De Amerikaanse televisieserie ‘Cops’, die sinds 1989 wordt uitgezonden, is nu neergelegd. De achtergrond is de rassenoproer in de VS.

Al meer dan 30 jaar wordt het dagelijkse de leven van Amerikaanse politieagenten gevolgd in de documentaireserie Cops.

Onlangs braken in de Verenigde Staten plunderingen en geweld uit na de dood van de criminele Afro-Amerikaan George Floyd in verband met een politieoptreden. De stemming tegen de politie is de afgelopen weken steeds heviger geworden en linkse organisaties en politici eisen nu dat de politieafdeling volledig wordt gesloten.

Op maandag zou seizoen 33 van Cops in première gaan, maar nu heeft Paramount Network besloten om de populaire televisieserie te stoppen, rapporteert USA Today.

Mike Tyson geeft commentaar op de rasrellen in de VS

 

  Doodgeschoten "zwarte jogger" in werkelijkheid inbreker
Vorig artikelEr zijn meer dan 9 miljoen slaven in Afrika vandaag de dag. Black Lives Matter alleen maar als de onderdrukker blank is?
Volgend artikelNieuwe video van George Floyd’s arrestatie opgedoken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in