Hells Angels verjagen ANTIFA uit stad

5
36136

Motorbendes kwamen naar verluidt samen om te voorkomen dat ANTIFA in een stad in Californië zou ‘demonstreren’.

Volgens verschillende berichten op social media zijn verschillende motorbendes samengekomen om te voorkomen dat er een demonstratie van ANTIFA in Placerville, Californië, zou plaatsvinden.

Zoals de National File meldt, beschrijft een tweet met een Facebook-post uit de kleine Californische stad hoe de beruchte Hell’s Angels zich met andere motorbendes hebben verenigd om een demonstratie van ANTIFA af te weren.

“ANTIFA heeft de stad Placerville, CA bedreigd. Ze zeiden dat als iemand hen in de weg staat, er consequenties zullen zijn. Dus Hell’s Angels en de Mongols motorbendes hebben de uitdaging aangenomen!”, leest de tweet.

Een lang Facebook-verslag werd opnieuw geplaatst en duizenden keren gedeeld toen het nieuws zich als een lopend vuurtje over social media verspreidde.

Tony Modugno:

💥Unheard of but so awesome..Hells Angels and Mongols team up against a common enemy..Not sure if this has been shared…

Posted by Tony Modugno on Friday, June 5, 2020

Ongehoord maar zo geweldig. Hells Angels en de Mongols werken samen tegen een gemeenschappelijke vijand…

Niet zeker of dit vandaag wel of niet gedeeld is. ANTIFA bedreigt Placerville, CA. Zegt dat iedereen die hen in de weg staat gevolgen zal ondervinden… De lokale Hells Angles en de Mongols motorbendes hebben Antifa hun uitdaging opgepakt.

Als ANTIFA wetteloosheid wil, dan krijgen ze het in volle omvang. Ik ben een paar van de jongens tegengekomen die voor het thuisteam gaan spelen. Ik garandeer dat er lijkzakken nodig zullen zijn als ANTIFA durft op te dagen.
Ik denk dat we meer van dit zullen zien…

UPDATE
Verdorie. De mieren! De lafaards houden zich gedeisd…hebben het afgezegd 😅😆

Een andere post die de annulering van de demonstratie meldde, leverde 5,7k herposten op.

“De andere dag, hier, in Devore, in een lokale Saloon, ‘Screaming Chicken’ waren er meer dan 500 motorrijders. Mongols, Vagos, Hells Angels en andere motorclubs. Vieren hun actie. Vechten niet met elkaar. Ze haten allemaal ANTIFA. Daarover zijn ze verenigd.”

BLM en Antifa ‘demonstranten’ staken huis met kinderen in brand en blokkeerden vervolgens de brandweer

 

5 REACTIES

  1. Ik hoorde dat onder de “Mongols” zich ook ene Rutte zou hebben bevonden. Ik dacht meteen : Het zal toch niet……” ? Nee, het betrof niet “ónze” Rutte, maar qua naamgeving had het gekundd.

  2. Geweldig gedaan, super!! Hebben we hier ook nodig…tijd om antifa neer te slaan en ons land terug te eisen van de bezetters…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here