Video’s van Russische treinen die aankomen met extra gepantserde oorlogsmachines, zijn de afgelopen drie dagen op verschillende sociale media verschenen, en één ding is duidelijk geworden: er is een GIGANTISCHE escalatie op komst tegen Oekraïne – en misschien ook tegen de NAVO, bericht Hal Turner.

Eén zo’n video, hieronder, toont pantservoertuigen, op een trein, zo ver het oog reikt:

Dit nieuwe echelon pantsers is letterlijk meer dan het DUBBELE van wat Rusland aanvankelijk naar Oekraïne stuurde, voordat de Speciale Militaire Operatie begon. Als dat allemaal naar Oekraïne gaat, dan zal de Russische legersterkte in Oekraïne drievoudig toenemen!

De Oekraïners kunnen niet eens op tegen wat Rusland daar al heeft, laat staan tegen drie keer zoveel.

Zoals de zaken er nu voor staan, 24 juli 2022, is Oekraïne de oorlog heel erg aan het verliezen, ondanks allerlei wapens, munitie, en intel, die door de VS/EU/NAVO geleverd worden. Een nieuwe inzet van deze omvang door Rusland zal een letterlijke stoomwals zijn, en het zal door de rest van Oekraïne rollen als een heet mes door boter.

Gaan de VS Zelensky vermoorden?

Er gaan nu geruchten de ronde dat de VS besloten hebben om de Oekraïense president Zelensky te vermoorden; hij is niet meer nuttig voor hen.

De geruchten begonnen nadat de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan dit weekend een opmerking had gemaakt op de conferentie van Aspen. Die conferentie is in feite een samenkomst van spionnen en intelmensen.

Op de conferentie merkte Sullivan op “Ik maak mij zorgen over de veiligheid van het leven van president Zelensky.”

Wanneer zo’n opmerking gemaakt wordt door iemand als Sullivan, is dat een signaal… een projectie… van wat besloten is. Het vertelt de intelgemeenschap dat het einde van Zelensky nabij is.

De speculaties rond de opmerking van Sullivan gaan nu al de wereld rond. Er wordt gespeculeerd dat de VS Zelensky zullen doden, waarschijnlijk terwijl hij een ontmoeting heeft met de hoogste generaals van de Oekraïense strijdkrachten.

  Oorlog is een zwendel: VK adviseert Zelensky om jonge Oekraïense rekruten aan te werven terwijl wapenbedrijven deals sluiten in Kiev

Hen allemaal uitschakelen met een raketaanval is een eenvoudige opdracht voor de VS, en Rusland kan er de schuld van krijgen.

Dat… dat daar… is naar verluidt het nieuwe plan.

Zij doden Zelensky en misschien een paar van zijn top-generaals, waardoor de Oekraïense regering en haar strijdkrachten onmiddellijk zullen imploderen. Er zou onmiddellijk chaos heersen. Wat er nog over is van de Oekraïense strijdkrachten zou binnen enkele uren uiteenvallen.

Dan, zo zeggen de GERUCHTEN, komen Sullivan en de Intel Community met allerlei (ahem) “bewijzen” die zouden “hardmaken” dat het Rusland was die het gedaan heeft.

De massamedia in het westen zullen er plichtsgetrouw een week of langer topnieuws van maken, om de publieke opinie in te palmen dat het Rusland was die het gedaan had.

Zo blijft Rusland met de schuld in de schoenen staan, en wordt het een pariastaat in de ogen van het grote publiek.

De verovering van de hele rest van Oekraïne zal dan een eenvoudige taak voor Rusland zijn, maar hier wringt de schoen:

Wat Rusland zal “veroveren” zal een romp-welvaartsstaat zijn. Een mislukt landgebied, dat niet in staat is zichzelf te onderhouden.

De hele zaak zal opnieuw opgebouwd moeten worden en dat zal een gigantische financiële last voor Rusland betekenen, om nog maar te zwijgen van de saboteurs, terroristen en onruststokers die het westen ongetwijfeld zal inzetten om het Rusland nog veel moeilijker te maken.

De “oorlog” zal voorbij zijn. Rusland zal gewonnen hebben. Maar de overwinning zal door het Westen zo zuur mogelijk gemaakt worden.

Hal Turner analyse en redactionele opinie

  Zelensky is er geweest

Naar mijn persoonlijke inschatting van de situatie heeft iedereen nog ongeveer 8 dagen tot het heel HEET gaat!

31 juli – 1 augustus is het overgangspunt naar de volgende fase. Ik heb officieel verklaard dat ik denk dat er tussen 28 juli en 5 augustus een nucleaire uitwisseling – geen volledige nucleaire holocaust – tussen Rusland en de VS/NAVO zou kunnen plaatsvinden.

Op dit ogenblik schat ik in dat de Speciale Militaire Operatie “Z” zal intensiveren tot een niveau van felheid en snelheid dat nog ongezien is.

Ik neem persoonlijk waar dat de strijdkrachten van de Deep State (NAVO) openlijk en ook met meer geweld zullen beginnen te opereren. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat de VS “de lijn” zullen overschrijden via de proxy, Oekraïne, en die actie kan nu elk moment beginnen.

