Ik zit toevallig in de morbiditeitssector; ik ben de CEO van een grote verzekeringsgroep… Gebaseerd op wat wij zien, zijn de cijfers op dit moment een oversterfte van 84% en een oversterfte van elke soort ziekte van 1100%. Wij verwachten voor dit jaar (2022) een toename van de oversterfte van 5000% of zo. Een enorm aantal. Ik denk trouwens niet dat het toeval is, dat Moderna nu net een noodgebruik vergunning heeft gekregen voor hun HIV-vaccin. Zij hebben dus iedereen AIDS gegeven, en hier is uw redding, een ander vaccin.” – Advocaat Todd Callender

De video hieronder is van advocaat Todd Callender, wiens commentaar hierboven te zien is, schrijft Hall Turner.

Wanneer hij zegt “Zij hebben dus iedereen AIDS gegeven… ” heeft hij het over de mRNA-injecties die gegeven zijn onder het mom van COVID-19!

Snel onderzoek van de voorlopige USA sterftecijfers voor 2021 van de CDC leert dat:

Totaal aantal sterfgevallen – 3.447.405
Verwachte sterfgevallen – 2.948.273
Overtollige sterfgevallen – 499.132

0% stijging = 1X, 100% stijging = 2X, 200% stijging = 3X, enz. 5000% stijging = 51X.

499.132 X 51 = 25.455.732 extra sterfgevallen. Dat is wat advocaat Todd Callendar aangeeft dat de USA zou kunnen zien ! ! !

Voeg daarbij de 2,95 miljoen verwachte sterfgevallen, en het resultaat is:

28.405.732 totale sterfgevallen voor 2022.

In dit tempo zullen alle gevaccineerden tegen 2025 verdwenen zijn, net zoals voorspeld werd door de bevolkingsreductiegrafieken die al vele jaren op de Deagel web site staan.

De laatste oorspronkelijke bevolkingsprognose van Deagel.com voor 2025 (voordat hij alles wegveegde) was voor Duitsland 28 miljoen. Voor de VS ziet u hieronder de grafiek die “weggeveegd” is:

  Britse klokkenluidster - SEH verpleegster deelt de waarheid over de "Pandemie"

Ongeveer een derde van de bevolking van Duitsland blijft ongevaccineerd. Vandaag de dag is de bevolking 83 miljoen, dus het verslag van Deagel kan vrij nauwkeurig zijn.

Dus de DoD man die de website van Deagel beheerde † 2021 wist al sinds 2015 van deze “plandemie”? CIA connecties?

Deagle heeft de voorspelling altijd op het jaar 2025 gehad. De getallen hebben misschien geschommeld, maar de datum nooit.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!! OVERSTERFTE (Nederlands)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel20 feiten over het opkomende wereldvoedseltekort die u tot in uw diepste binnenste zouden moeten doen verkillen
Volgend artikelWereldwijde kankercijfers exploderen na “vaccins” en worden in de doofpot gestopt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Is het niet merkwaardig dat alle maar dan ook alle circa 20 laatste artikelen op Frontnieuws gaan over drie dingen?:
  (1) Dood door vaccinatie (een kunstmatige epidemie)
  (2) Dood door oorlog (een kunstmatig conflict, een vuurtje opgestookt vanaf 2014)
  (3) Dood door honger (een kunstmatige opgewekte schaarste)
  Zie voor de achterliggende economische wetmatigheden van (3):
  https://hijkomtmetdewolken.nl/heden/inflatie

  Dit zijn nu precies die drie zaken die in Openbaring worden aangegeven als de ruiters (4), (2) en (3) van de apocalyptische ruiters.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-6

