Wat nu gebeurt, kan niet eeuwig geheim worden gehouden, zegt de Duitse advocaat Reiner Fuellmich in een interview met Health Ranger Mike Adams.

Hij noemt als voorbeeld de bijwerkingen van de COVID-19 vaccins en zegt dat de aantallen sterfgevallen als gevolg van de vaccins vervalst zijn. “Zelfs dat is een leugen.” Zij hadden het over ongeveer een half miljoen sterfgevallen na vaccinatie alleen al in de Verenigde Staten, zegt Fuellmich, die eraan toevoegt dat dit was bevestigd door de advocaat van Ohio, Tom Renz.

Fuellmich zegt ook dat de cijfers in alle andere landen in dezelfde orde van grootte liggen, maar dat “ze dit proberen te verdoezelen.”

Adams zegt dat het cijfer dat hij noemt correct is. “Sommigen zeggen een miljoen, anderen zeggen ‘slechts’ 100.000, maar ik denk dat je gelijk hebt als je zegt dat het een half miljoen is.”

Hij wijst er ook op dat in de media vaak wordt beweerd dat sterfgevallen na vaccinaties niets met het vaccin te maken hebben. “In 2020 werd bijna elk sterfgeval toegeschreven aan Corona, maar in 2021 wordt geen enkel sterfgeval in verband gebracht met de vaccins.” “Wow.”

Vanaf 18:10:

Via Health Ranger Report Brighteon-account.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: "Blijkbaar zijn ze ingespoten met iets dat levende mensen paramagnetisch maakt"

5 REACTIES

  • Omdat een juridische veldslag van deze omvang enorm veel tijd in beslag neemt? Hij en zijn team moeten dit tot in de puntjes voorbereiden. De belangen die hierbij spelen zijn enorm. Hij moet zichzelf kunnen verzekeren dat de tegenpartij (de cabal) niet alsnog met een onverwachte tegenslag kan komen waar hij niet op berekend is en niet op kan anticiperen.

   Dit gaat niet om vlees en bloed maar om de hogere machten in de hemelse gewesten waar hij en zijn team tegen strijden.

   • 1 vraag hoeft hij te stellen: verifieerbaar bewijs van de genetische code, foto, purificatie of isolaat van dit zogenaamde covid 19 virus, als hij dan nog de clip toont van de uitvinder van de PCR test, die daarvoor de nobelprijs kreeg en daar duidelijk in zegt, dat je met de PCR test geen enkele ziekte kan aantonen, dan duurt de via de tv uitgezonden rechtszaak geen 2 minuten en kan heel het coronacircus na 2 minuten en 1 seconde op de schop. Hoeveel voorbereiding is daar voor nodig, 1 a 2 minuten ?
    Is gecontroleerde oppositie, om valse hoop te geven aan de goedgelovige kudde.

 1. Heldere opmerking. Inderdaad is het een strijd tegen tegen satan en zijn trawanten. Deze weet dat de tijd kort. Naar de Bijbel leert ook hoe deze leugenaar overwonnen kan worden. Het Bijbelboek Deze is daar duidelijk over

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here