Screenshot YT

Een uitzending van de Amerikaanse televisiezender NBC heeft de aandacht getrokken. Een aantal kiezers die nog niet zouden hebben besloten op wie ze zouden stemmen bij de verkiezingen in november, waren reeds eerder op het zusterkanaal van NBC, MSNBC, verschenen, waar ze hun steun voor de Democratische kandidaat Joe Biden hadden verklaard.

In een televisieprogramma op maandag mochten kiezers vragen stellen aan de Democratische presidentskandidaat Joe Biden, toen hij verscheen voor wat het netwerk beschreef als een “publiek van onbesliste Florida kiezers”.

Het publiek zou bestaan uit kiezers die nog niet hebben besloten op wie ze zullen stemmen. Maar pas in augustus hadden de “onbesliste kiezers” Peter Gonzalez en Ismael Llano deelgenomen aan een uitzending van het zusterkanaal MSNBC, waar ze verschenen als Biden-stemmers en de voormalige vicepresident prezen.

In het programma van maandag verklaarde NBC-gastheer Lester Holt dat LLano “vier jaar geleden voor Hillary Clinton stemde, maar eerder Republikein heeft gestemd”. Gonzalez’s politieke voorkeur werd niet genoemd. De vraag van de laatste aan Biden ging over de vermeende zorgen van zijn familie over de Democraten die verbonden zijn met de radicale linkerzijde.

De andere “onbesliste kiezers” die deelnamen aan het programma hebben op social media ook duidelijk hun steun aan Biden betuigd.

Terugkerend fenomeen

Dit was niet de eerste keer dat een Amerikaanse televisiezender tegenstanders van Trump heeft uitgenodigd onder het mom van onbesliste kiezers. Vorige maand was het ABC News dat verschillende Trump-critici beschreef als onbesliste kiezers.

NBC News heeft geweigerd commentaar te geven op de kritiek.

  Ellen Berends: Michigan vrouw die postte over haar neef die stierf na Johnson & Johnson injectie in april, dood vijf maanden na Pfizer mRNA injecties

Vertrouw niemand

Vorig artikelTrump: Corona-medicament van Regeneron zal gratis beschikbaar zijn voor alle Amerikaanse burgers
Volgend artikelTrump weigert digitaal debat met Biden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in