  Hoe is het toch mogelijk dat een boek dat 2000 jaar geleden werd geschreven, de huidige omstandigheden in de wereld zo precies weet te schetsen, om nog maar te zwijgen over de plannen voor een digitale identiteit met daaraan gekoppeld een wereldwijd betalingssysteem (Openbaring 13:16) – om nog maar te zwijgen over de machtsblokken in de wereld (West – Oost – Midden Oosten – Noorden), die elk hun eigen rol spelen in Openbaring en vervolgens in Daniël, Zacharia en Ezechiël. Om nog maar te zwijgen over de enorme risico’s van het afnemend magnetisch veld, wat grote natuurrampen kan triggeren. Om nog maar te zwijgen van de enorme invloed van het Rooms Katholieke instituut, dat nog steeds een dwingende invloed uitoefent over de ‘koningen van de aarde’. Om nog maar te zwijgen over de staat Israël met zeer vergevorderde plannen voor de herbouw van een tempel. Om nog maar te zwijgen over de beschamende lauwheid in de kerken van de wereld (Laodicea), die zich voor het overgrote deel allemaal afhankelijk opstellen van demonische overheden en niet langer luisteren naar wat in de Bijbel staat, waaruit ze zondag na zondag nietszeggende preken oplepelen om het kerkelijk publiek vooral niets te laten merken van de tijd waarin zij leven… Maar ook de overige gemeenten van Openbaring 2 en 3, van Efeze tot aan Philadelphia, laten zich lezen als een haarfijne analyse van de feitelijke ontwikkeling in de kerk van Jezus Christus.

  Is dat allemaal niet zeer verbazingwekkend?
  Waarom is niemand daar ooit zelfs maar verbaasd over?

  De hele wereld zou de Bijbel aan het spellen moeten zijn.

  Maar nee, kennelijk heeft de vijand van de Auteur van de Bijbel zijn zaakjes bij het grote publiek prima op orde en heeft hij bij iedereen een dusdanig misleidend wereldbeeld tussen de oren gekregen, dat niemand het grote plaatje ziet waarin hij of zij leeft. En de Auteur van de Bijbel heeft de mens een eigen wil en verstand gegeven om daarmee zelf iets te doen wat óf tot eer van de Schepper is, óf op een dwaalweg brengt, die van de Schepper vandaan leidt. De Schepper maakt daarop geen inbreuk en bedient zich absoluut niet van de misleiding en de begoocheling waarvan de duivel gebruik maakt.

  Maar – laat de mensheid op een dwaalweg zijn…. Ieder mens zou het toch voor zichzelf moeten bedenken? Dat een boek dat zo nauwkeurig alles in de geschiedenis en vooral de moderne geschiedenis heeft voorspeld geen toeval kan zijn. Dat de Auteur van dat boek vrijwel niemand anders kán zijn dan de Schepper en Onderhouder van hemel en aarde. De grote Architect van het heelal, die in zijn oneindigheid en almacht alle zaken van nanoklein tot gigagroot – ondanks de volledige keuzevrijheid en verantwoordelijkheid van de mens – toch die kant op stuurt, die Hij vanuit zijn Eeuwige Tegenwoordigheid heeft bepaald.

  Mensen die dit erkennen en aan de kant van hun Schepper gaan staan en Hem hun leven geven, hoe kapot en uitgesleten het ook is, ontvangen van Hem eeuwig leven…

  Het enige paard dat nog ontbreekt is het ‘witte paard’ van een wereldwijd aangekondigde schijnvrede. Zodra dat over de aarde galoppeert is het te laat om nog te gaan behoren tot Gods gemeente. Die is dan namelijk opgenomen, de Heer tegemoet in de lucht. Dan wordt het een kwestie van het overleven van zeven jaar grote verdrukking in afwachting van de verlossing uit de hemel door Jezus Christus.

