Met het naderen van de Amerikaanse presidentiële verkiezingscyclus van 2024, die deze herfst begint, is het een uitdaging om slechts één goed beheerde grote stad onder Democratisch leiderschap te vinden. Veel van deze stedelijke gebieden zijn ingestort in een derdewereldachtige staat, geteisterd door gewelddadige criminaliteit, dakloosheid, uit de hand gelopen winkeldiefstallen, drugsmarkten in de open lucht en zelfs sommige met stront bedekte straten, schrijft Tyler Durden.

Dood, vernietiging en chaos volgen op mislukt progressief beleid in veel steden die door Democraten worden geleid, zoals Detroit, Baltimore City, San Francisco, Portland, Chicago, Minneapolis, New Orleans, Chicago en Philadelphia. Democraten hebben de controle over grote steden lang genoeg in handen gehad om de verantwoordelijkheid voor de ondergang van deze steden op zich te nemen, maar ze hebben de schuld op alles behalve zichzelf afgeschoven.

De ernst van de blame game is zo alarmerend dat in New Mexico de tirannieke Democratische gouverneur zojuist het grondwettelijke wapenrecht heeft opgeschort voor gezagsgetrouwe burgers in Albuquerque – hij schuift de schuld voor de piek in geweldsmisdrijven eerder op het wapen dan op het rampzalige beleid en de open zuidelijke grenzen.

Als we onze aandacht richten op Philadelphia, net ten noorden van het imploderende Baltimore City en net ten zuiden van het door migranten geteisterde New York City, heeft de “City of Brotherly Love” straten die rechtstreeks uit de zombie-apocalyps tv-serie “The Walking Dead” lijken te komen.

X-gebruiker Catch Up deelde een opzienbarende video met de titel “This is Philadelphia”, waarop zombiestraten te zien zijn met mensen uit de arbeidersklasse die met een overdosis drugs bezwijken. In de video werd niet gespecificeerd welke drugs deze mensen gebruikten, maar we hebben al eerder gedetailleerd beschreven hoe Philadelphia getroffen werd door een diergeneeskundig kalmeringsmiddel xylazine, ook bekend als de “tranq” epidemie.

Ondertussen zijn de met stront bedekte straten in San Francisco zo erg dat de Democraten in het stadhuis besloten hebben om een nieuwe toerismeambtenaar in te huren om de perceptie van het afbrokkelende stadsgebied te veranderen. Veel succes daarmee.

  De familie Biden: zoon Hunter heeft Sleepy Joe geëlimineerd

Democraten moeten ophouden te doen alsof hun grote steden “regenbogen en eenhoorns” zijn en de chaos aanpakken. Als ze dat niet doen, is het aan de kiezers in 2024 om deze politici ter verantwoording te roepen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Een hobbelige ritVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKonijnenholen en mannen achter gordijnen
Volgend artikelZelensky dreigt Europa te terroriseren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. ““Dit is Philadelphia”: Een schokkende video van weer een andere Democraten stad die implodeert”

  Dankzij de CIA welke decennia lang de heroïne uit de gouden driehoek die o.a. in de lijken van de gesneuvelde US soldaten naar Amerika werden vervoerd, naderhand 2 keer per week door enorme Amerikaanse transportvliegtuigen ongehinderd de States werden binnen gevlogen, er zal gerust wel een ander constructie zijn met landen bijv. Colombia waar de drugs versneden aan de Amerikaanse jeugd worden verkocht, alle moet kapot, voor degene die zó naïef zijn als koorknaapjes, Jezus redt OMG.

  • Onbegrijpelijk, in lijken van VS soldaten heroïne het land in smokkelen. Je denkt dat je nu wel zo’n beetje alles weet, maar nee hoor er zijn nog steeds “verborgen” gebieden/onderwerpen waar ik dan nog lichtelijk verbaasd over ben. Alhoewel “niets on-menselijks” me nog vreemd is.

   • Klien september 13, 2023 at 11:46

    Juist Klien zó is dat, mij bevreemdt niets meer, het is zo frustrerend om te weten dat al deze ellende steeds dichterbij komt.
    Het heeft geen zin om je gek te laten maken als je geen invloed erop kan uitvoeren, Carpe Diem.

   • Klien,
    Ken je geschiedenis. Adriaan heeft volkomen gelijk. Waarom denk je dat ze 20 jaar in Afghanistan hebben gezeten!! Internet bevat alle geheimen. Doe onderzoek zoals Adriaan..

  • Jaag maar eens een roedel drugshonden door het regeringstoestel wanneer de von Amsberg/zur Lippe-Biestefeld/Zorregieta clan weer eens op stap is geweest.
   Grootaandeelhouders van de Nederlandsche Cocaine Fabriek in Amsterdam-zuid verleren hun kunsten niet.
   Als lid van de orde van Malta zijn ze soeverein en krijgen dus geen douane aan boord.

