Het laatste verslag van Public Health England over Covid-19-infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen toont aan dat de Covid-19-injecties niet werken, en blijkbaar de ontvanger slechter maken als hij wordt blootgesteld aan het vermeende Covid-19 virus, omdat de volledig gevaccineerde bevolking 21% van alle infecties maar 58% van alle Covid-19-sterfgevallen voor haar rekening neemt, bericht Dailyexpose.co.uk.

PHE brengt om de twee weken een technische briefing uit over Covid-19 varianten, en de 21e update die op 20 augustus 2021 werd vrijgegeven, levert verder bewijs; net als eerdere rapporten hebben gedaan, dat de Covid-19 vaccins in feite het risico op ziekenhuisopname en overlijden verhogen, in plaats van het te verminderen met de 95% die door de vaccinfabrikanten wordt beweerd.

Volgens het verslag zijn er sinds 1 februari 2021 tot 15 augustus 2021 183.133 bevestigde gevallen onder de ongevaccineerde bevolking, een stijging van 32.079 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, waarin het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 2021 151.054 bedroeg.

Er zijn ook 26.194 bevestigde gevallen bij mensen die 21 dagen voor hun positieve test een eenmalige dosis van een Covid-19 vaccin hebben gekregen, een stijging met 2.176 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, toen het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 2021 24.018 bedroeg.

Het aantal bevestigde gevallen bij mensen die meer dan 21 dagen voor hun positieve test een eenmalige dosis van een Covid-19-vaccin hadden gekregen, bedraagt 62.763 tot en met 15 augustus 2021. Dit is een stijging van 17.674 ten opzichte van het vorige verslag, waarin het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 2021 46.089 bedroeg.

Tot slot blijkt uit het laatste verslag dat er 73.372 bevestigde gevallen van de Delta Covid-19 variant zijn onder de volledig gevaccineerde bevolking, een stijging van 26.364 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, toen het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 2021 47.008 bedroeg.

Dit betekent dat de volledig gevaccineerden 21% van alle infecties vertegenwoordigen, de gedeeltelijk gevaccineerden die meer dan 21 dagen voor een positieve test zijn gevaccineerd 18% van alle infecties, de gedeeltelijk gevaccineerden die minder dan 21 dagen voor een positieve test zijn gevaccineerd 7,5% van alle infecties en de ongevaccineerden 52,8% van alle infecties.

  COVID-prikken vernietigen de spermabeweeglijkheid, veroorzaken spontane abortussen en beschadigen de eierstokken van vrouwen

Dit is een duidelijk bewijs dat de Covid-19-vaccins infectie of overdracht niet voorkomen, gezien het feit dat de volledig gevaccineerden positief testen. Dit wordt ook bevestigd door het feit dat in de klinische proeven (die nog moeten worden afgerond) niet werd gemeten of de injecties infectie of overdracht verhinderden, maar alleen of het risico van ziekenhuisopname en overlijden werd verminderd.

Het werd onlangs ook bevestigd door SAGE zelf in een rapport voor de Britse regering dat op 26 juli 2021 werd gepubliceerd, getiteld “Long term evolution of SARS-CoV-2“, waarin het verklaarde dat vaccins de infectie bij de meeste mensen niet volledig voorkomen en dat het onderzoek moet worden gericht op vaccins die infectie en transmissie verminderen.


SAGE verklaarde echter dat de huidige vaccins volgens hen uitstekend zijn om het risico van ziekenhuisopname en ziekte, en dus overlijden, te verminderen. Dat is vreemd, want uit de gegevens in het 21e rapport van PHE blijkt juist het tegenovergestelde.

Volgens het rapport zijn er sinds 1 februari 2021 tot 15 augustus 2021 390 sterfgevallen onder de ongevaccineerde bevolking, een stijging van 137 ten opzichte van de laatste telling in het vorige rapport, waar het bevestigde cijfer 253 was tot 2 augustus 2021. Dit komt neer op 0,2% van alle bevestigde infecties onder de ongevaccineerde bevolking, wat overeenkomt met het gemiddelde sterftecijfer sinds het begin van de vermeende Covid-19 pandemie.

Tot 15 augustus 2021 zijn er echter in totaal 679 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerde bevolking. Dit is een stijging met 277 ten opzichte van het vorige verslag, toen het aantal bevestigde sterfgevallen 402 bedroeg. Het komt ook overeen met 0,9% van alle bevestigde infecties onder de volledig gevaccineerde bevolking. Dit wijst erop dat het Covid-19 vaccin het risico op overlijden met ten minste 338% verhoogt in plaats van het risico op overlijden met 95% te verlagen.

  Voormalig Pfizer-medewerkster signaleert FDA-studie, waarschuwt dat Pfizer-vaccin COVID met meer dan 300% verhoogt

Er waren ook 90 sterfgevallen onder degenen die meer dan 21 dagen voor de positieve test werden gevaccineerd, en 14 sterfgevallen onder degenen die minder dan 21 dagen voor de positieve test werden gevaccineerd. Dit betekent dat 66% van alle sterfgevallen voor rekening komt van degenen die ten minste één dosis van een Covid-19-vaccin hebben gehad, terwijl 58% van alle sterfgevallen voor rekening komt van de volledig gevaccineerden.

