel andere kindere het of moeten van de familie. Waarom zoveel paniek bij kinderen die nog steeds hun sterke immuniteit hebben om op te vertrouwen. Echt shockerend. En dan is dit maar 1 voorbeeld. Wanneer wachten mensen nu eens niet alleen uit paniek te reageren. Maar gezond verstand te gebruiken.

 2. Die ongelooflijke trut (een smeriger woord was op zijn plaats) van een trien in verpleegster pakje daar zelfvoldaan bij staat te kijken. Wat een voorbeeld ze van absolute degeneratie van een deel van wat eens de mensheid was.
  En daar stuurt dat zoodje ongeregeld in den haag ook op af.

 3. Waarschijnlijk is het arme meisje al op de hoogte dat als het haar niet ernstig ziek maakt en gelukkig overleefd dat ze echt een hoog risico loopt om nooit geen kinderen te kunnen krijgen. Op deze leeftijd weten ze vaak beter met social media om te gaan dan de ouders. Dus een grote kans dat zij zich beter heeft verdiept in het vervolg van de prikken dan de mensen die haar zouden moeten beschermen., Die verpleegkundigen moeten zich de ogen uit het hoofd schamen.

 4. Weer interessant; links juicht het idee toe dat kinderen die wel willen dat zonder de toestemming van de ouders moeten kunnen doen omdat ze zelf moeten beslissen. Maar als het kind niet wil dan geldt dat opeens niet meer.
  Wat mij betreft mogen ze alle volwassenen hierbij betrokken ophangen.

 5. En zo zien we een moord vastgelegd op camera. Ze weet wat voor troep het is, ik zou ook het gevoel hebben dat iemand me inspuit met een levenseinde spuit, maar dan nog erger want misschien blijf je wel een paar jaar leven met de gevolgen.

  Je kunt mensen net zo goed een gasdouche geven. Oh, is dat een Godwin? Niet als de vergelijking één op één op gaat, dan is het gewoon een vergelijking.

  Ik zit hier gewoon naar de nazi’s te kijken die mensen afmaken. Hoe walgelijk. Kon het filmpje niet langer dan een paar seconden zien.

 6. Je zal dat meisje maar zijn, elke dag opnieuw in angst omdat je weet dat je spontaan dood en doodziek kan worden of door hartfalen dood neer kan vallen. Ik hoop voor haar dat ze er niks aan over gaat houden. En al die volwassenen er omheen mogen van mij ter dood verdoordeeld worden, dit is martelen, verkrachting (iets tegen je wil in het lichaam brengen) en poging tot aanbrengen van zwaar letsel of poging tot moord. Wát een wereld wat een wereld.

 7. Lieve mensen, ik bid voor dit meisje en ook voor die andere kinderen die onder dwang deze gifspuit hebben gekregen, dat God en Jezus Christus al deze kinderen zal behoeden voor het slechte, wat God doet met de ouders en verpleegkundigen, doktoren, gifmengers en die mee werken aan deze mishandeling, is zijn oordeel.
  Wij mensen hebben geen recht om te oordelen, dat kan alleen God.
  Ik begrijp goed dat wij dit misdadig vinden,en de schuldige willen veroordelen, alleen God geeft en neemt het leven.
  Amen.

 8. Tja, hier kun je ook vanalles over denken waarom er twee aparte videos nodig zijn om duidelijk te maken dat het niet om de naald te doen is. Ik heb ook al zeer kleine huilende kinderen met bloedneuzen gezien (om niet te zeggen baby’s) die men dwangmatig zo’n bezemsteel in de neus stopte. (en dat zonder knuffeltje)

 9. Afschuwelijk dit! Mijn hart huilt. Pure kindermishandeling.
  Maar het meisje in de tweede video, is dat werkelijk hetzelfde meisje? Kijk naar de haarinplant, de wenkbrauwen. Ik twijfel of zij hetzelfde meisje is.

 10. René Tom
  Ik ben het met je eens. Ik vind het verschrikkelijk wat er gebeurd is met dit meisje en vele anderen. Ben tegen de prik want vaccinatie kan ik het niet noemen. Inderdaad Mengele praktijken. Het oordeel zal komen. Op God Zijn tijd.
  Ik vindt het ook misdadig en bid dat de ongevaccineerde sterk zijn om vol te houden dit niet te nemen. Gif is het.

  • Nou, dat is toch aardig.
   Dat je ons niet vergeet mee te nemen in je gebed. Daar kunnen we wat mee.
   Maar ik denk dat je beter niet over mij kan hebben, anders kan je het verder wel schudden daar boven.

  • Beste Helmy, God zal niet oordelen en niet veroordelen, een ook nooit straffen nooit niet, om de eenvoudige redenen dat God pure onvoorwaardelijke liefde is, dit zijn Jezus woorden. dat !! is de ware God, dus niet die van de bijbel

    • Ja natuurlijk ken ik dat heel goed, maar dat was een heel andere reden, Jezus zegt daar over, ik wilde stennis maken in de tempel, omdat ik wist dat mijn tijd gekomen was, en door dit te doen en de farizeeën en Schriftgeleerden uit te schelden, dat ik dan gearresteerd zou worden, en zo dus de aandacht te vragen.

