Polen, het VK, de Baltische staten en Oekraïne zijn in verwarring nadat hun hysterische oproepen tot WO3 over het raketincident aan de Oekraïens-Poolse grens in feite werden genegeerd door hun meesters in Washington, schrijft Southfront.org.

Op 15 november voerden de Russische strijdkrachten opnieuw een massale luchtaanval uit op de Oekraïense militaire en energie-infrastructuur. Na de aanval beweerden Poolse media dat 2 Russische raketten op Pools grondgebied zouden zijn gevallen en 2 mensen zouden hebben gedood. Om de beweringen te bevestigen publiceerden de media een stuk van wat een S-300 grond-luchtraket van de Oekraïense strijdkrachten lijkt te zijn.

Waarschijnlijk behoort de in Polen gevallen S-300-raket tot het 540e Regiment Luchtdoelraketten van de Oekraïense luchtmacht. Het regiment bevindt zich in Kamenka-Bugskaya, regio Lviv, en is bewapend met S-300PS/PT systemen.

De Oekraïense luchtverdedigingssystemen zijn al berucht geworden door hun bombardementen van Oekraïense gebouwen en burgerobjecten bij talrijke mislukte pogingen om Russische raketten te onderscheppen die rond hun verantwoordelijkheidsgebied vliegen.

Ondanks deze feitelijke mislukking lanceerden de Poolse, Britse, Oekraïense en Baltische media een hysterie die opriep tot interventie van de NAVO in de situatie en een “harde reactie” op de “Russische agressie”. De oproepen tot het in feite starten van de derde wereldoorlog werden onmiddellijk gesteund door de Oekraïense drugsverslaafde Volodymyr Zelensky.

Het Russische Ministerie van Defensie gaf het volgende commentaar op de situatie:

“Poolse massamedia en ambtenaren plegen opzettelijke provocatie om de situatie te laten escaleren met hun verklaring over vermeende impact van ‘Russische’ raketten op Przewodów.

Russische luchtmacht heeft geen aanvallen uitgevoerd op het gebied tussen de Oekraïens-Poolse grens.

De door de Poolse massamedia gepubliceerde wrakstukken van de scène in Przewodów houden geen verband met Russische vuurkracht.”

Ondertussen verklaarde de Poolse leiding dat zij de paraatheid van haar strijdkrachten verhoogde en onmiddellijk telefoongesprekken voerde met Washigton en Kiev (in dit geval blijkbaar om de stroom van sprookjes over de situatie te coördineren).

  Russische drones vernietigen nog eens drie M77 houwitsers van de Oekraïense strijdkrachten (Video's)

Britse media berichten op hun best:
Er was echter een klein probleempje. Blijkbaar was niemand bereid om voor deze idioten te sterven. Zelfs Sleepy Joe geloofde niet in Poolse verklaringen.

“Er is voorlopige informatie die dat betwist,” zei Biden op de vraag of de raket vanuit Rusland werd afgevuurd. “Ik wil het niet zeggen totdat we het volledig hebben onderzocht. Gezien het traject is het onwaarschijnlijk dat het vanuit Rusland is afgevuurd, maar we zullen zien.”

Tegen 16 november is de hysterie in de media, die opriep tot aanvallen op Rusland als reactie op zijn “agressie”, geëvolueerd tot “een of ander raketincident aan de Poolse grens”. Zelfs beroemde anonieme bronnen van de Associated Press beweren nu dat een raket die dinsdag op Pools grondgebied insloeg, waarbij twee burgers werden gedood, hoogstwaarschijnlijk werd afgevuurd vanuit Oekraïne, niet vanuit Rusland. Oh, deze “anonieme Amerikaanse functionarissen”, hoe kunnen ze niet zien dat ze de Oekraïense democratie ondermijnen?

De Turkse president Tayyip Erdogan zei woensdag dat hij de verklaring van Rusland respecteert dat Russische raketten geen Pools grondgebied hadden geraakt, en voegde eraan toe dat hij gelooft dat Moskou “er niets mee te maken heeft.”

“Rusland dat zegt dat dit niets met hen te maken heeft en Biden zegt dat deze raketten niet van Russische makelij zijn, tonen aan dat dit niets met Rusland te maken heeft,” zei Erdogan op een nieuwsconferentie tijdens de G20-top in Bali, Indonesië.

Dus, niemand wil echt in nucleair vuur sterven om de oproepen tot een aanval op Rusland en de krankzinnige narratieven zoals gepromoot door ‘vrije media’ op 15 november te ondersteunen. Het lijkt erop dat dit voor de hand liggende feit op de een of andere manier onverwacht slecht nieuws is geworden voor Polen & Co.

