Wat beangstigend is, is hoeveel mensen bereid waren om ons in de gevangenis te zetten, ons naar kampen te sturen, ons te beletten onze zieke familieleden te zien, ons onze banen af te nemen. – reactie van coolair671

De vader van mijn vrouw heeft ons praktisch verstoten omdat we de prik niet namen. Twee jaar later werden we ziek en herstelden we ervan en daarna de prik ook niet genomen en onze gezondheid doet het uitstekend. Ondertussen heeft hij al zijn boosters gekregen en heeft nu chronische gewrichtsproblemen en hartproblemen. Ja, ik kan zeggen dat we de juiste keuze hebben gemaakt. – reactie van The Barbell Lifestyle

“Als je moet worden overgehaald, onder druk gezet, voorgelogen, gestimuleerd, gedwongen, gepest, sociaal beschaamd, met schuldgevoelens bejegend, bedreigd, gestraft en gecriminaliseerd … Als dit allemaal noodzakelijk wordt geacht om je gehoorzaamheid te verkrijgen – kun je er absoluut zeker van zijn dat wat wordt gepromoot niet in jouw belang is ” – reactie van Ian Watson

Backup:

THE UNVACCINATED | “Nobody is Safe!”

Ik ben dol op deze historische videocollages, schrijft Unbekoming.

Voor degenen die de propaganda gemist hebben en dachten dat ze naar het “nieuws” keken, is het een prachtige spoedcursus over de kamerbrede propaganda.

Voor degenen die wisten wat er aan de hand was, is het een herinnering aan waar we aan blootgesteld werden, en misschien aan de stukjes die we gemist hebben.

Ik vroeg me af wie deze bundeling heeft samengesteld, en deze is gemaakt door Matt Orfalea, dus bedankt Matt. U kunt hem hier vinden en steunen: Matt Orfalea – YouTube

Ik ben blij dat de video goed ingaat op “Je eigen onderzoek doen”, of zoals Jimmy Dore ons zo briljant in herinnering bracht, wat vroeger “lezen” werd genoemd:

Gehoorzaamheid

Bekijk nu (3 min) | “Het ergste probleem van iedereen in een samenleving is dat de meerderheid van de mensen schaapachtig is in hun gehoorzaamheid en conformiteit aan het gezag, zelfs als ze opgedragen worden handelingen te verrichten die tegen hun echte waarden en overtuigingen ingaan.”

  Uit het laatste verslag van Public Health England blijkt dat de Covid-19 vaccins niet werken: De volledig gevaccineerden zijn goed voor 21% van de Covid-19 infecties, doch 58% van alle sterfgevallen

Niemand is veilig totdat iedereen veilig is” is de andere kant van Cuomo’s “als alles wat we doen slechts één leven redt, ben ik gelukkig”.

“Niemand”, “iedereen” en “slechts één” zijn allemaal eufemistische afleidingen van “Nul”.

Op Nick Hudsons prachtige drie algemene vuistregels voor het herkennen van bedrog:

 1. Als een probleem wordt voorgesteld als een wereldwijde crisis, dan is het bedrog.
 2. Als de enige oplossingen die worden toegestaan, mondiale oplossingen zijn, die mondiale autoriteit vereisen, dan is het bedrog.
 3. Als wetenschap wordt voorgesteld als statische kennis (consensus), De Wetenschap™; dan is het bedrog.

Ik wil de “tel” van “Nul” en al zijn eufemismen toevoegen.

“Nul” is het sjibbolet van de totalitaire tiran.

Het maakt niet uit hoeveel letters ze achter hun naam hebben; het maakt niet uit hoe zacht of elegant ze spreken, het maakt niet uit hoe mooi ze zijn of welk pak of gewaad ze dragen.

Als ze aandringen op “Nul” iets, zijn ze een gevaarlijke totalitaire tiran en moeten ze dienovereenkomstig gehoord en begrepen worden.

