De gegevens zijn overweldigend… Er is geen medicijn waarvan bewezen is dat het effectiever is dan Ivermectine voor de behandeling van Sars-Covid-19… kan 60.000 levens per week redden.” – Dr. Paul Marik.

De New Yorkse bestseller auteur, Michael Capuzzo, schreef onlangs een uitgebreid artikel getiteld: “The Drug That Cracked COVID”

Het is het verhaal van Capuzzo’s moeder’s weg naar herstel en het zegt alles. Ze was op sterven na dood en de ziekenhuizen weigerden haar te behandelen met Ivermectine. De familie van Capuzzo, wanhopig om Judy (de 80-jarige moeder van Capuzzo) te redden, bracht de strijd naar de rechtbank en won. Maar het ziekenhuis weigerde zich te houden aan het gerechtelijk bevel. In haar laatste uren slaagde de familie er echter eindelijk in Judy te laten behandelen met Ivermectine – waardoor zij op wonderbaarlijke wijze kon herstellen.

Een groot deel van Capuzzo’s artikel concentreert zich op Dr. Paul Marik, Meduri, Varon, Iglesias, en Kory – (vier briljante immigranten uit Zuid-Afrika, Italië, Mexico, Cuba, en een brutale New Yorker). Marik, de legendarische professor met Zuid-Afrikaans accent is de op één na meest gepubliceerde intensive care arts in de geschiedenis van de geneeskunde, met meer dan 500 peer-reviewed artikelen en boeken, 43.000 wetenschappelijke citaten van zijn werk, en een onderzoek “H” rating hoger dan vele Nobelprijswinnaars. Ik ben er zeker van dat YouTube de meeste van zijn video’s heeft verwijderd omdat ze hun richtlijnen hebben overtreden. Ze hebben Dr. Kory’s optreden in de Senaatscommissie verwijderd.

Zoals Capuzzo schrijft,

“Marik is wereldberoemd als de bedenker van de ‘Marik Cocktail,’ een revolutionaire cocktail van goedkope, veilige, generieke, FDA-goedgekeurde medicijnen die het sterftecijfer door sepsis overal ter wereld drastisch met 20 tot 50 procent verlaagt.

Kory, Marik, et. al publiceerden het eerste uitgebreide COVID-19 preventie en vroege behandeling protocol (dat zij uiteindelijk I-MASK zouden noemen). Het draait om het medicijn Ivermectine, dat president Trump gebruikte in het Walter Reed ziekenhuis, zonder dat de pers erover berichtte, hoewel het heel goed het leven van de president gered zou kunnen hebben, terwijl hij in plaats daarvan nieuwe medicijnen van de grote farmaceuten aan het aanprijzen was.”

Ik heb het vermoeden dat Trump misschien Ivermectine had gekregen – maar om allerlei redenen is het woord Ivermectine VERBOTEN. Gumshoe medewerkers schreven tevergeefs naar de minister van Volksgezondheid in Victoria – omdat de regering niets anders dan een vaccin-oplossing wil accepteren. Gezondheidsfunctionarissen verkiezen de experimentele prik (die faalde in dierproeven) boven een medicijn dat al meer dan 4 miljard keer veilig is voorgeschreven, schrijft Humansarefree.com.

Dr. Lee Merritt: In Animal Studies, After Being Injected With mRNA Technology, All Animals Died Upon Reinfection.

Het wonder ontkend

Er zijn nu 56 proeven en statistieken over de hele wereld die de ware effectiviteit van het geneesmiddel onthullen. Maar niets verschijnt in de mainstream (behalve op Sky News).

Zoals Nick Corbishley, van Nakedcapitalism, Capuuzzo citeert als hij zegt,

Ik ken geen groter verhaal in de wereld op dit moment dan Ivermectine.

Vanaf hier citeer ik fragmenten uit het artikel in Zerohedge (door Tyler Durden):

“Het 15 pagina’s tellende [Capuzzo’s] artikel beschrijft de gigantische strijd die wordt gevoerd door frontlijn artsen op alle continenten om Ivermectine goedgekeurd te krijgen als een Covid-19 behandeling, evenals de onvermoeibare inspanningen van verslaggevers, mediakanalen en social media bedrijven om hen te dwarsbomen.

