De politieke voorkeur van de Servische tennisster Novak Djokovic blijft een mysterie. Maar dat doet er niet toe. Djokovic, of “Nole” zoals zijn fans hem noemen, is een held. Dit is een man die niet alleen talked the talk but walked the walk, maar ook de daad bij het woord voegt, die een standpunt inneemt voor keuzevrijheid en “nee” zegt tegen de vaccinmandaten. Hij was bereid om uit principe alles op het spel te zetten. Djokovic weigerde het vaccin, en ondanks dat alle regeringen van de wereld op hem neerkwamen, en ondanks het feit dat hij daardoor kostbare kansen om aan Grand Slam-toernooien deel te nemen en deze te winnen, die van groot belang zijn om zijn plaats in de annalen van de tennisgeschiedenis te verankeren, moest opgeven, schrijft Revolver.

Hier ziet u zijn inmiddels legendarische woordenwisseling met een sportjournalist die gewoonweg zijn discipline en principiële toewijding niet kan geloven als het aankomt op het voldoen aan de vaccinmandaten:

Djokovic, Roger Federer en Rafael Nadal hebben de afgelopen anderhalf decennium het Grand Slam tennis gedomineerd. Federer is bekend en geroemd om zijn elegantie en moeiteloosheid, en Nadal staat bekend om zijn pure atletisch vermogen, maar Nole heeft zich onderscheiden met een mentale hardheid die bijna onmenselijk lijkt. Dezelfde mentale hardheid die de jonge Djokovic in staat stelde om vanuit het door oorlog verscheurde Servië tot tennissupersterrendom te stijgen, en die hem in staat stelt om terug te komen uit schijnbaar onmogelijke situaties in het wedstrijdspel, heeft duidelijk een beslissende rol gespeeld in zijn vermogen om stand te houden tegen de buitengewone druk die op topsporters wordt uitgeoefend om zich aan de vaccins te onderwerpen.

  Tribunaal angst: De Covid-vaccins pushende praathoofden krabbelen nu terug om hun sporen uit te wissen uit angst voor toekomstige vervolging voor samenzwering om dodelijke vaccins te pushen

Ondanks Nole’s principiële opofferingen – bijna ongehoord in de professionele sportwereld – slaagde Nole erin om dit jaar een historische en bijna ongelooflijke 24e Grand Slam-titel te veroveren op de U.S. Open in New York.

Djokovic had eerder al het record voor het aantal Grand Slam-overwinningen bij de mannen opgeëist op de French Open van dit jaar, waar hij zijn 23e grote titel opeiste, waarmee hij zijn record van 22 slams, dat hij samen met Rafael Nadal op zijn naam had staan, overtrof. Met 24 Grand Slam-overwinningen staat Djokovic nu op gelijke hoogte met vrouwentennisster Margaret Court voor de meeste gewonnen slams aller tijden (merk op dat het voor vrouwen gemakkelijker is om slams te verzamelen vanwege de kortere wedstrijden en het andere competitieniveau).

De kans dat Djokovic nog een slam wint is vrij groot, dankzij zijn fitheid en mentale vastberadenheid. Met zijn 36 jaar verplettert hij nog steeds de young guns, zoals hij liet zien in zijn beslissende overwinning op de veelgeprezen Amerikaanse negentienjarige Ben Shelton, die hij in stijl vierde met een brutaal en effectief telefoongebaar dat de spot dreef met Shelton’s kenmerkende viering.

Dit is wat Djokovic te zeggen had na zijn recente overwinning:

Novak Djokovic overweegt pas met pensioen te gaan als hij in Grand Slams op zijn donder krijgt van jonge spelers:

“Het klinkt waarschijnlijk verwaand of arrogant, maar ik ben niet echt verrast. Ik weet hoeveel werk en toewijding ik erin heb gestoken om in deze positie te komen. Ik weet dat ik dit verdien. Ik geloof altijd in mezelf, in mijn eigen capaciteiten als tennisser om te kunnen presteren als het er op aankomt. Om eerlijk te zijn ben ik niet echt verrast. Ik voel me fysiek goed. Ik ben zo goed als ik in jaren ben geweest. Leeftijd is maar een getal. Die zin resoneert momenteel echt met me. Ik wil zelfs niet overwegen om met tennis te stoppen of aan een einde te denken als ik nog steeds aan de top van het spel sta. Ik zal dat waarschijnlijk wel overwegen als ik de komende jaren in Grand Slams op mijn donder krijg van jonge jongens.”

