Hoe kunnen we ons verzetten tegen deze greep naar de wereldmacht? Door te begrijpen hoe deze wereldoorlog gevoerd wordt. Tanks en machinegeweren bleken ineffectief te zijn, daarom heeft men gekozen voor een veel effectievere strategie: MISLEIDING, schrijft StopWorldControl.com.

Een voorbeeld: mensen over de hele wereld getuigen hoe ze naar het ziekenhuis gingen voor iets wat geen enkel verband hield met covid19, en hoe ze toch als covid19 werden geregistreerd. Ook elk sterfgeval wordt aan covid19 toegewezen. In Amerika wordt 39,000 dollar betaald per geregistreerd covid19 sterfgeval, zonder dat testen of de aanwezigheid van symptomen vereist is!

Dat gebeurt overal ter wereld en het gevolg is duizelingwekkende fraude met covid-cijfers op wereldschaal.

Huisartsen hebben erkend dat ze onder grote druk staan van hogerhand om elke ziekte of sterfgeval als covid19 te registreren. Dat is waanzin… en toch is het de realiteit.

Een tweede voorbeeld: de PCR test waarmee ‘besmettingen’ gemeten worden, is totaal onbetrouwbaar.

De uitvinder van deze test, Kerry Mullis, zei dat het absoluut niet gebruikt mag worden om een virus op te sporen. De test veroorzaakt immers valse positieven.

Waarom wordt dan juist deze methode gebruikt? Omdat het de ideale manier is om vernietigende lockdowns en onmenselijke controlemaatregelen goed te praten.

Alarmerende cijfers van zogenaamde ‘besmettingen’ worden rondgebazuind om paniek te veroorzaken en het toepassen van dictatuur goed te praten. Het is pure misleiding met als doel totale wereldmacht te verwerven, onder het mom van ‘we moeten je beschermen tegen deze ziekte’.

Maak waarheid bekend

Hoe kunnen we strijden tegen deze wereldwijde misleiding? Door waarheid bekend te maken!

  Denemarken ziet toename van dezelfde "witte long syndroom" longontsteking die in China zou zijn gevonden

Op StopWorldControl.com zijn honderden wetenschappers aan het woord, die de leugens van media en overheden ontmaskeren. Deze eerlijke wetenschappers en artsen worden over de hele wereld de mond gesnoerd. Hun video’s worden verwijderd, websites weggehaald, ze worden belasterd, enz. Er is een censuur gaande die de mensheid nooit eerder heeft gezien.

De macht van misleiding zet alles op alles om de stem van waarheid te onderdrukken. Daarom moeten we opstaan en waarheid bekendmaken.

Deel daarom de website StopWorldControl.com waar je maar kunt. Stuur de website naar verantwoordelijken in de samenleving: politie, onderwijs, gezondheidszorg, enz. Stuur de website naar artsen, leerkrachten, burgemeesters, enz. Hun contact info vind je heel makkelijk op internet.

Doe het aub! Zit niet apathisch neer, klaag niet alleen maar op social media, maar doe iets krachtigs.

Het kan zijn dat mensen ontkennend reageren, wat begrijpelijk is. Als iemand altijd blindelings de misinformatie van de media gelooft, dan wordt zo iemand gehersenspoeld. Wanneer ze dan ineens waarheid onder ogen krijgen, is dat een enorme schok. Heb daar begrip voor.

Blijf gewoon waarheid delen. Eerlijke mensen worden op den duur toch wakker.

