Hoe kon de Obama Foundation een George Floyd poster op 17 mei tweette terwijl hij pas op 25 mei werd gedood?

2

Vraagt men zich op de Hal Turner Radio Show af.

Dus Hoe komt het dat de Obama Foundation een George Floyd Poster heeft in een tweet die ze op 17 mei plaatsten? Dat is acht dagen voordat George Floyd overleed.

Hier is een screenshot van de Obama Foundation tweet van 17 mei:

Hier is een echte inbedding van die specifieke tweet:

Een HTRS reageerder verklaart het als volgt:

Een gearchiveerde foto van 17 mei heeft die foto (of een andere foto) niet in die ruimte. Het is gewoon een lege plaatshouder, althans zoals het wordt weergegeven in Firefox.

Het eerste archief was van 17 mei
https://web.archive.org/web/20200517162150/https:/twitter.com/…

Een tweede snapshot werd genomen op 1 juni.
https://web.archive.org/web/20200601063101/https://twitter.com/…

Waarop wordt gereageerd met:

Tweet foto’s worden gepakt door de servers van Twitter op het moment dat de post wordt gemaakt. Die veranderen niet in de loop van de tijd. Of het webarchief foto’s neemt als onderdeel van hun archief, weten we niet, en het maakt niet uit. Ze zijn betrapt.

Dit hele George Floyd gedoe is een farce om de links liberale linkse politiek op te jutten. En de man die rondloopt als George’s “tweelingbroer” is waarschijnlijk George zelf.

Waarop wordt geantwoord met:

Ik heb gemerkt dat archive.org youtube videopagina’s zal archiveren, maar niet de video’s zelf, alleen de andere inhoud. Misschien is het gewoon de manier waarop ze de inhoud verwerken.

Iemand van de lezers of zijn internetneef die het mysterie kan oplossen?

BLM relschopper steekt zichzelf in brand terwijl hij probeert historisch gebouw in vuur en vlam te zetten

  De procureur-generaal van de VS keurt een onderzoek naar mogelijke verkiezingsfraude goed
Vorig artikelTrolcampagne: vrouwen worden aangespoord hun haar af te scheren als support voor BLM 
Volgend artikelSadistische zwarten steken een Ierse jongen neer en filmen de aanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik heb deze zelf ook gedeeld en ben erachter gekomen hoe het komt en daarbij het bericht verwijderd.
    Als je kijkt naar de tweet van de Obama foundation linkt het naar Obama.org, op het moment dat de website de afbeelding veranderd, veranderd deze automatisch overal mee, ook bij de oudere tweets.
    Ondanks dit gegeven stinkt het aan alle kanten echter dat is nu even niet de topic.

  2. ‘De mensen van de site Natural News, gerund door Mike Adams, bevestigt, dat de Obama Foundation op 17 mei, een week vóór de dood van George Floyd, een Tweet verzond, met een foto van een poster, die duidelijk de beeltenis van George Floyd draagt.. Inderdaad… WAT GEBEURT HIER..?? George Floyd werd toch duidelijk -naar verluidt- door de politie gedood in een daad van geweld?? George Floyd werd gedood op 25 mei. We hebben het zélf gezien..! Maar als die poster al klaar was, betekent dat dan dat alles in scène is gezet..? Dus wat deed de Obama Stichting op 17 mei met een Tweet over Floyd, toen niemand wist wie hij was?’

    https://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/george-floyd-een-valse-vlag-operatie/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in