        • Dank je wel. Hopelijk lees je mijn reactie op het tijdstip 16:38. Ik constateer overigens dat ik de negen brieven niet zal gaan downloaden. Wellicht kun je me vertellen of ze overeenkomen met de brief van onderstaande bijgeplaatste link? Voordat ik God leerde kennen, ben ik werkzaam geweest binnen de spirituele sector en ik kan je vertellen dat de brief waarnaar ik verwijs alsook het blog waarnaar jij verwijst directe correlatie hebben met deze vorm van new age spiritualiteit. Ik herken de toon. De toon van de misleiding. Beste Arnoud, laat jezelf niet misleiden. Zoek de Waarheid; lees Handelingen en onderneem actie zodra je er klaar voor bent. Alles wat we nodig hebben om te weten, staat in het Woord van God. Ondersteunende literatuur is het beste te vinden daar waar de auteur zich volstrekt houdt aan het Woord van God. Gods zegens, Arnoud.

        • Ik heb zelf ook even gezocht en vond dit: https://libris.nl/BookInfo/GetSample?guid=a2dde5a8-6cb4-4133-bf0e-1f54638871d4 Tweede druk, dus zou kunnen dat de eerste druk in 2006 was. Op het paars ingerichte christuswijs lees ik de uitdrukkingen: gechanneld en de hoogste spirituele bron. Doet me denken aan het boek a course in miracles, eveneens gechanneld. Een boek welke ik ooit heb aangeschaft voor de prijs van 120 guldens en welke ik uiteindelijk radicaal gemolesteerd heb alvorens het naar de papiercontainer te brengen. Beste Arnoud, wanneer je het Woord van God werkelijk wilt leren kennen en begrijpen, adviseer ik je toch de oude statenvertaling maar te gaan lezen. Het spijt me anders voor je. En neen, de hedendaagse kerken zijn niet het antwoord.

        • Dan heb jij niet het juiste boek ( brieven ) gelezen, want dan praat je wel anders, en trouwens het is heel zwak om het af te geven aan zogenaamd channelen verward het niet met het hedendaagse channelen door mediums daar heeft het niets mee te maken, want is de bijbel niet ook inspireert door de geest, is zo in de gedachten of geest van de mensen gekomen die dat op geschreven hebben. maar oordeel niet als je niet het juiste boek gelezen hebt: Christus keert terug. onthult verbijsterende waarheid.

        • dan heb jij dus niet het juiste boek ( brieven ) gelezen, want als je die wel leest, en lees eerst maar eens de eerste druk, de eerste 9 brieven van 2006, dan kom maar weer eens terug, en als je het begrepen hebt en niet dus met een vooroordeel het te lezen, zul je merken en begrijpen dat het Jezus werkelijk zelf is.

        • het heeft werkelijk niets !!! met new age te maken, als u de brieven niet goed kent weet u ook niet goed wat Jezus schrijft en bedoelt. de kerk kent de ware God niet, wel die van de bijbel, en dat is nou juist niet de ware God, want Jezus legt dat ook goed uit, door zijn ervaringen in de woestijn zijn 40 dagen heeft Hij de ware God gezien en ervaren door zich heen. het is in tegenstelling van de God van de bijbel een God van pure onvoorwaardelijke liefde, die nooit zal oordelen nooit zal veroordelen, en nooit zal straffen, die !! God wat Jezus de vader noemde ervaren en gezien. en dat !!! leerde Jezus zijn leerlingen en de joden in die tijd, en droeg Jezus ook uit in de praktijk.

        • Domme vraag?
         Ik help jullie alleen maar een beetje op weg.
         Ik vind het wel grappig zo allemaal.
         Hele verhandelingen die nergens over gaan, die kerel is al 2000 jaar dood.
         En wat weet ik er nou van.
         Niemand weet het precies.

        • de opmerking… die kerel, is al een zeer minderwaardige opmerking, en die is niet dood, want iedereen leeft door, de dood is alleen maar een fysieke dood, de dood of het einde van het niet meer werkende lichaam dat is alles, en by the way, als je helemaal niets met geloof of religie hebt, is dat ook prima, maar zeg dat dan gewoon, dan is het ook goed, en hoeven we geen onzinnige discussie te voeren.

        • Nou nou nou nou.
         Is kerel ook al een minderwaardige opmerking.
         Het was toch ook een vent, mag ik aannemen.
         Hij liep toch niet als eerste in een regenboog jurk.
         Een spijkerbroek hadden ze toen nog niet.

        • ja natuurlijk is het een minderwaardige en een zeer beledigende opmerking, want realiseer je wel, dat je het niet tegen een gewoon mens hebt he, een zeer liefdevolle zeer hoge spirituele persoon gaat, die heel dicht bij het Goddelijke bewustzijn zit en het Christus bewustzijn, dus tegen een gewoon mens op aarde zou dat kunnen, en dan nog is het respect loos, en daar moet jij nog veel in leren denk ik, maar nogmaals als je niets met geloof kerk of spiritualiteit hebt zeg dat dan gewoon, en maak het voor je zelf en mij niet onnodig moeilijk, en ga je eigen pad van ontwikkeling in bewustzijn verder.