Dokter Reiner Fuellmich is een wereldberoemde procesadvocaat, die al decennia lang grote frauduleuze bedrijven aanklaagt. Dr. Fuellmich en een uitgebreid internationaal netwerk van honderd advocaten hebben meer dan honderd experts uit alle wetenschappelijke disciplines ondervraagd. Zij hebben overtuigend bewijs dat de pandemie en de lockdowns de ergste misdaden tegen de mensheid zijn, ooit begaan. Ontdek in de video hieronder wat deze verbazingwekkende held van de mensheid onthult…

  WHO dreigt met de komst van Ziekte X: 'Wanneer, niet als'


Copyright © 2021 door StopWorldControl.com. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ik zal nooit meer een dokter vertrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUitgebreid bewijsrapport: Miljoenen sterven door de injecties
Volgend artikelEen praktische aanpak om gezond te blijven na uw Covid-19 prik – Post Covid-19-injectiesyndroom (pCoIS)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. goeie video , maar , hoeveel mensen hebben hem al gezien ? of zullen hem geloven? zolang dit niet op elke nationale zender komt gaat het volgens mij niet veel opbrengen , mensen moeten dit massaal zien en overtuigd worden ..hoe gaan ze dat doen? elkaar mailen? dan denk ik dat ze nu al bezig zijn om te zien hoe ze internet aan banden kunnen leggen…door een wereldwijde internet lockdown…maar ondanks alle vragen die open blijven staan ben ik optimistisch dat deze laffe davos bende aan de galg eindigd…en geen enkel vaccin komt er bij mij in , al moet ik eten gaan stelen of bedelen…nooit neem ik de gif spuit !

 2. Nee Ruudh 13 ,.dat mogen ze zeker niet
  En dan.met die QR code alleen de klanten die binnen komen QR code tonen , Maar het Personeel binnen hoeven dat niet in de Oplichting.
  Wie houd Wie nu voor de Gek..hoop dat hier de gevaccineerde nu eens wakker worden dat ze opgelicht worden door deze stomme constructie…en Nu met de ophogingen van Electra en Gas ,Olie ..worden der nog meer opgelicht ..van 145 naar 340 euro betalen. Per maand met je slimme meter vd Roverheid die hebben ze bewust geplaatst om de mensen op te
  lichten . Er is voor iedereen vrije energie ,gas ,Olie..en de roverheid eigend het zig toe al jaren met oplichting ..

 3. Ik sta hier ook 100% achter en laat mij niet prikken met experimenteel zogezegd vaccin maar hoor heel weinig van al die advocaten en wetenschappers, wel op alternatief media maar niet over al dan niet gewonnen rechtszaken

 4. En dan willen ze niet en gevaccineerden nog verplichten testen te laten doen, zeker weer om die handel van onzintesten op te dringen!
  Laat we in hemelsnaam terug naar normaal, die virologenfantasten hebben al te veel vrijspelen gehad!

  • de truk om ratten te vergiftigen je moet het vergif traag zijn werk laten doen anders komen ze niet meer eten
   eens het vergif als voedsel aanvaart is zal iedere rat komen eten en ze zullen met zijn allen sterven, zo is het ook met de geprikte ze blijven komen.

 5. Het grootste probleem zal zijn om officieren van justitie (aanklagers) en rechters te vinden die deze zaken gaan behandelen. Ze krijgen waarschijnlijk bezoek van “mannen in zwarte pakken” die heel omzichtig ‘informeren’ naar de gezondheid van hun familie. Of er gebeuren vreemde ongelukken of zelfmoorden met 2 kogels in het hoofd enz. Kijk maar hoe Hitlery er altijd in geslaagd is om buiten vervolging te blijven en zij is klein bier vergeleken met de criminelen die nu hun machtsspelletje spelen en hun miljarden winsten echt niet zonder slag of stoot zullen opgeven.
  Ik blijf natuurlijk hopen en als de lokale politiek ook het hete hangijzer boven het hoofd voelt kunnen we de zaak winnen, want die lafaards kiezen natuurlijk meteen eieren voor hun geld en spelen de vermoorde onschuld om hun hachje te redden.

 6. De video van Reiner is al meer dan 4 maanden oud. Ik had graag eens nieuw nieuws gehoord van zijn kant. Misschien is er dat ook maar dan is dat niet bij mij aangekomen. Is er iemand die wat meer weet?

