De mainstream media en Twitter rapporteerden het gebeuren ten onrechte als een ramaanval, uitgevoerd door een “witte” man.

Een man die Hispanic of een lichtgetinte Afro-Amerikaan blijkt te zijn, werd gefilmd terwijl hij een Afro-Amerikaanse relschopper beschoot die hem aanviel toen hij in de buurt van een groep demonstranten reed die de straten in Seattle op zondag blokkeerden.

De mainstream en Twitter meldden dit ten onrechte als een “ramaanval” uitgevoerd door een “witte” man, wat gebaseerd is op verkorte video’s en wilde speculaties, terwijl uitgebreidere video’s en foto’s van de man hun leugens ondermijnen.

De uitvoerige video laat zien dat de man door meerdere relschoppers werd aangevallen terwijl hij door een straat reed die aan het eind door demonstranten werd geblokkeerd. De man kwam door de blokkade op de weg tot stilstand en werd omringd door aanvallers die zijn auto vandaliseerden. Hij schoot vervolgens op een man die in zijn auto reikte en hem fysiek aanviel. Als deze chauffeur werkelijk door de menigte heen had willen “rammen”, had hij gewoon gas kunnen geven.

In plaats daarvan stapte hij uit en liep ondanks het feit dat hij een enorm risico voor zijn leven nam rustig de menigte in om zichzelf onmiddellijk bij de politie te melden.

Deze clip, die alleen de tweede helft van de man laat zien die vlak voor de schietpartij werd aangevallen en waarin een man hysterisch schreeuwt en huilt, ging eerst viraal:

Deze uit haar context getrokken video werd ook gedeeld:

Zoals gewoonlijk werd de schutter zonder enig bewijs op Twitter bestempeld als “wit” en een “witte supremacist”, maar de foto’s tonen aan dat hij of Hispanic of een Afro-Amerikaan is.

Als de schutter een blanke man was geweest, zou dit ongetwijfeld een enorm opgeblazen verhaal zijn geworden, maar in plaats daarvan zal het waarschijnlijk zoals altijd worden genegeerd.

Verleden week verschenen er berichten met talrijke video’s uit Cicero, voorstad van Chicago, waarin Hispanic bendeleden met sluipschuttersgeweren hun buurten tegen  Afriko-Amerikaanse plunderaars beschermen met uitgebreide schietpartijen in de straat,  en alhoewel meerdere mensen werden gedood , kwam het nauwelijks in de mainstream.

Sadistische zwarten steken een Ierse jongen neer en filmen de aanval

Vorig artikelZweedse familie verhuiswagen geplunderd door BLM-activisten
Volgend artikelFarage: “Nieuwe vorm van Taliban gesponsord door Soros raast door de Britse steden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in