Inmiddels is er meer videomateriaal van een onbekende bron opgedoken dat de arrestatie van de intensief criminele Afro-Amerikaan George Floyd toont. De man lijkt onder enorme invloed van harddrugs te zijn en lijkt niet erg coöperatief.

Backup:

 

Een tiental minuten later was George Floyd dood. Mogelijk vanwege de fixatietechniek die de politie gebruikte om hem op de grond te houden. Dit is echter in overeenstemming met het politiereglement van Minnesota. Deze kwestie is zeker niet zo gemakkelijk te beoordelen als de mainstream media je willen doen laten geloven. Niemand wil in de schoenen staan van de agenten die deze arrestatie moesten uitvoeren, van een gewelddadige crimineel die een ellenlange strafblad heeft.

Nachtmerrie – George Floyd  duwde pistool op buik van moeder – beroofd in haar eigen huis

  Soros valt samen met Pelosi Facebook aan: De overheid zou moeten beslissen wat mensen op social media plaatsen
Vorig artikelTv-serie ‘Cops’ wordt beëindigd – reden: George Floyd’s dood
Volgend artikelHoe een gewelddadige crimineel tot een “martelaar” muteert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het is gewoon belachelijk hoe makkelijk die zwarten en linkse idioten voorbij gaan aan het feit dat het een zware crimineel was. En dan nog een misselijk makende helden begrafenis op de koop toe geven. De idioterie ten top. Hoe denk je dat de mensen zich voelen die met zijn criminaliteit te maken hebben gehad. Die schoffeer je gewoon. Ik had vroeger geen hekel aan negers maar met de dag haat ik ze meer. Gewoon allemaal naar Afrika terug brengen. Mogen ze op zoek naar hun roots en hun voorouders.

 2. Heb 40 jaar gewerkt in zowel de metaal als de bouw.
  Heb sporadisch een neger daar zien werken.
  Of überhaupt geen allochtonen.
  De zwarte of Turken die er wel werkten veroorzaakten altijd en eeuwig moeilijkheden, om alles.
  Vooral naar elkaar onderling, als ze van een andere stam of zoiets waren
  Ze willen graag respect. Maar dat is alleen maar omdat ze met niets doen, gelijk aan ons willen zijn.
  Laat ze zelf maar generaties lang goed gaan werken. Dan krijgen ze vanzelf wel respect.
  Maar dat gaat nooit gebeuren!
  Ze zijn , helaas, veel te stom.
  En voor degenen diegenen die het niet met mij eens zijn, kijk maar naar Afrika .
  Alles is daar. Goed weer, vruchtbare grond , mineralen en ruimte.
  Maar ze bakken ervan een miljoen jaar niets van.
  Ze maken altijd diegenen af , die iets hebben.
  En als er ééntje macht krijgt, dan zijn helemaal de rapen gaar.
  De door blanke opgebouwde Staten, bijvoorbeeld Zuid-Afrika, wordt nu weer finaal gesloopt door die lui!

  • Yup. is gewoon de waarheid. Het gemiddelde IQ van Afrikanen piekt rond de 70, dwz dat de helft van alle Afrikanen een IQ heeft van minder dan 70. Als een blanke een IQ van 70 heeft wordt die beschouwd als geestelijk niet volwaardig. Oftewel: niks mee te beginnen. Als de jooz ze niet zouden inzetten als biowapen om de blanken uit te roeien, zouden we nooit meer iets van ze horen: ze zouden in hun gewelddadige shitholes en ghetto’s wonen en elkaar uitroeien. Nog geen 10% van de Afrikanen heeft een IQ van 100 en hoger. Dan hebben ze natuurlijk nog altijd de achterstand die hun cultuur veroorzaakt, maar er zijn wel degelijk een paar mensen van Afrikaanse herkomst, zoals Ben Carson en Colin Powell, die gewoon een goede positie hebben kunnen verwerven op basis van hun kwaliteiten. Maar meer dan 90% zijn Akwassie’s Sylvana Simons’en en George Floyd’s en illustreren bovenstaande. Als ze al niet rechtstreeks achterlijk zijn, zorgen hun persoonlijkheid en de zwarte cultuur toch dat hun leven spaak loopt. Ze geloven niet in zichzelf en hebben geen rolmodellen. Daarom haten ze blanken, dat is veel makkelijker dan naar zichzelf te kijken. De huidige Vice-premier van Zimbabwe, dat onder blank bestuur een welvarend land was, maar nu een astronomsich failliet shithole, verklaarde recent: We hebben onze onafhankelijkheid gekregen. Maar de blanken hebben ons niet geleerd hoe we een economie moeten leiden. Dus wij kunnen er toch niks aan doen dat wij failliet zijn?

 3. Ik moet Waterval gelijk geven. Voor de blanke in zwart-Afrika toekwam was daar niéts. En wat een blanke er heeft gerealiseerd kunnen ze niet eens in stand houden…. Negers zijn de grootste racisten. Agressie, weinig controle in combinatie met een laag IQ.

 4. @Waterval; idd.
  Zie Zimbabwe. Was de graanschuur van Afrika, maar blanken waren de grote boeren; die moesten dus weg/dood. Jaartje erna: er is zelfs geen genoeg eten voor eigen inwoners, laat staan voor export.

  Zuid Afrika; overvallen op boerderijen, verkrachting van koters zo jong als 3 jaar levend verbranden van die kinderen, koken ervan, doodmartelen met politie wapens; dat kan allemaal.

  Maar afrikanen die werken met kennis van zaken…..ho maar.

  In California: van de jonge negers: 75% analfabeet.verwachten een carriere in criminaliteit.

  Als je kijkt naar de moordcijfers, weet je dat al die “demonstraties” onzinnig zijn. het zijn niet de blanken die negers slecht behandelen, maaromgekeerd.
  Moord per millioen
  Blanken vermoord door negers: 9,83
  negers door blank 0,77 (!!!!!!)
  negers door negers 63,94

  Gemiddeld IQ afrikanen 64. IQ van Coco, een gorilla die gebarentaal kent:84
  —————————————
  Toelaten van Afrikanen in Europa; desastreus. ontwikkelingshulp:heeft60 jaar niks veranderd; is contra productief
  Aanwezigheid grondstoffen (nigeria, Zuid Afrika) geen resultaat.

  Een dag voordat Floyd stierf, werd in NL een jongen van 18 doodgestoken. Door een Soedanees. Geen echte reden.
  Die Soedanees gat nu de bak in, zeg 5 jaar, kost ie 300x5x30 Proost.

  Grenzen dicht en goed bewaakt; uit EU, uit euro, “vluchtelingen geen uitkeringen meer. Gaan ze lekker naar merkel.

 5. De criminele Nederlandse regering importeert hoofdzakelijk Surinamers want die hebben over het algemeen toch al (net als de regering zelf) een schurft aan de autochtonen. Ze zijn alleen maar, Fit to figth, farth and fuck!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in