De chaotische scènes van woensdag in Washington leidden tot de dood van een vrouw die door de politie werd neergeschoten. Nog eens drie mensen stierven “door medische redenen”. Meer dan 50 mensen zijn gearresteerd. Nu zijn er nieuwe beelden opgedoken die laten zien hoe de ongewapende vrouw genadeloos point-blank door een staatsambtenaar met een nekschot wordt geliquideerd.

De doorgeschoten vrouw is geïdentificeerd als veteraan Ashli Babbit.

Backup:

Zo ziet een moord er in het echt uit.

Er zouden twee pijpbommen zijn gevonden, één op het ‘hoofdkwartier’ van de Democraten en één op het hoofdkwartier van de Republikeinen.

Na het herstel van de orde hebben de leden van het Congres de verkiezingsuitslag van november formeel goedkeuren.

Ondanks de pogingen van president Donald Trump om de demonstranten te kalmeren, heeft Twitter drie berichten van de president verwijderd en zijn account twaalf uur lang “bevroren”. Het account blijft vergrendeld als de betreffende berichten niet worden verwijderd en het platform dreigt het account volledig te verwijderen. Na het besluit van Twitter volgden ook Facebook en Instagram.

61% van de Amerikanen verwacht een burgeroorlog

Trailer voor het nieuwe "Call of Duty" computerspel waarschuwt voor cultureel marxisme

1 REACTIE

  1. Ik hoop dat Trump de staat van beleg afkondigt, en een eenheid heeft die trouw is.

    De 50 gearresteerden; kunnen een pardon krijgen door Trump.

    Er is meer aan de hand dan alleen een demo; en die vrouw had nooit doodgeschoten mogen worden.e schutter moet vervolgd worden wegens moord

    Als het nou eenzwarte was geweest….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here