  Zie over de opname:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/opname/wanneer

  • De Bijbel IS het script dat netjes gevolgd wordt en is dus wellicht het eerste vrijmetselaarsdocument ooit gemaakt.. 😉

  • Overpeinzing, niet om te beweren dat het zo is:
   Ik ben er van overtuigd dat er een scheppende kracht bestaat. Echter, deze kracht boeit het niet of een creatuur goed of slecht is. De Aarde zelf is de fabriek van deze kracht, een soort van recycle fabriek, waaruit nieuwe creaturen ontstaan. (we weten niet waar we vandaan komen, omdat we uit de Aarde ontstaan – via de baarmoeder.) Er gaat niets verloren van de Aarde, en er komt niets bij. Het gewicht is constant. Het maakt ook niet uit hoeveel mensen er ontstaan, ondanks wat Bill Gates beweert. De fabriek draait constant. Het creatuur wordt begeesterd vanuit de stratosferische plasmalagen, de ziel, om energie te kunnen putten om te leven. Als een soort van batterij. Die energie gaat retour naar de scheppende kracht, om mogelijk ergens anders ingezet te worden. Tijd bestaat daar niet. Dit God-systeem van de Aarde is slechts een onderdeel van een veel groter krachtsysteem, dat ook energie opneemt en afgeeft. Wat je doet met de energie bepaalt jouw levenspad – je kan het verpesten, of je kan het een positieve wending geven. Na het sterven hebben zelfs de grootste hufters geen macht meer, maar met al die negatieve energie stoten ze zichzelf af van een positieve voortgang door de krachtsystemen. Maaar omdat er geen materie bestaat op het energie-niveau ben je van het gedonder door die hufters af.

   • Een geluk dat het geen feiten zijn want dat gaat ver boven mijn petje…
    Ik kan ook weinig bewijzen maar denk eerder het volgende:
    Voor mij is de aarde de wieg van de mens, dus wij behoren tot het universum of heelal en niet tot de aarde.
    Normaal moeten wij vroeg of laat de aarde verlaten maar doen alles verkeerd.
    Er is hier en daar klein bewijs te vinden dat wij van buitenaards leven komen.
    Bijna alles kan de mens berekenen… en waarom kan je zoveel met getallen bewijzen? Bijna alles draait rond cijfers.
    Waar halen wij al die berekeningen vandaan? Goed voorbeeld is dat getal PI die oneindig is.
    Duidelijk dat er toch iets ingebakken zit in ons DNA…
    Vooral die agressiviteit zit er diep in want bijna 80% soort gelovigen op de wereld maar ik zie vooral miserie, oorlog en chaos.
    Daarnaast moet je ook eens ons prachtig lichaam en vooral ons brein bestuderen… alles werkt in harmonie door zeer lage spanning, impulsen en scheikundige stoffen.
    Evolutietheorie is zeer interessant maar klopt maar voor 50%?
    Want we zijn niet duidelijk afkomstig van de aarde maar volg eerder de hypothese van panspermia of panspermie. Deze stelt dat het leven verspreid in het heelal voorkomt en niet op de Aarde zelf is ontstaan. Het zou het gevolg zijn van een “besmetting” met organismen uit de ruimte en sindsdien verder geëvolueerd zijn.
    Die ideële God van de mens valt bij mij snel door de mand en geef 1 voorbeeld van de 1.000.
    De grootste contradictie uit de bijbel; de mens kreeg vrije wil maar als hij niet braaf is moet die naar de hel… Logisch dat de ijskappen smelten, niet?
    En volgens arts en neuroloog Dick Frans Swaab heeft alleen een foetus vrije wil, daarna is geen sprake meer van vrije wil. Dat is een illusie uit de bijbel.
    Vooral nu moet dat hoop ik heeeeel duidelijk zijn.
    Ook de ziel en al die bijhorende energie is best grappig verhaal.
    Ik zie nu al die zielen in de hemel en in de hel met elkaar bekvechten…
    Ik zou die dus opsluiten in mijn kelder om daar batterij van te maken.
    Zo heeft iedereen zijn gek verhaal maar de ene wat plausibeler dan de andere.
    Dat God verhaal moet je gaan zoeken bij de oermens en nergens anders.
    Wil dat steeds uitleggen.

    • Stel nu dat er een schepper zoals god van de mens bestaat… elk normaal kind zal de vraag stellen; wie heeft god dan gemaakt?
     Tja, idioten zijn blij wanneer je antwoord dat God altijd was, haha
     Dat zijn de echte feiten… dat heb ik als kind 1.000 x moeten aanhoren.

