De linkse miljardair George Soros heeft de EU opgeroepen om de financiering van Hongarije te blokkeren in verband met de rechtsorde. Zijn verklaring is vrijgegeven na een oordeel van het hoogste gerechtshof van de EU, dat de Central European University van George Soros heeft bevoordeeld ten opzichte van de Hongaarse regering.

“Ik roep de EU op om van Hongarije een proefproject te maken”, schreef Soros in een verklaring, waarin hij er bij Brussel op aandrong om een voorbeeld te stellen met Hongarije, met inbegrip van een poging om de EU-financiering te koppelen aan EU’s voorwaarden van de rechtsorde.

Aan het eind van de verklaring drong de links-liberale miljardair-globalist er bij de Europese Unie, die op dit moment debatteert over het al dan niet koppelen van de verdeling van EU-steun aan zogeheten ‘rechtsorde’-voorwaarden, aan om de financiering van Hongarije te beperken.

Voor de liberale miljardair zou het scheppen van zo’n precedent een duidelijk signaal zijn voor andere EU-landen: degenen die weigeren om zich te houden aan de decreten van Brussel, zullen met echte gevolgen worden geconfronteerd.

In een verklaring beweert Soros dat “de Hongaarse regering de EU-wetgeving blijft vertrappen”, en voegt eraan toe dat haar laatste slachtoffer “de wereldberoemde Universiteit voor Theater en Kunst (SZFE)” in Boedapest was, zo meldt de Hongaarse krant Magyar Hirlap.

De mening van Soros werd verleden bijna woordelijk herhaald door het plaatsvervangend hoofd van het Europees Parlement, Katarina Barley – tevens  Duits parlementslid voor de Socialistische Democratische Partij (SDP) – toen zij er bij de EU op aandrong om Polen en Hongarije van EU-fondsen te “verhongeren”.

Miljarden voor Big-Pharma! Burgers betalen voor het experimentele vaccin dat hen kan schaden of zelfs doden en hebben geen mogelijkheid om ertegen in beroep te gaan

“De rechtsorde wordt voortdurend geschonden en de EU-fondsen zijn een efficiënte manier om druk uit te oefenen. Staten zoals Polen en Hongarije moeten financieel uitgehongerd worden. Fondsen zijn een efficiënte hefboom”, zei Barley tijdens een interview met de Duitse radio.

Na de verklaring van het Duitse EU-parlementslid sloegen verschillende Poolse politici terug en zeiden dat het gebruik van het woord “uithongeren” – in de context van de Pools-Duitse betrekkingen – hen herinnerde aan de retoriek die de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikten, meldt Remix.

“Deze uitspraak is schandalig en herinnert ons aan de meest vreselijke historische connotaties. We zouden kunnen zeggen dat de Duitsers veel ervaring hebben met het uithongeren en vervolgen van Polen. We wachten op een officiële verontschuldiging van mevrouw Barley en de intrekking van deze beschamende woorden”, schreef Michał Dworczyk, het hoofd van de kanselarij van de premier.

Op dinsdag riep de Poolse regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) Katarina Barley op om haar functie als plaatsvervangend hoofd van het Europees Parlement neer te leggen naar aanleiding van de beledigende uitspraken die ze op de Duitse radio had gedaan.

De motie werd ingediend door PiS, een lid van de Europese Conservatieven en Hervormers EU parlementaire groep, tijdens de vergadering van het Europees Parlement van dinsdag.

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te ‘vluchten’

2 REACTIES

  1. Die hele club idioten van de EU zitten daar al 13 jaar zonder mandaat. Nederland en Frankrijk hebben in
    2005 de Europese grondwet afgewezen. Die hebben ze zelf middels het verdrag van Lissabon via de achterdeur
    ingevoerd. En nu denken ze maar vrolijk te kunnen beslissen over 450 miljoen europeanen. Verder worden ze aan alle kanten gesteund door linkse schoft soros. De Europese burger gaat hier enorm de dupe van worden.
    Nederland moet zo snel mogelijk uit de EU.

  2. En wat Soros wil zal geschieden, ik heb het al vele maanden geleden voorspelt: Een Europees leger dat Hongarije binnenvalt om Hongarije met geweld in de EU ‘democratenclub’ van het ‘links/progressieve’ fascisme gevangen te houden. Alleen Engeland heeft een kans om uit de grip van het NWO monster te komen. De rest van Europa is verloren. De bevolking van Europa zal binnen tien wellicht twintig jaar voor meer dan de helft uit voornamelijk agressieve zwarten en terroristische islamieten bestaan, die jacht maken op alles en iedereen die ook maar een beetje blank is. En de ironie van de grap: de witte fascisten zoals Merkel, Macron, Rutte, Timmermans maar ook Asscher en Marijnissen, die deze hel nu veroorzaken en de weg naar genocide op blank voorbereiden, zitten dan met z’n allen in New York en spreken ons toe, wij moeten dan de democratie, hun democratie, beschermen, wij moeten moed houden en de dictatuur bestrijden, zodat zij ooit terug kunnen komen om er opnieuw een puinhoop van te maken met hun hypocrisie en hebzucht. Foei oude man wat zeg je nu weer! Lang leve Klaver de opportunist per definitie, Klavertje gaat met zijn mooie beloften ‘alle 18 jarige krijgen 10 mille van de overheid’ (net als Hitler iedere Duitser een Volkswagen beloofde) vast en zeker premier worden en dan wordt alles…. NOG ERGER!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here