Fox News Tucker Carlson haalt hard uit naar de Oekraïense president Volodomyr Zelensky nadat hij volhield dat de raket die in Polen is neergestort Russisch was. Volgens Carlson liegt Zelensky opzettelijk in een poging een grootschalige oorlog te beginnen.

Op woensdag kwamen verschillende hoge NAVO-leiders naar buiten om te zeggen dat de raket die dinsdag neerstortte op een Poolse boerderij bij de Oekraïense grens een Oekraïense luchtdoelraket was. Aanvankelijk beweerden met name Poolse, Baltische en Oekraïense leiders dat het een Russische raket was en dat Rusland nu de NAVO had aangevallen.

Een van hen was de Oekraïense president Volodomyr Zelensky, die bleef ontkennen dat het om een Oekraïense luchtdoelraket ging en beweerde “Russische sporen” te hebben om met de Navo te delen.

De uitgesproken commentator Tucker Carlson van Fox News trekt nu de samenwerking van de VS met de Oekraïnse president in twijfel en stelt dat Zelensky opzettelijk liegt om de VS bij de oorlog te betrekken.

“Zelensky bleef liegen op televisie. Als je een land leidt waar een vrije pers verboden is, zoals in Oekraïne, begrijp je misschien niet dat de rest van de wereld niet gedwongen kan worden te geloven wat je zegt, je kunt ze niet allemaal in de gevangenis gooien,” zegt Carlson, en gaat verder:

“Dus zei hij dat wat u weet niet waar is. Citaat: “Het lijdt geen twijfel dat dit niet onze raket was. Ik denk dat het een Russische raket was, gebaseerd op onze militaire inlichtingen.” Nogmaals: dat is niet alleen onwaar, maar zelfs een leugen die dreigt miljoenen Amerikanen te doden.”

Tucker Carlson vraagt zich nu af of het niet tijd is om “te stoppen met het steunen van deze man” nu hij “opzettelijk liegt om ons in een oorlog te slepen”.

Volgens RT heeft Zelensky echter enkele wijzigingen moeten aanbrengen in zijn bewering dat hij “overtuigd” is dat het niet een Oekraïense luchtdoelraket was die in Polen insloeg, maar “Russisch terrorisme” dat nu de “gemeenschappelijke veiligheid van de NAVO” bedreigt.

  Het Westen is paranoïde over de BRICS-top

“Ik weet niet wat er deze keer is gebeurd. We weten het niet 100 procent. Maar ik weet zeker dat er een Russische raket was en ik weet zeker dat wij luchtdoelraketten hebben afgevuurd,” zei Zelenskyj donderdag tijdens een paneldiscussie met het Bloomberg New Economy forum.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Toespraak van Poetin tot de deelnemers en genodigden van de 10e Conferentie van Moskou over Internationale VeiligheidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOverleeft u de “Tripledemie”? “Deskundigen” waarschuwen voor naderend onheil
Volgend artikelNAVO’s losse trekker: Het Poolse raketincident was een ternauwernood ontsnapping aan nucleaire vernietiging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. (De uitgesproken commentator Tucker Carlson van Fox News trekt nu de samenwerking van de VS met de Oekraïnse president in twijfel en stelt dat Zelensky opzettelijk liegt om de VS bij de oorlog te betrekken.)

  Zou je denken.? Vermoeiend nieuws keer op keer. Pffffffff

 2. De volgende vraag die Tucker Carlson moet stellen is wie de opdrachtgevers zijn van zelensky.
  Dat zijn precies dezelfde jongens die Amerika in de tweede Wereldoorlog hebben getrokken met hun
  fake aanslag op Pearl Harbour. Om over al die andere smerige oorlogen maar te zwijgen.
  De kunst is steeds om het zodanig te spelen dat Amerika tegen wil en dank wordt betrokken in een oorlog die door henzelf heimelijk op de tekentafel is ontworpen.

  • @Thom,

   Beste,

   En precies deze vraag mág deze beste Tucker Carlson niet stellen want……….
   it’s one big club and he is in there!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! and we are NOT!!

   Hij is een stuurman, hij is een richting bepaler, een mening vormer…..hij verteld hele grote waarheden maar legt nooit de vinger op de zere plek. Daarmee is hij door de mand gevallen.

   Gladiator

 3. Het is toch heel simpel….Zelensky gaat verliezen, tenzij in zijn ogen de NATO met alle middelen mee gaat doen….dus Zelensky kan eenvoudig gokken om een raket Polen in te sturen om zo een grote oorlog te veroorzaken. Niks te verliezen….

  Als Oekieland toch verloren is zal Zelensky ergens asiel krijgen en worden beschreven als cocaheld David die helaas Goliath niet aankon…zijn lengte heeft ie al mee en hij accentueert en melkt dat gegeven van zielige Calimero expres voor de camera uit door tussen extra large bodyguards te staan op foto’s ….zo doorzichtig….

