Voormalige aanhangers van Donald Trump die virulent anti-vax zijn, zijn woedend over de houding van de ex-president en zweren rivalen in de Republikeinse partij te steunen in de race om de verkiezing van de kandidaat van de partij over twee jaar, bericht Algora.com.

De meest fervente aanhangers van Trump keren zich tegen hem en nemen hem openlijk op de korrel sinds hij zijn onverdeelde goedkeuring heeft uitgesproken voor Covidvaccins.

Tijdens een verschijning op een Bill O’Reilly ‘History Tour’ evenement in Dallas, claimde de voormalige president succes bij het versnellen van de creatie van Covidvaccins door middel van Operation Warp Speed, een programma dat hij in het leven riep en dat voorzag in miljarden dollars aan overheidsfinanciering en de goedkeuringstijd van het medicijn terugbracht van de gebruikelijke zes of zeven jaar naar één.

“We hebben iets gedaan dat historisch was,” pochte Trump voor de menigte. “We hebben een vaccin gereed gekregen.” Toen hij later toegaf dat hij niet alleen twee keer was ingeënt, maar ook een booster had gekregen, werd hij door sommige van zijn voormalige aanhangers uitgejouwd.

Terwijl Trump het boegeroep probeerde te bagatelliseren omdat het slechts een “zeer klein aantal [vaccin-slachtoffers]” betrof, meldde O’Reilly dat de voormalige president hem na afloop belde en getroost moest worden.

“Ik zei ‘Dit is goed voor je, dit is goed dat mensen een andere kant van je zien, niet een politieke kant,'” zei de voormalige Fox News nieuwsanker. “‘Je vertelde de waarheid, je gelooft in de vax, je regering heeft het gedaan, en je zou er de eer voor moeten krijgen…'”

Daarna had Trump een softbal interview met Candace Owens, die hij gebruikte om zijn steun voor vaccins te verdubbelen in wat een poging leek te zijn om zijn aanhangers over te halen met hem mee te gaan in de kwestie en hem te crediteren voor het succes van de immunisatiecampagne.

“Het vaccin is een van de grootste prestaties van de mensheid… Ik heb een vaccin gebracht – drie vaccins – die allemaal zeer, zeer goed zijn. De vaccins werken,” pleitte hij. “Degenen die erg ziek worden en naar het ziekenhuis gaan, zijn degenen die hun vaccin niet nemen… Als je het vaccin neemt, ben je beschermd. Kijk, de resultaten van het vaccin zijn zeer goed, en als je [Covid] krijgt, is het een zeer lichte vorm. Mensen gaan niet dood als ze het vaccin nemen.”

  Americas Frontline Doctors

Trump besloot met de volgende bewering: “Ik ben een grote fan van het vaccin. Ik ben niet van plan om dat op te geven. Dat is een grote prestatie… Miljoenen en miljoenen levens heb ik gered.”

Zijn herhaaldelijke pleidooi voor het vaccin was teveel voor een van zijn lange tijd en meest vurige aanhangers, de controversiële rechtse radioshowhost Alex Jones. Jones, die herhaaldelijk heeft beweerd dat de vaccins mensen doden, werd zo woedend over de interviews van Trump dat hij een “nood-kerstdag-waarschuwing” plaatste waarin hij stelde dat Trump ofwel “volledig onwetend” is ofwel “een van de meest kwaadaardige mannen is die ooit heeft geleefd”.

Van daaruit produceerde Jones nog een uitzending om te zeggen: “Dit is het einde van de beschaving… Jullie aanbidden letterlijk Fauci, Trump… Verdomme, we vechten tegen Bill Gates en Fauci en Biden en de Nieuwe Wereldorde en Psaki en de Davos-groep… en nu hebben we Trump in hun team…! Ik ben klaar met Trump… hij heeft zichzelf totaal vernietigd hiermee. Trump had de kampioen kunnen zijn, maar volgens mij moeten we gewoon [zonder hem] verder.”

Candace Owens was milder en zei dat Trump oud was, onwetend over vaccins en niet goed belezen:

Jones interviewde vervolgens een andere Trump-aanhanger, vriend en Mar-a-Lago genodigde Wayne Allyn Root, die opriep tot een “interventie” omdat Trump leed aan “totale waanvoorstellingen”. Root zei dat hij Trump zou aanraden een snelle draai te maken om zich te richten tegen de mandaten en zijn positieve beweringen voor de vaccins te laten vallen. Hierop reageerde Jones: “Geef hem een beetje een ruimte om te zeggen: ‘Hé, we waren bang. We wisten het niet. We hebben het erdoor geramd…’ We hebben hem zelfs de genuanceerde manier gegeven om er onderuit te komen, en hij heeft het niet gedaan. Daarom begin ik hier rood te zien… CNN prijst Trump nu. Dit is niet goed.”

