Trolcampagne: vrouwen worden aangespoord hun haar af te scheren als support voor BLM 

1
Screenshot Twitter

Gebruikers van het 4chan forum zitten achter een nieuwe zogeheten trolcampagne die tot doel heeft blanke vrouwen te belazeren om hun haar af te scheren ter ondersteuning van de ultra-linkse racisten van de Black lives matters-beweging, (BLM).

De afgelopen dagen is de hashtag #gobaldforBLM (ga kaal voor de BLM) op grote schaal op social media verspreid.

In de berichten worden beelden getoond van vrouwen die naar verluidt hun schedel hebben geschoren om zich te distantiëren van ‘racisme’ en vermeende onderdrukking van niet-blanken. Andere vrouwen worden aangemoedigd om hun voorbeeld te volgen.

Het werd echter al snel duidelijk dat de campagne was gestart door gebruikers op 4chan in een poging om te “trollen”.

Een anonieme gebruiker op het forum lanceerde de hashtag in een bericht op donderdag.

Het idee is om vrouwen, vooral blanke vrouwen, over te halen hun hoofd te scheren voor BLM. Door schuldgevoelens te gebruiken om hen van hun heteroseksuele ‘witte’ haar af te scheren om ‘solidariteit’ te tonen met zwarte vrouwen.

De online trollen van 4chan hebben eerder vergelijkbare campagnes gevoerd, schrijft Newsweek. In 2012 verspreidde zich een nep-screenshot van de popster Justin Bieber met de mededeling dat hij kanker had gekregen en spoorde zijn fans aan om hun haar af te scheren om steun te betuigen.

Video’s van blanke mensen die hun gemeenschap beschermen met vuisten en wapens

Vorig artikelHells Angels verjagen ANTIFA uit stad
Volgend artikelHoe kon de Obama Foundation een George Floyd poster op 17 mei tweette terwijl hij pas op 25 mei werd gedood?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in