© Kancelaria Premiera / Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

In een toespraak voor de politiecadetten die na hun afstuderen aan de Nationale Universiteit voor Ambtenarenzaken hun eed aflegden op het Kasteel van Buda, waarschuwde premier Orbán hen dat “de toekomst die u als leden van de geüniformeerde diensten te wachten staat, geen vooruitzicht op eenvoud biedt”.

“Verrassende en verontrustende ontwikkelingen vinden plaats”, legde Orbán uit in zijn toespraak, die door Breitbart wordt geciteerd.

De gezondheidsstelsels van de welvarende landen zijn in enkele dagen tijd ingestort. Rijke landen zijn de weg ingeslagen naar een financiële ineenstorting. Een ongekende vuurstorm van geweld trekt door gerenommeerde steden, zei hij.

Gewapende instanties die zich inzetten voor de handhaving van de orde worden vernederd op straat en in het politieke discours. Bewakers van de openbare orde worden als racistisch bestempeld. De publieke waardering voor mensen in uniform gaat neer, samen met de publieke standbeelden. De staat en de wet trekken zich terug van de straat.

Het is belangrijk dat u inziet dat Hongarije niet zo’n land is. Het is belangrijk dat u begrijpt dat het niet zo’n land zal worden, voegde hij er nadrukkelijk aan toe.

Polen: “Gezond verstand” om immigratie te weigeren, “hoe dit soort experimenten eindigt, kunnen we al zien in West-Europa”

Orbán vertelde de afgestudeerden echter dat zij “er zeker van kunnen zijn dat u gedurende elke minuut van uw dienst kunt voelen dat Hongarije achter u staat” – waarvan de agenten van de West-Europese en Amerikaanse politiekorpsen niet noodzakelijkerwijs zeker van kunnen zijn, gezien het aantal politici en andere overheidsfunctionarissen, waaronder enkele politieleiders, die zich schijnen te hebben onderworpen aan beschuldigingen van “systemisch” of “institutioneel” racisme.

Alle Live Matter

“Het maakt niet uit hoeveel onrust er om ons heen is, we worden nog steeds beheerst door orde in ons hoofd, kracht in onze armen, en loyaliteit in ons hart. U kunt er zeker van zijn dat we onze geüniformeerde diensten nooit in de steek zullen laten”, beloofde Orbán, waarbij hij toezegde dat zijn regering “de mensen die hun leven en hun ledematen in gevaar brengen voor onze veiligheid en de vrede van ons vaderland, zal eren, respecteren en verdedigen”.

Hier in Hongarije is elk leven van belang. We houden van een wereld waarin orde heerst, waarin het gezond verstand heerst, waarin de wet de onschuldigen beschermt en niet de criminelen, waarin we ons beschermen tegen migratie en waarin we middelen investeren in de toekomst van gezinnen en kinderen… In jullie werk mogen jullie harten nooit wankelen, mogen jullie trouw zijn aan jullie eed, en mogen jullie je collega’s en superieuren eren, en – bovenal – jullie vaderland.

Hongarije voor alles, God boven ons allen! In uw dienst wens ik u veel kracht, gezondheid en veel succes, besloot hij.

Hoe George Soros probeerde en faalde om Hongarije te straffen tijdens de Coronavirus crisis

2 REACTIES

  1. Kijk naar de foto en lees wat hij zegt, de heer Orbán een standvastig en duidelijke man.
    Kijk vervolgens naar de foto van Soros : een aangeklede mummie, een nietszeggend mannetje.

  2. Respect voor Victor Orban, je kan op ieder regime wat hebben aan te merken maar hij houd zijn land tenminste Hongaars, iets wat wij van ons eens zo mooi Nederland helaas niet meer kunnen zeggen.
    Hongarije heeft een president die zich niet laatknechten door het gespuis in Brussel/Straatsburg terwijl wij een slapjanus hebben die jaren geleden ons land heeft weggegeven aan een stel niet gekozen pedonarcisten annex alcoholisten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here