  V.S. marine klokkenluider onthult "937% toename in hartfalen" onder gevaccineerde piloten

Kijk:

En als u nog niet vermaakt bent, moet u dit horen: een van Djokovic’ winnende tennisballen was te zien als de Moderna “shot of the day.” Hoe ironisch is dat? Het lijkt erop dat Djokovic Big Pharma een dosis van hun eigen medicijn heeft gegeven.

Djokovic is echt een legende in meer dan één opzicht.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Mijn conclusie is dat het menselijk ras te dom is om te overleven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Biden raadsel
Volgend artikelTop Poetin-Kim: Westerse hysterie kan historisch falen van westers imperialisme en criminaliteit niet verhullen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. Goed dat hij het vol gehouden heeft is blijven weigeren en niet mee gedaan heeft met die schijters.
  Verder heb ik nog nooit 1 tennis wedstrijd bekeken, ik vind er niks aan.
  Net zo al voetballen, wielrennen of schaatsen, vind ik ook geen zak aan.
  Eigenlijk heb ik helemaal niks met geen enkele sport.
  F1 vond ik wel maar dat kost tegenwoordig geld om te bekijken, jammer dan.

 2. Ik vind hem een pracht kerel, zoals hij werd behandeld door de Australische autoriteiten was gewoon walgelijk, Novak Djokovic blijft een van de weinige sporters waar ik respect voor heb, de jongens en meiden uit Servië zijn geen watjes zoals veel andere sporters, vroeger met Serviers gewerkt allemaal top vak mensen, die je nu steeds minder tegen komt op de werkvloer, jongere generatie laat het afweten.

  *

  Lezer legt uit waarom christenen watjes zijn

  Christelijke legers verdreven moslims uit Spanje en Mongolen uit Oost-Europa.

  Waar zijn ze vandaag de dag, wanneer christelijke kinderen op school of in ‘drag queen story time’ worden voorbereid op pedofielen, en christelijke waarden ongestraft met de voeten worden getreden? Christenen in deze tijd keren zo vaak de andere wang toe, zodat hun hoofden als tollen draaien.

  “De allerbelangrijkste oorzakelijke factor, naast verschillende andere, van volwassen blanke christelijke politieke retardatie (ook wel imbecilicisme oftewel politieke zachtmoedigheid genoemd) is dit eeuwenoude, tweeduizend jaar oude bestaande woord van God: ‘Wees als kleine kinderen.’

  Makow commentaar – Christenen zijn totaal gehersenspoeld door het georganiseerde jodendom. “De goyim kijken door de bril die we op hun neus hebben gezet”, Protocols of Zion, 12. Het idee dat joden Gods “uitverkoren volk” zijn, is racistisch en supremacistisch. Als christenen dat willen kopen, zullen ze alles kopen. En dat hebben ze! Je zou denken dat ze de boodschap zouden begrijpen: de Joden hebben Christus gekruisigd, niet de Romeinen, en ze hebben Hem sindsdien gekruisigd. In feite is de Joodse God Lucifer. Christenen en vooral christelijke zionisten kunnen zich maar beter bewust worden van het feit dat het georganiseerde jodendom Christus HAAT en alles wat hij vertegenwoordigt. >>>

