Er is niet veel verbeeldingskracht voor nodig om te anticiperen dat hetzelfde moorddadige regime dat ons gedwongen abortus en sterilisatie, gedwongen orgaanoogst en genocide in realtime heeft gebracht, ook dodelijke biowapens zou ontwikkelen om op de wereld los te laten, schrijft Steven Mosher op lifesitenews.com.

En we weten nu dat China’s militaire strategen precies dat van plan waren te doen.

Het Australische Instituut voor Strategisch Beleid (ASPI) heeft zojuist een Chinees boek ontdekt dat bewijst dat Chinese militaire wetenschappers hebben gewerkt aan de ontwikkeling van een “nieuw tijdperk van genetische wapens”. Deze wapens, zo beloofden de Chinese wetenschappers, zouden “kunstmatig gemanipuleerd kunnen worden tot een opkomend menselijk ziektevirus, vervolgens bewapend en ontketend”.

In het boek uit 2015, getiteld The Unnatural Origin of SARS and New Species of Man-Made Viruses as Genetic Bioweapons, beginnen de Chinese militaire wetenschappers met de suggestie dat de Derde Wereldoorlog zou worden uitgevochten met biologische wapens (bekijk het originele Australische verhaal).

Coronavirussen, waarvan er een aantal bij mensen ademhalingsziekten veroorzaken, werden genoemd als een klasse van virussen die gemakkelijk als wapen zouden kunnen worden ingezet. De Chinese wetenschappers waren zelfs nog explicieter en wijzen er in hun document op dat het Coronavirus dat het Severe Acute Respiratory Syndrome, of SARS, veroorzaakt, een ideale kandidaat was voor een biowapen.

Ik denk niet dat het toeval is dat het China-virus – of COVID-19 zoals de Wereldgezondheidsorganisatie het dringend wenst te noemen – een type is van het SARS-virus.

Nu begrijp je waarom Peter Jennings, de uitvoerend directeur van het Australisch Instituut voor Strategisch Beleid (ASPI), het nieuwe document beschreef als het dichtste bij een “smoking gun dat we hebben”.

  Studie: Coronavirusinfectie zorgt voor brede immuniteit

News.com.au citeert Jennings als volgt:

“Ik denk dat dit belangrijk is omdat het duidelijk aantoont dat Chinese wetenschappers nadachten over militaire toepassingen voor verschillende stammen van het Coronavirus en nadachten over hoe het zou kunnen worden ingezet. Het begint de mogelijkheid te bevestigen dat wat we hier de accidentele vrijlating is van een ziekteverwekker [China Virus] voor militair gebruik hebben”.

Jennings gelooft ook dat de oorsprong van het China Virus als een biowapen verklaart waarom China onderzoeken heeft geblokkeerd.

“Als dit een geval was van overdracht door een dierenmarkt zou het in China’s belang zijn om mee te werken. Het tegendeel is gebeurd”, zegt Jennings.

Inderdaad, we hebben een volledige doofpotaffaire gehad die tot op de dag van vandaag voortduurt. Zoals voormalig plaatsvervangend Nationaal Veiligheidsadviseur (DNSA) Mathew Pottinger aangaf in een interview in februari, geloofde de Amerikaanse inlichtingendienst dat het Chinese Volksbevrijdingsleger (PLA) al in 2017 “geheime geclassificeerde dierproeven had gedaan in datzelfde laboratorium [Wuhan Institute of Virology]”. Hij voegde eraan toe dat er “goede reden is om te geloven” dat er een uitbraak van een “griepachtige ziekte” was geweest onder de wetenschappers in het Wuhan Institute of Virology (WIV) in de herfst van 2019, vlak voordat de eerste gevallen van een nieuw type longontsteking in Wuhan werden gemeld.

Hoewel het Wuhan-lab zich voordoet als een “civiel instituut”, zei Pottinger, heeft de Amerikaanse inlichtingendienst vastgesteld dat het lab heeft samengewerkt aan publicaties en geheime biowapenprojecten met het leger van China.

Pottinger merkte ook, een laatste – en veelzeggend – punt op: toen de uitbraak in Wuhan begon, was het het Chinese leger, en niet het Chinese CDC, dat werd ingeschakeld om de situatie aan te pakken.

  Vrouw na spuugaanval aan Corona gestorven

Dit is precies wat je zou verwachten als het China Virus een product was van een militair biowapenprogramma.

Niemand van de huidige Biden-regering is bereid geweest om zo ver te gaan. Maar zelfs zij beginnen terug te krabbelen van het vleermuissoep verhaal van de laatste tijd. Biden’s Directeur van de Nationale Inlichtingendienst, Avril Haines, gaf onlangs toe dat één van de twee mogelijke verklaringen voor de oorsprong van COVID-19 een “ontsnapping” zou inhouden uit een Chinees biolab in Wuhan.

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo zei dat, als het om de CCP gaat, Amerika moet “wantrouwen en verifiëren”.

China’s officiële verklaring is duidelijk een verzinsel.

Meer en meer bewijs suggereert dat het China Virus inderdaad een biowapen was dat per abuis of opzettelijk op de wereld werd losgelaten.