Dankzij Ivermectine, zegt Capuzzo, zijn er “honderdduizenden, eigenlijk miljoenen mensen over de hele wereld, van Uttar Pradesh in India tot Peru tot Brazilië, die leven en niet sterven”. Toch hebben de media er alles aan gedaan om het idee te “ontkrachten” dat Ivermectine kan dienen als een effectieve, gemakkelijk toegankelijke en betaalbare behandeling voor Covid-19. Ze hebben de argumenten overgenomen van gezondheidsregulatoren over de hele wereld dat er gewoon niet genoeg bewijs is om het gebruik ervan te rechtvaardigen.

Capuzzo van zijn kant, als verslaggever, “zag met zijn eigen ogen de andere kant van het verhaal” dat niet is gerapporteerd, van de vele patiënten in de VS wier levens zijn gered door Ivermectine en van vijf van de artsen die de strijd hebben geleid om over de hele wereld levens te redden, Paul Marik, Umberto Meduri, José Iglesias, Pierre Kory en Joe Varon. Dit zijn allemaal hoog gedecoreerde artsen. Door hun leiderschap van de Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC) Alliance, hebben zij reeds onze behandeling van Covid-19 verbeterd door de ontdekking en bevordering van het gebruik van Corticoïde steroïden tegen het virus. Maar hun oproepen om ook Ivermectine te gebruiken zijn gestuit op een muur van weerstand van regelgevende instanties in de gezondheidszorg en een muur van stilzwijgen van de media.

  Houden ze ons voor dom? Grote interesse in deelname aan experiment om het vaccin van AstraZeneca en Pfizer te combineren!?

Maar helaas zijn de meeste verslaggevers niet geïnteresseerd in het vertellen van de andere kant van het verhaal. En zelfs als ze dat wel deden, zouden hun uitgevers waarschijnlijk weigeren het te publiceren.

Dat kan verklaren waarom Capuzzo, een journalist die zes keer is genomineerd voor Pulitzer en het best bekend is voor zijn New York Times best verkochte non-fictie boeken Close to Shore en Murder Room, uiteindelijk zijn artikel over Ivermectine publiceerde in Mountain Home, een maandelijks lokaal tijdschrift voor de Pennsylvania mountains en de New Yorkse Finger Lakes regio, waarvan Capuzzo’s vrouw de redacteur is.

Totale nieuws blackout

Op 8 december 2020 gaf FLCCC lid Dr. Pierre Kory negen minuten lang een gepassioneerde getuigenis voor de vergadering van het US Homeland Security Committee over de krachtige anti-virale, anti-inflammatoire voordelen van Ivermectine.

In totaal hebben 9 miljoen mensen (waaronder ikzelf) de video op YouTube gezien voordat deze werd verwijderd door YouTube’s eigenaar, Google. Zoals Capuzzo uitputtend uiteenzet, hebben zowel de traditionele als de sociale media zich buitengewoon ingespannen om mensen in het ongewisse te laten over Ivermectine. Dit is zo effectief geweest dat zelfs in sommige landen die het meest hebben geprofiteerd van het gebruik ervan (zoals Mexico en Argentinië) veel mensen totaal niet op de hoogte zijn van het bestaan ervan. En dat is geen verrassing, gezien het feit dat er zo weinig informatie in de publieke arena sijpelt.

Een nieuwsstop door ’s werelds toonaangevende media kwam op Ivermectin neer als een ijzeren gordijn. Journalisten die de terreur van COVID-19 in India en Brazilië verkondigden, meldden niet dat Ivermectin de P-1 variant in het Braziliaanse regenwoud verpletterde en COVID-19 en alle varianten in India doodde. Dat Ivermectine tienduizenden levens redde in Zuid-Amerika was geen nieuws, maar het bespotten van de boeren van het continent voor het nemen van Ivermectine paardenpasta wel. Journalisten ontzegden de wereld kennis van de meest effectieve levensreddende therapieën in de pandemie, zei Kory, vooral bij ouderen, gekleurde mensen en armen, terwijl ze zich in de handen wrongen over de tragedie van hun ongelijke sterftecijfers.