  • Peter, voor mij het nieuws van Frontnieuws is vrij logisch want er is gewoon geen ander goed nieuws meer en die heilige boeken kan ik ook interpreteren in alle richtingen. Dat is echt niet moeilijk voor mij. Wat mij vooral opvalt is dat veel gelovigen op dit soort sites vertoeven… ook bij die Xander lopen vooral veel verloren zielen rond.
   Jammer dat ze mij nog nooit 1 mm bewijs hebben kunnen leveren over hun god of jezus!
   Ik kan zelfs citaten opnoemen die onze ethiek en moraal doen blozen (voor zover wij ethiek en moraal hebben natuurlijk). God was duidelijk ook geen heilige jongen.
   Maar die citaten wilt een gelovige niet weten en dat is best te begrijpen, haha.
   Denk ook dat jullie helaas zware pech hebben want de Nieuwe Wereld Orde zijn transhumanisten…
   Na The Great Reset gaan ze later al die heilige boeken verbranden en ook de kerk en moskee moeten plaats maken voor zeer grote hoge gebouwen. Eén gebouw zal dan zoiets worden als Rotterdam… voor de gelovige; toren van Babel.
   Tja… veel rare ideeën komen ook uit de bijbel, haha
   Dat is ook de reden van al die vluchtelingen of asielzoekers; allemaal op een hoopje gooien zodat ze goed te controleren zijn. Staat zeer duidelijk beschreven in agenda 21-2030.
   Mensen in de bergen, bossen of woestijn kan je moeilijk controleren, die moeten naar ons.
   Tip: wacht niet op die verlossing en dat witte paard maar denk na wat je NU kan ondernemen want voor alles bestaat een oplossing.
   Veel kan je niet doen maar wat je ook doet het zal zeker beter zijn dan wachten op die gasten van daar boven…

    • Bedoel je daarmee dat ik een complotdenker ben?
     Ik haal alles uit officiele documenten.
     Heel dat goddelijk gedoe is eerder een soort complot en controle systeem… of wappie verhaal.
     Je krijgt een vrije wil maar ben je niet braaf dan vlieg je de hel in.
     Speel je teveel met je fluit dan heb je weer een zonde aan je been…
     Wie met een man het bed deelt als met een vrouw, begaat een gruweldaad.
     Beiden moeten ter dood gebracht worden. En kan nog uren doorgaan…
     Maar betaal je de kerk 5 euro dan zijn al je zonden dan weer vergeven… ook die van de pedo-paters.
     Best grappig niet?

  • Dat niemand het grote plaatje ziet ?!
   Ik gevast plaatje al lang herkend en ook andere mensen.
   Het zijn er misschien niet zo veel waar wij op hopen , maar toch worden het er steeds meer .
   En ik hoop dat het er in korte tijd genoeg zijn om die energie ( hoe je het ook wil noemen) tot stilstand brengt .
   Netjes uitgedrukt.

  • En jij zit op deze site en hebt nog steeds niet uitgezocht dat het boek openbaringen een later toegevoegd hoofdstuk is, niet aanwezig in veel eerdere Aramese bijbel. Het script voor wat zich op dit moment ontvouwd, met heel gemakkelijk een regering vanuit Jeruzalem voor de komende 1000 jaar. Vrede. Ofwel you own nothing and will be happy. En Shia Moslims hebben precies dezelfde profetische verwachting. Shia dan ook gecreeerd door Joden voor gefrustreerde Ali, net als Wahabi Islam, Saoudie ARabie. Allemaal wachtend op de terugkeer van de Messiah. Wachten zij op de terugkeer van de Elohim = de Elven/Sidhe, = de Tuatha Dé die in Ierland met ruimteschepen landden? Verzamelen ze daarvoor al decennia die oeroude sites die met dat volk verbonden zijn. Wiel van Rephaim in de Syrische Golanhoogte, gekaapt. Gobekli Tepe in Turkije, Arkaim in Rusland, Stargate in Mesopotamie Irak etc. etc. Er zijn ook veel sites in Iran en oost Azie, Er staat ons dus nog wat te wachten.