  BLM-vandaal valt oudere man aan en rent daarna naar de politie voor bescherming

Root, die zegt campagnespecialist te zijn, waarschuwde dat als Trump zo doorgaat, hij “politieke zelfmoord pleegt, want als je de kant van de Democraten kiest bij belangrijke kwesties die je Republikeinse basis boos maken, verlies je de basis, maar win je niet één stem van de Democraten… Hij doet mee aan de verkiezingen. Hij krijgt niet één stem van de Democraten… en hij verliest een derde van de basis, en hij verliest een krappe race voor herverkiezing.”

“Je hebt absoluut gelijk,” reageerde Jones, die een belangrijke rol speelde in het verkozen krijgen van Trump in 2016. “Ik heb nog nooit zo’n waarheid gehoord.”

Omdat Trump niet meeging in de gesuggereerde ommezwaai, pakte Jones in zijn volgende show hem echt hard aan, door te beweren dat “hij geen idee heeft wat er aan de hand is” en “wanneer je denkt dat hij 4-D schaak speelt, en hij je gaat redden, is dat niet zo… Hij weet niet wat hij doet, en hij is omringd door slechte adviseurs.”

Jones schreeuwde over hoe “incompetent” Trump was en dreigde uiteindelijk al het vuil dat hij weet over de “zielige” ex-president voor te schotelen als hij zijn standpunt niet zou veranderen. Of Jones echt weet waar sommige lijken in de kast zijn, valt nog te bezien.

In nog een uitzending in een zich ontwikkelende campagne tegen Trump, bracht Jones ook Alison Steinberg, voorheen een belangrijke MAGA cheerleader, die op 6 januari in het Capitool was. Steinberg was vervuld van vuur en zei: “F**k Donald Trump”, en voegde eraan toe: “Wat hij doet is slecht.”

Tot nu toe waren veel Trump-aanhangers bereid om zijn rol in het zo snel mogelijk tot stand komen van de vaccins te negeren. “We hebben lange tijd excuses voor hem gemaakt,” zegt Steinberg. Een van haar andere klachten is dat Trump zijn basis heeft verraden door niet de mensen te steunen die in januari naar het Capitool zijn gegaan om hem te steunen.

  1 op elke 246 gevaccineerden is gestorven binnen 60 dagen na de Covid-19 vaccinatie in Engeland volgens de Britse regering

“Ik ben altijd zo’n grote aanhanger van Trump geweest, en ik wilde hem echt het voordeel van de twijfel geven… maar nu zit hij daar voortdurend Big Pharma te steunen, en voortdurend te bedelen om de aandacht van zijn aanhangers en wil hij al die eer voor iets waarvan we weten dat het slecht is… Meer mensen moeten… wakker worden voor het feit dat hij eigenlijk niet meer aan onze kant staat… Hoe zit het met al die politieke gevangenen van 6 januari? Waar is hij daarmee? We kwamen daar om hem te steunen… en hij wil ons niet eens helpen… Er zitten mensen weg te rotten in de gevangenis, en hij heeft daar geen commentaar op.”

Als gevolg daarvan ziet ze MAGA-beweging “verdeeld” raken tegen elkaar en Trump. Een andere grote Trump 6 januari supporter, Ali Alexander, deelde haar woede. “Weet je nog dat Trump zei dat je de Democraten recht in de kaart zou spelen door te spotten met de gehaaste, ineffectieve prik?” schreef Alexander op Telegram. “Ja, Joe Biden prijst hem en zijn boosterprik. Trump, stop. Stop gewoon.”

Een groep besloot Trump’s herhaalde schijnbare oppositie tegen het verplicht stellen van vaccins door president Biden te testen door te gaan eten bij Trump Grill in New York en vond het “een beetje hypocriet” van het restaurant om hen weg te sturen omdat ze niet waren gevaccineerd.

Tot deze incidenten toonden opiniepeilingen voor de Republikeinse voorverkiezingen voor 2024 Trump met een gezonde voorsprong om opnieuw presidentskandidaat van de partij te worden. De vraag is of zijn steun voor de vaccins hem voldoende stemmen zal kosten om een andere kanshebber – zoals gouverneur Ron DeSantis van Florida of voormalig vicepresident Mike Pence – de kans te geven hem in te halen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trump: “Je speelt ze recht in de kaart” als je twijfelt aan het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDeense staatsepidemioloog: Omicron brengt ons over twee maanden het einde van de pandemie
Volgend artikelDuitse Speciale Strijdkrachten willen met onmiddellijke ingang vreedzame demonstranten met 700 veteranen beschermen tegen door de staat opgelegde politieterreur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Ik denk dat alex jones een desantis fan is en terecht. Hij zou een goede president zijn. ….die man verdedigt zijn fort met hand en tand. Alles wat trump miste heeft deze beste man al waargemaakt.
  Laten we hopend at hij zich verkiesbaar stelt en wint……mijn voorgevoel zegt van wel…

 2. Wel Greet, ik help je mee te hopen. De Santis is een man met een ruggengraat en open. Zou een verademing zijn, maar of hij op kan tegen het heersende syseem?????

