Dr. Harvey Risch, professor epidemiologie aan de universiteit van Yale, heeft berekend dat meer dan 60 procent van alle nieuwe “gevallen” van het Covid-19 virus zich voordoen bij mensen die reeds “gevaccineerd” waren tegen de ziekte.

“Clinici hebben me verteld dat meer dan de helft van de nieuwe Covid-gevallen die ze behandelen, mensen zijn die gevaccineerd zijn”, vertelde Risch aan Bannon.

Zoals reeds door meerdere wetenschappers eerder gewaarschuwd, zal de zogeheten “derde golf” van het Coronavirus het gevolg zijn van mensen die gevaccineerd zijn en de ziekte oplopen en verspreiden onder anderen, bericht Lifesitenews.com.

Mensen die het narratief van de pandemie geloven, wordt wijsgemaakt dat de vaccinaties hen beschermen tegen ernstige symptomen als ze “positief” worden bevonden, maar Risch zegt dat de medische wereld de zaken iets anders bekijkt.

“Ik denk dat het publiek is verkocht aan het vaccin door het onderzoek dat aantoont dat ze de infectie van milde tot matige symptomatische infectie verminderen met ergens tussen de 60-90%, afhankelijk van leeftijd en vaccin… dat is echter niet de maatstaf die de volksgezondheidsinfrastructuur, de administratie, en Dr. Fauci gebruiken om te kijken naar de werkzaamheid van het vaccin”, voegde hij eraan toe.

Waar Big Medicine volgens Risch het meest in geïnteresseerd is, is de vraag of de injecties de verspreiding van de infectie daadwerkelijk voorkomen. Op basis van de laatste gegevens lijkt het erop dat dit niet het geval is en dat de ziekte zich juist verspreidt onder de ontvangers en hun contacten.

Risch werd door zijn collega’s verstoten omdat hij het gebruik van hydroxychloroquine promootte

  Tucker Carlson: ken de potentiële risico's van Coronavirus-vaccins voordat je je laat vaccineren

Risch zegt dat de realiteit van de werking van deze injecties moet dienen als een wake-up call voor mensen die denken dat ze ons terug naar de normale situatie zullen brengen. Dit gaat niet gebeuren, zo blijkt, althans niet op basis van de metriek die de regering gebruikt om te bepalen wanneer het “veilig” is om de beperkingen te beëindigen.

“Ze hebben geschat dat meer dan 60 procent van de nieuwe gevallen die ze behandelen – Covid-gevallen – mensen zijn die zijn ingeënt”, gaf Risch toe.

Vorig jaar werd Risch in verschillende medische kringen, ook op zijn eigen werkplek, berispt en verbannen omdat hij pleitte voor het gebruik van hydroxychloroquine (HCQ) bij de behandeling van het virus. Op 27 mei publiceerde hij een studie in het American Journal of Epidemiology waarin werd uiteengezet hoe het geneesmiddel werkt om ernstige infecties te voorkomen.

Onder de titel “Early Outpatient Treatment of Symptomatic, High-Risk COVID-19 Patients that Should be Ramped-Up Immediately as Key to the Pandemic Crisis,” onthulde Risch’ artikel wat Fauci ontkende: dat HCQ een goedkope, effectieve manier is om de crisis te beteugelen zonder de noodzaak van lockdowns, mondkapjes en tirannie.

Later in augustus vertelde Risch aan Fox News presentator Mark Levin dat het bewijs “overweldigend” is om het gebruik van HCQ te ondersteunen bij de behandeling van patiënten met de Covidgriep. Het vermindert het risico op zowel ziekenhuisopname als overlijden door het virus.

“Alsof chemicaliën altijd al niet genoeg schade aan de vruchtbaarheid hebben toegebracht, lijken deze injecties een massale babyschaarste te gaan veroorzaken”, schreef iemand in het reactieveld op LifeSiteNews over de injecties tegen het virus.

  Voor linksen is uw vrijheid hun ellende - uw slavernij hun vreugde

“Het synthetische spike-eiwit werkt als retrovirussen. Net als retrovirussen kunnen sommige mensen een immuunrespons opwekken en ze op afstand houden. Anderen kunnen dat niet. Wat beangstigend is aan deze Covid medische serums, is dat ze spike-eiwitten produceren, theoretisch, in elke cel van je lichaam. Het is alsof je HIV overslaat en meteen naar AIDS gaat. Ik denk dat er de komende twee jaar geween en tandengeknars te horen zal zijn”.

Een ander merkte op dat de duidelijke agenda achter de pandemie is het “opleggen van een permanente en steeds meer totalitaire staat van sanitaire dictatuur”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Fysiotherapeute, 28, overlijdt twee dagen na Covid-19 ‘vaccin’ – Moeder: “Alles waar Bill Gates’ of kwakzalver Fauci’s naam aan verbonden is zou een rode vlag moeten zijn”

Vorig artikelDe Covidiaanse Cultus
Volgend artikelOpnieuw een waarschuwing van Dr. Sucharit Bhakdi over hoe COVID vaccins “de wereldbevolking zullen decimeren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in