  • De mens is een zoogdier en een Primaat. Onze dichtbijzijnde familie is de Chimpanzee. We delen 98% DNA. De mens is de grootste vernieler op deze aarde. In de geschiedenis zijn er vele goden geweest. Het Jodendom, Christendom en de Islam zijn ontstaan in het Midden Oosten. Hinduism en Boedisme, in Azië. Hinduism is de oudste religie.

 2. Dit zeg ik al 2 jaar dat ze worden ingespoten met hiv. HIV vaccins? die hebben nog nooit gewerkt niet van Moderna en niet van Janssen. Deze hebben vorig jaar nog gefaald in een tweede fase studie waarin alle participanten met een onbehandelbare hiv hebben gekregen door de prikken. Wat wij van infectieziekten vermoeden is dat zij een CRF recombinant hebben gebruikt die eerder is gebruikt en mis is gegaan is de CRF01_19 streng en dat is een recombinant van de A, C en G streng en die is tegen alle medicijnen resistent. Dit is mijn werk en wij hebben hiervoor 2 jaar geleden al voor gewaarschuwd vanuit het de patenten van de covi hiv prikken. Ik leg kort uit, in de Pfizer/Moderna zit een gemodificeerd humaan hiv virus en wij vermoeden de recombinant CRF01_19. In de Astra en Janssen zit het adeno vector, dit is geen dood virus, wat is adeno dat is het simian immunodeficiëntie.

  Normale hiv infectie is prima te behandelen, een zelfde levensverwachting als een gezond persoon, vrouwen krijgen gezonde kinderen, onder behandeling en een ontraceerbaar virus wat van onze totale 24 duizend positieven 19 duizend zijn, kunnen het virus niet meer overdragen door de goede nieuwe cocktails. Nog maar op een jaarlijkse nieuwe besmettingscijfer van 60 mensen in een jaar. Dit was tot 2015 nog 1000 tot 1800 per jaar. Wij hebben een hele goeie hiv zorg in nederland, goede en hele goeie medicijnen, maar wij zitten met onze handen in het haar dat wij mensen niet kunnen behandelen en ik heb direct gezegd zij hebben eerder de CRF01_19 in een vaccin gestopt en ze weten dat mensen binnen 3 jaar aan aids sterven.

  Dan zit de tryponasoma cruzi parasiet in alle covi prikken en dat is ook een veroorzaker van aids. Dan zit er nog een parasiet in, er zit BSE in, en nog genoeg andere troep. Wie niet wil luisteren moet ook niet zeiken, dus neem je de prik, neem snel je boosters. Die boosters niet afraden, scheelt een hoop discussies en gewoon aanmoedigen. Opgeruimd staat netjes en achterlijken hebben geen meerwaarde voor de maatschappij. Heb geen medelijden met die geprikten, lekker laten gaan en promoot die boosters, des te eerder zijn ze opgeruimd want zij zijn de verantwoordelijken voor de situaties waar we ons nu in bevinden.

  • Alsnog vraag ik me af waarom de meeste mensen met 4 boesters nog fris door het leven huppelen. Geen centje pijn. Iets met heatshock proteins, iaw activering moet nog komen, Tonny?

   • Ja inderdaad…schiet niet echt op.. 🙁
    Maar ja, het kan en mag natuurlijk ook niet teveel opvallen en liever zieke mensen die je langzaam tot de dood nog even kaal kunt plukken dan dat ze meteen dood neervallen.

    • Dat denk ik ook. Daarom gelooft het gros het sprookje nog. Ze hebben (nu nog) nergens last van. Dit gaat nog wel veranderen uiteraard.

