In verband met de opening van het 117e Amerikaanse Congres op zondag opende de Democraat Emanuel Clever, lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, met een gebed, dat hij eindigde met “amen and a woman”.

Wat men lijkt te denken is dat “amen” zou verwijzen naar “a man” (een man) en vervolgens “een woman” (een vrouw) zou moeten toevoegen om het gebed gelijkwaardig te maken.

Bespotting van de toevoeging wordt afgewisseld met opmerkingen dat “amen” letterlijk “zeker, het is zo” of “het zij zo” betekent, en onder meer in het christendom wordt gebruikt aan het einde van een gebed of zegening, als een soort bekrachtiging of acclamatie, en niets te maken heeft met geslacht.

In de aanloop naar het 117e congres zijn ook termen als “vader”, “moeder”, “dochter” en “zoon” verboden.

De gruwelijke dubbelmoord op Channon en Christopher – een misdaad die door de media werd verzwegen

  Meerdere Trump-supporters neergestoken na grootschalig protest
Vorig artikelCovid-vaccine kan slechts drie maanden immuniteit bieden
Volgend artikelPortugese gezondheidsautoriteiten in staat van alarm: gezondheidswerker overlijdt 2 dagen na vaccinatie tegen Covid-19
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Wat willen al die wereldleiders toch
  met al hun plannen en hun dwaze dromen?
  Ze voeren overleg om door bedrog
  van God en zijn gezalfde los te komen.
  Dan lacht de HEER vanuit zijn hemelwoning;
  Hij spreekt tot hen met goddelijke spot:
  ‘Ik ben de HEER en mijn gezalfde koning
  regeert in Sion, op de berg van God.’
  Psalm 2 vers 1

 2. Ik mag hieruit concluderen dat deze persoon , Emanuel Clever , lid van het Amerikaanse Huis der Afgevaardigden , blijkbaar de Engelse taal (zijn moedertaal notabene) NIET machtig is . Want ” A man” wordt met een “a” in het midden van het woord MAN geschreven . Indien een “e” wordt gebruikt zou het , het MEERVOUD van “man” betekenen. Iemand die dus blijkbaar de basis / grammatica niet eens begrijpt . je vraagt je dan toch ECHT af , HOE zulke lui tot AFGEVAARDIGDE worden gekozen .

 3. Bet you didn’t know… what the Talmud says about Gender Ambiguity

  Het zijn altijd de zelfde !
  androgynos
  Jewish feminism
  The 8 Genders of the Talmud

 4. Maar dat alleen als degene die besnijdenis uitvoert een paar cm te ver gaat….

  jezus, wat een achtelijkheid.
  Je wordt geboren als manlijk of vrouwlijk. Wordt bepaald door de aan/afwezigheid geslachtsdelen.

  Er zijn maar 3 genders: man-vrouw-femenist

 5. Moeder is degene uit wiens vagina ge flopt bent; vader: wiens sperma daarvoor gebruikt is.

  Derest is onzin; de Hongaren doen tenminste normaal.

 6. Heb eens gelezen dat Amen niet alleen in het christendom wordt gebruikt. Het zou een verwijzing naar de Egyptische godheid Amon-Ra zijn.
  Democraten zijn nogal gefixeerd op “hun” domheden en gebrek aan interessen. Ze zijn blijkbaar ook niet bijzonder geïnteresseerd in de herkomst van woorden en denken bijvoorbeeld dat mankind afgeleid is van de man.
  Woman is mens met een womb, maar dat zullen zij wel zien als man met baarmoeder. Een beetje verknipt moet je wel zijn, om een gebed zo te beëindigen.
  In dit licht bezien, vind ik het ook niet zo vreemd dat de complotgedachte de ronde doet, dat democraten onderling hebben afgesproken, het christendom uit te roeien.

 7. Het mooie van `n “snowflake” is, dat ze (meestal) smelt wanneer de zon opkomt.
  De dommigheid van dit soort mensen wordt tegelijkertijd ook hun ondergang.

  “Heer vergeef ze, ze weten niet wat ze doen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in