Drie dagen na Kory’s getuigenis interviewde een “factcheck reporter” van Associated Press Kory “gedurende twintig minuten, waarin hij vertelde over al het bestaande bewijsmateriaal (meer dan vijftien gerandomiseerde en meerdere observationele trials) die allemaal dramatische voordelen van Ivermectin aantoonden,” zei hij. Toen schreef ze: “AP’S BEOORDELING: Vals. Er is geen bewijs dat Ivermectine een veilige of effectieve behandeling is gebleken tegen COVID-19.” Zoals veel critici, ging ze niet in detail in op de gegevens of het bewijs van Ivermectine, maar verwierp het als “onvoldoende bewijs,”

Niet alleen in de media, maar ook in de sociale media, heeft Ivermectine een vreemde nieuwe vorm van westers en farmaceutisch imperialisme geïnspireerd. Op 12 januari 2021 tweette het Braziliaanse Ministerie van Volksgezondheid aan zijn 1,2 miljoen volgers om niet te wachten met COVID-19 tot het te laat is, maar “ga naar een gezondheidsafdeling en vraag om een vroege behandeling,” alleen maar om Twitter de officiële volksgezondheidsuitspraak van de soevereine vijfde grootste natie in de wereld te laten verwijderen wegens “het verspreiden van misleidende en potentieel schadelijke informatie.” (Vroege behandeling is code voor Ivermectine.)

Op 31 januari kondigde het Slowaakse ministerie van Volksgezondheid op Facebook zijn besluit aan om het gebruik van Ivermectine toe te staan, waardoor Facebook dat bericht naar beneden haalde en de hele pagina verwijderde waarop het stond, met het Ivermectin for MDs Team, met 10.200 leden uit meer dan 100 landen.

Dr. Pierre Kory, MD – Verklaring aan het Comité voor Vroege Poliklinische Behandeling van Covid-19 Patiënten (video verbannen door YouTube, terwijl Fox News hem privé maakte na 9 MILJOEN views):

“De machtigste entiteit op aarde”

…Samen hebben sociale en traditionele media de macht om een medicijn dat mogelijk tijdens de huidige pandemie miljoenen levens had kunnen redden uit het gesprek te laten verdwijnen. Als er aandacht aan wordt besteed, is dat bijna altijd in een negatief daglicht. Sommige media-organisaties, waaronder de NY Times, laten zelfs het woord “Ivermectine” – een medicijn dat gedurende zijn 40-jarige bestaan zoveel goeds heeft gedaan dat de makers ervan in 2015 de Nobelprijs voor geneeskunde kregen – voorafgaan door het woord “controversieel”.

  Bill Gates en zijn project om de vaccinatiegeschiedenis onder de huid van patiënten op te slaan

Niet afgeschrikt hebben vele artsen in de frontlinie geprobeerd om hun respectievelijke gezondheidsregulatoren te overtuigen van de ongeëvenaarde werkzaamheid en veiligheid van Ivermectine als een behandeling tegen covid. Zij omvatten Dr. Tess Lawrie, een vooraanstaand onafhankelijk medisch onderzoeker die, zoals Capuzzo rapporteert, de veiligheid en werkzaamheid van geneesmiddelen evalueert voor de WHO en de National Health Service om internationale richtlijnen voor klinische praktijk vast te stellen…

Zij las alle zevenentwintig van de Ivermectin studies die Kory aanhaalde. “Het resulterende bewijs is consistent en ondubbelzinnig,” kondigde ze aan, en stuurde een snelle meta-analyse, een epidemiolokaal statistisch overzicht van meerdere studies dat wordt beschouwd als de hoogste vorm van medisch bewijs, naar de directeur van de NHS, leden van het parlement, en een video naar premier Boris Johnson met “het goede nieuws… dat we nu solide bewijs hebben van een effectieve behandeling voor COVID-19…” en Ivermectine moet onmiddellijk “wereldwijd en systematisch worden aangenomen voor de preventie en behandeling van COVID-19.”