 11. Sprakeloos, wat vreselijk. Ik ben een grote, lange, lompe volwassen vent. Heb zitten janken en het filmpje afgezet, ik kan het gewoon niet aanzien. De machteloosheid in haar ogen spreekt boekdelen, ik kan gewoon voelen hoe ze zich zo verraden voelt, door haar eigen ouders nota bene. Die wat mij betreft een langzame en vooral zeer pijnlijke dood mogen sterven voor wat ze hun eigen prachtige dochter aandoen. Als ik hier bij was geweest of ik zou in een soortgelijke situatie komen, had ik mezelf niet in kunnen houden. Ik was er wild op los geslagen, had ze finaal gesloopt, zwart voor mijn ogen. Zo hard dat ze van geluk mogen spreken als ze het overleven. Ze zouden gegarandeerd de rest van hun leven invalide zijn. De consequenties zullen me een worst wezen. Dit gaat letterlijk tegen alles in wat, goed, rechtvaardig, verstandig, rationeel, respectvol en vooral liefdevol is. En het zijn juist dit soort dingen die me juist strijdvaardiger en vastbeslotener maken dan wat dan ook, dit mag niet gebeuren. Dit kan niet gebeuren. Bedankt voor het delen Frontnieuws. Jullie zijn een van mijn recent ontdekte nieuwe favoriete sites.

 12. Wat ben je voor ouder als je een gentheraoie geeft aan je kind die in een testface zit? Ze zijn dit kind niet eens waard. Het zijn monsters deze ouders en dan druk ik me nog mild uit.

 13. Als de overheid en alle media massaal blaten dat de vaccins de enige redding zijn tegen het dodelijke virus en tegengeluiden daar geen kans krijgen, dan kan ik me wel voorstellen dat goedbedoelende ouders denken dat ze het beste voor hun kinderen doen door ze te laten vaccineren, desnoods met enige aandrang. De overheid die besluit ook jongeren en kinderen te laten vaccineren en hen daarmee bloot te stellen aan een onnodig risico, die zijn werkelijk schuldig, en niet de ouders die niet beter weten en er in sommige gevallen te laat achter komen ten koste van hun kind, dat hen een verkeerd beeld is voorgehouden.
  Als het meisje in de tweede opname hetzelfde is als in de eerste opname, dan is het trouwens de vraag of het wel gaat om een geïnformeerd meisje dat weet heeft wat voor troep er in de pseudovaccins zit. In het kleine stukje Engels dat te horen is in de tweede opname lijkt ze te zeggen: “I did want to get vaccinate(d). I just was pretty afraid, so the nurses (were) helping me and I got vaccinate(d).” Dan is de uitroep in de eerste opname “Ik wil die gore troep niet” slechts een emotionele reactie en niet gebaseerd op inzicht in de inhoud van de vaccins. Is er iemand die voldoende Spaans beheerst om te horen wat ze in de rest van de tweede opname zegt?

  • Als het hebben van een goed stel werkende hersens een voorwaarde was om kinderen op de wereld te mogen zetten, dan waren er nu veel mensen kinderloos.

 14. Het is inderdaad een drama arm kind inderdaad meer verstand dan haar ouders het lijkt een beetje op een laboratorium van dokter Mengele ophangen aan een hele hoge boom die lui God weet wat voor drama.s er nog meer schuil gaan achter al deze zogenaamde prikstraten mijn zus heeft twee vaccinaties gehad ze is 71 en als ik haar nu bel dan lijkt ze wel dement komt door de prik zeg ik tegen m’n zwager nee zit in de familie zegt hij dan m N moeder werd dement met 68,mijn zus was oké helder en actief nu zit ze als een klein meisje van acht te giechelen als ik haar video bel met een scheef getrokken mond ik heb erop aangedrongen om een arts te raadplegen m.n zwager heeft het onder controle zegt hij onder controle de gifprik waar haalt hij het vandaan ik de k dat heel veel mensen dit soort dingen meemaken en wat zegt hij dan als de derde prik moet gaan we ook ik noem mijn zwager nu amoebe voor de gene onder jullie die het niet weten een amoebe is een eencellig weekdier zonder hersenen triest zoiets

  • @ Car – Check a.j.b. de oproep van Erik Obben augustus 14, 2021 at 18:03 hierboven. Jij spreekt toch – dacht ik – wel een woordje Spaans?

 15. Wat een domme ouders. Dat noem ik geen ouders. Ze moeten meteen opgepakt worden. En gestraft worden net als de priksters. Dit is verkrachting.
  Arme meid. ?

 16. Even wat dingen in de juiste context plaatsen. Dit meisje wilde zelf wel degelijk de mRNA gentherapie prik maar was bang voor het prikken zelf.

  Een opmerking voor de redactie.
  Check voordat jullie iets plaatsen eerst even of wat jullie plaatsen ook daadwerkelijk waar is.

  Er gaat al genoeg dis- en misinformatie rond op het internet en ja dus ook bij de alternatieve media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in