Moderna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF “SM-102 – Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik”

8

Het Amerikaanse Connecticut Department of Public Health heeft de ingrediëntenlijst voor het Moderna COVID ‘vaccin’ gepubliceerd en dat gegevensblad bevestigt dat het een chemische stof “SM-102” bevat.

Het SM-102 veiligheidsinformatieblad beschrijft deze chemische stof als “NIET VOOR MENSELIJK OF VETERINAIR GEBRUIK”.

Hier is de informatie die is gepubliceerd door het Connecticut Department of Health over het Moderna COVID vaccin, met een lijst van de ingrediënten:

Volgens de fabrikant, Cayman Chemical Company in hun dossier bij de Occupational Safety and Health Administration (OSHA), veroorzaakt deze chemische stof “Acute Toxiciteit”, “Fataal in contact met de huid”.

In datzelfde OSHA-dossier verklaart de fabrikant dat SM-102 “schade veroorzaakt aan het centrale zenuwstelsel, de nieren, de lever en het ademhalingsstelsel bij langdurige of herhaalde blootstelling”.

Dan komt het veiligheidsinformatieblad met nadelige effecten/waarschuwingen voor SM-102. Bijvoorbeeld:

“Verdacht van het veroorzaken van kanker. Wordt ervan verdacht de vruchtbaarheid of het ongeboren kind te schaden. Veroorzaakt schade aan het centrale zenuwstelsel, de nieren, de lever en de ademhalingswegen bij langdurige of herhaalde blootstelling. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen”.

Verschillende dingen hier om op te wijzen. Ten eerste, over welke dosering van SM-102 en over welke duur van de blootstelling aan SM-102 hebben we het hier? Details over deze toxiciteitsfactoren moeten bekend zijn. Hoewel, dit alles wordt overschaduwd door het feit dat SM-102 in het lichaam wordt geïnjecteerd via de Moderna injectie. We hebben het niet alleen over inademing of huidcontact.

En eens diep in het lichaam, waarheen beweegt SM-102 zich?

Men kan betwijfelen of het veiligheidsinformatieblad van Cayman zelfs maar de mogelijkheid heeft overwogen dat SM-102 zou worden geïnjecteerd.

  Apotheker geeft op video toe "Wij willen de ouders niet bang maken"

De experts en autoriteiten zullen ons verzekeren dat SM-102 veilig is. Ze zullen zeggen dat er slechts minuscule hoeveelheden worden geïnjecteerd. Ze zullen zeggen dat de klinische testen van het vaccin geen problemen aan het licht brachten. Ze zullen steeds weer herhalen, zoals ze altijd doen: “veilig en effectief”.

Het volledige informatieblad van het Ministerie van Volksgezondheid van Connecticut, met een lijst van de ingrediënten, kan rechtstreeks worden gedownload van de website van de overheid van Connecticut, hier (hier gearchiveerd).

Bronnen:
Thetruthseeker.co.uk
Nomorefakenews.com

Het volledige veiligheidsblad met materiaalgegevens van chemische stof “SM-102” kan HIER van de website van de Cayman Chemical Company worden gedownload hier (hier gearchiveerd).

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Corona-vaccinhoax op beelden: injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naalden

Vorig artikelKan magnetische hydrogel het COVID vaccin-magneetfenomeen verklaren?
Volgend artikelTucker Carlson: ken de potentiële risico’s van Coronavirus-vaccins voordat je je laat vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Een biologische oorlogsvoering tegen de bevolking dus.
  Kanker heb je niet in een paar dagen, daar gaat wat meer tijd overheen.
  Maar alle andere effecten/ verschijnselen zijn gelijk aan wat ze al opgemerkt hadden aan bijwerkingen.

  • Volgens een Amerikaanse patholoog ziet hij een toename van 20 maal zoveel kanker sinds de injecties zijn begonnen. Kenmerkend is dat ze snel groeiend en ernstig zijn. Bij vrouwen vooral aan de vrouwelijke organen.
   Een patholoog is een, meestal ziekenhuis arts, die voornamelijk weefsel, biopsies, e.d. op ziektes onderzoekt.
   Ook interne bloedingen en beroertes zijn buitenproportioneel ernstig.

 2. Het bewijs is er nu: na vaccinatie kun je het coronavirus niet meer overdragen, kopte het AD afgelopen maand. “Goed nieuws: vaccinatie tegen corona beschermt niet enkel de ingeënte persoon zelf, maar voorkomt ook besmetting van anderen,” schreef de krant op basis van een nieuwe studie van het Amerikaanse RIVM.

  Zorgminister Hugo de Jonge zei eerder deze maand echter dat gevaccineerden anderen wel degelijk kunnen besmetten. “Dan zou het kunnen zijn dat je de mensen met een negatieve testuitslag binnen hebt, achter die poort van de toegangstesten. De mensen die gevaccineerd zijn, dragen het virus bij zich in de keel en zijn weliswaar veel minder besmettelijk, maar niettemin kunnen ze het virus tijdens het festival overdragen aan, en vervolgens gaan de mensen die een negatieve testuitslag hadden – die op dat moment dus zelf niet besmettelijk waren – alsnog met dat virus mee terug naar huis. Dat kan. Het is niet onmogelijk.”
  Lees verder……………..
  https://www.ninefornews.nl/rijksoverheid-erkent-iemand-die-is-gevaccineerd-kan-het-virus-alsnog-overbrengen/

 3. uitstekend artikel ter waarschuwing van ieder die nu nog van mening is dat de elite onze gezondheid op het oog heeft, in werkelijkheid staan overheden en malafide gezondheidsorganisaties in dienst van World Control

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in