© prostooleh / Freepik

Als u op het punt staat te worden opgesloten omdat politieke beleidsbeslissers verstrikt zijn geraakt in de obsessie van maatregelen zoals lockdowns die volledig ondoeltreffend zijn gebleken bij het beperken van SARS-CoV-2, dan zult u blij zijn te horen dat nog draconischer maatregelen zoals avondklokken geen enkel effect hebben op de verspreiding van SARS-CoV-2. U kunt dit resultaat, dat we zo meteen met een studie zullen aantonen, aangrijpen om vraagtekens te zetten bij de mentale gesteldheid van politieke actoren, u kunt het ook aangrijpen om u af te vragen of er heel andere motieven achter uitgaansverboden zitten dan het terugdringen van de incidentie van SARS-CoV-2, bericht Sciencefiles.org.

Deze onthullende studie is afkomstig van Samuel de Haas, Georg Götz en Sven Heim, die werkzaam zijn aan respectievelijk de Justus Liebig Universiteit in Giessen en het Leibniz Center for European Economic Research (ZEW) in Mannheim. Zij hebben gebruik gemaakt van een situatie die niet meer zal bestaan na de machtigingswet die vandaag door het Duitse parlement is gejaagd (staten die zichzelf macht ontnemen): verschillen in de maatregelen tegen de verspreiding van SARS-CoV-2. De volgende tabel geeft een overzicht van de verschillen die kunnen worden geconstateerd met betrekking tot de invoering van een uitgaansverbod in de provincies van Hessen:

De gegevens over de uitgaansverboden die van 18 november 2020 tot en met 2 februari 2021 van kracht waren, zijn hierboven weergegeven. Zoals te zien is, hadden niet alle districten een avondklok. Zoals u kunt zien, waren de uitgaansverboden van verschillende duur, en begonnen en eindigden zij op verschillende tijdstippen. Een echte puinhoop, een mooie Hessische puinhoop, waar de inwoners van Hessen zeker onder geleden hebben, maar die voor sociale wetenschappers de charme met zich meebrengt die beschreven wordt met de broze term “natuurlijk experiment”. Omdat uitgaansverboden op verschillende tijdstippen beginnen, voor verschillende tijdsduur gelden en niet in alle provincies worden toegepast, is het mogelijk te testen of uitgaansverboden van invloed zijn op de incidentie van SARS-CoV-2, d.w.z. het aantal positieve testpersonen dat door het RKI wordt gemeld – en dat is precies wat de auteurs hebben gedaan.

  Chinees consumptie-ijs test positief voor Covid-19

De basis is een econometrisch model, dat wij u zullen besparen. Het is gebaseerd op paarsgewijze vergelijkingen die uiteindelijk, onder verschillende omstandigheden, testen of de groeipercentages in de incidentie van SARS-CoV-2 in districten met avondklok verschillen van de groeipercentages in districten zonder avondklok. De resultaten van de analyses zijn weergegeven in de onderstaande tabel. Zoals u kunt zien, ziet u niets, geen enkel statistisch significant effect:

De variabele “Incidence Spread” wordt gebruikt om na te gaan of de verspreiding van SARS-CoV-2 vóór de invoering van de avondklok een andere dynamiek vertoonde, waardoor districten met avondklok worden onderscheiden van districten zonder avondklok. Uit de resultaten blijkt duidelijk dat er geen differentiële dynamiek is. Dus als u eerder dacht dat er een avondklok is ingevoerd in bijvoorbeeld de Bergstrasse, dit was terug te voeren in vergelijking met een snellere toename van het aantal gevallen in andere districten, vergeet dat dan, want dat is niet het geval.

De districtsbestuurder en zijn districtsraad, die verantwoordelijk zijn voor de maatregel, wilden kennelijk hun spierballen laten zien en vermoedelijk kregen hun miniatuur-ego’s een millimetersprong door de macht om anderen op te sluiten.

Het echte resultaat van de analyse is te vinden in de serie “Effective Curfew”. Het maakt niet uit hoe lang je de “Incubatieperiode” instelt, d.w.z. de tijd die het zou moeten duren voordat een avondklok of lockdown wordt weerspiegeld in het aantal gevallen, of het nu 7 dagen, 10 dagen of 14 dagen zijn, het resultaat is altijd hetzelfde: een avondklok heeft GEEN invloed op de ontwikkeling van het aantal gevallen. Interessant is dat een avondklok ook geen effect heeft op de mobiliteit. Dit blijkt uit de resultaten in de serie met de naam “Mobility Lead”. Hier hebben de auteurs bewegingsgegevens geëvalueerd die worden verzameld via de signalen van mobiele apparaten.

  Trap er niet in - De "Indiase Covid variant" bestaat niet, ze hebben zelfs de "Originele" Covid variant niet geïsoleerd

Wij weten niet of u blij zult zijn te weten dat u, als u binnenkort aan een avondklok wordt onderworpen, zult worden opgeofferd aan een manisch idee van politieke actoren (of onderdanig zult zijn aan andere behoeften van politieke actoren), maar volgens deze studie is het duidelijk dat een avondklok GEEN effect heeft op de incidentie van SARS-CoV-2. De studie sluit aan bij een lange reeks studies die reeds hebben aangetoond dat vrijheidsbeperkende maatregelen zoals een lockdown, hoewel ze de grondrechten beroven, geen effect hebben op de incidentie van SARS-CoV-2. Science heeft deze studies hier bijeengebracht.

Dat uitgaansbeperkingen en lockdowns geen effect hebben op de incidentie van SARS-CoV-2 is iets wat zelfs politieke actoren kunnen weten. De resultaten zijn vrij beschikbaar. Alternatieve blogs presenteren de resultaten met regelmaat; politieke beleidsbeslissers negeren ze met dezelfde regelmaat. Gezien de schade die is aangericht door lockdowns en avondklokken, kan men deze onwetendheid alleen verklaren met absolute domheid, ideologische koppigheid, wat grotendeels hetzelfde is, of opzettelijkheid, d.w.z. kwaadwilligheid.

Globaal lockdown-beleid in naam van een pandemie: een scenario “gepland” door de Rockefeller Foundation en Global Business Network

Vorig artikelHet lockdown paradigma is aan het instorten
Volgend artikelVerslag van de Israeli People Committee over sterfgevallen door vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in