  https://www.henrymakow.com

  • Adriaan,
   Ik heb een Servische collega en weet dus wel al wat meer over Djokovic, hij liet zich niet prikken dat is een waarheid maar hij verdiende wel aan het laten prikken van andere mensen, hij had in die vaccins geinvesteerd, geen idee wat jij daarvan vind?
   Ik weet ook dat hij als Servische tennisser in Belgrado als klein jongetje de bombardementen niet is vergeten van de Amerikanen, hij zegt het niet maar hij staat denk ik wel achter de Russen, hij benadrukte in ieder geval ook die Kosovosituatie en het hypocriete Westen, alleen daarom heb ik veel met hem, zijn ouders hebben trouwens wel vreselijke dingen gezegd over immigranten toen hij werd vastgehouden in het Australische deel van de wereld en hij werd geweigerd, wat zijn ouders toen riepen over de behandeling van hun zoon en de behandeling van vluchtelingen, ja daar moet ik echt helemaal niks van hebben, maar ik zie het zo, daar kan Djokovic niets aan doen, zijn ouders zijn verantwoordelijk voor hun uitspraken, hij is in ieder geval geen grijze muis en zeker moedig, groet van mij aan jou, zelf hou ik van Nadal, hij denkt natuurlijk anders dan Djokovic maar durft zeker dingen te zeggen, Federer vind ik nergens voor staan, een echte Zwitser zeg maar he, Djokovic gaat zeker nog meer toernooien winnen en van mij mag tie hoor, sympathie heb ik zeker voor hem, gewoon moedig om toch je mond open te doen, is ook nodig he maar zijn maar weinig mensen die dat doen, zowel in de sport,politiek als in het dagelijkse leven!
   Dat hij zijn gewonnen prijs opdroeg aan Kobi Briant ontroerde mij wel, dit laat ook zien dat hij niet zo is als zijn ouders, belangrijk punt wat ik nu net lees door Jantje onder mij, detail maar zeer indrukwekkend.

   • Flardings, Je uitgebreide reactie (te) is naar mijn smaak is lachwekkend. Ik kan er Ai op los laten om te onderzoeken wat je zegt. Maar heb er niet eens zin in. Maar laten we het proberen. Dan weten we het. Als jij gelijk hebt stuur ik je een fles wijn.

    • Gijp,
     Dank voor de reactie, ik schrijf niet zo maar wat, maar bovendien ga jij er niet over of het te lang is en ook niet over wat ik wil schrijven, het is trouwens flardinga en niet Flardings!

  • Adriaan W schrijft haat met hoofdletters.

   Dat zegt alles over zijn verwrongen wereldbeeld. En waar het hart vol van is loopt de mond van over.

   • Haat met hoofdletters is een getrouwe kopie van het origineel heb ik kunnen constateren. Maar wat me dan het meeste opvalt, is dat het Adriaan W. is die vijandig staat ten opzichte van uitlatingen op F.N. omtrent het christendom en hier geen doekjes om wind, anderzijds de drive voelt om vanuit het schijnbare niets aangaande precies dit thema te gaan provoceren terwijl discussie bij voorbaat niet gewenst is of juist een methode om de oppositie via moderatie van het bord te vegen. Een laatste gedachte is dat Adriaan W. onbewust toe is om zijn pijnervaringen vanuit het verleden te gaan verwerken en dit alles een vorm is van zelftherapie al zal hij dit uiteraard ontkennen.. Just some thougths.

   • Moet jij het nou echt elke dag over iets van de bijbel of over god vermelden in jou reactie.
    Het heeft echt werkelijk nooit wat met het artikel te maken
    Misschien moet je eens een bijbel forum opzoeken.
    Dan kan je de hele dag met soort genoten het over de bijbel hebben, zo vaak als jij maar wilt.

    • Haha nou gaan we elkaar de hersens inslaan. Laat ze toch lullen over de bijbel Bert. Het is ook wel weer grappig, maar je moet de humor vaak wel ver zoeken. Dat is dan ook wel weer waar.

     • Soms lijkt het hier wel een bijbel forum
      Een keertje is niet erg maar elke dag bij elk artikel wordt vervelend.
      Ik heb het toch ook niet de hele dag over mijn kat of andere hobby’s of zo hier.
      Dan gaan sommige zich ook afvragen of ik niks anders heb.
      Maar gaat het over de bijbel dan moeten we dat maar waarderen.
      Laat ze lekker een bijbel forum opzoeken met ze alle dan, dan kan je de hele dag over god kletsen

      • Bert september 17, 2023 at 12:35

       Oké Bert een voorbeeld is dat Xander forum kapotstuk is gegaan door die Bijbelopdreunende idioten, de zendingdrang van die imbecielen is grotesk, gewoon laten lullen en geen aandacht geven, dat naait hen het meeste op.