  • Adriaan, drugs vanuit Vietnam in lijkkisten met dubbele bodem en bodybags is een feit. In lijken lijkt me te omslachtig, vies en tijdrovend. Kun je even je bewering dubbelchecken, of heb ik wat gemist?

  • Ik weet dat de USA meer verdorven is dan je zou willen denken.
   Maar toch…. heroïne in lijken binnen smokkelen door de CIA?
   Ik kan me dat niet voorstellen.

  • Waarom? Waarom is dat nou weer nodig Adriaan? Die laatste zin. OMG? Wie is jouw God? Voor jou is er geen redding of zo? Ben je ook aan de fentanyl of iets? Nee he? Je hoeft helemaal niet gered te worden. Dus wat zeur je nou?

   Hou het nou eens gewoon bij de feiten. Het is een CIA agenda. Klaar. Doe waar je goed in bent zonder anderen onnodig te schofferen. Het toont je grafzwarte duistere kant. En aan welke kant je werkelijk staat.

   En deze zombies stemmen de volgende keer weer democraten. Een volk krijgt de heerser waar het om vraagt.

 2. Ach, zie het voordeel, alle kleuren rijk en arm, dom en slim zijn broederlijk samen verenigd verslaafd, dat was toch het streven?
  Het maakt ook niet meer uit van welke alfabet letter je bent, gewoon fijn gezamenlijk zonder enig perspectief of toekomst.

  • Wat is nou nog mooier om zo de dag door te komen.
   Lekker chillen met je matties de hele dag. Nooit naar je werk hoeven.
   Weedje er bij en maar genieten van het zonnetje met een biertje.
   Je ziet ze gewoon genieten van hun leventje.

  • “Kijk, deze mensen bezitten niets en zijn gelukkig, wat wil je nog meer.”

   Dood?

   Nudgen heet dat. Frustreren. Net zo lang treiteren tot mensen het opgeven. Regels maken en dan steeds strakker aantrekken. Glijdende schaal. Tot de hele samenleving afglijd.

   Het zijn juist de gutmenschen met bloedend hart en zonder humor die dit beleid invoeren. De democraten en linkse rakkers. Links lullen…rechts vullen. Maar keihard de regels enforcen. Met force, bruut geweld en een leger corporate law advocaten.

   Niemand wil op straat. Maar als de staat je geen recht op eigen huis laat, je erfdeel afneemt en je 4x belast dan heb je geen huis meer. Alleen de straat waar het stond, stoned en in de stront.

 3. Dit zijn de mensen zonder kansen.
  In de steek gelaten, want er is geld genoeg.
  Het kan gewoon bijgedrukt worden als het moet.
  Dat gebeurt bijvoorbeeld om banken te redden.
  Maar dat helpt dan ook de rijken.
  Die doen alles om elkaar te redden.
  De gewone mens op de straat kan kapot vallen of voor de belangen van de rijken aan het front gaan vechten.

  Het gaat niet om :
  links versus rechts
  christen versus islam
  blank versus zwart

  Het gaat om rijk versus arm en verdeel en heers.
  En om mensen die hun hals niet vol genoeg krijgen en hun politieke handlangers.
  Het is heel eenvoudig, maar je moet het wel zien

  https://nl.wspus.org/hoe-het-militair-industrieel-complex-werkt/

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5248743/wapenfabrikanten-defensie-boeing-northrop-lockheed-martin-afghanistan

  https://decorrespondent.nl/11270/hoe-werkt-de-wapenindustrie/01a1b540-0b7c-0225-11ed-20e05f9242cd

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/sp-leider-lilian-marijnissen-pakt-militair-industrieel-complex-aan-nederland-is-een-spil-in-de-internationale-wapenhandel

  • Politiek leider van de maoïstische kartelpartij SP Lilian Marijnissen heeft gestemd voor de lockdowns, avondklok & spoedwet. En dan vergeet ik de verplichte vaccinatie en dit gedrocht heeft ook geapplaudisseerd op 31.03.2022 voor de karakterloze miljonair & trekpop Zelensky, die zo lang het duurt de belangen van de Deep State behartigt in Oekraïne.

   En volgens Ilona van de podcast Ware Kracht maken wij volgende week dinsdag 19.09 op basis van tarotkaarten de allerlaatste prinsjesdag mee.