Ivermectine zou de wereld moeten beslaan

Lawrie, genegeerd door Britse leiders en media, riep de dag-lange streaming BIRD conferentie – British Ivermectin Recommendation Development – bijeen met meer dan zestig onderzoekers en artsen uit de VS, Canada, Mexico, Engeland, Ierland, België, Argentinië, Zuid-Afrika, Botswana, Nigeria, Australië, en Japan. Zij evalueerden het geneesmiddel met gebruikmaking van het volledige “evidence-to-decision framework” dat “het gouden standaardinstrument voor de ontwikkeling van klinische praktijkrichtlijnen” is dat door de WHO wordt gebruikt, en kwamen tot de conclusie dat Ivermectine de hele wereld zou moeten beslaan.

De voordelen van Ivermectine werden ook bevestigd door Dr. Andrew Hill, een gerenommeerd farmacoloog en onafhankelijk medisch onderzoeker aan de Universiteit van Liverpool en de senior onderzoeker van de Wereldgezondheidsorganisatie/UNITAID van potentiële behandelingen voor COVID-19. Hill’s team van drieëntwintig onderzoekers in drieëntwintig landen had gerapporteerd dat, na negen maanden zoeken naar een COVID-19 behandeling en het vinden van niets dan mislukkingen zoals Remdesivir – “we hebben veel kikkers gekust” – Ivermectine het enige was dat werkte tegen COVID-19, en de veiligheid en werkzaamheid waren verbazingwekkend – “verblindend positief”, zei Hill, en “transformerend”. Ivermectine, concludeerde de WHO onderzoeker, verminderde de COVID-19 sterfte met 81 procent.

Waarom al dat getreuzel?

Toch blijven de meeste gezondheidsregulatoren en regeringen dralen. Er is meer bewijs nodig, zeggen ze. En dat terwijl artsen in de meeste landen over de hele wereld niet over geneesmiddelen beschikken om de strijd aan te binden met de ergste pandemie van de eeuw…

Er zijn drie mogelijke verklaringen voor de weigering van de gezondheidsautoriteiten om het gebruik toe te staan van een veelbelovend, goed getolereerd off-label geneesmiddel zoals Ivermectine:

Als generisch geneesmiddel is Ivermectine goedkoop en overal verkrijgbaar, wat betekent dat er veel minder geld te verdienen valt door Big Pharma…

Andere farmaceutische bedrijven ontwikkelen hun eigen nieuwe behandelingen voor Covid-19 die rechtstreeks zouden moeten concurreren met Ivermectine. Zij omvatten de oorspronkelijke fabrikant van Ivermectine, Merck, die een antivirale verbinding, molnupiravir, in Fase 3 klinische proeven heeft voor COVID-19…

Indien Ivermectine wordt goedgekeurd als een behandeling tegen covid-19, zou het zelfs een bedreiging kunnen vormen voor de vergunning voor noodgebruik die is verleend voor covid-19 vaccins. Een van de basisvoorwaarden voor de vergunning voor noodgevallen die is verleend aan de vaccins die momenteel worden gebruikt tegen covid is dat er geen alternatieve behandelingen voor de ziekte beschikbaar zijn…

… Ivermectine is reeds in meer dan 20 landen goedgekeurd als behandeling tegen covid-19 . Onder meer in Mexico, waar de burgemeester van Mexico-stad, Claudia Scheinbaum, onlangs verklaarde dat het medicijn het aantal ziekenhuisopnames met maar liefst 76% had verminderd. Vorige week waren 135.000 inwoners van de stad met het geneesmiddel behandeld. De regering van India – het op een na dichtstbevolkte land ter wereld en een van de grootste geneesmiddelenproducenten ter wereld – heeft eveneens het gebruik van Ivermectine aanbevolen als een vroegtijdige ambulante behandeling tegen covid-19, hetgeen rechtstreeks indruist tegen het advies van de WHO.

  Italiaanse chefarts: infecties ondanks vaccinatie, Groen paspoort is zinloos

Dr. Vikas P. Sukhatme, de decaan van de Emory School of Medicine, schreef onlangs in een column voor de Times of India dat de inzet van geneesmiddelen zoals Ivermectine en Fluvoxamine in India waarschijnlijk “snel het aantal COVID-19 patiënten zal verminderen, het aantal dat ziekenhuisopname, aanvullende zuurstof en intensive care nodig heeft zal verminderen, en de resultaten bij gehospitaliseerde patiënten zal verbeteren.”

Vier weken nadat de regering Ivermectine en Budesonide opnam in haar richtlijnen voor vroegtijdige behandeling, heeft het land zijn laagste aantal gevallen in 40 dagen geregistreerd.