  • De meeste geprikten zijn overgegaan op aandringen van de familieleden overheid angst zaaierij omdat de aan dringende aan hun eigen hachje dachten dat zij de uitverkorenen op deze aardkloot zullen dat in de bijbel staat…….Echter de meeste zijn oudere mensen die al met een been in het graf staan zijn er blindelings ingetrapt omdat ze dachten dan sterf ik voorlopig niet als ik die spuiten neem!! Er zijn nu nog veel mensen die bereid zijn om de vierde spuit te nemen als de winter nadert van dit jaar….. Bil Gates kan tevreden zijn want een behoorlijk gedeelte van de geprikten zijn al gestorven om de aarde te redden van de ondergang Zijn doel is en was dat er maar een half miljard mensen op deze aardkloot mogen rondlopen helaas is hij er dan zelf niet meer bij…..en daar heeft hij zich in misrekend…..

  • Stefan Lanka, Andrew Kaufman, Tom Cowan. Virussen bestaan niet. Kary Mullis Nooit aangetoond dat HIV virus AIDS veroorzaakt. Dus de echte vraag is welke pathogenen werden in die biolabs in West Ukraine gemaakt en verspreid en vanuit welke biolabs waar nog meer. Wat voor een troep spuiten ze in dat het immuunsysteem totaal faalt. Die hartaorta dissectie problemen ontstaan door grapheen oxide. DNA van geaborteerde foetussen rotzooit ook met eigen DNA. Wat zit er nog meer in wat ziek maakt.

 3. 3 woorden: Het Lot Bepaalt.

  Een mens kan veel hebben. Als ik kijk naar wat ik allemaal in mijn feesttijd gebruikt heb..nou…een wonder dat mijn lichaam nog functioneert na alle chemie.
  Weliswaar chemie dat JARENlang is ontdekt en toegepast als “recreatief geestverruimend gebruik”.

  🙂

  Heeft me geholpen WAKKER te worden en ik zal nooit meer (mentaal) slapen gelukkig.
  Ben ik dankbaar voor.

  Hoe dan ook; nooit een verslaving gehad (gelukkig altijd alert en bewust van mijn eigen grenzen geweest).
  Maar ook; tevreden zijn met wat ik heb en niet altijd maar méér willen.

  Die mensen, zitten nog in een illusie… en hebben de prikken genomen om VERDER te kunnen feesten.

  Hiep Hiep Hoera..??

  • Shit comment. Toch iets met je hersens fout gegaan. De meeste mensen namen om andere redenen die prikken of werden gewoon verplicht. Velen zijn al dood, velen zullen volgen. Zo wakker ben je dus nog niet.

   • Sorry hoor maar er zijn er helaas een boel die het doen om naar het dansen in het bejaarde huis te kunnen of om de kroeg in te kunnen, of op vakantie of om een QR code te krijgen. Wel eerlijk blijven he.

 4. De grote vraag is als het uitkomt dat vrijwel alle geprikten na ca. 3 jaar dood zijn, hoe zal het dan vergaan met de overgebleven pure bloods? Worden dat de slaven of gaan die massaal in opstand komen en creëren een nieuwe, betere wereld? Een wereld van respect, saamhorigheid, liefde, compassie en bevlogenheid. Een wereld zonder geld, zoals in de Star Trek toekomst.

  • Lol, gebruik je brein Simon!
   Niet elke vaccin is schadelijk… want ik ben onlangs ziek geworden en al die gevaccineerden die ik ken niet. En geloof mij, we worden allemaal schaapjes…
   Na ons digitaal geld heb je de keuze; luisteren of je kan niet aan je geld.
   Je geld heeft vervaldatum en moet op tegen einde maand zodat je niet meer kan sparen.
   Wil je geen vaccin? OK, dan blokkeren ze je geld… je zal dus verhongeren en al je bezittingen kwijtspelen want je kan geen belastingen meer betalen.
   Dat geld is geprogrammeerd; iemand anders kan voor jou uw belastingen niet betalen.
   Hun natte droom is dat we juist massaal in opstand komen want ze willen een kogel door je hoofd schieten.
   Overal in de wereld zijn ze nu voor oorlog aan het zorgen, zodat ze reden hebben voor een EU leger maar dat leger is eigenlijk voor ons bedoeld, haha
   Na voedsel tekort komt enorm veel misdaad en gaan mensen elkaar vermoorden.
   Maak dus zelf je betere wereld en begin met het versterken van je woning met veel staal.
   Ze gaan inbreken om je voedsel en je spullen te stelen.

