Tucker Carlson, foto: Gage Skidmore from Surprise, USA (CC BY-SA 2.0)

Fox News presentator Tucker Carlson geeft commentaar op het feit dat politieagent Derek Chauvin op alle drie de aanklachten schuldig is bevonden aan de dood van George Floyd. Volgens Carlson moet het vonnis worden gezien als een “doe ons alsjeblieft geen kwaad” smeekbede aan linkse en zwarte relschoppers die opnieuw mensen dreigen te vermoorden en Amerikaanse steden dreigen te plunderen.

Na bijna een jaar van branden, plunderingen en moorden door de BLM, was dat nooit een twijfelgeval. Gisteravond, 3000 kilometer van Minneapolis, heeft de politie in Los Angeles preventief wegen geblokkeerd. Waarom? Ze wisten wat er zou gebeuren als Derek Chauvin vrij zou komen.

Uiteindelijk is hij er niet mee weggekomen. Als hij de maximale straf krijgt, zal hij de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengen. Is dat een eerlijke straf? Is de agent schuldig aan de specifieke misdaden waarvoor hij zojuist is veroordeeld?

Carlson betoogt voorts dat de relevante vraag niet is of Chauvin schuldig is of niet, maar dat relschoppers het rechtssysteem niet mogen beïnvloeden.

Daar kunnen we over debatteren, en dat zullen we ook doen. Maar waar we niet over kunnen debatteren: geen straatmeute heeft het recht onze steden te verwoesten. Onder geen enkele omstandigheid, om geen enkele reden. Geen politicus of mediafiguur heeft het recht een jury te intimideren, en geen politieke partij heeft het recht haar eigen aanhangers een andere standaard van rechtspraak op te leggen.

Carlson schrijft dat de pogingen van de media, politici en linkse bende’s om het rechtssysteem te beïnvloeden een “aanval op de beschaving” is en dat met de druk van buitenaf op de jury, de eerlijkheid van het vonnis twijfelachtig is.

Die dingen zijn onaanvaardbaar in Amerika, maar ze gebeuren nu allemaal. Als ze blijven gebeuren, zullen fatsoenlijke, productieve mensen vertrekken. Het land zoals we het kenden zal voorbij zijn. Dus moeten we deze huidige waanzin stoppen. Het is een aanval op de beschaving.

Die inzet is veel meer dan de toekomst van Derek Chauvin of de nagedachtenis van George Floyd. Op het spel staat Amerika. Dus voordat we de details van het vonnis van dinsdag bekijken, een grotere vraag, een waar we allemaal over na moeten denken: Kunnen we de manier waarop deze beslissing is genomen vertrouwen?

Dat is de belofte van ons rechtssysteem – dat het onpartijdig is, dat het zo eerlijk is als de mens het kan maken. Dat de agent die Ashli Babbitt doodde aan hetzelfde onderzoek zal worden onderworpen als de agent die net werd veroordeeld voor de moord op George Floyd. Dat politieke of etnische overwegingen absoluut geen rol zullen spelen in de jury beraadslagingen. Dat gerechtigheid blind zal zijn.

Kunnen we dat allemaal zeggen in deze zaak? En als we dat niet kunnen, waarom kunnen we dat dan niet?

Uitgelekte bodycam-beelden tonen voor het eerst moment voor moment de arrestatie van George Floyd: “Media hebben gelogen”

  De Biden-clan's groepsseks is aanwezig op PornHub
Vorig artikelArtsen voor de Waarheid: “In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”
Volgend artikelHorror: Pfizer vaccin ingezoomd met microscoop – levende organismen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Maar die veroordeling zoals die was heeft ook andere mogelijkheden.
  In beroep kan de hele veroordeling van tafel geveegd worden, wegens extreme druk van buitenaf, en gerechtvaardigde doodsangst van de juryleden en rechter.

  Het zou WEL heel vreemd zijn, als beroep wordt afgehandeld in de streek.

  Maar voorlopig zit de agent in de bak, waar hij in levensgevaar is.

 2. Had het wel eens eerder geplaatst.

  De Joden spelen perfect de politiek van de Frankfurter Schule omdat ze identiteitspolitiek hebben uitgevonden en weten dat het vernietigen van een cultuur (zoals ze deden met het Duitse volk) nodig is voor de overname. De onwetendheid van BLM denkt dat ze de Amerikaanse cultuur opnieuw creëren om een ​​meer zwarte machtsinfusie te krijgen.

  Het hele BLM-spel is om zwarten te gebruiken om de Amerikaanse witte cultuur neer te halen. Vanaf de oprichting van de NAACP was dit de Joodse Modus Operandi met kleurlingen, vooral zwarten. Zodra hun agenda is voltooid, zal de Joodse macht BLM opzij duwen als dood gereden dier.

  De holocaust was wat de Amerikanen de Duitsers aandeden

  https://russia-insider.com/en/history/holocaust-was-what-americans-did-germans/ri25872

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in