Als u nog niet bent gezwicht voor de prik, staat u onder toenemende druk, uit alle hoeken. In NSW bijvoorbeeld zijn ze begonnen met het “teruggeven” van enkele van de vrijheden die ze hebben gestolen, maar alleen aan de geprikte en slechts zeer voorwaardelijk.

Anderen worden geconfronteerd met direct banenverlies of aanzienlijke druk van de werkgever onder dreiging van banenverlies, als ze zich er niet aan houden. De ongeprikten zijn dus de Untermensch (zoek maar op) geworden. – Strategy: “I’m waiting for Novavax” – Lies are Unbekoming (substack.com)

In minuut 1.54 horen we Alan Dershowitz zeggen: “Je hebt geen recht om je niet te laten vaccineren.”

Ik had gemist dat hij dat had gezegd (nog een reden waarom deze collages geweldig zijn). Alan is constitutioneel jurist aan Harvard (hij heeft scripties per kilo).

  De "Mysterie Ziekte" van Wuhan is de basisleugen van Covid

In minuut 7.30 zegt Geraldo Rivera: “Je hebt geen individuele rechten als het gaat om het vaccin,”

Ze zeiden allebei de sjibbolet, we kunnen ze zien voor wat ze waren (en tenzij ze zich volledig hebben verontschuldigd, voor wat ze nog steeds zijn).

In minuut 1.56 zegt Neil deGrasse Tyson: “Je hebt niet het recht om iemand anders te infecteren.”

Nou, we weten wat Neil was en nog steeds is, dus we hoeven geen excuses te zoeken.

Wat Neil hier bedoelt is “externaliteit”. Ik schreef er al over in september 2022 en het is het herhalen waard. Wat zij hebben gedaan is “externaliteiten” stevig op tafel leggen en het idee blijven bewapenen:

Bob Moran – Lies are Unbekoming (substack.com)

Die laatste regel is het herhalen waard:

“We wisten dat het aanpakken, het proberen uit te roeien zou betekenen dat we de dingen die ertoe doen zouden vernietigen en in feite een krankzinnige samenleving zouden creëren.”

Het “het” waar hij in deze passage naar verwijst is duidelijk het risico om oma te besmetten met een virus.

Maar het hogere “het” waar deze passage onder valt, is wat de technocraten en De Wetenschap “externaliteiten” noemen. We zullen de komende jaren nog veel horen over externaliteiten.

Dictionary.com definieert het als:

“Een neveneffect van een proces of activiteit, vooral een negatief effect van een economische activiteit dat niet in de prijs van het geproduceerde wordt verdisconteerd.”

Met andere woorden, iets dat ik doe, dat NIET wordt “meegerekend” en dat gevolgen heeft voor anderen.

Anders gezegd, iets wat het individu doet dat gevolgen heeft voor het collectief.

Anders gezegd, iets wat ik doe dat een negatieve invloed heeft op het grotere geheel.

Het systeem dat om ons heen wordt opgebouwd, is een systeem dat het concept van externaliteit gebruikt om gedrag te controleren, te beïnvloeden en uiteindelijk af te dwingen.

  Ronduit zorgwekkend: Piloten kunnen niet meer vliegen wegens vaccinschade

Bijvoorbeeld: een paar weken geleden boekte ik een Qantas-vlucht, en voordat het boekingsproces was voltooid, vertelde de website me hoeveel kilo koolstof mijn reis in het klimaat zou brengen en of ik wat geld wilde uitgeven om het effect te “compenseren”.

De kilo’s koolstof zijn de externe effecten, onmiddellijk en efficiënt berekend en aan mij gepresenteerd op een manier die inspeelt op mijn schuldgevoel en/of mijn verlangen om een goed lid van de gemeenschap en wereldburger te zijn.

De volgende stap is dat het onvrijwillig wordt, en elke kilo koolstof wordt berekend en expliciet aangerekend aan elke vlieger.