  Plunderaars gooien handgranaat op vrouwen in Irpin, Kiev regio (video's)

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky & de Derde Wereldoorlog


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWoedende Turken en praten over Oekraïne in Turkije
Volgend artikelOpnieuw rakettenregen op Oekraïne – Gigantische stroomproblemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Die WOIII komt er echt wel. Dit staat vast in de toekomst. Deze WOIII duurt langer dan WOI en WOII tezamen en is ook nog eens veel erger.

  • WOIII is al gaande en wordt veel minder heftig dan de twee voorgaande. De soldaten aan onze kant zijn geen kerels meer, de industriële productie capaciteit komt ver tekort voor grootschalige industriële oorlogsvoering, en vele kernwapens van de VS zijn zo vreselijk verouderd dat die sukkels bang zijn ze te gebruiken. Er zijn daar nog systemen in gebruik die middels floppy disks opgestart dienen te worden.

   • Eensch… Casse heeft 100% gelijk. WO3 is al gaande sinds WO2. Het is cumulatief erger dan alle oorlogen bij elkaar ooit. Maar we zitten in de eindfase, niet in het begin. De afgelopen 80jr waren oefeningen en experimenten en zoveel mogelijk mense uitroeien met voedsel, drank, drugs en andere giftige troep. In 80jr in de hele westerse samenleving opgezet dat we in 2022 te dom en te zwak zijn om weerstand te geven. WO3 is bijna ten einde. Rusland redt de wereld, as we speak. Tenzij Rusland natuurlijk gewoon meedoet aan het spel van Klaus en zn mede psychopaten.

 2. De krankzinnigen regeren de westerse media wereld en zitten in de regeringen. Zouden ze een idee hebben wat wo3 in zou houden. Zouden ze echt denken dat ze ook daarna nog hun ophitsende leugenfabriek nog verder kunnen uitoefenen? Van een verbrande aarde is het slecht eten.
  Het gewone volk wil vrede, werk en een boterham en in de winter ook nog graag de kachel aan tegen een normaal tarief.
  Waarom gaan die ophitsers zelf niet naar het front? Dan kunnen ze zelf pang, pang roepen.
  Ze weten het toch zo goed??? De smerige liegfabriek die de westerse media heet.
  Onthoudt de uitspraak van de denktank Statford onder Obama: een alliantie tussen Duitsland (machinebouw) en Rusland ( grondstoffen) moet ten allen tijde voorkomen worden. En daarmee het gehele idiote gedoe ontrafeld. Daarom moest de gasleiding kapot gemaakt worden.
  Zeg maar daaag tegen Europa, daag tegen de pleuro en als laatste, daag tegen de dollar. De wereldheerschappij van usa wankelt en daarom dit gedonder.
  Opnieuw moeten er weer, net als in wo 1 en 2 vele duizenden slachtoffers vallen. En waarom?
  Om een paar machtgeile psychopaten te bekoren? De waanzin ten top!!

  • Jan, het is altijd zo geweest. Het enige wat je denk ik kunt doen is praten met de sheeple. Als iedereen tegen een oorlog is zal die er ook niet komen.

   • sheeple zijn sheeple voor een reden..
    dat zijn diegenen wiens ogen NOOIT zullen opengaan…
    je mag letterlijk in hun cornflakes k¨kken, als de ‘politiek correcte’ media zegt dat die k¨k suiker is, dan IS het ook suiker voor hen….
    tijd voor de wolven om te begrijpen dat sheeple sheeple zijn en niet meer te helpen zijn….

 3. Het is net of iemand naar het gekkenhuis is gegaan en tegen die gekken heeft gezegd , jullie worden de nieuwe politici en regering. En die gekken maar hun best doen om alles naar de klote te helpen.

  • je hebt gedeeltelijk gelijk…
   maar…..de ECHTE gekken zijn de schapen die keer op keer op keer wederom op die gasten stemmen…..die gasten weten maar al te goed wat ze doen….
   de schapen, die blaten over al het ‘onrecht’, al de ‘misere’, over de ‘levensduurte’, maar wel keer op keer weer die gasten erin stemmen, dit verdedigend door te stellen : “wat brengt het op als we op iemand anders stemmen???”…DAT zijn de echte gekken

   • @nikolaas,

    Beste,

    Stemmen heeft geen zin, helemaal geen enkele zin…..leer uw les eens een keertje…..

    Degene die de stemmen TELT bepaald de uitslag,…….NIEMAND IN NEDERLAND heeft tot 4x toe op deze totale satanische psychopaat en nog wel 10 titels hebbende vol idioot van ene klootzak gestemd waarvan ik de naam NIET uitspreek.