Helaas neemt voor degenen die gevaccineerd zijn het risico op overlijden ook toe als zij onverhoopt met Covid-19 in het ziekenhuis worden opgenomen.

Volgens het verslag zijn er sinds 1 februari 2021 en 15 augustus 2021 4.033 ziekenhuisopnames geweest onder de niet-gevaccineerde bevolking, waaronder positieve gevallen waarbij bij opname in het ziekenhuis een monster is genomen, dat later hun positieve testresultaat voor Covid-19 bevestigde. Dit is een stijging van 1.073 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, waarin het aantal bevestigde gevallen 2.960 bedroeg tot 2 augustus 2021.

Uit de 390 sterfgevallen onder de ongevaccineerden blijkt dat 6% van de ongevaccineerde bevolking is overleden na een ziekenhuisopname met Covid-19.

Uit het verslag blijkt echter dat er tot 15 augustus 2021 2.204 ziekenhuisopnames zijn geweest onder de volledig gevaccineerde bevolking, waaronder positieve gevallen waarin bij opname in het ziekenhuis een monster is genomen dat later het positieve testresultaat voor Covid-19 bevestigde. Dit is een stijging van 849 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, toen het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 1.355 bedroeg.

Uit de 679 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerde populatie blijkt dat 30% van de volledig gevaccineerde populatie is overleden na een ziekenhuisopname met Covid-19.

Uit de gegevens over ziekenhuisopnames, waarbij bevestigde gevallen van ziekenhuisopname zijn uitgesloten, blijkt echter dat het sterftecijfer onder volledig gevaccineerden nog hoger ligt.

Volgens het verslag zijn er sinds 1 februari 2021 en 15 augustus 2021 2.270 ziekenhuisopnames geweest onder de ongevaccineerde bevolking, waarbij de positieve gevallen zijn uitgesloten waarin bij ziekenhuisopname een monster is genomen dat later het positieve testresultaat voor Covid-19 heeft bevestigd. Dit is een stijging van 532 ten opzichte van de laatste telling in het vorige verslag, waarin het aantal bevestigde gevallen tot 2 augustus 2021 1.738 bedroeg.

  Linkse ophef in Italië: Eerste polikliniek voor vaccinslachtoffers geopend

Uit de 390 sterfgevallen onder de ongevaccineerden blijkt dat 17% van de ongevaccineerde bevolking is overleden na een ziekenhuisopname met Covid-19.

Het aantal volledig gevaccineerden dat tot 15 augustus in het ziekenhuis is opgenomen, bedraagt 1.236, een stijging ten opzichte van het vorige verslag. Uit de 679 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerden blijkt dat 55% van de volledig gevaccineerden is overleden na een ziekenhuisopname met Covid-19.

Volksgezondheidsinstanties, de regering en wetenschappelijke adviseurs met gevestigde belangen in de farmaceutische industrie zullen natuurlijk proberen zich hier onderuit te praten door te beweren dat de cijfers moeten worden berekend op basis van de bevolking als geheel. Dat zou een mooie methode zijn als bewezen zou zijn dat de Covid-19 injecties infectie en overdracht voorkomen, en als iedereen in het Verenigd Koninkrijk met Covid-19 geboren zou worden.

Maar geen van beide is waar, en daarom moeten de gegevens worden geanalyseerd aan de hand van het aantal bevestigde gevallen van Covid-19 in elke populatie, en dit laatste verslag van PHE toont aan dat het risico van ziekenhuisopname en overlijden toeneemt in de volledig gevaccineerde populatie

Dit moet eerder een bewijs zijn van antilichaamafhankelijke versterking dan dat de Covid-19-vaccins gewoon niet werken, want anders zou het sterftecijfer onder de volledig gevaccineerden gelijk zijn aan dat onder de ongevaccineerde populatie, maar het ligt in werkelijkheid 338% hoger.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF “SM-102 – Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet sterven van de gevaccineerden
Volgend artikelIerse dokter: De injecties doden mensen! We moeten dit stoppen! Haar medische licentie werd geschorst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Die brij van cijfers draagt niet bij voor een duidelijker overzicht. Zeker niet op basis van testen omdat daar manipulatie inherent aan het systeem is.
    Meer en meer blijkt dat pharma stuurt en de msm deze volgt. De rest… marionetten spel.

    • Alles waar de waardeloze test gebruikt wordt als maatstaf om iets aan af te meten is totale onzin.
      Omdat die test daar nooit gebruikt voor daar niet is voor gemaakt of voor bedoeld is.

  2. Die testen kunnen het verschil niet zien tussen griep of covid. De civi behoort niet hoger te zijn dan 25/28. Dan meten ze geen besmettingen omdat die er niet zijn. Daarom gebruiken ze een cicli van 45 en ja hoor bingo. 100% vals positief

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in