  • Ik zou het woord Purebloods liever niet meer gebruiken. Waarschijnlijk gebeurt dit alles omdat een selecte groep zich dat waant. Jacob vocht met Israel, mannelijk of vrouwelijk???, aangezien Isra in het Midden oosten een meisjesnaam is en oude prenten een vrouwelijke engel laten zien en de eerste goden in Ierse legenden vrouwen waren, vermoordde die en stal haar/zijn identiteit. Van dat laatste vragen velen zich al een aantal jaren af of dit in feite betekent haar, zijn genetisch materiaal. Ik las recent een artikel dat de Rothschilds etc. die alleen maar binnen de familie, hooguit tweede graad, trouwen, genetisch afstammen van Israel. Een van de Elohim = Elven/Sidhe = Tuatha Dé. De laatste weigerden de nieuwe invaders te bevechten en trokken zich terug in het licht. Kan dat Stargate betekenen? Is er in die Ukraine regio een deur/stargate die regelrecht naar Mars leidt? Van de Elven/sidhe is idd altijd gezegd dat ze ooit terug zullen keren. Maar als dat net zulke assholes zijn als diegenen die dit alles orkestreren, dan ga ik ook graag door de deur van de dood en heb ik hier niets meer te zoeken. Maar oude legenden, geschiedenis die niet vervalst westers is geven een tegenovergesteld beeld. In ierland leerden ze gewone mensen hoe graan te verbouwen. In NIeuw Zeeland leerden ze de blanke en zwarte Maori alles. Zij zijn ook dezelfde als wie in de Khazarische geschiedenis de Rode Joden genoemd werden. Rood of blond haar, blauw, grijs of groene ogen, extreem knap en extreem lang. Roodharige reuzen ook in Amerika, daar genocide op gepleegd door Native Americans. Nog in hun orale geschiedenis.

 5. We gaan gewoon Fucking dood, zoals we al miljoenen jaren gaan!
  Ons leven is fake, omdat het na de dood is alsof we nooit hebben bestaan.
  Wat wij dagelijks creëren is eventjes echt, maar de waarheid is het niets.
  De stilte de kou, het niets en niemand.
  Amen

  • Na de dood is het NIET alsof we nooit hebben bestaan dat kan ik je garanderen.
   Ik was dood en ben teruggekomen het is het allermooiste wat ik ooit BEWUST beleefd heb .
   Hier gaat het om bewustwording.

   • Ja ook drie keer bijna dood ervaring. jij een dood ervaring. heeft een ex schoon vader ook meegemaakt. daarna nooit meer ergens bang voorgeweest. omdat hij iets gezien had. mensen zouden veel heel veel moeten luisteren naar mensen die even door de tunnel zoals ze dat wel noemen geweest zijn..naar de andere gewaar toestand. mens is zo snel geneigd de hookjes dit of dat. gewoon informatie krijgen. en tot je nemen. en laat de boodschap die je krijgt. want toeval bestaat niet. ik lees al jullie stukken hier boven en vind prachtig. neem het tot mij. laten we open staan voor wijsheid. maar ook voor de juist. ervaringen. mijn goddelijke ervaringen komen ook niet uit een boekje. ook veel weet over Jezus. als een ieder dat bewustwording pad zou kiezen. dit alles wat er nu gebeurd. vrije wil wil ik niet altijd zeggen. Als je ernstig ziek bent. kan je willen wat je wil uit ervaring. oa zware herseninfarct en daarvoor nog veel meer mee gemaakt. iedereen krijgt wel een keuze. en die is onbewust willen blijven. Of naar waarlijk bewustzijn groeien.