In veel Indiase regio’s daalt het aantal ziektegevallen bijna verticaal. In de hoofdstad Delhi is het aantal ziekenhuisopnamen net als in Mexico-Stad drastisch gedaald. In tien dagen tijd is de bezettingsgraad van de IC’s gedaald van 99% naar 70%. Ook het aantal sterfgevallen daalt. Het percentage positieve tests is in één maand tijd gedaald van 35% naar 5%.

Ik raad aan de volgende twee artikelen over dit onderwerp te lezen: “Number of COVID Cases in Delhi Crashes After Mass Distribution of Ivermectin” en “COVID Cases Plummet in India After Government Promotes Use of Ivermectin and Hydroxychloroquine.”

Als gevolg hiervan heeft India een juridische aanmaning gestuurd naar de Chief Scientist van de WHO voor het achterhouden van gegevens over Ivermectine als een behandeling voor COVID-19.

Ivory Hecker: Pursuing truth in COVID drug treatment amid a censored media landscape (nieuwsbericht verboten door FOX).

“Het sterftecijfer als gevolg van COVID-19 is dramatisch laag in het United Memorial Medical Center in Houston, TX in vergelijking met andere ziekenhuizen in het hele land en de wereld. Ondanks Dr. Joseph Varon’s populariteit op tv, vermijden nieuws persoonlijkheden vragen over waarom hij succes heeft met het behandelen van zijn patiënten. Wat blijkt, hij gebruikt medicijnen die de WHO en CDC afraden.”

Een van de uitschieters van deze trend is de staat Tamil Nadu, waar het aantal gevallen nog steeds sterk toeneemt. Dit kan te maken hebben met het feit dat de pas verkozen gouverneur van de staat, MK Stalin, heeft besloten Ivermectine uit te sluiten van het behandelingsprotocol in de regio ten gunste van Remdesivir. Het resultaat? Een stijging van het aantal gevallen. Eind vorige week veranderde Stalin weer van koers en nam Ivermectine weer op.

Op dit moment blijft het aantal sterfgevallen in India extreem hoog. En er zijn zorgen dat de aantallen te laag worden gerapporteerd. Toch kunnen ze de komende dagen ook beginnen te dalen. In alle landen die Ivermectine op grote schaal hebben gebruikt, is het aantal sterfgevallen het laatste dat daalt, na het aantal ziektegevallen en ziekenhuisopnames. Natuurlijk is er geen manier om definitief te bewijzen dat deze snelle dalingen te wijten zijn aan het gebruik van Ivermectine. Correlatie, zelfs zo consistent als deze, is geen oorzakelijk verband. Andere factoren, zoals strenge lockdownsen reisbeperkingen, spelen ongetwijfeld ook een rol.

Maar er heeft zich een duidelijk patroon gevormd in de verschillende landen en gebieden dat de beweerde werkzaamheid van Ivermectine sterk ondersteunt. En die werkzaamheid is ruimschoots aangetoond in drie meta-analyses.

Het besluit van India om Ivermectine in te voeren, ook als profylaxe in sommige staten, is al een potentiële spelbreker. Zoals ik eerder schreef, zou het zelfs een keerpunt kunnen worden als het aantal gevallen, het aantal ziekenhuisopnamen en het aantal sterfgevallen in India net zo drastisch dalen als in andere landen die Ivermectine hebben ingevoerd. Maar om dat te laten gebeuren, moet het nieuws genoeg ogen en oren bereiken. En om dat te laten gebeuren, moeten verslaggevers, zoals Capuzzo zegt, hun werk gaan doen en beide kanten van dit vitale verhaal verslaan.

[Einde van Zerohedge artikel]

U kunt hier de video met Dr Marik bekijken.

