In de laatste aflevering van de podcast “The Hidden Gateway” spreekt gastheer Justin Williams met Dr. Robert Malone, een internationaal erkende arts en wetenschapper die heeft geholpen bij de uitvinding van mRNA-vaccins. “Het idee dat als je een werkplek hebt waar iedereen gevaccineerd is, er geen virusverspreiding zal zijn, is totaal onjuist. Een totale leugen,” meldt Childrenshealthdefense.org.

Het veelomvattende gesprek gaat over:

De uitvinding en het vroege testen van mRNA-technologie, waarbij Malone nauw betrokken was. Hoe regeringen verschillende vormen van dwang gebruiken om het gebruik van vaccins te bevorderen, een beleid dat volgens Malone illegaal is. Hoe volksgezondheidsinstanties niet beschikken over de normaal vereiste informatie over veiligheid en werkzaamheid voor een wereldwijde vaccinatiecampagne. Hoe regeringen en volksgezondheidsinstanties liegen tegen het publiek “voor hun eigen bestwil”. Malone noemt twee gevallen waarin burgers werden “verleid” tot het nemen van wat hij het “experimentele” vaccin noemt.

“Er was een periode waarin West Virginia mensen probeerde te laten vaccineren. En dus hadden ze een jachtgeweer loterij. En in Canada was er een beleid om kinderen gratis ijs aan te bieden om ze zover te krijgen dat ze de prik zouden nemen, zelfs zonder toestemming van hun ouders. Dus dat zijn slechts twee bijzonder duidelijke voorbeelden van oneerlijke dwang … Het is eigenlijk niet legaal,” zegt Malone.

Malone vergelijkt wat er vandaag de dag gebeurt met COVID-vaccins met de illegale medische experimenten die werden uitgevoerd door Nazi-Duitsland.

Malone zegt dat de westerse wereld “had afgesproken dat we dat niet meer zouden doen. Maar toch, van tijd tot tijd lijken we het te vergeten, en natuurlijk, Tuskegee is een voorbeeld, en eerlijk gezegd, is dit wat nu gebeurt een ander voorbeeld.”

In een poging om de verkeerde informatie uit de medische wereld toe te lichten, zegt Malone dat volledig gevaccineerde personen COVID kunnen verspreiden.

“Het idee dat als je een werkplek hebt waar iedereen gevaccineerd is, er geen virusverspreiding zal zijn, is totaal onjuist. Een totale leugen,” zegt Malone.

De gevaccineerden zijn in feite de “superverspreiders” waarover iedereen in het begin van de pandemie werd verteld, stelt Malone.

“Als je het wetenschappelijke feit in ogenschouw neemt dat gevaccineerden minder symptomen hebben dan ongevaccineerden, maar de ziekte toch gemakkelijk kunnen verspreiden, denk dan eens aan je gevaccineerde collega, wiens ongevaccineerde zoon de ziekte mee naar huis heeft genomen en aan hem heeft gegeven … Hij heeft misschien geen symptomen … maar hij zal het virus zeker produceren. En hij zal zeggen, hé, ik kan gaan werken vandaag. Maar hij zal het virus als een gek verspreiden.”

Malone had het ook over het concept  van “de nobele leugen:”

“Als de regering je niet vertellen wat de vaccinrisico’s zijn, en ze vertellen je niet wat er echt aan de hand is omdat ze denken dat je het nieuws niet aankan … dit wordt de edele leugen genoemd.”

Malone veroordeelt de “nobele leugen” als “paternalistisch autoritarisme”. Hij zegt dat het idee van “regeren-door-liegen” teruggaat op Plato en de oude Griekse filosofie die stelt dat het “goed is voor politici en mensen in gezaghebbende posities om te liegen tegen het grote publiek omdat zij speciale kennis en vaardigheden hebben om dingen te begrijpen … en het grote publiek kan dat niveau van informatie niet aan. En dus is het oké om tegen hen te liegen.”

Luister naar de podcast:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 GREAT RESET DOSSIER

5 DOMSTE dingen die mensen doen die hen vatbaarder maken voor het oplopen van en misschien sterven aan de komende Covid-19 virus mutatiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe is het Davos World Economic Forum betrokken bij de coronavirus pandemie?
Volgend artikelEen bericht aan de ontwaakten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

  1. En in Canada was er een beleid om kinderen gratis ijs aan te bieden om ze zover te krijgen dat ze de prik zouden nemen….Dit is het verhaal van de kinderlokker; hij belooft ze lekkere snoepjes als ze met hem meegaan. Kindermisbruik in een andere vorm maar net zo erg !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in