 6. De bijbel geeft aan dat de mens en het Goddelijke in hen/haar overwint op planeet niveau! !
  Het duister wordt steeds weer onmachtig gemaakt als het te machtig wordt.
  De mens kan zijn Goddelijke oorsprong bewust worden en leven op planetair niveau!
  Wakker worden heet dat!
  Daarvoor is de planeet voor en door de mens zelf gebouwd met behulp en onder leiding van de hoogste Geestelijke werelden.
  We gaan nog wel 5000 jaar mee!
  Alvorens de planeet aarde zijn opdracht heeft volbracht.
  We leven in de passieweken in de Paastijd
  De Christus heeft het Hogere eeuwige Lichaam gewonnen op het fysieke.
  Zo zal ook onze aarde zelf haar hogere Lichaam verkrijgen in het 7e milennium.
  En we zullen er bij zijn. Net zoals we nu deze tijd zullen overwinnen.
  Am ende ist alles gut! !

  • De bijbel is een Mindprogramma, deels berustend op oude heilige Babylonische teksten, aangepast aan joodse genealogie. Nieuwe testament geschreven door Joseph Flavius een Joods Historicus. Prof Ashraf Ezzat.Er waren nooit Israelieten als slaven in Egypte, er was nooit een Exodus, er waren nooit heersers in Egypte die Pharaohs genoemd werden. Westerse historice stelden al jaren geleden dat de laatste 2000 jaar volkomen fout, vervalst zijn. Doe je huiswerk eens. Er staat genoeg op YouTube en elders. Openbaringen veel later door mensen geschreven en toegevoegd. Het script voor wat nu gebeurt. Die ten hemel stijging van 144.000 de Rapture, technologisch al jaren mogelijk uit te voeren. Met extreme zorg van US christenen die weten dat onderscheid aanziende goede mensen en slechte mensen niet mogelijk is.

 7. “They’re Coming to Take Me Away, Ha-Haaa!”
  Remember when you ran away
  And I got on my knees
  And begged you not to leave
  Because I’d go beserk

  Well you left me anyhow
  And then the days got worse and worse
  And now you see I’ve gone
  Completely out of my mind

  And they’re coming to take me away ha-haaa
  They’re coming to take me away ho ho hee hee ha haaa
  To the funny farm
  Where life is beautiful all the time
  And I’ll be happy to see those nice young men
  In their clean white coats
  And they’re coming to take me away ha haaa

  You thought it was a joke
  And so you laughed
  You laughed when I said
  That losing you would make me flip my lid

  Right? You know you laughed
  I heard you laugh. You laughed
  You laughed and laughed and then you left
  But now you know I’m utterly mad

  And they’re coming to take me away ha haaa
  They’re coming to take me away ho ho hee hee ha haaa
  To the happy home with trees and flowers and chirping birds
  And basket weavers who sit and smile and twiddle their thumbs and toes
  And they’re coming to take me away ha haaa

  I cooked your food
  I cleaned your house
  And this is how you pay me back
  For all my kind unselfish, loving deeds
  Ha! Well you just wait
  They’ll find you yet and when they do
  They’ll put you in the A.S.P.C.A.
  You mangy mutt

  And they’re coming to take me away ha haaa
  They’re coming to take me away ha haaa ho ho hee hee
  To the funny farm where life is beautiful all the time
  And I’ll be happy to see those nice young men
  In their clean white coats

  And they’re coming to take me away
  To the happy home with trees and flowers and chirping birds
  And basket weavers who sit and smile and twiddle their thumbs and toes
  And they’re coming to take me away ha haaa!

  • Ja als je je kind op een dergelijke manier verliest dan heb je zelf ook niets meer te verliezen. Heftige manier van wakker worden. In de muziek en aan de top betekent je ziel aan de duivel verkopen. Bob Dylan, Leonard Cohen etc. etc. Verplichting heks te worden, satanische spells op masters van cd’s etc. etc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in