Trump: “Mijn leiding verdween op magische wijze”

0
Screenshot Twitter

De president van de VS trekt nu de verkiezingsresultaten in twijfel in verschillende door Democraten geleide staten waar hij eerder groots aan de leiding stond.

Op Twitter spreekt Donald Trump opnieuw zijn argwaan uit over de verkiezingsuitslag van de presidentsverkiezingen.

Eerder vanochtend Nederlandse tijd noemde hij het een “schande en een misleiding van het Amerikaanse volk”.

De door de Democraten geleide deelstaten zouden tijdens de verkiezingen abrupt zijn gestopt met tellen.

Sindsdien is het aantal stemmen voor Joe Biden enorm toegenomen.

“Gisteravond leidde ik, vaak stevig, in veel belangrijke staten, bijna allemaal onder Democratisch bestuur en controle. Toen, één voor één, begonnen ze op magische wijze te verdwijnen toen de gedumpte verrassingsstembiljetten werden geteld. Heel vreemd, en de ‘peilers’ waren historisch gezien helemaal verkeerd”, schrijft hij op Twitter.

“Hoe komt het dat ze elke keer als ze stemmen per post tellen, zo verwoestend zijn in hun aandeel en vernietigende kracht?”, gaat hij verder.

  Twitter's CEO wordt gegrild wegens de censuur van het platform en het vooringenomen labelen

De presidentsverkiezingen kunnen worden beslist in het Hooggerechtshof

Vorig artikelDe presidentsverkiezingen kunnen worden beslist in het Hooggerechtshof
Volgend artikelFalen van de autoriteiten: Slowakije waarschuwde Oostenrijk reeds in juli voor de terrorist in Wenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in