Schokkend! Pfizer vaccin ingezoomd met microscoop? Zijn er levende cellen/organismen in gemengd?!

Ik sta niet persoonlijk in voor deze video of voor de beweringen die eraan verbonden zijn. Ik bied het enkel aan voor uw kijk- en discussievermogen. Ik heb zelf geen toegang tot dit vaccin om de beweringen te verifiëren en het vaccin onder een eigen microscoop te leggen. Zoals velen van jullie weten, wil ik zelf niets te maken hebben met Covid-19 vaccins, behalve dan om anderen te waarschuwen alvorens zich eraan te onderwerpen… Het injecteren van mensen met buitenmenselijke levensvormen doet Frankenstein lijken op een schooljongen met een scheikundeset.

Bron:
Disclose.tv

Misschien heeft een van de lezers hier meer informatie over? Het commentaar hierop is interessant. Hier te vinden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Morgellons? – Het mysterie van de wormpjes op de Covid-19 teststaafjes

Vorig artikelTucker Carlson: jury vonnis in Derek Chauvin proces een smeekbede van “doe ons alsjeblieft geen kwaad”
Volgend artikelFamilie van lerares die stierf na vaccinatie met AstraZeneca spant rechtszaak aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Bij de originele post hiervan op Twitter, had Pieter Burger (van de PCR test) de reactie geschreven dat het waarschijnlijk luchtbelletjes of zoiets waren en dus een normaal verschijnsel was.

  2. Waar en wie staan er op dit filmpje? Gezien het geroezemoes komt het uit een kantine dus pre- covid, toen er nog helemaal.heen vaccin was. En waarom zou nog niemand anders dit vaccin onder een mocroscoop gelegd hebben? Zo moeilijk is dat niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in