Van 1 augustus tot het einde van dit jaar zal de wereld onrust, ontwrichting en geweld meemaken die sinds WO II niet meer gezien is.

Iedereen met een beetje verstand weet dat Oekraïne deze oorlog nooit zal winnen.

Er zal nooit vrede komen. Rusland zal nooit kunnen vertrouwen op de zogenaamde veiligheidsgaranties waarmee de NAVO en de VS kunnen komen. Te veel rode lijnen overschreden, te veel gebroken beloften.

Rusland wil geen bezettingsmacht zijn in Oekraïne, maar Oekraïne, als het al blijft bestaan, kan niet aan zijn lot worden overgelaten. Oekraïne zal uiteindelijk een buffer zijn als militair niemandsland tussen Rusland en een oprukkende NAVO. Een ongemakkelijke wapenstilstand als het al iets is.

Aanbevelingen:

1. Als u in de VS of het VK woont, zet u dan schrap voor een mogelijke aanval.

2. Als u in een land woont dat op de Russische “Onvriendelijk” lijst staat, bereidt u dan voor op enorme tekorten en storingen.

3. Waar u ook woont, maak NU uw voorbereidingen in orde.

  Journaliste uit Oost-Oekraïne: De mensen zijn erg dankbaar dat Rusland eindelijk iets doet (Nederlands Ondertiteld)

Opmerking: mogelijke aanvalswijzen kunnen gaan van Cyber, EMP, Nuke aanval en of tsunamibom aanval. Daarom zijn alle kustgebieden, besluitvormingscentra, financiële centra en militaire installaties van het VK en de VS in gevaar.

Bereidt u voor op mogelijk verlies van:

Elektriciteit, bankwezen, brandstof, internet en mobiele telefoons.

Natuurlijk zal de beschikbaarheid van voedsel en medische diensten ERNSTIG worden aangetast.

Dit is geen oefening…

Dit is geen spelletje.

Moge God de onschuldigen beschermen en mogen de kwaadwilligen… krijgen wat zij verdienen.

Veel geluk voor allen.

***

Dit is al hierboven aan bod gekomen in Hal Turner’s dagelijkse update. Maar velen hebben echter misschien de analyse van Gonzalo Lira gemist over waarom de Amerikanen Zelensky zouden kunnen vermoorden, en de Russen daarvan de schuld geven, wat te belangrijk om over het hoofd te zien.

Gonzalo Lira doet een gewaagde voorspelling. Zelensky staat op het punt vermoord te worden door de Amerikanen.

Biden’s Nationale Veiligheidsadviseur Jake Sullivan heeft onlangs zijn bezorgdheid geuit over de veiligheid van Zelensky. Gonzalo interpreteert dit zo dat de VS van plan zijn hem te vermoorden. Zij beseffen dat de oorlog verloren is en dat Zelensky dood meer waard is dan levend. Lira voorspelt dat de VS hem zullen doden en zijn generale staf onthoofden in een raketaanval, waarvan zij Rusland de schuld zullen geven. Dan laten zij de Russen achter met een smeulende puinhoop, die de VS zullen blijven opstoken met saboteurs.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De elite zal hun “gouden paspoorten” gebruiken om het land te ontvluchten en de rest van ons achterlaten voor een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat bekend is over de aanval op de haven van Odessa
Volgend artikelVijf maanden na de speciale militaire operatie – een samenvatting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Een leuk verhaal maar wat als Rusland zegt wij stoppen na het veroveren van de gehele zwarte zeekust ?

  Dan blijft het westen achter met het failliete Oekraïne en al zijn oorlogschulden.

  .

 2. Ja dat is nogal nieuws. Het past wel in de voorspelling van socrates van martin armstrong, die eind juli begin augustus escalatie aangeeft in alles. Oorlog en gewelddadige protesten. Dan zo een misbaksel van een agentje dat een vrouwtje eergister bij de keel pakt omdat ze haar auto niet goed geparkeerd heeft doet er ook geen goed aan. Roept veel woede op bij mensen.
  Ben benieuwd of rutte in zijn broek gaat doen. Want dan staat de wereld op zijn kop. Hoewel socrates in augustus politieke paniek en chaos voorspelde…..
  Ook cliff high zijn computer houd nu veel geweld aan. In eind juli ausgustus dat cliff er een videoboodschap over heeft gemaakt op bitchute.
  En te bedenken dat volgens martin armstrong er bewijs is dat zelensky een kleine miljard euro achterover heeft gedrukt en daarvan huizen gekocht in Zwitserland. Een vluchtadres als het te heet onder zijn voeten word . En het oekrainse volk mag in bloed achter gelaten worden.
  We gaan het zien. Ben blij dat ik het hier nog eens lees. Ik ga mijn voedselvoorraad nog een beetje verhogen. Wilde gister eieren kopen bij de jumbo 5,45€ voor 12 stuks🤨
  Wie weet wat dit brengen gaat voor ons aan nadelige voedseleffecten.

