De meest gevaccineerde regio’s over de hele wereld hebben te kampen met een nieuwe piek van covid en aanverwante ziekten. Deze nieuwe golf van ziekte en sterfte overtreft ruimschoots de vorige golven van covid die in de afgelopen twee jaar zijn waargenomen. In de begindagen van de covid-19 lockdowns was het aantal ziektegevallen extreem laag in vergelijking met de aantallen van vandaag. Na een tweede ronde van lockdowns en gedwongen mondkapjesbeleid, steeg het aantal gevallen en ziekenhuisopnames opnieuw in de herfst en winter van 2020/2021, waarbij de eerste golf in het niets valt, schrijft Lance D Johnson.

Nadat in de industrielanden massale vaccinatiecampagnes waren opgezet, daalde het aantal ziektegevallen aanvankelijk. In deze periode hoefden minder mensen de covid-19 test te ondergaan omdat ze als “volledig gevaccineerd” en beschermd tegen ernstige ziekte werden beschouwd. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) was ook gestopt met het rapporteren van covid bij gevaccineerden en had zelfs de cyclusdrempel van de test verlaagd, om het aantal gevallen van covid bij gevaccineerden strategisch te verlagen. Toen echter in 2021 gevaccineerden ziek werden, werden de covid-tests opgevoerd en steeg het aantal gevallen van covid en het aantal ziekenhuisopnames opnieuw. Israël, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zien nu hun grootste stijging in het aantal ziektegevallen sinds het begin van de pandemie.

Lekkende, niet-steriliserende covid-vaccins veroorzaken meer ziekte

Het aantal gevallen van Covid-19 stijgt tegelijk met het aantal vaccinaties, omdat de kunstmatige immuniteit afneemt. De mRNA-technologie die als “vaccinatie” wordt gebruikt, verandert menselijke cellen in synthetische spike-eiwitfabrieken, waardoor het menselijk lichaam wordt blootgesteld aan ontstekingsremmende auto-intoxicatie. Deze “vaccins” zijn een niet-steriliserende ingreep; de wetenschap oefent selectieve druk uit op het spike-eiwit en drijft nieuwe mutaties aan in circulerende coronavirussen. Deze lekkende vaccins creëren gevaccineerde superverspreiders, wier lichamen geprogrammeerd zijn om massaal spike-eiwitten te produceren die op anderen worden overgedragen en de meest kwetsbaren in een bevolking schaden. De gevaccineerde proefpersonen koloniseren onbewust het virus en dragen een hoge virusbelasting met zich mee, terwijl zij de asymptomatische superverspreiders worden waar iedereen anderhalf jaar geleden nog bang voor moest zijn.

  De waarheid doet pijn: 96% van de omicrongevallen in Duitsland zijn onder de volledig gevaccineerden

Israël is het meest schokkende voorbeeld van het falen van vaccins. Zelfs met meer dan 80% van de bevolking die “volledig gevaccineerd” is, is er nog steeds geen sprake van kudde-immuniteit. Het land beleeft momenteel zijn vierde golf, en reageert op de crisis met meer van hetzelfde – booster shots voor iedereen. Intussen blijven het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen stijgen.

Het Verenigd Koninkrijk heeft met succes twee derde van zijn bevolking ingeënt, maar toch wordt er weer een ernstige golf van covid geconstateerd.

Covid kwam veel minder voor toen iedereen ongevaccineerd was

De Verenigde Staten maken dezelfde medische crisis door. Het Biden-regime beweert dat het land lijdt aan een “pandemie van de ongevaccineerden,” maar een jaar geleden was het aantal gevallen van covid ongeveer een kwart van wat het nu is. Het aantal gevallen was veel lager toen iedereen ONVACCINEERD was. In september 2020, toen niemand was gevaccineerd, waren er 2,5 miljoen gevallen per dag. Vandaag de dag is het aantal gevallen per dag opgelopen tot 10 miljoen, en dat terwijl 55 procent van de bevolking “volledig gevaccineerd” is. Welke invloed zullen de komende vaccinaties hebben op het aantal gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen van covid?

Als we de staat Washington nader bekijken, wordt het nog duidelijker: vaccins verergeren het aantal covid-gevallen. De staat heeft onlangs zelfs zijn hoogste aantal gevallen bereikt – bijna 5.000 per dag. Het meest kwetsbare bevolkingscohort (65 jaar en ouder) is in Washington voor 89 procent gevaccineerd. Drieënzeventig procent van alle mensen van 12 jaar en ouder is volledig gevaccineerd in Washington. De staat heeft echter te kampen met de grootste covid-golf tot nu toe.

  Vaccinzombies vallen 17-jarig meisje aan, slaan haar het ziekenhuis in omdat ze weigert mondluier te dragen

In Californië stijgt het aantal gevallen samen met het sterftecijfer, ook al heeft de staat een van de meest tirannieke mondkapjes, lockdowns en vaccinatiebeleid van het land. Het zeven-daags gemiddelde van covid-doden in september is hoger in 2021, ook al heeft Californië een robuuste vaccinatiedekking. In 2020 waren de covid-gevallen en -doden veel lager, ook al was iedereen ongevaccineerd. Er is iets ernstigs aan de hand in de VS en de rest van de wereld. Het is voorspelbaar dat deze nieuwe vaccins overbrengers van ziekten lijken te zijn, geen oplossingen voor de volksgezondheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter: Hartproblemen door mRNA-injecties “Zal de meeste mensen doden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBaby krijgt enorme uitslag na COVID-19 vaccinatie van moeder die borstvoeding geeft
Volgend artikel85% van de immuniteit is verdwenen zeven maanden na de tweede injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ja maar vorig jaar stierven ook mensen en destijds waren er geen vaccins en waren en lockdowns.
  Tevens waren de meesten voorzichtiger.

  Zijn er met vaccins net zoveel overleden als de niet gevaccineerden?
  Er even vanuitgaande dat iedereen dan aan corona overleden ipv met corona…

  • Dat gebeurt er wel degelijk Twan. Je kan op de site van het RIVM gewoon de grafiek(en) opzoeken. Na de start van de injecties zie je dat, positieve test bijvoorbeeld (exclusief de piek) zo ongeveer 5 keer zo hoog is als vorig jaar gedurende de zomer maanden. Hier de link naar allemaal grafieken. Die kan je allemaal omzetten naar ”sinds 27 februari 2020. Daar zie je duidelijk een verslechtering. Overlijden, ziekhuisopnames ed allemaal veel slechter dan in 2021 met de injecties (allicht een idee om een stuk aan te wijden FN)
   https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in