    Het enige wat nog zou kunnen helpen is dat NIEMAND meer gaat stemmen…..dat is echter een utopie met zo’n enorm grote schapenfarm en daarbij een ernstig tekort aan Bordercollies!!!!!

    Gladiator

    • Dat klopt.
     Toch stem ik wel eens en dan op Forum, wetende dat er gefraudeerd en gedemoniseerd wordt.
     Zij zijn de enigen die zich uitspreken, daar is moed voor nodig in dit verziekte klimaat met oliedomme bevolking.
     Die partij wordt straks onder valse voorwendselen verboden.

  • Klopt.
   Hun voornaamste taak, na mainstream propaganda, is verdeeldheid en haat tussen groepen zaaien.
   Dat is wat ik zie en het zal me niet verbazen dat het hun officiële beleid is, in het geniep uiteraard.

  • Klopt, net als pow nieuws etc. Achterbaks, heimelijk, leugenachtig, vijandig, oorlogzuchtig en racistisch en nog veel meer perverse troep. Hier zijn vele leden die op hetzelfde lage niveau zitten. Tja men geilt nog steeds op naar hun idee meest ideale “samenleving” ter wereld in een klein land gepropt dat het programma goed op ze blijft doorwerken. Al die perverse compententies zijn helaas vooral in Nederland te vinden, het meest “tolerante” gebied op aarde.

 4. Alleen die openingszin van dit topic hierboven al en ik citeer maar wel maar een klein stukje : “Polen, het VK”……STOP STOP STOP!!!!!!!!!

  Dit scenario is een blueprint en wel een exacte kopie van het begin van WOII waar ook Polen i.o.v. het VK DE OORZAAK WAS van de tweede wereldoorlog en zo liggen de feiten….niet te geloven dit!!

  En weet je, dat dit nu wederom op precies dezelfde manier gebeurd zo eigenlijk elke slaapschaap direct wakker moeten schudden…..

  DE enige reden dat dit niet gebeurd ligt aan het FEIT dat het merendeel van het gepeupel niets maar dan ook helemaal niets af weet van onze ECHTE GESCHIEDENIS!!

  Ik heb volgens mij zeer kort geleden nog een vermelding gedaan naar een ingekort interview met Wolfgang Eggert, een historicus met een specialisatie inzake de cabal, welke dit scenario van 1933 tot 1939 vergeleken heeft met het scenario welk zich nu aan het afspelen is en is tot de conclusie gekomen dat deze precies hetzelfde zijn…..met 1 verschil, een nogal klote verschil namelijk…..destijds duurde het een kleine 6 jaar alvorens de oorlog uitbrak ………nu zal het met grote zekerheid veel sneller gaan daar we destijds NIET de beschikking hadden over internet…..nu zullen ze e.e.a. sneller moeten laten ploffen omdat de schapenmassa het anders door zal krijgen!!!

  Mijn God…..dit zal precies zo gaan gebeuren als 75 jaar geleden………ongelooflijk dit…..werkelijk ongelooflijk.

  Bereid jullie maar vast voor op een gigantische wereldoorlog en laat ik iedereen veel succes toewensen……

  Lul maar een eind verder over ik weet niet wat…….prima,

  Polen is ALWEER de aanstoker….vuil tuig dat het is…..en wij gaan weer met zijn allen spelen voor kanonnenvoer en wel geheel volgens plan van de CABAL!

  En nu we het toch over een oorlogje hier en een oorlogje daar hebben……toevallig staat er bij Makov op de site net vandaag iets wat WOII erg inzichtelijk maakt voor degene die het nog niet goed door heeft…..zoals ik gisteren al ergens vermeld heb in een oif ander topic hier……ALL WARS ARE BANKERS WARS!!!

  Zo liggen de feiten en er is zelfs een docu welke precies DEZE titel heeft….

  De kop van het topic bij Makov is heel toepasselijk…hahahaha….”World War II Was a Psy Op to Kill Goyim”

  Echt wel toevallig….zou zeggen, bekijk dit eens en lees vooral ook de oudere commentaren van 2014 en dan naar boven……ook daar kan men iets van leren!

  Fijne dag verder…

  Gladiator

   • @Tigron….

    U schrijft “al eens”……

    Hahahaha, ik kan u mededelen dat dit een absoluut understatement is…….

    Ik heb er denk ik toch wel heel veel tientallen keren zo niet HONDERDEN keren naar verwezen.

    Ik zie aan de meeste reacties inmiddels bijna precies wie deze docuserie wél of niet gezien heeft…..

    Degene die de geschiedenis niet kent zal ook nooit weten wie de vijand echt is…..zodoende dat van die ezel die zich niet 2x aan dezelfde steen zal stoten….