  • Persoonlijk hecht ik veel meer waarde aan Martin Armstrong, dan aan deze Gonzalo.
   Wat deze laatste ‘voorspelt’, kon ik zelf een paar maanden terug ook al zien aankomen.
   Socrates van Armstrong is zeer intrigerend, en altijd een zeer goede objectieve analyse van diverse factoren die invloed hebben op de geo-politieke verschuivingen.
   Armstrong/Socrates is misschien minder ‘heldhaftig’ dan Lira, maar wel veel intelligenter en rationeler.

  • Gister geshopt in Duitsland. Prijzen rijzen de pan uit. Waar een kop caooucino eerder 1.70 was, is het nu 2.70 én een kleiner kopje.
   De taart was duidelijk van zaterdag. De koelingdeed het maar half. . Prijzen in supermarkt en tuinwinkel met 30% omhoog..vréselijk!

 3. Goed nadenken alle

  Ze zijn nu aan de winnende hand met de hoeveelheid van nu.

  Waarom dan nu zoveel matriaal extra inzetten? Ja opletten; waarom nu Twee keer zoveel matriaal inzetten van wat nu al is ingezet.
  Waarom is dat nodig denk je?
  Voor Oekraine?
  Hou de datum 3 Augustus in de gaten, rond die tijd vanwacht ik veel ellende.

 4. 3 augustus is belangrijk; is mijn verjaardag…..

  RU wil hetzelfde doen als in 44/45 tegen belijn; zijn doelen verpulveren.
  Maar nog meer: hij wil meer fronten openen. De oekies zullen dan verspreiden, en geen enkel front acceptabel verdedigen….

  Zelensky hadden ze alland kunnen afmaken; intel waar hij is, raketje….

  • Waarom 3 augustus? Er was een voorspeller die zei de oorlog duurt drie maanden, drie weke,n drie dagen en dan gaan ze alle naar huis toe. Dat had te maken ivm dat er iets zou komen. Rond 27 november verwacht men een inslag van een meteoriet of dergelijke, vandaar dat ik zeg 3 augustus. Een andere voorpeller zei, men kijkt alle omhoog en vertrekt naar huis toe en de oorlog is afgelopen. Men heeft dan drie dagen de tijd om naar huis te gaan. Een andere voorspeller zei dat men dan drie dagen donkerte kan verwachten.

   • Beste Ster,

    Een voorspeller hier, een voorspeller daar…
    Mogen wij ook weten wie deze voorspellers zijn?
    En waar kunnen wij dit zelf even tot ons nemen/lezen?

    Ik zeg overigens niet dat ik uw reactie als onzin bestempel.
    Heb wel een mening hierover, maar dat is slechts mijn mening.

    Graag meer informatie over wat u aanhaalt in uw reactie.
    Het vaag houden helpt onze zaak niet!

    Groet, Joep

 5. rondom Oekraine: de westerse wereld is volkomen krankzinnig en heeft alle rationele verhoudingen verloren.

  Nog even simpele herhaling:
  –2014: USA regelt (zoals zo vaak) een coup de l’etat.
  –2015: Rutte regelt dat Oekraine MH17 neerschiet
  –204–2022: Oekraine vermoord 14000 Russen in Donesk en Luhansk regio
  –2022: oekraine presst op lidmaatschap Nato, bedreiging voor Rusland.
  –2022: Rusland moves in.
  –2022; de grote op hoge hakken dansende coke snuiver doet huilie-huilie
  –2022 USA en EU (behalve Hongarije en Servie) stellen onterecht sancties tegen Rusland
  –2022 Rusland verlangt roebels voor gas en olie en electra; terecht
  –2022:de idioten in EU weigeren dat; behalve Servie en Hongarije; dus op termijn geen gas/olie meer;
  –2022: de europese landen doen huilie-huilie en wijzen beschuldigend naar rusland
  –2022 De oekies leggen de uitgaande scheepvaart vol met mijnen, zodat transport graan onmogelijk is.
  –2022 de oekies zetten graanvelden bij Donesk in de fik en geven Russen de schuld ervan; zelfde met
  raket op station en meer van dat soort ongein
  –2022 het westen beschuldigt Rusland van honger als wapen te gebruiken; terwijl oekraine transport onmogelijk maakt en note: als de negertjes in Zimbabwe niet de blanken niet verjaagd hadden was graan uit EU niet nodig geweest
  –2022 het westen stuurt veel geld (zelensky steelt dat) en veel zware wapens (worden vaak verkocht op zwarte markt
  –2022 Rusland stuurt veel zware wapens; prognose: oorlog gedaan voor de winter

  Risisco: oekraine of USA provoceert of pretendeert een aanval op een westers land om zo WO3 te ontkenen; die het westen niet kan winnen.
  Leuk: dan zou USA niet buiten schot blijven; het zou raketjes regenen op USA steden.

  Maar WEF en de linksen zouden happy zijn en insecten vreten

 6. Kannibalisme: kan, als lijken net zo behandeld worden als kadavers van dieren: vermalen, drogen, steriliseren en dan verder verwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in