Arts met biowapenexpertise noemt Covid-19 injecties “bewapende medicijnen”

Vorig artikelCovid-19 vaccin meerdere malen officieel vermeld als doodsoorzaak door Schotse autoriteiten
Volgend artikelZoals vóór Corona: bruisend (nacht)leven in Moskou
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Laat het duidelijk zijn, de Chinese CCP is een criminele organisatie die niet het beste met de mensheid voorheeft. De grondlegger Mao Zedong was geselecteerd en in het westen opgeleid door de jezuïeten, dan weet een goed verstaander hoe laat het is. Bovenstaand bericht echter is, gelet ook op de bronnen, wederom niets anders dan de zoveelste poging van de elite / cabal / globalisten en hun kartels om “fake news” te verspreiden, en de onwillige wappies op het verkeerde been te zetten. Sun Tzu: The art of war, mag dan door de Chinezen geschreven zijn, onze meer “directere” vijanden hebben het ook bestudeert. Daar die als eerste de wereldbevolking de oorlog verklaart hebben, zeg ik: Trap er niet in.

 2. (corona-)virussen zijn nooit aangetoond, dit verhaal is toale onzin. Ze kunnen vanalles ontwikkelen, maar geen, echt geen virussen. Als dat zo zou zijn dan was het bestaan van welk virus dan ook allang 100% aangetoond, en niet enkel in computermodellen door met cijfertjes en aannames te klooien. Er is nooit ook maar 1 virus bewezen!

  • Waar valt griep onder, is dat ook geen virus.
   Ik wil best wel geloven dat ze de griep er bij gehaald hebben en geprobeerd hebben om dat heftiger te maken.
   Zodat de impact veel heftiger is wanneer je griep zou krijgen, en wat langer blijft hangen.
   Maar niet dar er iets nieuws is wat voorheen nooit bestond, dat wat ze covid noemen.

  • Het klopt dat er nog nooit een virus is aangetoond, dat komt omdat een virus geen ziekteverwekker is en ook niet leeft. Waardoor je het niet kan vermenigvuldigen in kweekbakjes. Een virus is een soort van zeepachtige substantie die onze vergiftigde en dode cellen afvoert uit ons lichaam. Een soort van een reinigingsproces, dat kan met koorts en benauwdheid gepaard gaan. Maar uiteindelijk gaat daar niemand aan dood en omdat ieder mens net iets anders functioneert is het virus dan ook net iets anders van samenstelling. Het is niet eens besmettelijk, maar alles wordt 180 graden gedraaid in de politiek en media. De gehele opzet was en is om de bevolkingen angst aan te jagen en zo onze vrijheden af te kunnen nemen en ons een DNA veranderde injectie te kunnen aansmeren, als remedie op hun propaganda verhaal. Alles draait om de totale controle over ieder mens. En dat lukt ze aardig, want vele angstige hebben al zich laten testen of zich laten vaccineren.

 3. En dan niet vergeten dat het NIH van Fauci daar verboden projecten liet uitvoeren nadat Obama die verboden had.

 4. Een hoog geplaatsteofficiervan het Israëlitische leger heeft meer als een jaar geladen al verklaard dat hen vierus uit een laboratorium kwan in CHINA waar producten worden vervaardigt voor een chemische oorlog voering ! EN DE MAN HEEFT GELIJK

 5. Australia is een van de lafste landen van deze wereld. Samen met England (MI6) doen ze al honderden jaren er alles aan om de wereld en zeker de VS te ondermijnen. De VS dat nog altijd een doorn in het oog is van het elitaire Groot Brittannië dat, zoals we nu zien, ook bestaat uit kleine huilende mensjes die om een inenting smeken. GB en haar MI6 kunnen zelfs de onafhankelijkheid van de VS in 1776 nog altijd niet verteren en zitten mee achter het BLM – het defund en andere verhalen in een poging de VS volledig te destabiliseren. Prins George is veruit één van de voornaamste architecten van het Great Reset verhaal. Het Engels koningshuis is veruit de rijkste familie op aarde en zij willen nog altijd over héél de aarde heersen zoals in de goede oude Commonwealth tijden, de teloorgang van GB kunnen zij gewoon niet aan en ze willen hun oude glorie terug en verkopen hun ziel daarvoor zelfs aan de duivel. Het was verder de VS onder Obama – die in 2015 het het GOF verbood en Trump die het in 2017 terug toeliet, zij het met beperkingen en controle- die de ‘gains of function’ inn het oorspronkelijk Franse labo in Wuhan bestelde en er 7.5 miljoen voor neertelde. De rest kennen we voorlopig want we zitten er midden in!

 6. Het kleine gebied de “City of London” genaamd herbergt het bestuurscentrum van de wereld. Daar spreekt men over de VS als “The Plantation” wat precies aangeeft hoe de vork in de steel zit. IPR, Chatham House, in samenwerking met de families die de BIS, WB, IMF, etc beheren, en hun denktanks, CFR, TC, WEF, de Bilderbergers zijn TPTB die de dienst uitmaken, ook in de VS en China.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in