 3. Trump is zojuist door Biden openlijk in het capitool beschuldigd van het aanzetten tot de bestorming van Capitool….

  verkiezingen 2024 komen er niet meer, is onmogelijk geworden. De VS gaat nu de burgeroorlog tussen Democraten en Republiekeinen in. Gebeurd dat niet zal de republikeinse partij worden uitgeschakeld voor 2024….

 4. Trump is een zionist, of een jood, of allebei. Hij is een Deep State, swamp-creature bij uitstek. Zijn kinderen zijn joods en getrouwd met joden. Hij doet wat de joden willen dat hij doet. Dus hij is uiteraard pro-vaccin. Hij heeft zijn blanke kiezers schaamteloos onder de bus gegooid met dat krankzinnige anti-blanke Platinum Plan. Hij heeft zijn onschuldige, blanke, januari 6 supporters zonde enige verzet of hulp in de gevangenis laten rotten, overgelaten aan mishandeling en marteling door zwarte, racistiese, gewelddadige bewakers. Hij heeft NOOIT zijn mond opengetrokken over Assange die niet alleen blank, maar vooral ook onschuldig is, maar hij heeft wél die joodse spion Pollard, die US-atoomgeheimen aan Israel had verkocht, gepardonneerd. En verder heeft hij de blanken volledig verraden met dat obscene Platinum-plan. Dus Trump mag helemaal NOOIT meer terugkeren in enige positie van power.

 5. Op dit vlak is Trump ongelooflijk naïef en zelfs verwijtbaar. Hij ziet toch ook dat bij de internationale meldingssystemen zoals VAERS en EudraVigilance ongelooflijk veel vaccindoden te betreuren zijn en nog een veelvoud van mensen die voor het leven de meest gruwelijke klachten aan die mRNA vaccins overhouden?

 6. Ik had nog enigszins hoop in Trump, maar dat was totdat hij blij die dodelijke beademingsapparatuur ging “regelen” en daarna die dodenspuiten begon te promoten. Trump kan de t*fus krijgen en kapotvallen met zijn imperium, domme egoïstische verrader.

 7. Ben je geen Democraat dan kan je nooit meer 1 verkiezing nog winnen !
  Wanneer de overheid iets van het volk kan afpakken geven ze het zonder strijd nooit meer terug!
  Ze weten heel goed hoe ze moeten sjoemelen en elke rechter is (ook bij ons) allang in hun broekzak.
  Begrijp niet dat mensen zoiets vrij logisch niet inzien.
  Frankrijk laat zien aan de wereld hoe het moet; al die 5G torens afbreken.

 8. Er zijn 3 ECHTE vaccins (HCQ, Ivernectine en Azitromycine). Dat zijn de 3 die Trump noemt. De andere 4 middelen zijn geen vaccins maar experimentele gentherapieen. Je moet goed luisteren naar de woorden van Trump. Hij heeft het over 3 en niet over 4. Ook: “als je het vaccin nemen, zal je niet in het ziekenhuis komen”.

  • Kom aan man.
   Trump heeft een miljoen dollars gekregen van Pfizer voor zijn inauguratie.
   Trump is ofwel overgelopen, ofwel zwaar gechanteerd, ofwel altijd deel geweest van de NWO.

   • Ik denk, dat Trump z’n rol moet spelen en een geweldige acteur is. De tijd zal het leren. Vaccins kunnen nasaal, oraal en via een injectie worden toegediend. In dat licht zijn er slechts 3 vaccins en die zijn alle 3 oraal. Je ziet geen foto’s of filmpjes van Trump, dat hij de spuit neemt.

 9. Maakt niet uit, want Trump gaat het toch niet worden. Hij is veel te controversieel en mensen hebben al gezien dat hij, hoewel hij veel heeft geprobeerd, door de kliek in Washington van beide zijden wordt gesaboteerd.
  DeSantis is zeer waarschijnlijk de nieuwe kandidaat die beste kansen heeft. Hij heeft niet alleen met woorden maar ook met daden laten zien dat hij bereid is zijn staat te verdedigen. Zowel tegen de instroom van illegalen als tegen de debiele mandaten van Biden. En na een jaar Biden zijn er al zoveel mensen zat van het socialistische gelazer dat wat de Demonratten ook brengen, hun kandidaat het echt niet gaat halen. En nog een keer een truc uithalen met de stemmen zoals de laatste keer kon wel eens gevaarlijk blijken.

 10. men mag niet twijfelen aan de wetenschap ,dus Trump ook niet toen ze hem wijsmaakten dat ze vaccins konden maken .En wie ben jij dan als je dat tegenhoud .Vooral omdat die gasten de pers ,media en veel politici in de klauwen hebben en zo de propaganda .Ik vond het ook niet leuk toen hij zei ,de vaccins waren zijn verdienste.NOu dat waren ze niet gewoon een handtekening ,onder wat goed was zeiden de wetenschappers.
  maar hij is tegen mandaten en prikplicht

 11. Qp geen enkele manier , kan iemand , terwijl beschermend de uitgever / makers ervan , al bij voorbaat vrijgesteld worden voor eventuele gevolgen van een niet goed gekeurd spul ( vergif ) . Jij ook niet trump

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in