De volgende stap is om mij een “kilovergoeding” voor het jaar te geven, en zodra ik of mijn gezin die verbruikt heeft, kan ik niet meer vliegen tot een nieuw jaar en een nieuwe kilovergoeding.

Maar zoals Bob net zei: “Het aanpakken, het proberen uit te roeien zou betekenen dat we de dingen die er toe doen vernietigen en in feite een krankzinnige samenleving creëren.”

Externaliteit en spontaniteit zijn verwant en verbonden en zijn in zekere zin twee kanten van dezelfde medaille. Mens zijn, is spontaan zijn en daardoor heb je invloed op anderen en op het geheel.

In minuut 3.32 hebben we Ben Shapiro. Neeeee…

Ik had geen idee dat ook hij in dec 2020 ervoor viel.

Heeft hij zijn excuses aangeboden? Zeg me alsjeblieft dat hij zijn excuses heeft aangeboden. Alsjeblieft!

“Om publieke steun op te bouwen voor dit dwangprogramma…” deden ze aan grootschalige en zeer geraffineerde propaganda.

The Unbekoming Express – Edition 3 – Lies are Unbekoming (substack.com)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De “Ongevaccineerden” vraagVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDerde Wereldoorlog: Voor het eerst sinds de Koude Oorlog stelt de NAVO een plan op voor oorlog met Rusland
Volgend artikelVerspilling van geld of hoeveel een dag oorlog in Oekraïne kost
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. En, laat ons NOOIT vergeten dat dit gebeurde met medeplichtigheid van diegenen die verondersteld worden ons te beschermen, de artsen! Zij kozen voor hypocriet in plaats van de eed van Hippocrates die zij zwoeren!

  • Of beter nog: Harpocrates. Ssssst !
   De vinger voor de mond, geheimhoudingsplicht. De god van stilte, zwijgen en geheimen, kindeke Horus (omgelabeled als kindeke Jezus) voorgesteld als klein kind met het vingertje voor de mond.

   Telkens wanneer je bekende mediafiguren ziet met een vinger op de lippen (of 1 oog verborgen, of 1 hand in het vest, weer ander symbool), reken maar dat ze lid zijn van de club. Ze weten het wel maar ze mogen niks zeggen.

 2. Ik hoop dat die “vader” crepeert van de pijn. Laffe waardeloze pisvlek. Nooit vergeten en vergeven wat zij ons aandeden. Maar ja. De Nederlander is de grootste matennaaier die er bestaat. Bovendien laf en grenzeloos dom.

   • En deze week is de pandemiewet in Nederland er doorheen gedrukt dus bereid u maar voor op de volgende neppandemie binnenkort met verplichte vaccins ,lockdowns , mondkapjes….

    Maar ach laat ze maar pushen en duwen kijk maar naar Frankrijk daar hebben ze al verloren… Maar de laffe Hollanders hebben nog niet genoeg gehad om er van te leren.

   • Dat zal misschien zo zijn, dat dit een buitenlands artikel is………. maar persoonlijk ken ik tientallen mensen die jong en gezond zijn en die zomaar opeens “ rare” ziektebeelden vertonen, en overlijden, ( of langdurig chronisch blijven tobben ) zonder een goed aanwijsbare oorzaak.
    De artsen weten het volgens mij heel goed maar zij spelen het spel mee en weten heel goed dat het natuurlijke immuunsysteem is aangetast,en ze doen hun best om “ het leefbaar te houden “ maar velen van die ik ken overlijden.
    Helaas….❗️

    • Karen Kingston meldt dat in alle patenten van de Pfizer injecties staat vermeld dat het om een biowapen gaat wat er ingespoten wordt. http://www.brighteon.com Mike Adams health ranger Karen Kingston. Zij eist dat alle injecties worden in beslag genomen en vernietigd en alle personen EN ORGANISATIES zoals de vrijmetselarij die deze injecties aan kinderen willen geven worden gearresteerd en levenslang opgesloten. Het gaat namelijk om BIOWAPENS.

