De linkse miljardair George Soros heeft de EU opgeroepen om de financiering van Hongarije te blokkeren in verband met de rechtsorde. Zijn verklaring is vrijgegeven na een oordeel van het hoogste gerechtshof van de EU, dat de Central European University van George Soros heeft bevoordeeld ten opzichte van de Hongaarse regering.

“Ik roep de EU op om van Hongarije een proefproject te maken”, schreef Soros in een verklaring, waarin hij er bij Brussel op aandrong om een voorbeeld te stellen met Hongarije, met inbegrip van een poging om de EU-financiering te koppelen aan EU’s voorwaarden van de rechtsorde.

Aan het eind van de verklaring drong de links-liberale miljardair-globalist er bij de Europese Unie, die op dit moment debatteert over het al dan niet koppelen van de verdeling van EU-steun aan zogeheten ‘rechtsorde’-voorwaarden, aan om de financiering van Hongarije te beperken.

Voor de liberale miljardair zou het scheppen van zo’n precedent een duidelijk signaal zijn voor andere EU-landen: degenen die weigeren om zich te houden aan de decreten van Brussel, zullen met echte gevolgen worden geconfronteerd.

In een verklaring beweert Soros dat “de Hongaarse regering de EU-wetgeving blijft vertrappen”, en voegt eraan toe dat haar laatste slachtoffer “de wereldberoemde Universiteit voor Theater en Kunst (SZFE)” in Boedapest was, zo meldt de Hongaarse krant Magyar Hirlap.

De mening van Soros werd verleden bijna woordelijk herhaald door het plaatsvervangend hoofd van het Europees Parlement, Katarina Barley – tevens  Duits parlementslid voor de Socialistische Democratische Partij (SDP) – toen zij er bij de EU op aandrong om Polen en Hongarije van EU-fondsen te “verhongeren”.

Na de verklaring van het Duitse EU-parlementslid sloegen verschillende Poolse politici terug en zeiden dat het gebruik van het woord “uithongeren” – in de context van de Pools-Duitse betrekkingen – hen herinnerde aan de retoriek die de nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikten, meldt Remix.

“Deze uitspraak is schandalig en herinnert ons aan de meest vreselijke historische connotaties. We zouden kunnen zeggen dat de Duitsers veel ervaring hebben met het uithongeren en vervolgen van Polen. We wachten op een officiële verontschuldiging van mevrouw Barley en de intrekking van deze beschamende woorden”, schreef Michał Dworczyk, het hoofd van de kanselarij van de premier.

Op dinsdag riep de Poolse regeringspartij Recht en Rechtvaardigheid (PiS) Katarina Barley op om haar functie als plaatsvervangend hoofd van het Europees Parlement neer te leggen naar aanleiding van de beledigende uitspraken die ze op de Duitse radio had gedaan.

De motie werd ingediend door PiS, een lid van de Europese Conservatieven en Hervormers EU parlementaire groep, tijdens de vergadering van het Europees Parlement van dinsdag.

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te ‘vluchten’

Vorig artikelFacebook censureert Trump opnieuw – lage Corona-sterftecijfers mogen niet worden opgemerkt
Volgend artikelTrump: Corona-medicament van Regeneron zal gratis beschikbaar zijn voor alle Amerikaanse burgers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Die hele club idioten van de EU zitten daar al 13 jaar zonder mandaat. Nederland en Frankrijk hebben in
  2005 de Europese grondwet afgewezen. Die hebben ze zelf middels het verdrag van Lissabon via de achterdeur
  ingevoerd. En nu denken ze maar vrolijk te kunnen beslissen over 450 miljoen europeanen. Verder worden ze aan alle kanten gesteund door linkse schoft soros. De Europese burger gaat hier enorm de dupe van worden.
  Nederland moet zo snel mogelijk uit de EU.

