Biofysicus Andreas Kalcker heeft een 100% effectieve remedie ontwikkeld voor COVID-19 en al zijn variaties. Hij doet al meer dan 13 jaar onderzoek naar een stof genaamd chloordioxide. NASA bestempelde deze stof in 1987 als ‘Het Universele Tegengif’. Zijn behandeling werd voor het eerst gebruikt voor COVID-19 door het leger, de politie en politici in Bolivia, die allen in vier dagen herstelden. Vervolgens werd een wet aangenomen waardoor het een nationale behandeling werd. Als gevolg daarvan daalde het aantal van 100 sterfgevallen per dag tot bijna nul. Een klinische proef bevestigde vervolgens de doeltreffendheid van deze behandeling tegen COVID-19, bericht Stopworldcontrol.com.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Nu gebruiken meer dan 5.000 artsen in 25 landen chloordioxide (of kortweg CDS) om levens te redden.

Andreas Kalcker kreeg echter te maken met iets verbazingwekkends: op het moment dat bekend werd dat zijn behandeling mensen genas van Covid, werd hij massaal gecensureerd. Al zijn social media pagina’s werden weggehaald, zijn wetenschappelijke account op ResearchGate.net werd verwijderd, zijn boek werd verwijderd van Amazon, en hij werd over het hele internet belasterd. Het is duidelijk dat deze remedie voor Covid koste wat kost verborgen moet blijven.

Leer meer over chloordioxide – het Universele Tegengif – en ontdek in de volgende video WAAROM Andreas Kalcker gecensureerd is.

Forbidden Cure – Andreas Kalcker

KLINISCHE STUDIE BEVESTIGT CDS

De klinische studie heeft aangetoond dat chloordioxide doeltreffend is bij patiënten die met oraal ClO2 worden behandeld, en dat het gebruik ervan in de COVID-19 pandemie een grote belofte wordt en gebaseerd op de wetenschappelijke fundamenten die uit eerder onderzoek naar voren zijn gekomen zich positioneert als een grote mogelijkheid om de pandemie onder controle te krijgen. We kijken naar een oplossing die een einde kan maken aan de pandemie, die nu wetenschappelijk bewezen is: CDS redt levens!

  De criminalisering van afwijkende meningen

DOWNLOAD KLINISCHE PROEF

HOE U CDS MAAKT EN GEBRUIKT

Deze video legt uit hoe u gemakkelijk uw eigen chloordioxide kunt maken. U kunt ook protocollen bekijken waarin het gebruik van CDS wordt uitgelegd.

How to make CDS – By Andreas Kalcker


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTrump probeert nog steeds de eer op te eisen voor dodelijke covidvaccins die mensen vermoorden
Volgend artikelIn Australië, DUBBEL gevaccineerden worden opgesloten als ze niet alle verplichte “booster” injecties nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. En als de chemicalien hebt, en je hebt het gemaakt: wat is dan de inneem dosering?
  En kan je die stoffen vrij kopen?
  Of kan je CDS vrij kopen?

  • @ Pierre – Oorspronkelijk werd dit middel ingezet door een militaire arts ten tijde dat praktisch de gehele bemanning bijna dood lag te gaan vanwege malaria opgelopen in de tropen. Ten einde raad heeft hij dit middel ingezet en wonder boven wonder herstelden de mannen. Het is dus een levensreddend middel. Daarna zijn er mensen geweest die dit middel tegen kleine prijzen op de markt brachten. Dezen werden opgezocht door pharma gerelateerde opsporingsdiensten en beboet en gevangen gezet en het leven zuur gemaakt. Sindsdien zijn er nog altijd wel mensen die deze kennis trachten door te geven en het middel – bestaande uit twee flesjes – onder de naam MMS is een aantal jaren geleden mondjesmaat maar toch vrij beschikbaar geweest. Tegenwoordig met de COVID SCAM wordt dit middel onderdrukt en wanneer je ernaar gaat zoeken, is het vaak uitverkocht en niet langer leverbaar. Wanneer je gaat zoeken naar de naam Jim Humble zul je erachter komen dat er boeken zijn verschenen omtrent deze kennis. Ook zijn er h.w.s. nog wel wat materialen op het net te vinden. Vandaag de dag kun je met genoemde info een zoekopdracht activeren – zie mijn link ergens hierboven – die je brengen waar je wilt komen. Met de kennis hieromtrent die ik al had en hier heb benoemd, kwam ik met mijn zoekopdracht precies uit waar ik zijn moest. Dat zou voor jou ook een eitje moeten zijn. Kwestie van lezen en de pijlen volgen.

   N.B. Het middel wordt geprepareerd 1:1 – te beginnen met 1+1 druppel op 150 ml water 1xdaags. In rustig tempo kan dit stapsgewijs worden verhoogd – tot naar ik mij herinner iets van zes – indien gebruikt voor serieuze klachten. De PH is Zuur. Mijn inziens is dit te stabiliseren door nadien een glas water te drinken waarin een theelepel Natrium BI Carbonaat om de PH waarde van het lichaam terug in balans te brengen. Succes!

   • Hetgeen ik vergeet te noemen, is dat de reacties van anderen op dit draadje bijdragen om aan het juiste loket te kunnen geraken. Dat wilde ik toch ook maar even vermeld hebben!

 2. MMS is de orginele naam van dit middel maar is door de corona verboden te verkopen in Nederland verschillenden sites hebben verkocht maar je kan het nog wel in duitsland kopen of CDS dat is al kant en klaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in