Trump: Corona-medicament van Regeneron zal gratis beschikbaar zijn voor alle Amerikaanse burgers

1
via Twitter

“Misschien herkent u me, het is uw favoriete president” – zo begint Trump zijn toespraak in een video die vandaag voor het Witte Huis is gemaakt. Daarin belooft hij alle Amerikanen niet alleen een snelle, gratis levering van een medicijn van het biotechbedrijf Regeneron, maar verklaart hij ook een harde strijd tegen China.

President Donald Tump had slechts drie dagen nodig om zijn Corona-infectie te overwinnen, die aanvankelijk niet eenvoudig leek weg te gaan. Hij schrijft dit “wonder” toe aan “Regeneron”. En hij exposeert de mainstream media die hadden beweerd dat het medicijn alleen beschikbaar was voor extreem rijke patiënten:

Elke burger krijgt dezelfde behandeling als de president

Trump belooft zijn landgenoten precies dezelfde succesvolle behandeling te geven die hij heeft gekregen – en weliswaar gratis. Zijn Coronabesmetting, zegt hij, was een geschenk van God. Het snelle gebruik van het medicament moet mogelijk worden gemaakt door een buitengewone toestemming van Trump.

Het leger zal ervoor zorgen dat alle ziekenhuizen in de VS de komende dagen snel van het medicijn worden voorzien. Het bedrijf Regeneron heeft momenteel ongeveer 50.000 enkelvoudige doses van het geneesmiddel op voorraad, die onmiddellijk kunnen worden gebruikt zodra alle hindernissen voor snelle goedkeuring zijn overwonnen.

Binnenkort zal ook in de VS een vaccinatie beschikbaar zijn.

China zal een hoge prijs betalen

Het was niet de schuld van de Amerikanen dat Corona verscheen, het was de schuld van China. Dat zal men niet vergeten. China zal een hoge prijs betalen voor wat het dit land, en de hele wereld, heeft aangedaan.

Trump tegen journalist: doe je mondkapje af

  Groot-Brittannië begint met het registreren van etniciteit van Corona-geïnfecteerden
Vorig artikelSoros wil dat de EU de financiering voor Hongarije stopt om van dit land dreigvoorbeeld te maken
Volgend artikelAmerikaans mediaschandaal: ‘Onbesliste’ kiezers waren Biden-supporters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Gewoon ivermectin en /of HCQ was voldoende geweest om dat vrij te geven. Maar alles wat helpt is nu in de hele wereld door een ‘privéfirma’, want dat is het WHO in feite, verboden! Vele mensen weten echt niet dat de VN,het WEF, Unesco en de WHO allemaal privéfirma’s zijn die opereren als NGO!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in