Wat nu gebeurt, kan niet eeuwig geheim worden gehouden, zegt de Duitse advocaat Reiner Fuellmich in een interview met Health Ranger Mike Adams.

Hij noemt als voorbeeld de bijwerkingen van de COVID-19 vaccins en zegt dat de aantallen sterfgevallen als gevolg van de vaccins vervalst zijn. “Zelfs dat is een leugen.” Zij hadden het over ongeveer een half miljoen sterfgevallen na vaccinatie alleen al in de Verenigde Staten, zegt Fuellmich, die eraan toevoegt dat dit was bevestigd door de advocaat van Ohio, Tom Renz.

Fuellmich zegt ook dat de cijfers in alle andere landen in dezelfde orde van grootte liggen, maar dat “ze dit proberen te verdoezelen.”

Adams zegt dat het cijfer dat hij noemt correct is. “Sommigen zeggen een miljoen, anderen zeggen ‘slechts’ 100.000, maar ik denk dat je gelijk hebt als je zegt dat het een half miljoen is.”

Hij wijst er ook op dat in de media vaak wordt beweerd dat sterfgevallen na vaccinaties niets met het vaccin te maken hebben. “In 2020 werd bijna elk sterfgeval toegeschreven aan Corona, maar in 2021 wordt geen enkel sterfgeval in verband gebracht met de vaccins.” “Wow.”

Vanaf 18:10:

Via Health Ranger Report Brighteon-account.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

  Slechts 6% van de geproduceerde batches Covid-19 vaccin hebben elke bijwerking veroorzaakt bij kinderen resulterend in blijvende invaliditeit of overlijden
Vorig artikelItaliaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…
Volgend artikelPanel van wetenschappers bepaalt dat de meeste mensen geen herhalingsvaccinatie nodig hebben – aandelen van Moderna en anderen kelderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

  • Omdat een juridische veldslag van deze omvang enorm veel tijd in beslag neemt? Hij en zijn team moeten dit tot in de puntjes voorbereiden. De belangen die hierbij spelen zijn enorm. Hij moet zichzelf kunnen verzekeren dat de tegenpartij (de cabal) niet alsnog met een onverwachte tegenslag kan komen waar hij niet op berekend is en niet op kan anticiperen.

   Dit gaat niet om vlees en bloed maar om de hogere machten in de hemelse gewesten waar hij en zijn team tegen strijden.

   • 1 vraag hoeft hij te stellen: verifieerbaar bewijs van de genetische code, foto, purificatie of isolaat van dit zogenaamde covid 19 virus, als hij dan nog de clip toont van de uitvinder van de PCR test, die daarvoor de nobelprijs kreeg en daar duidelijk in zegt, dat je met de PCR test geen enkele ziekte kan aantonen, dan duurt de via de tv uitgezonden rechtszaak geen 2 minuten en kan heel het coronacircus na 2 minuten en 1 seconde op de schop. Hoeveel voorbereiding is daar voor nodig, 1 a 2 minuten ?
    Is gecontroleerde oppositie, om valse hoop te geven aan de goedgelovige kudde.

 1. Heldere opmerking. Inderdaad is het een strijd tegen tegen satan en zijn trawanten. Deze weet dat de tijd kort. Naar de Bijbel leert ook hoe deze leugenaar overwonnen kan worden. Het Bijbelboek Deze is daar duidelijk over

 2. Ik heb al lang een vermoeden dat Reiner Fuellmich niets voor ons gaat doen. Mogelijke redenen: infiltratie, mollen, tegenwerking, omkoping, bedreiging… Wij weten niet wat er achter de schermen allemaal gaande is. Bovendien moeten wij het gevoel krijgen dat ‘iemand’ ons wel zal redden, zodat we gewoon blijven afwachten en de hoop op iemand anders richten. We moeten het zelf doen. Hoe? Massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Dat is de enige manier om deze machtsovername te stoppen. Een machthebber heeft namelijk alleen macht bij de gratie van blinde volgzaamheid en gehoorzaamheid van de bevolking. Als wij daar niet aan meewerken, kan geen enkel plan slagen. Denk je dat Hitler succes had kunnen hebben als niemand hem had gehoorzaamd? Dan was hij gewoon alleen blijven staan. Helaas heeft de mensheid enkele eigenschappen waardoor tirannen succesvol zijn: een kuddementaliteit, de noodzaak een leider te volgen (hoe leugenachtig ook), open staan voor manipulatie waardoor de huidige angstpsychose is ontstaan. Een angstpsychose vernietigt ieder kritisch denkvermogen en daaruit volgt de behoefte aan het blindelings volgen van een leider. Dat brengt ons weer bij de kuddementaliteit.

 3. Dat het te lang duurt voor de wakkere mensen tot het tot een proces komt; voorbereiding.
  Dit moet tot in de puntjes worden voorbereid. 1 fout en het proces mislukt. En je schept een precedent die misbruikt word door de regeringen . En dan zijn we nog slechter af.
  Maar zelf denk ik dat de mensen zelf zullen moeten opstaan en vechten. Desnoods met geweld. Want dat schijnt het enigste te zijn wat de heersende kliek begrijpt..ik heb mijn pad al gekozen. Nooit en ten nimmer zal toegeven aan de dictatuur. Ik sterf liever vechtend voor mijn vrijheid dan slaaf worden.

 4. Om jullie even wakker te maken en waarschijnlijk net als mijzelf hierdoor geschokt zijnde:
  Cabal/Duivels/Illuminati: John F Kennedy jr, Reiner Fullmich, Mike Adams, Trump, Biden, Joe Rogan (zie oog in zijn avatar), Malone en de meeste, zo niet alle van infowars. En nog veel meer.
  Veralgemeend zijn het mensen met geld en nu door dit covid gelul nog veel rijkere mensen.
  Maar … gelukkig de meeste “gewone” mensen niet. Dank God!

  • Bedenk dat de Cabal altijd de boel omdraait dus goed is fout en fout is goed. Enfin de meeste zijn al gespot door hun gebaren. De rest zoals Trump en Biden heb ik in video’s van WEF gezien. Zoek maar op Trump WEF en/of Biden WEF. En wat dacht je van advocaat Fullmich? Het moet tich algemeen bekend zijn dat een advocaat altijd de boel belazerd. Ze zien nog wel een mogelijkheid, nog een paar weken en al die andere bullshit. Dit alles om zolang mogelijk betaalt te krijgen. Ook kan je zien welke sites een ware aard hebben en niet voor donaties, verkoop boeken of vitamines kiezen. Zelf durf ik niet echt te zeggen of deze site gecontroleerde oppositie is. Ik weet het niet maar het is raar dat mijn emails niet werden beantwoord. Kortom vertouw op jezelf en op andere mensen in je directe omgeving maar pas op als ze bepaalde gebaren maken. Je kan deze vinden op het internet.

 5. Hoe zou je een cabal kunnen ontmaskeren? Misschien door een hosti te laten nemen? Hand op de bijbel en zweren daarbij? Ik weet het niet, iemand?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in