    Groet beste,

    Gladiator

    • Beste Gladiator,
     Zoals u en ik en enkele anderen weten al hoe de hazen lopen, zelfs lang voordat de docu; the last battle verscheen.
     Het is frustrerend om reeds zeer lange tijd te proberen mensen van info te voorzien terwijl de meerderheid hoofdschuddend verder gaat met hun eigen leventje in de vorm van ; werken,eten,slapen. En in de tussentijd kijken naar Jinek, heel Holland bakt en de vraag waar men de komende vakantie naar toe wil.
     Het is een oud gezegde dat je een paard wel naar het water kunt brengen, maar dat je het niet kunt dwingen om te drinken.

     Vandaag de dag denkt iedereen een mening te moeten ventileren zonder te beseffen dat ze de werkelijke oorzaken niet weten Of niet willen weten.
     Voor wat betreft de info in ’the last battle’ is het voor de meesten een te lange zit (wellicht door de korte aandachtspannen of de persoonlijke desinteresse)

     Ik heb in mijn leven talloze mensen er met een metafoor op gewezen dat ze door een wc rol kokertje naar een weiland kijken en er één koe zien staan terwijl ze, wanneer ze zonder het kokertje, pas zien dat er tientallen koeien,paarden schapen en geiten staan.
     Echter;
     “Voor hen die weten,hoeft niets verklaard te worden.
     Voor hen die willen weten, verklaren zichzelf.
     Voor hen die niet weten, is geen enkele verklaring afdoende.
     Voor hen die niet willen weten, verklaren je voor gek”.

     Ik lees jouw comments graag Gladiator.
     Geef niet op.
     Groet Tigron

     • @Tigron,

      Bedankt voor uw complimenten en NEE….ik geef niet op, beter nog, ik geef NOOIT op!!

      Ben met meer zaken bezig maar het is zo verdomd moeilijk om te weten wanneer je wat waar moet gaan inzetten en daarbij, als ik wat meer centjes had was ook meer te regelen…denk bijvoorbeeld aan een lopende reclamebalk met daarop steeds veranderende teksten…

      Ik woon vlakbij redelijk druk bereden wegen….dingen aanzetten en cois…..heb er verdomme 3 gehad maar dacht ze niet meer nodig te hebben en heb ze dus afgegeven….maar dit is maar 1 idee! Zijn er meer en we blijven bezig.

      Het is shit dat ik maar alleen ben en er zijn natuurlijk ook nog andere zaken te doen want de schoorsteen moet wel blijven roken nietwaar!!!

      Groet,

      Gladiator

  • Engeland is de oorzaak van WW1 en WW2.
   Engeland verklaarde voor WW2 de oorlog aan Duitsland, plus het gestook van te voren.
   Engeland, EEN SMERIG FOUT LAND.

 5. D666 oorlogshitser Sjoerd Sjoerdsma (SS) zit alweer aan de antidepressiva. Daar gaat zijn Derde Wereldoorlog. Hij zag de vuurgloed van een nucleaire oorlog al in de reflectie van zijn brillenglazen maar het feestje gaat weer niet voor hem door.

  • @Nehemia,

   Beste,

   Ik zou niet te vroeg juichen…….

   Dit zal nu doorgaan en doorgaan en doorgaan tot…..yep, tot dat de bom barst of valt of what the fuck…..

   En ehhhh, misschien een tip aan ook de rest hier……ik zou maar vast TURKS gaan leren…..hahahahaha…

   Gladiator

  • Zo werkt de natuur gewoon. Je ziet het ook bij doorgefokte dieren. Er komt een moment dat het óp is. Dat het gewoon niet meer wil allemaal.

 6. @Gladiator

  Absoluut. Het is dansen op een mijnveld. Er kan een valse vlag ingezet worden om inderdaad die Derde Wereldoorlog waarvan het westen zo droomt echt te doen ontketenen. Op termijn gaat Oekraïne dit verliezen dus ze moeten gaan praten. De Donbass blijft dan bij Rusland is de verwachting. De hele situatie is ongekend complex omdat veel landen ook hun eigen geopolitieke belangen hebben.

  • Er MOET wel oorlog komen anders vallen de westerse leiders bij hun bevolkingen door de mand.
   Dat zie je duidelijk bij Rutte. Hij heeft nu een soort paniek over zich, het gaat hem niet snel genoeg.
   Het is gewoon gênant te zien hoe hysterisch deze man bezig is.
   Met de vernietiging van Nederland. Het land dat hij blijkbaar haat.

   Hij is geen minister-president al moeten we hem zo noemen.

 7. vERKIEZINGEN wat is dat – kijk naar de midterms in usa een grote fraude net als in frankrijk is gebeurd en in NL niemand moet rotte hebben en toch viert ie feest zelfs voordat de stemmen geteld zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in