 3. We zijn er nog niet….er is een wet op komst die dwang zal toestaan om iemand in te spuiten. In mijn optiek is dat totale verkrachting van lichaam en ziel en dan is het of je lichaam en ziel ter beschikking stellen, of de wapens opnemen en zorgen dat je eerder bent met het geweld, geweld waar de overheid zich nu al op voorbereid door lijsten aan te leggen en burgers te beperken 9in hun mogelijkheden tot verzet. Omdat het verzet hier en daar zal zijn en op verschillende tijden kan men ons onderwerpen / afmaken/ doodspuiten. Vergeet vredig demonstreren, dat is hetzelfde als overgeven enkel hou je jezelf nog even voor de gek.

  De regering is bewust bezig onze vrijheid totaal af te nemen met als excuus wetten ter bescherming van….hun macht. Zou het onze gezondheid zijn of veiligheid dan importeerde men geen horden jonge mannetjes uit Afrika en Arabië, dan was er geen belasting op gezond eten, dan was gezondheid zorg niet geprivatiseerd, voorbeelden genoeg van wat een regering en overheid WEL kan doen in ieders belang….en wat ze precies NIET doen.

  We worden gedwongen met wetjes links en rechts om tot slaaf te worden, om rechteloos te zijn in naam van de massa schapen die ja knikt en nooit anders deed.

  De rode lijn is het uitvoeren van een dwang inspuiting of het opsluiten / uitsluiten van hen die niet gehoorzamen. Er is volk te vinden dat met geweld tegen een maandsalaris uw bestaan wil ontnemen, en ook die ooit zelfdenkende wezens worden stapsgewijs ingekneed tot slaaf, maar denkt goed te zijn met het handhaven. Hersenspoeling werkt op vele fronten…..Ken uw vijand , ze noemt zich uw vriend.

  Uitbarstingen zijn absoluut komende, gepland om meer macht op te eisen maar feitelijk zijn al die wetjes stappen tot een staatsgreep in etappes….

 4. Artsen synoniem voor arrogant hoogmoedig gajes.
  Ben nu 30 jaar samen met mijn moppie .
  Alsof ze het roken dat ik gedimd ben .
  Ik heb zoveel schofterige ongein met die gasten meegemaakt de afgelopen jaren.
  Toen ik nog alleen was flikte ze het niet , het eindigde dan geheid dat ik met arts en zijn bureau tegelijk door de deur heen ging . Zo bot en neerbuigend zijn mijn moppie en ik behandeld .
  Die gasten ruiken het echt aan je , ze deinzen terug als ze de flikkering in je ogen zien .
  De keuze voor mijn meisje zorgen en handen in de zakken houden dat deed ik dan ook .
  School tandartsen die in je kind zijn vroeger je halve bakkus leegtrokken. (al ruim 60 jaar 3 gaten om dat te staven) Ben als kleuter in een compleet bureau vol met vreemde mensen tot het bot uigekleed om te zoeken naar kenmerken (moedervlekken enz.) Staat nog geprint in mij cortex. Hoe mijn moeder verplicht naar zuigelingenzorg moest (willemstraat) en compleet achterdochtig geschoffeerd dat onderging. Ik als jochie zag dat allemaal gebeuren. Kan nog even zo doorgaan !
  Trouwens jullie zijn er allemaal van op de hoogte hoe ze zich gedragen hebben de laaste 3 jaar met dat prik gedoe. de niet te benoemen rattige houding tegen over ons ( de puur bloods) nergens welkom
  Belde je naar je huisarts kon je er niet bij omdat je de RIVM regels niet acepteerde. De huisarts hier was ook cordinator voor deze provincie . Dan weet je het wel . Als hij achter mij liep voelde ik zijn kruiperige houding . Mischien ben ik gestoord maar wetende dat ik dergelijke figuren heb kunnen opvouwen en door het sleutegat kon doortrekken , gaf mij steeds een goed gevoel . Ondanks dat ik het niet gedaan heb . Maar bij wijle met liefde dit wel had willen doen .