 7. Grappig .. ik haalde er nog eentje uit de la:

  ‘Input Anarchie

  De NWO in de 5e versnelling. Het laatste punt dat nog bereikt moest worden volgens de Protocollen van de wijzen van Zion
  Dit zijn de punten.
  • Vernietig de katholieke kerk en het gehele Christendom – Check
  • Vernietig traditionele familie waarden – Check
  • Promoot atheisme – Check
  • Loonklasse oorlogsvoering / arbeid tegen management – Check
  • Breng tsaristisch Rusland ten val – Check
  • Corrumpeer de moraal van het volk – Check
  • Promoot onzinnige “moderne kunst” and vuile literatuur – Check
  • Gebruik antisemitisme om “inferieurere Joden” samenhangend te houden – Check
  • Manipuleer vrouwen met idealen van “bevrijding” – Check
  • Creëer economische depresses en inflatie – Check
  • Creëer “gecontroleerde oppositie” voor zichzelf – Check
  • Gebruik staatsschuld als een wapen om landen tot slaaf te maken – Check
  • Ondermijn en controleer alle bestaande regeringen – Check
  • Installeer verdorven politici die kunnen worden gechanteerd – Check
  • Manipuleer studenten met vals idealisme – Check
  • Vermoord wereldleiders – Check
  • Verspreid dodelijke ziekten – Check
  • Gebruik “balance of power” politiek om landen te controleren – Check
  • Bega terroristische daden – Check
  • Promoot sport en spelen om het volk af te leiden – Check
  • Start een wereldoorlog waaraan de V.S. mee doet – Check
  • Richt een wereldregering op na een economische crisis. OPEN
  Er moet alleen nog een economische crisis worden gecreëerd die erger is dan de jaren ’30 van de vorige eeuw. Dit is de uitgelezen mogelijkheid daarvoor. Cash geld zal verdwijnen. ALLES WORDT GECONTROLEERD. NIEMAND MAG DE STRAAT OP OM TE PROTESTEREN TEGEN DE DRACONISCHE MAATREGELEN EN DE DRACONISCHE ECONOMISCHE DEPRESSIE DIE VAN START GAAT ONDER HET MOM VAN BESMETTINGSGEVAAR.

  Dit is al gebeurd of gaat nog gebeuren!’

  https://www.activistpost.com/2020/02/7-nwo-agendas-accompanying-the-coronavirus-outbreak.html

 8. Ik heb mijn hoop in deze man opgegeven. We zijn 1,5 jaar verder en de duisternis sluit ons volledig in. En nog altijd zien we geen tribunaal. Deze man kan enkel praten, hij zal niets doen.

 9. Tsja…..je kunt als chagrijnige lulhannes natuurlijk de schuld bij Fuelmich leggen. Zijn schuld natuurlijk, dat jullie dromen over een betere wereld niet vanzelf aan komen drijven.

 10. Beste land genoten zolang wij achter over blijven leunen is het gedaan met ons voortvarend landje.
  Wat eens normaal is geweest is over en uit.
  Als wij nu niet massaal de straat op gaan wacht ons ellende armoede .
  En dat door te doen van dit Kabinet .
  Ze blijven maar strooien met ons belastinggeld.
  En daar is Kaag met haar Palestijnse achtergrond haar echtgenoot was lid P.L.O al-Qaq en steunde bedenkelijke organisaties en dan ook veel Kabinetsleden lid van W.E.F.
  Het kabinet heeft ons in deze ellende gestort,
  ze moesten zo nodig het braafste jongetje van de klas zijn.
  Alles was Oekraine maar waar twee kijven hebben twee schuld.
  Maar agenda 2030 wordt langzaam uitgerold niets is meer heilig.
  Beroemde gezegde is,
  You on nothing and be happy
  En dat gebeurt nu heel langzaam de broekriem wordt beetje bij beetje strakker getrokken

  Een heel bezorgde SENIORE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in