       • Klopt, maar het houd dan ook nooit meer op.
        Het lijkt wel of dat het sommige juist aanmoedigt, omdat het kan.
        Xander heeft hierdoor zelfs de reacties uitgezet ondanks dat ze een apart hoofdstuk voor gelovigen.
        Soms lijkt het wel of dat ze een streepje voor hebben bij veel redacties.
        Alles wordt getolereerd, al heb je het de hele dag over de bijbel of god.
        Zeg er wat van en je bent meteen een hater.
        Ziekelijk zending drang is het inderdaad.

    • @Bert

     Adriaan W. september 16, 2023 at 11:48

     Lul van een vent, dat is wat jij bent.
     Je kunt niet eens de belofte waarmaken welke je achterliet in je eerste reaguursel waarin je de goegemeente uitlegde waarom je een ban kreeg van FN en je had gelezen dat de bannelingen weer welkom waren.

     Dat. En begrijpend lezen is daarbij nooit je sterkste kant geweest.
     Selectief je pijlen afschieten en je kop wegdraaien voor hetgeen je niet ziet en wat je niet snapt. Ashole.

     • Ow en Bert het gaat in het artikel van je vriend Adriaan W. ook over die klote joden die jij zo hoog hebt zitten. Wat ben jij een ongelooflijk verneukte fantast Bert.

      • En wat Adriaan schrijft heb ik niks mee te maken.
       Daar moet je voor bij Adriaan zijn, niet bij mij.
       Overal de joden de schuld van geven vind ik ook een beetje te niet nodig.
       Er zijn net zoveel door en door verrotte christenen en refo’s.

       • ´En wat Adriaan schrijft heb ik niks mee te maken.
        Daar moet je voor bij Adriaan zijn, niet bij mij.´

        Deze attitude zegt dan ook helemaal alles. Voorbijgaand aan wat Adriaan schrijft, maar wel de reactie daarop wensen te elimineren? Heel bijzonder en heel veelzeggend.

      • Aan de ruzie onderling daar kan ik alleen maar van zeggen jammer en onnodig want je kunt van mening verschillen en doe ik zeker met de meeste hier want ik kom uit het progressieve kamp, wees dankbaar dat je hier vrijuit kunt schrijven en geef elkaar de ruimte, met sommige hier praat ik ook niet en dat is prima want wat die sommigen ook schrijven, ik laat en sta er ver vandaan en soms verafschuw ik ook wat zij schrijven, kortom, stop met die ruzies, mooier kan ik het niet maken, groet aan de rest!

     • Omdat ik eerst grof beledigden en uitschold.
      Dat heeft een ban opgeleverd, als je het wilt weten.
      En er waren hier, naar mijn mening vrij veel nazi’s aanwezig.
      Die heb ik niet mee gezien hier.

      • Ik heb hier echt gelezen dat Mengele juist een kindervriend was en alles voor ze over had.
       En iedereen weet wie mengele was en wat die rat heeft uitgevreten.
       Niemand had daar commentaar op verder, daar stond ik alleen in.

      • Bert september 17, 2023 at 12:56

       Ja, ik was erbij Bert al opereerde ik onder een andere alias. Het Joodse volk was jouw stokpaardje en daar sprong jij voor in de bres al had je verder geen inzicht in hun geloofssysteem naar mijn idee. Christenen daarentegen waren/zijn jouw vijand en die wilde je dan ook graag verketteren om redenen die alleen jou bekend zijn.

       Je stond niet geheel alleen in oppositie tegen de ´nazi´s´ op het forum, maar zoals je ondertussen ook wel weet, zijn er enkele tientallen van de duizenden die feedback of whatever achterlaten. Daarbij is het een redelijk complex onderwerp en heeft niet een ieder er zin in en/of echt verstand van om op zulke zaken te reageren.

       Last but not least kan ik je vertellen dat er welzeker een groepje anti-joden op FN acteert, net zo goed als dat er een groepje anti-christenen op FN acteert. Die lijntjes ben jij simpelweg nog niet tegengekomen. Maar wat niet is, kan nog komen. De haters zitten mijn inziens vooral in de hoek van het geconditioneerde katholicisme dat er veel aan heeft gedaan en nog altijd doet om via misleiding en leugens God in de verdoemhoek te zetten. Het Vaticaan bedient zich hierbij van de talloze ´Geheime Genootschappen´.