   • Ron Swart september 13, 2023 at 13:37

    Ook Lilian is lid van de club van vrijmetselaars, kijk maar naar Zendtijd Voor Politieke Partijen waar zij het ‘Diamond’ handgebaar maakt enfin ik denk dat het jouw ook is opgevallen Ron, ik kijk expres naar het NOS NON-Journaal om keer op keer de leugens die verteld worden te vergelijken welke in de alternatieve media geplaatst zijn.

    • Wauww wat een opofferingszin en zelfkasrijding om het vol te houden om zich de hele tijd met “het journaal” van de regimemedia te laten vollopen. Echt geen last van bloeddruk of zo…?

    • Precies Adriaan. Ik kijk ook 3 maal in de week naar de NOS. Dit doe ik om dezelfde reden maar moet mij er wel toe aanzetten want elke keer weer maak ik mij onbewust druk.

    • Er is idd meer dan we lezen/horen/zien….tarot/ in zweden een schijnbaar fenomeen op dit gebied…isabel-tarot… maar ook vanuit je eigen onderbuikgevoel…de moeder aarde connectie….mensen vandaag de dag zijn apatische leeghoofden… zien niks/horen en lezen nauwelijks.
     Kortom…een geheel andere dimensie? of geheel ander tijdperk?
     Met anderen hier mee eens(Dan) dat we vergeten hoe krachtig we vanuit onszelf kunnen zijn mits we ons niet laten sturen door verderfelijken….en daar zit het cruciale punt….. heers over jezelf….niet over een ander!

    • Adriaan, ook ik kijk met een glimlach naar de NOS. Ik zie duidelijk de agenda die ze promoten en ook de klinkklare leugens.
     Heel lang geleden dacht ik dat het staatsjournaal degelijk nieuws was. Das war einmal. Nu twijfel ik al bij de melding dat het waterstand in de Maas te laag is.

     • Het hoofddoel van de media is niet het klootjesvolk te informeren maar om het te manipuleren wat het moet denken zodanig dat ze de dag erna op hun werk ‘hun’ voorgekauwde mening kunnen verkondigen.

   • @ Ron Swart september 13, 2023 at 13:37,
    Dat klopt dat de prinsjes dag volgende week de aller laatste zal zijn. Want 23-09-2023 gaat volgens vele een vernietigende datum worden tot aan 26-09-2023. We zijn er al jaren voor gewaarschuwd in Hollywood films e.d. Alles wijst naar het einde van de wereld zoals we het nu kennen. Er zullen miljoenen en miljoenen mensen verdwijnen in het niets in deze dagen. De achterblijvers mogen 7 jaar langer blijven, zij zullen uiteindelijk de lopende doden/zombie samenleving worden. Wat we hier zien, zal wereldwijd worden. De Democraten bestuurde steden zullen de voorlopers zijn, wat komen gaat. In 2030 zal de wereld gereset worden en dan beginnen we weer vanaf nul bewoners op de wereld.

  • “Vanwege de sterke hang naar het nationaal-socialisme van NVU-voorman Glimmerveen richtte dr. H. Brookman in 1979 de Nationale Centrum Partij (NCP) op. In …”

   Lekker doorzichtig glimmerveen fan. Je bent gewoon een nazi en jodenhater.

   Het zijn de satanisten die alle joden willen uitroeien dus het is snel duidelijk aan welke kant iemand staat. Die discriminatie zegt niets over joden maar alles over de haters.

 4. De Amerikaanse steden waar de linkse Democraten meestal al vele decennia aan de macht zijn, verloederen in ijltempo en zijn te vergelijken met de steden in Zuid-Afrika en andere Afrikaanse derde wereld landen.
  Het zal geen toeval zijn zeker dat de bevolking in deze steden veelal van dezelfde etnische afkomst is…

 5. Beste Mensen

  Logica
  Hoe meer dieren Mensen
  Hoe meer er zal worden gepoept
  Zoveel WC’s worden er niet gebouwd
  Dus gaat het stinken
  Huidskleur maakt hierbij niks uit
  Als men moet
  Dan moet men …. Poepen basta
  Zelfs in Nederland als men door de Weilanden loopt en men is genoodzaakt om de behoefte te doen
  Dan gaat men geen WC zoeken
  Gewoon de broek omlaag en lossen maar
  Heb dit life meegemaakt met clubje stoere jongens in het hoge Noorden van de jaren 70 en 80
  Zo leert men wel eens wat
  Als de nood het hoogt is
  Dan is dat een regel
  En niks anders

  Dank U

 6. Zojuist is bekend gemaakt dat Hunter Biden (1970) slechts wordt vervolgd voor verboden wapenbezit. Het ligt in de lijn der verwachting dat het ontwakingsproces een impuls krijgt. De ruggengraatloze Biden jr. is door-en-door slecht en hij komt praktisch overal mee weg, met dank aan de Deep State.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in