© Adrià Crehuet Cano op Unsplash

Uit officiële cijfers van de Britse gezondheidsautoriteiten blijkt dat dubbel gevaccineerde mensen die positief testen op de Deltavariant meer dan vier keer zoveel kans hebben om te sterven als ongevaccineerde mensen die positief testen. Blijkbaar maakt vaccinatie de mensen die toch geïnfecteerd raken dramatisch kwetsbaarder voor een fatale afloop, schrijft Multipolar-magazin.de.

De cijfers, die afgelopen vrijdag door het portaal Alschner Klartext onder de aandacht werden gebracht, komen uit een document dat is gepubliceerd door Public Health England (PHE), dat deel uitmaakt van het Britse ministerie van Volksgezondheid. Sinds enkele maanden publiceert het PHE tweewekelijks zogenaamde “Technical Briefings”, die gericht zijn tot een deskundig publiek en waarin de huidige verspreiding van coronavirusvarianten in Groot-Brittannië statistisch wordt onderzocht. De documenten bestaan hoofdzakelijk uit tabellen en diagrammen, en de verzamelde cijfers worden er grotendeels zonder commentaar weergegeven.

Multipolar heeft de laatste vijf technische briefings bestudeerd en de sterftecijfers berekend op basis van de absolute cijfers over het aantal positief bevonden en overleden personen – die door de autoriteit worden gedifferentieerd naar gelang van de vaccinatiestatus – en deze in een grafiek verwerkt. De onderliggende gegevens zijn te vinden in de briefings nr. 17 tot en met 21 (in de laatste op blz. 22 tot en met 23).

Blauw: Ongevaccineerden; Geel: Eenmaal gevaccineerden; Rood: Dubbel gevaccineerden

Zoals uit de gegevens blijkt, is het sterk verhoogde sterftecijfer van dubbel gevaccineerden ten opzichte van ongevaccineerden niet nieuw, maar blijkbaar al vele weken bekend bij de autoriteiten.

Er zijn voor de hand liggende verklaringen voor de mogelijke oorzaken van het schadelijke effect van vaccinatie. Zo hebben Franse wetenschappers van de universiteit van Aix-Marseille in een “peer-reviewed” studie, gepubliceerd in het “Journal of Infection” van 9 augustus, aangetoond dat de zogeheten ADE kan optreden wanneer gevaccineerde personen in contact komen met de Deltavariant, waarbij de door de vaccinatie gevormde antilichamen de infectie niet verzwakken, maar integendeel intensiveren. Bioloog Clemens Arvay heeft deze onderzoeksresultaten maandag voor een Duitstalig publiek toegelicht.

  Wanneer zelfs (politie)paarden genoeg hebben van de homopropaganda

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mainstream media zeggen dat gevaccineerde mensen die aan coronaziekte sterven het ‘bewijs’ zijn dat de injecties werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelToxische Epidermale Necrolyse: 49-jarige vrouw uit New York krijgt één week na Pfizer mRNA-injectie levensbedreigende huidrotstoornis 
Volgend artikelUit officiële gegevens blijkt dat 67% van de Covid-19-doden sinds februari 2021 mensen waren die waren gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Een ziekenhuis in Derry (Noord Ierland) heeft arts dr. Anne McCloskey ontslagen nadat deze in een video haar wanhoop uitsprak over het feit dat bijna alle opgenomen ernstig zieken gevaccineerde mensen zijn. McCloskey was vorig jaar vanwege de corona ‘pandemie’ weer aan het werk gegaan nadat ze in 2019, na zo’n 40 jaar dienst, met pensioen was gegaan. Zoals overal in het Westen gebeurt werd de vrouw onmiddellijk verketterd, beschuldigd en ontslagen, en werd haar vergunning ingetrokken. NIETS mag namelijk het wereldwijd massaal toedienen van deze onaantastbaar en heilig verklaarde, maar gezien het enorme aantal slachtoffers hoogst gevaarlijke experimentele gentherapie injecties in gevaar brengen.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/noord-iers-ziekenhuis-ontslaat-arts-na-onthulling-dat-bijna-alle-ernstig-zieken-gevaccineerden-zijn/

  • Er komt een moment van wereldwijde paniek omdat ziekenhuizen de enorme toestroom van ernstige zieke gevaccineerden, niet meer kunnen hanteren.
   Dan komt de waarheid aan het licht dat het m.n de gevaccineerden zijn die ernstig ziek worden cq overlijden in het griepseizoen.

