De veroordeelde Somaliër staat ingeschreven onder twee totaal verschillende namen © Politie

Een Zweeds gezin in Borlänge kreeg de schrik van hun leven toen ze aan tafel gingen zitten om te ontbijten. Een Somaliër met een zichtbare erectie drong zich door de deur naar binnen en verklaarde dat hij wilde “neuken”. De vrouw en dochter zijn sindsdien zo bang geworden voor Somaliërs dat ze zich gedwongen voelden te verhuizen.

Het incident vond al plaats in augustus 2016, maar pas nu wordt de nu 29-jarige Afrikaan in Tjärna Ängar – een wijk in Borlänge die in de volksmond “Klein Mogadishu” wordt genoemd – veroordeeld voor de misdaden, meldt Fria Tider.

De man van het gezin werd kort na 7 uur ’s ochtends wakker toen hij zijn vrouw vanuit de hal hoorde roepen “nee, nee, je mag hier niet binnenkomen”.

Hij stapte uit bed en ging de hal in. Daar zag hij hoe zijn vrouw probeerde een Somaliër de voordeur uit te duwen. De Somaliër had een erectie en masturbeerde zichzelf.

“Waar ben je mee bezig verdomde Somaliër?”, riep de man uit.

Hij greep de indringer en gooide hem het trappenhuis uit, waarna hij de politie belde.

De moeder van het gezin vertelde tijdens het proces dat ze net het ontbijt aan de kinderen wilde serveren toen de voordeur openging en een Afrikaan naar binnen stapte. Haar dochter stond toen vlak achter haar. “Ik wil neuken!”, schreeuwde de Somaliër keer op keer.

Zelf is ze daarna bang geworden voor mannen met een donkere huidskleur, terwijl haar dochter nog steeds bang is voor mannen die uit Somalië lijken te komen.

Het ging zo ver dat het gezin moest verhuizen.

“Het werd heel eng om in de buurt te blijven omdat daar veel Somalische mannen wonen”, zegt de moeder.

De Somaliër werd ter plekke gearresteerd. Toen hij een paar dagen later in Borlänge uit hechtenis werd vrijgelaten, zag een politieagente door het raam hoe hij buiten het politiebureau bij een fontein ging zitten, zijn kleren uittrok en zich naakt op het plein bewoog. Een politiepatrouille benaderde de Somaliër vervolgens “om hem te wijzen op de ongepastheid van zijn gedrag”, aldus de politievrouw.

De politievrouw was van mening dat de Somaliër haar als gevolg daarvan aan seksuele intimidatie had onderworpen, maar hij werd op dat punt vrijgesproken op grond dat niet volledig was bewezen dat hij had gehandeld met de bedoeling haar lastig te vallen.

Anderzijds wordt de 29-jarige veroordeeld voor het seksueel intimideren van de moeder en de dochter van het gezin waarvan hij het huis binnendrong. Hij wordt ook veroordeeld voor huisvredebreuk.

Hij ontsnapt echter aan de gevangenis en krijgt in plaats daarvan een proeftijd. De openbare aanklager had ook niet geëist dat hij zou worden uitgezet, zodat de Somaliër in Zweden mag blijven.

Tijdens het onderzoek bleek dat de 29-jarige onder twee verschillende namen stond ingeschreven bij de Zweedse bevolkingsregister.

Deugvrouw wilde Irakees helpen integreren in Zweden – werd vier uur lang verkracht

Vorig artikelZonder vaccinatie, zonder massale sterfgevallen: Oekraïne heeft kudde-immuniteit bereikt
Volgend artikelTucker Carlson over uitrol Covid-vaccin: “Massa’s steunbetuigingen van beroemdheden, niet veel wetenschap”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Er wordt elke minuut een sukkel geboren in Afrika en waar sukkels zijn, is er nooit een gebrek aan mensen die van sukkels gebruik gaan maken om hun politieke agenda flink op de kaart te zetten, denk voornamelijk de NGO’s, COA en de politieke partijen die deze laagbegaafde asielparasieten zien als nieuw stemvee. Vooralsnog is er geen enkel verandering gekomen in dit Europees asiel en immigratie beleid, zelfs onder de Sars-CoV-2 lockdown gaat de migratie onverminderd door, per week komen er gemiddeld 700 binnen.

  2. In 2019 werden Somalische mannen die in NL kwamen van boven de 18 gescanned.

    28% is schizofreen
    20% is anders geestelijk gestoord.

    Wat kan je van die miskleunen van de natuur, incest en inteelt verwachten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in