  • CorNietdus….ze confronteren is het beste. Je kunt ze met de waarheid stil krijgen, ze moeten slapeloze nachten van je hebben. De meelopers zijn het ergste. Ik confronteer ze met de opmerking dat ze vandaag weer een grote bek hebben maar als het erop aankomt dan kruipen ze weer voor elke regel die de overheid verzint. Dan is het helemaal stil. Als er “weer eens een collega 2 weken ziek is” en dat is vrij normaal tegenwoordig dan kan ik het niet laten snerend te uiten “och….gevaccineerd?” En….toch zijn er een boel bij die de kop in het zand steken: willen nix horen of zien maar ze beseffen het intussen heel erg goed hoor!

   • @Meester Prikkebeen
    Dank je .
    Fijn tegendraadje .
    Zo is dat maatje nooit overgeven aan dat rattenvolk.
    👍 Groeten Cor.

    • Cor, ook ik ben op een gruwelijke manier door dat tuig te grazen genomen.

     Geen medelijden met de medische maffia.

     Groet, Jema

 5. al die blaba en zelfverheerlijking… lijkt wel het Vaticaan..ik ben ongevaxt en ook nooit getest..de rest is voor de vuilnisbelt.. gesnapt ??

 6. Ik voel een burgeroorlog aankomen. Hoewel ik hier niet op zit te wachten is het uiteindelijk lijmen van de scherven een betere optie dan het gif uit deze pot te laten walmen.

  • Het zou een burgeroorlog van het volk tegen de regering moeten zijn. Onderling elkaat afmaken heeft weinig zin. Zinvol is wel om na het wegjagen van de regering eens te onderzoeken wie nog fout gehandeld heeft en die ook door de plee te trekken.

   • Die burgeroorlog komt er niet. Het merendeel van mijn autochtone vrienden heeft geen kinderen, zelfs geen koopwoning. Ze hebben voldoende geld, gaan regelmatig naar een restaurant en maken vele vliegvakanties naar verre oorden en zijn fan van premier Rutte. Hoe schril staan daar tegenover de mensen met een gezinnetje en een koopwoning en een productieve baan in de middenklasse, die baden in de schulden omdat de kosten / lasten hoger zijn dan het inkomen? En dan heb je nog een andere klasse (PvdA stemmers) van allochtone afkomst die enkel overeind blijven vanuit de hand van de overheid met huursubsidies, gratis abonnementen van sportclubjes betaald door de gemeente, zorgsubsidie, etc..
    Oftwel, iedereen vind het welletjes en pas zodra de oorlog of honger echt naar ons toekomt worden ze wakker. Dat zal plots / abrupt zijn, zoals destijds bij de val van de Sovjetunie (wat overigens een goede ontwikkeling was)

 7. Wat moet ik er eigenlijk van zeggen, we weten inmiddels wie de verraders onder ons nu zijn. Toen het begon schreeuwde ze nog op dat zij die prikken nooit zouden nemen, totdat de baas het verlangde of dat zij zo nodige met vakantie met het vliegtuig moesten of dat zij zo nodig uit eten en naar de kroeg moesten. Gewoon een excuus te zoeken om maar bij de kudde te willen horen en dat zij toch echte deugmensen zijn. Maar vervolgens wel trappen en hun arrogante egoïstische kanten laten zien naar diegene die standvastig waren die het misdadige project doorzag. Zij die liever de gehoorzame slaaf voor het leven willen zijn, zullen bij de volgende prik acties weer vrolijk in de rij gaan staan. Die kun je niet tegen houden of tot zijn/haar verstand door dringen. Zij laten zich enkel door hun ego leiden, hun intuïtie en het gezonde verstand hebben ze al jaren geleden bij het grofvuil gezet.