       • Ik ben geen anti christen en heb tot mijn 14de RK onderwijs gehad, ben zelf gedoopt (tegen mijn wil).
        Niet gelovig opgevoed.
        Heb vele kerken bezocht en kerk diensten.
        Mensen mee genomen nar de nachtdienst omdat ze wilde weten wat dat was.
        Maar nooit lastig gevallen over god of de bijbel.
        Daarom ben ik ook niet hierdoor beïnvloed.

        Wel veel nare ervaringen met christenen.
        Kennissen kwijt omdat ik geen bijbel had.
        Ik heb zelf een kerkboekje (en dat is heel oud) gehad en een bijbel maar weg gegeven aan een liefhebber.
        Oud een bandje gezet omdat de pauzes over de bijbel ging en niet over muziek, en iedereen vond dat normaal.
        Verder een fanatieke jehova in de familie die haar dochter finaal verkankerd heeft met geloof.
        Begrijp je nou een beetje.

       • Ben blij dat jij het nog weet.
        Die nazi’s irriteerde mij mateloos.
        En daar waren hier vrij veel naar mijn idee.
        Vrijheid van mening viel alles onder hier, behalve als ik iets zeg.
        Ik had wel het idee dat ik hier alleen in stond want het heeft mij mede hierdoor een apart een ban opgeleverd.
        En ik nam het inderdaad op voor de joden omdat slechte mensen overal tussen te vinden zijn en niet alleen bij de joden.
        En nee, jouw herinner ik mij niet vanwege een andere naam.
        Ik ben altijd Bert gebleven.

    • @Bert – ´Het heeft echt werkelijk nooit wat met het artikel te maken´

     Het is welzeker dat jij al jaren je kop in je reet hebt zitten.

 3. Diep respect voor Djokovic. Doe het maar, je eigen weg gaan in een circus van schreeuwende imbeciele nitwits.
  “Ik ben over het algemeen niet tegen vaccins, maar ben wel voorstander van de vrijheid van keuze wat je in je lichaam stopt”.
  Dat geeft dus precies aan wat er mis was en is met de gifprikken en het hele circus eromheen. De complete hysterie die je ten deel viel indien je besloten had maar eventjes niet mee te doen als proefkonijn. Geen enkele zinnige discussie over mogelijk.
  Nu strooien ze zand in elkaars ogen. Ziekte en oversterfte alom, maar het komt niet door de prik.
  We gaan nog zwaardere tijden tegemoet.

  • Wow, die foto’s. Daar kun je niet omheen. 🤬🤬🤬 Ik moet er niet aan denken dat die wedstrijden doorgestoken kaart zijn, maar……soms dacht ik weleens: Hé? Wat gebeurt hier nu? Als één van die gasten opeens geen bal meer raakt door een soort mentale dip of zo. Nu denk ik: Of om iets anders natuurlijk.

 4. Djok rocks !
  Djok rukes !

  *************************************

  And :
  ” whatever you do, never take those vaccines” –
  John McAfee.

 5. Als tennisser en Roger Federer fan kan ik meer een ding zeggen over Nole: Respect !, vooral dat hij voor gezonde principes blijft staan als het erop aan komt. Hij snapt ook wel dat het hier gaat om gifinjecties tegen iets dat niet bestaat, maar in werkelijkheid hergedifinieerde luchtweginfecties en vals positieven zijn. Hij kan dat helaas niet zomaar in het openbaar zeggen, maar hij weet het wel en laat dat ook, hoewel zonder woorden, blijken.

 6. Goedemiddag, voor de zoveelste keer voor al die journalisten van Frontnieuws die nog steeds het woord “VACCIN” gebruiken !!!
  Het is géén “VACCIN” De mensen wereldwijd werden als “proefkonijntje” gebruikt voor een dodelijke GENEN THERAPIE. Na 3 jaar onderzoek zou dat ook duidelijk moeten zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in