Bronnen: Humansarefree.com; Gumshoenews.comZerohedge.comBitchute.comRumble.comBitchute.com Bitchute.com


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

COVID-19 VACCIN DOSSIER

CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controlerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Joseph Fraiman: “In feite zijn vaccinweigeraars beter op de hoogte van vaccinstudies en zijn zich meer bewust van hun eigen COVID-risico’s dan de gevaccineerden”
Volgend artikelDe verborgen rol van Nanofijnstof in 9/11 en Covid The Great Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  • Dit is correct mijn broer heeft Invermectine in het buitenland besteld maar werd door de douane geconfisceerd door te zeggen dat dit verboden middelen zijn. Wordt tijd dat deze nazi overheid en alle doktoren en mensen die geholpen hebben om mensen gedwongen of met valse info geprikt hebben voor het tribunaal komen en veroordeelt worden. Ze kunnen niet zoals in 40-45 ICH HABE ES NICHT GEWUSST

 1. De belangrijkste reden om Ivermectin niet toe te laten is het feit dat met een adequate behandeling de “vaccins” niet meer mogen worden gebruikt. Zonder Vaccin geen Coronapaspoort. En laat nu dat paspoort centraal staan in Build Back Better. Blijkbaar is dit van zo’n wezenlijk belang dat Overheden van nagenoeg alle landen daar zelfs duizenden vaccin doden voor op hun geweten willen hebben.Dit zegt genoeg over wat we mogen verwachten van het uiteindelijk resultaat als het WEF, de WHO en de UN slagen in hun opzet voor het verwezenlijken van een 1984 maatschappij.

  • “De politie is alles wat tussen mij, mijn leven en mijn vrijheid staat”

   De enige redenen dat regerignen wegkomen met deze achterlijke waanzin is de aanwezigheid van politie die elke weerstand en ieder protest de kop indrukt, en een ongewapende en dus weerloze bevolking waardoor de politie dit kan blijven doen. Dat is de essentie van dictatuur, alle weerstand breken door weerloos te maken. En die les moet blijkbaar steeds opnieuw worden geleerd…..

   • Klopt, hoe gaan wij mensen dit doorbreken, gehoorzaamheid, of ongehoorzaamheid, zoals G.van Meijeren aangaf onlangs, de samenleving word kapot gemaakt door degene die gehoorzaam zijn, dat snappen ze niet, kunnen ze niet snappen of willen ze niet snappen, niet meegaan in het verhaal ven de overheid, in verzet komen, ik zag onlangs bij een fast food restaurant een affiche op het raam, binnenkort wil men hier ook de coronapas invoeren, op de affiche stond, “GEVACCINEERD OF NIET GEVACCINEERD, IEDEREENIS WELKOM” het kan dan wel uit commercieel oogpunt zijn, het is wel een statement, waar als je een zaak heb, niet lang moet over nadenken om dit te volgen, de overheid denkt niet ver genoeg na, bv de horeca heeft het reeds zeer moeilijk de laatste tijd, en nu nog een pasje gaan invoeren, dat is toch duidelijk dat de overheid bewust dit wil invoeren, om de horeca kapot te maken, want de handelaar beslist , of moet zelf beslissen om deze maatregel al dan niet te willen toepassen, op die manier zijn zij er ook weer makkelijk van af, dus heel het coronapas verhaal raakt nog kant nog wal. Het is er enkel om hun agenda uit te voeren, zij hebben de boemerang gegooid, hij zal terug naar hun komen.
    Onlangs de speech van G.van Meijeren gezien, die jonge man zet ze in de plenaire kamer/zitting allemaal te kakken, weloverwogen, op erudiete wijze, hij geeft ze allemaal het nakijken, het mooie aan zijn speech is dat hij de waarheid spreekt, de zuivere waarheid, niets dan de waarheid, Het verschil met Gideon en de andere kamer leden is dat hij op universitair niveau staat, de andere leden hebben het niveau van het 1ste leerjaar, correctie, er is er één die tot het 2de studiejaar behoort, ik ken zijn naam niet, men noemt hem de prikpooier.

 2. Precies en ga je dit in je omgeving vertellen kijken ze je aan of ze water zien branden de ander vraagt om wetenschappelijk bewijs en lachen allemaal schaapachtig en allemaal proberen ze je de grond in te duwen ook als ze ik deze Frontnieuws,Xandernieuws,Blackbox info laat zien steevast hebben ze het over wappie ervaren als het grimmiger wordt dan denk ik altijd ze weten het alleen het doet pijn om de waarheid onder ogen te zien. Dan zeg ik:
  IK HOEF GEEN GELIJK TE HEBBEN IK KRIJG GELIJK?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in