© The National Guard (CC BY 2.0)

Veel deskundigen die kritiek hebben op de maatregelen van Corona, hebben er sinds het begin van de “pandemie” van de WHO sterk op aangedrongen dat we in feite te maken hadden met een PCR-test-epidemie. Dat wil zeggen, zonder de invoering van deze ongeschikte testprocedure zou niemand echt iets gemerkt hebben. Met andere woorden, het zou een heel normaal griepseizoen zijn geweest. Net als alle anderen ervoor, bericht orbisnjus.com.

Inmiddels is ook de Oostenrijkse tegenhanger van de voorzitter van het Robert Koch Instituut (RKI) tot deze conclusie gekomen. Professor Dr. Franz Allerberger, geneeskundige en hoofd van het Agentschap voor Gezondheid en Voedselveiligheid (AGES), het Oostenrijkse equivalent van de Duitse gezondheidsautoriteit RKI, werd in een interview met Oval-Media gevraagd hoe de pandemie eruit zou hebben gezien als er geen PCR-tests waren geweest. Professor Allerberger antwoordde.

“Als er wereldwijd geen PCR-testen waren geweest, denk ik niet dat iemand het gemerkt zou hebben”.

De.rt.com legt het verder uit onder verwijzing naar “Oostenrijks Wieler”:

Wat echter de veronderstelde overbelasting van de intensive care-capaciteiten betreft, deze konden ook worden waargenomen “bij griep en dergelijke”. Hij was er niet zeker van of dit (zonder PCR-diagnostiek) “op grote schaal zou zijn opgemerkt”.

Sinds het begin van de Corona-hysterie heeft de.rt.com Dr. Claus Köhnlein verschillende malen geïnterviewd. De internist met eigen praktijk in Kiel, legde in zijn laatste gesprek met het online nieuwsportaal de volgende verklaring af:

“Als we nu stoppen om te testen, dan zou de epidemie als uitgewist zijn. Maar dat mag niet zo zijn; dan zou de overheid er bij wijze van spreken naakt bij staan en daarom zouden we nu de inenting als verlossing, als het ware, aan ons voorbij moeten laten gaan. En dan kunnen ze zeggen: zo, we hebben we gedaan. We hebben de epidemie ingedamd en met de vaccinatie hebben we deze eindelijk de wereld uit”.

Dr. Köhnlein had gelijk met zijn prognose, zoals de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) sindsdien heeft bevestigd. Deze laatste heeft onlangs de blauwdruk onthuld om de indruk te wekken dat de vaccinatiecampagne tegen Corona een onnavolgbaar succesverhaal is.

  Vaccinramp: In het beste geval hebben we het over 600 miljoen "dropouts"

De CDC heeft onlangs besloten geen toestemming te verlenen voor het testen van Corona-vaccinanten in de VS. En als het per se moet, dan alleen met een PCR-Ct-score van 28 of minder. Dit leidt onvermijdelijk tot het feit dat “incidenties” onder gevaccineerden geschiedenis zijn en dat “Super-Spreader-Events” waarop is getest alleen “voorkomen” in de controlegroep, als ze al voorkomen.

In Duitsland zijn Corona-gevaccineerden ook vrijgesteld van de testregeling. Dit vervalst niet alleen het aantal potentiële doorbraken op het gebied van vaccinatie, maar ook alle “pandemieparameters” die daarop gebaseerd zijn. Vanuit het standpunt van de Duitse regering moest de testgroep zo snel mogelijk uit de vuurlinie van de PCR worden gehaald, omdat zij anders het risico liep in een drijfzand-achtige PR-puinhoop verstrikt te raken. Want als zou blijken dat het positieve percentage bij gevaccineerden en ongevaccineerden vrijwel gelijk is, zou het veelgeprezen “vaccinatiewonder” abrupt in een dilemma omslaan.

Je hoeft geen genie te zijn om de correlatie te begrijpen tussen dalende aantallen tests en dalende incidentie en R-waarde. Dus als morgen in dit land een vaccinatiegraad van honderd procent zou worden bereikt, dan zou de PCR uitgediend zijn omdat NIEMAND meer getest zou hoeven te worden.

Sterfgevallen “door” of “met” Corona zijn ook een statistische rariteit vanwege de bedroevende nauwkeurigheid van de PCR. Een andere ongemakkelijke waarheid, ondertussen, erkend door ten minste één rechtbank in Lissabon in Portugal.

Dit werd geforceerd naar aanleiding van een verzoekschrift van burgers om geverifieerde gegevens over de sterfgevallen in Corona bekend te maken. Uit de informatie van het Sistema de Informação dos Certificados de Óbito (informatiesysteem voor overlijdenscertificaten – SICO) in Portugal is gebleken dat in de periode van januari 2020 tot en met april 2021 slechts 152 mensen (0,9%) aan “COVID-19” zouden zijn overleden en niet 17.0000 zoals de regering beweert. Afgezien van de 152, waren alle andere sterfgevallen te wijten aan andere oorzaken. Ergo comorbiditeiten.

  Het biotech-plan om ons te vernietigen

Een positieve PCR test vervangt geen autopsie en is geen kristallen bol die je vertelt waaraan mensen sterven. Alleen onbevooroordeelde pathologen zijn gekwalificeerd om de doodsoorzaak vast te stellen.

De uitspraak van het Hof van Lissabon zal ook nauwelijks worden opgemerkt in de mainstream kosmos, zoals verschillende klachten die er eerder op gebaseerd waren.

Naast de CDC heeft ook het Italiaanse Nationale Instituut voor Gezondheid enige tijd geleden de “Corona-dodencijfers” naar beneden bijgesteld. Beide gezondheidsautoriteiten zagen zich, gezien de uitbundige prevalentie van diverse comorbiditeiten bij sterfgevallen met een positieve Coronatest, uiteindelijk genoodzaakt de officiële cijfers met ten minste 90% te verlagen. De CDC kondigde zelfs aan dat slechts 5% kon worden geïdentificeerd waarbij “COVID-19” de enige doodsoorzaak was. De rest had gemiddeld 4 comorbiditeiten, volgens het Amerikaanse agentschap voor infectieziekten.

Onmiddellijk nadat de PCR-test-epidemie de VS trof, kondigde de Corona Task Force, toen nog onder de Trump-regering, aan dat elk sterfgeval met een “positieve test” zou worden geregistreerd als een “Corona-dode”. Straight from the horses mouth.

Lothar Wieler, de leidende dierenarts van het RKI, heeft in het voorjaar van 2020 publiekelijk bevestigd dat deze groteske telmethode ook in Duitsland gebruikelijk was.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De COVID-Cultus en de 10 stadia van genocideVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTijdens de wedstrijd stortten twee cricketspelers in die drie dagen eerder tegen Covid waren ingeënt
Volgend artikelKritische mRNA Vaccin-uitvinder gewist uit geschiedenisboeken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik vroeg vorige week Ivermectin aan mijn dokter ter voorkoming, want Brett Weinstein neemt 1 Ivermectin/week en draagt géén masker meer en tot nu toe niks,nada rien de knots. Enfin antwoord van mijn doker…ga naar een Nederlandse veterinair en vraag het daar. Belgische geneeskunde op haar best want hij zal wel veel centen krijgen om zijn job zo te verwaarlozen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in