  Maar waar maken we ons eigenlijk druk over, de coöperatie Staat der Nederlanden is failliet en staat onder curatele van de curator. De Nederlanders zijn inmiddels staatloos en het grondgebied staat onder militair gezag. De wet en regelgeving gelden enkel nog voor de koning en de regering met hun ambtenaren leger van 2 miljoen.

 8. https://www.eerstekamer.nl/nieuws/20230523/senaat_steunt_wijzigen_wet

  uitstel = geen afstel

  VERWORPEN MOTIES

  De motie-Van Hattem c.s. (36.194, L) constateert dat door de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie), Covid-19 niet meer als een global health emergency wordt beschouwd (…)
  (lees: 🅰️✖️?!)

  . Motie-Van Hattem c.s. (36.194, R) constateert dat de voorwaarden over de aansprakelijkheid voor bijwerkingen van een vaccin is geregeld in contracten tussen de overheid en producenten; overweegt dat de minister weigert om deze contracten openbaar te maken; en draagt het kabinet op om deze contracten zo snel mogelijk openbaar te maken.

  the 👹 = in the details

  Over het wetsvoorstel
  Dit wetsvoorstel is de eerste wijziging van de Wet publieke gezondheid voor een versterkte pandemische paraatheid. Hiermee komt er een wettelijk kader voor collectieve maatregelen voor de bestrijding van een epidemie van infectieziekten behorend tot groep 🅰️1️⃣, of een directe dreiging daarvan, zoals bijvoorbeeld covid-19. De verspreiding van dergelijke infectieziekten levert een gevaar op voor de volksgezondheid. Het is dan volgens het kabinet noodzakelijk om snel te kunnen handelen en maatregelen te kunnen nemen om de verspreiding te voorkomen.

  get your house in order 💪❤️✝️

 9. Dit is al veel langer aan de gang. Ver voor “corona” werden mensen die niet gevaccineerd zijn en hun kinderen niet lieten vaccineren al uitgescholden en buitengesloten, bij kinderdagverblijven bv. En zeg eens eerlijk hoeveel van jullie hebben dat toen ook gedaan of doen dat nog steeds?

 10. Dat van die van kampen had zeker gebeurd.
  “Ze keken erna en vonden het zeer terecht dat de ongevaxte opgeborgen werden”

  Schreef er een tijdje terug een gedicht over.

  Zwemmend tegen de stroom in
  Vanaf het allereerste begin
  Buitengesloten en verguisd
  Door degene die er zijn ingeluisd
  Voor de zorg stonden ze te klappen
  De gifcocktail nemend om maar te kunnen stappen
  Vakanties moesten nou eenmaal doorgaan
  Kritische denkers bij voorkeur… dood slaan
  Wij zeiden standvastig een duidelijk nee
  En mochten zelfs niet meer naar de plee
  Wij waren de paria’s de ziekteverspreiders
  Met dank aan onze tirannieke criminele “leiders”
  Een pijnlijk dood ons toe te wensen
  Vrienden, collega’s onze medemensen
  En nu komen ze langzaam te weten
  Dat ze zwaar belazerd zijn
  Verwachten nu troost om hun intense pijn
  Maar wij zullen nooit vergeten
  Dat als de treinen zouden rijden
  Zij het zogenaamd niet wilde weten
  Van onze pijn en lijden
  Van degene die er werkelijk voor strijden
  Voor elk kostbaar leven
  Zelfs nu nog zouden wij hen het vergeven.

 11. enn kleine 2 weken geleden werd een goede vriendin van mij ziek. Alhoewel ze hel braaf en plichtsbewust volledig “gevaccineerd” is werd bij haar covid19 vastgesteld. Ik heb als “ongevaccineerde” mijn best gedaan om me door haar te laten besmetten. Gedeelde smart is tenslotte halve smart. Nu bijna 2 weken later voel ik mij nog altijd kiplekker. Een vrijwillige PRC test gaf een negatief resultaat. Welke uitleg hebben die zogenaamde “vaccinzeloten” hier nu over?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in