 2. En wat Soros wil zal geschieden, ik heb het al vele maanden geleden voorspelt: Een Europees leger dat Hongarije binnenvalt om Hongarije met geweld in de EU ‘democratenclub’ van het ‘links/progressieve’ fascisme gevangen te houden. Alleen Engeland heeft een kans om uit de grip van het NWO monster te komen. De rest van Europa is verloren. De bevolking van Europa zal binnen tien wellicht twintig jaar voor meer dan de helft uit voornamelijk agressieve zwarten en terroristische islamieten bestaan, die jacht maken op alles en iedereen die ook maar een beetje blank is. En de ironie van de grap: de witte fascisten zoals Merkel, Macron, Rutte, Timmermans maar ook Asscher en Marijnissen, die deze hel nu veroorzaken en de weg naar genocide op blank voorbereiden, zitten dan met z’n allen in New York en spreken ons toe, wij moeten dan de democratie, hun democratie, beschermen, wij moeten moed houden en de dictatuur bestrijden, zodat zij ooit terug kunnen komen om er opnieuw een puinhoop van te maken met hun hypocrisie en hebzucht. Foei oude man wat zeg je nu weer! Lang leve Klaver de opportunist per definitie, Klavertje gaat met zijn mooie beloften ‘alle 18 jarige krijgen 10 mille van de overheid’ (net als Hitler iedere Duitser een Volkswagen beloofde) vast en zeker premier worden en dan wordt alles…. NOG ERGER!

 3. Ik woon al 20 jaar in Midden Europa en refereer altijd als naar de EU als het ” Fourth Reich “, de weerstand wordt steeds groter, hoop dat de EU straf maatregelen invoerd tegen HU and PL , dan is de zaak binnen een half jaar opgelost. PL neemt de leidende rol van D over als producent van techniek.
  Lees Thilo Sarazzin’s ” Deutschland schaft siche ab ” boek van voor de tsunami van derde wereld figuren, wat voor D geldt is idem dito voor NL. Jullie gaan per gezin 5/7000 euro betalen voor lieden die niets bij dragen aan de NL economie, dit gekoppeld aan de Climaat Hoax maakt het besteedbaar inkomen in NL minus 10.000 euro per gezin. ” Consider the possibility we are led by IDIOTS !! “

 4. Deze vuile nazi-jood, die rijk geworden is door bezittingen van Joden die naar het concentratiekamp werden afgevoerd voor een prikje op te kopen en dan te verkopen, kan géén enkel ethisch noch moraal gezag over niemand uitoefenen. Een man zonder ethiek, moraal noch empathie is de definitie van een criminele gevaarlijke narcist! Deze man is niet slim, laat jullie dat niet wijsmaken, hij zat voor 20% in de scam om het Britse pond te doen kelderen. En waarom deed de Britse regering nooit wat ze anders altijd al gedaan had, zo’n lui ombrengen via MI6? Hij was/is en blijft een pion van MI6 die zich nog altijd voorstellen dat ze in het Big Britisch Empire leven..de realiteit is dat de Britten de meest armzalige schooiers van de wereld zijn geworden. Militair gezien hebben ze nog één vliegdekschip dat amper vooruitgaat en één destroyer en that’s it! Game over voor England! Enkel wat pedo’s zitten aan de top hun eigen en andermans kinderen te laten verkrachten door de geïmporteerde gedegenereerde vreemde kinderverkrachters voor een paar armtierige pond’s! Wat had Jean Raspail gelijk in zijn boek “Het legerkamp der heiligen”! Het gedegenereerde hedonistische Europa heeft géén enkele waarde, laat staan meerwaarde meer! De toekomst ligt in Rusland China en hopelijk Oost Europa dat zich MOET afscheuren van het Westen wil het niet de val van het Westen meegesleurd worden.

 5. Ahhh europa staat nog wel voor democratie, als je niet doet wat we eissen straffen wij je. Dit is pure tiranie en doet mij deugd dat Hongarije wel zijn rug recht houd, anders dan dat slappe Polen en Roemenië.

 6. Orban is genaaid door de EU hij was het volgens mij die meegewerkt heeft aan de val van de muur .En hij ziet dat het niet meer om democratie gaat Maak Duitsland arm en hou de Russen op afstand en laat Amerika binnen .Dat is wat Orban ziet en wij niet mogen weten .

  • Viktor Orban (1963) heeft tussen 1981 en 1987 Rechten gestudeerd aan de universiteit van Budapest, in de periode 1987 – 1989 was hij werkzaam bij het ministerie van landbouw & in 1989 – 1990 studeerde hij (met een beurs?) in Oxford.
   Hij speelde m.i. geen rol bij de val van de Berlijnse muur op 09.11.1989.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in