   • Dit kan alleen gebeuren als een compleet ziekenhuis personeel naar buiten treedt en vertelt dat 80% van de opgenomen en overleden patiënten dubbel geprikt zijn er zijn enkele helden die hun baan op het spel zetten om te vertellen dat dit zo is en dan worden ze afgemaakt in de nep msm met hun nepjournalisten. Je ziet het nu al dat ze langzaam aan de ongeprikten de schuld gaan geven straks in deze winter. Wat ga je doen als deze NL pyschopatische nazi overheid de verplichting instelt om te prikken zoals ze in Frankrijk een wet in voorbereiding hebben. ????

 2. Big pharma bepaald de regels en de mogelijke grenzen. Hebben daar geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor. De uitvoering is voor de marionetten, gedachtenloze onnozelen, genaamd zogenaamde wetenschappers en politici.
  Waarschijnlijk waarom de afgesloten contracten met pharma (staats?)geheim zijn.

 3. Gezien de gegeven, is het een beter plan om uit te vinden op welke plaatsen 5G wordt aangezet, of 4G wordt “opgeplust”. Het verband “vaccinatie” en stralingsziekte (omgeving) is duidelijk, lijkt mij.

 4. Het Nederlandse volk wordt een behandeling met ivermectine of HCQ onthouden.
  Zal dat zo blijven als de pseudogevaccineerden massaal ziek worden door SARS-Cov-2?
  Of komt dit de totalitaire regiems goed uit om de pseudogevaccineerden deze behandelingen alsnog te onthouden?

  • Het laatste. HCQ is sporadisch aanwezig in apotheken. Zij moeten bewijzen dat ze recept hebben voor een patiënt aleer ze dit medicijn mogen uitgeven!!! Dit medicijn wordt gegeven voor bepaalde auto-inmuunziekten

 5. Het is gewoon een groot leugen en rotzooi. Het komt door iemand die tegen corona vaccin is. Geloof maar niet en vaccineer je. Het is een uitspraak van de duivel die jullie willen tegen houden om de vaccins te nemen. Geloof in God en neem de corona vaccin en krijg de zegen van God voor een lang en gelukkig leven .Amen

  • Een huichelaar die zichzelf “Jezus” durft noemen en deze prutpraat zit te verkondigen hier, als er iemand addergebroed is van de duivel dan ben jij dat wel!
   Denk je nou echt dat wij achterlijk zijn, wietel?
   Het geloof in Onze Heer zegt juist dat als we in Hem geloven en ons vertrouwen geven met volledige overtuiging en uit eigen wil, Hij zich over ons zal ontfermen, zij die de geboden naleven. Enkel Onze Heer is de weg, de waarheid, het licht.
   Geloven in de mensheid (en zichzelf een verlossing willen geven, d.m.v. deze injectie) is een foutieve dwaling, want de mens is nu eenmaal currumpeerbaar, zoals jij ons duidelijk aantoont. Ketters zullen de toorn wel ondervinden als het finale moment uiteindelijk nabij is, wees daar maar gerust op!

  • Gommers weer terug hoor Tik op vingers gekregen. In een tweet schreef hij eens in de eerste golf dat hij zich genomen voelde en antwoord gaf om de beddeman? een plezier te doen…..

 6. Wel, Jezus, Staat er ook niet geschreven “onderzoek alle dingen en behoud het goede”? Maar neem gerust de prik des te eerder ben je bij je schepper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in