  In deze is geen partij te kiezen want zowel de Rus als de Oekraïner zat er niet op te wachten, Brussel en Washington onder auspiciën van het WEF was al lang aan het porren voor oorlog…

  Dit zijn onze “herders”, volge4vreten viespeuken die oorlog proberen te creëren om hun wanbeleid te camoufleren met crisis en inflatie, met oorlog en verdeeldheid, met genocide door import van vreemde volkeren….

  Na dit decennium zal de definitie van verraad in de woordenboeken van zeven regels groeien tot drie pagina’s. Met foto’s….

 4. Zo gaat het altijd te werk bij de Anglo-Amerikanen als ze geen staatsgreep of kleurenrevolutie kunnen organiseren: maandenlang manoeuvreren en sanctioneren ze geniepig tot hun doel ofwel concessies moet doen ofwel een klap uitdelen om zich te verdedigen. Daarna spelen de gluiperts de vermoorde onschuld en moeten voor moreel rechtvaardige vrede ten oorlog trekken.

 5. En ze verzonnen het toch allemaal zelf al in 1974 en rolde hun plannen om de 5 jaar uit voor hun zelf verzonnen NWO (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) Daartoe zouden er drie wereldoorlogen gevoerd moeten worden (is die momenteel loopt), zo bloedig en chaotisch dat vervolgens elk land bereid zou zijn haar nationale soevereiniteit over te dragen aan een internationale regering om verder bloedvergieten te voorkomen. Op bladz. 2 leest u hoe de (New World Order = Nieuwe Wereld Regering) uiteindelijk getalte zal krijgen en het volk bedrogen uitkomt. En werken dus wereldwijd al deze overheden aan mee……en vooraf gepland is dus met voorbedachte rade…https://medium.com/@createyourownworld/nwo-new-world-order-nieuwe-wereld-regering-b37b5401588b

 6. Ander geluid wat ze hadden kunnen afgeven was deze World Humanism
  Humanism is a philosophical and ethical stance that emphasizes the value and capacity of human beings to be able to act independently and to feel benevolence toward one’s fellow humans through practicing humanitarian values imparted by humane learning and in our interpretation, Consciousness development.

  World Humanism is based in the re-education of human value which emphasize the importance of shifting anti-human ideological beliefs into humanist based ethics and related philosophical and egalitarian principles. All human beings deserve humane treatment in order to live upon the planet with dignity through having basic access to supply Fundamental Human Needs. Our goal is to apply humanistic ethical philosophy blended with the spiritual egalitarian principles of the Law of One to expand consciousness which inspires direct knowledge or “Gnosis” of direct Consciousness and Awakening experiences.

  What is Ascension?

  This is a basic primer to review the meaning, context and mechanics of the Ascension Cycle, and open dialogue to discuss the various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth. I have placed many articles and tools on the website that may help support an improved awareness to further investigate and explore the impacts that Ascension has upon human beings, the planet and consciousness. It is important to develop strong discernment of the energetic signatures that we come to interact with, while learning how to distinguish personal resonance in order to help guide us forward. Please only take in the information that feels right for your personal journey and discard the rest. 

  Consciousness is energy, as well as, energy is intelligent consciousness. When energy shifts, so does our consciousness.
  https://ascensionglossary.com/index.php/Ascension

  Holistische gezondheidsvisie https://medium.com/@createyourownworld/holistische-gezondheidsvisie-2c2dc72e920a

 7. Hermine Merlijn heeft vanaf 1975 de astrologie intensief bestudeerd en behaalde in 1991 haar diploma. In 2002 studeerde zij af in de esoterische astrologie. Helpt zij mensen om contact te maken met hun ziel om van daaruit velerlei problemen op te lossen en spirituele groei te bevorderen. Haar zielsgerichte aanpak heeft ertoe geleid dat velen de zin en het waarom in hun leven mochten ontdekken of terugvinden. Haar praktijk is gevestigd te Deventer, site: http://www.samskara.nl
  https://www.samskara.nl/wat-is-regressie-therapie/video-over-regressietherapie/

  Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven. https://youtu.be/ZDu65l6iQmU Holistische gezondheidsvisie https://medium.com/@createyourownworld/holistische-gezondheidsvisie-2c2dc72e920a

 8. Waar we naartoe willen is deze = De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. Common Law… De Hoogste Wet van het Land. Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren.
  Elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan.
  https://commonlawnederland.earth in hun zelf gecreëerde bubbel al in 1974 als je verder zoekt en hebben ze dus onze hele wereld aangedaan zonder enig benul en vrijheids beroving van ieder mens hier op aarde maar hebben het recht niet…..hardnekkige materie Wereld Humanisme is een filosofisch en ethisch standpunt dat de waarde en het vermogen van mensen benadrukt om onafhankelijk te kunnen handelen en welwillendheid jegens de medemensen te voelen door humanitaire waarden in praktijk te brengen die worden meegedeeld door menselijk leren en, in onze interpretatie, bewustzijnsontwikkeling. https://medium.com/@createyourownworld/een-grote-cyclus-van-de-reis-van-de-aarde-door-de-tijd-en-ruimte-3b1341e601d6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in