Gonzalo Lira bespreekt de ineenstorting van de Amerikaanse macht en hoe Washington besloten heeft de rest van de wereld onderuit te halen in plaats van een gracieus verval te aanvaarden. De Russen hebben de overhand in Oekraïne en zullen de oorlog winnen. De V.S. willen nu pivoteren naar oorlog met Iran en uiteindelijk China. Als de V.S. het gevoel heeft dat zij aan het verliezen is, kan zij in haar overmoed en trots proberen kernwapens te gebruiken. Het Europese project is voorbij, Europa is dood. Hij geeft commentaar op de val van de Westerse wereld in totalitarisme en de wending naar het gebruik van bevolkingscontrolesystemen zoals sociaal krediet en digitale valuta. De beste plaatsen om naar toe te vluchten zijn landen die arm, achtergebleven en low-tech zijn, met veel voedsel.

Lira riep al in maart precies hoe deze oorlog in de Oekraïne zou aflopen, hij kende de doelstellingen en de uitkomsten van de gevechten lang voordat een van de zogenaamde deskundigen dat deed.

Na een minuut of zeven brengt Lira het meest absurde narratief van de westerse “journalisten” ter sprake, namelijk dat de oorlog Rusland aan het verzwakken is. Niets is minder waar; de Russische troepen worden in en uit de strijd gerouleerd. Zij kunnen een week naar huis in Moskou gaan, eten en slapen met hun vrouwen of vriendinnen, en dan de volgende week weer in Oekraïne zijn om hun vaardigheid als moordenaars aan te scherpen, terwijl de Amerikaanse troepen leren met barbiepoppen te spelen en hun travestiet-admiraal te begroeten.

  Blinken voor NAVO-leiders: Oekraïne heeft 'sterke en goed verlichte brug naar lidmaatschap'

De Russen zijn hun wapens in het veld aan het testen, alle wapens die zij gebruiken zullen snel vervangen worden met het geld dat Rusland in overvloed verdient aan de suïcidale sancties van het Westen. Intussen komen de Amerikaanse wapenfabrikanten op de Oekraïense slagvelden er snel achter dat zij door hun Russische tegenhangers overtroffen zijn. Rusland bouwt een oorlogsmachine zoals die nog niet vertoond is sinds de Wehrmacht op aarde rondliep, terwijl het Westen balanceert op de rand van een open opstand…

Ongeveer op achttien en een halve minuut legt Lira precies uit waarom het Pentagon weet dat zij geen oorlog tegen Rusland kunnen winnen; in maart werden Russische kruisraketten van 400 kilometer (248,6 mijl) afstand afgevuurd op een NAVO-trainingsbasis bij de Poolse grens. De Amerikaanse radar gaf geen waarschuwing dat de betrekkelijk trage raketten onderweg waren. De nieuwe hypersonische raketten van Rusland zijn meer dan zes keer zo snel. Zij werden volledig door de Russische technologie gestoord en het gevolg was dat vijfhonderd NAVO-soldaten en vierhonderd miljoen dollar aan de nieuwste wapens, op weg naar Oekraïne, aan stukken werden geblazen. Op dat moment was de oorlog voorbij voor Amerika’s pretentieuze en nu nutteloze leger. De enige krijgsmogelijkheid die nu nog openstaat is een kernoorlog, die Amerika volgens Lira onvermijdelijk zal uitlokken. Hij theoretiseert dat de doorgeslagen Amerikanen een tactisch wapen zullen gebruiken om hun gezicht te redden, en dat Rusland zal reageren met een grootscheepse aanval op Amerikaanse steden.

“De oorlog zal doormalen. Oekraïne zal volledig aan Rusland ten prooi vallen. Rusland zal Oekraïne uit elkaar halen en er zal een kleine etnische Oekraïense staat overblijven, een romp-Oekraïne dat arm zal zijn. Dat demografisch gebroken zal zijn, omdat al de beste mensen vertrokken zullen zijn en naar West-Europa gevlucht zijn. Dit kleine, gebroken romp-Oekraïne zal eerlijk gezegd een shithole zijn. En Oost- en Zuid-Oekraïne, wat vandaag nog Oost- en Zuid-Oekraïne heet. Ik heb het over Karkov, Poltava, Lugansk, Donetsk, Mariupol, Curson, Zaporizhian, Odessa, al deze streken zij zullen allemaal bij Rusland gaan horen. Waarschijnlijk… [onsamenhangend]. Ze zullen allemaal deel gaan uitmaken van Rusland, de Russische federatie, omdat ze tenslotte etnisch Russisch zijn. De mensen die er wonen en de mensen die gevlucht zijn, diegenen die gevlucht zijn, waren etnisch Oekraïens. Degenen die zijn gebleven zijn etnisch Russisch of pro-Russisch en dus zullen zij blijven. Zij zullen hun Russisch paspoort krijgen en zij zullen een deel van Rusland worden.

En Rusland, wat het gaat doen is veel geld in deze streken pompen om de economieën snel op gang te brengen. Niet omdat de Russen zulke geweldige kerels zijn, maar omdat de Russen beseffen dat als zij veel geld steken in de infrastructuur van deze regio’s die zij veroverd hebben en als zij de bevolking dan goed behandelen, die bevolking zal denken dat dit een goede zaak is. Zij zullen zich loyaal voelen tegenover het Kremlin en de regio zal groeien. Veel mensen zullen veel baby’s krijgen en opeens heb je een bruisend deel van Rusland. Ik denk dat dat in principe is wat er gaat gebeuren.” – Gonzalo Lira (50:48 – 52:41)

  Europa's gedoofde symbolen: De energiecrisis heeft de monumenten in de EU bereikt

Klik op tekstblokje op onderbalk voor Engelstalige ondertiteling.

Via Geopoliticsandempire.com & Jackheart.substack.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch Ministerie van Defensie: “Wij staan op de rand van een onmiddelijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMijn medeburgers, dit is jullie verantwoordelijkheid en jullie zullen ervoor boeten
Volgend artikelWat bekend is over de aanval op de haven van Odessa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Laat maar komen ,laten de Russen het westen opschonen .
  Een bom op Brussel en op Berlijn zal een goede zet zijn .
  Puntneus pinokkio Ruttu en kut Kaag zullenn in hun broek schijten van angst en denken , wie komt ons halen welke boom wordt voor mij .
  Ik hoop dat de gewone man hier in dit Nederland opstaat net als de boeren en dan doorzetten totdat de zaak is geklaard , Kom Russia do your work for now and the future .

 2. Een ding is zeker, de NL bevolking weet donders goed dat het ozo”machtige” Amerika niet is wat het pretendeert te zijn.

  Bovendien wéten ze dat de EU hét slachtoffer word in deze oorlog.
  Men hoopt dat Putin doorheeft dat de EU bevolking geen enkele v.d. oorlogen dóór
  Amerika aangestuurd heeft gewild.

  Wat mogen wij blij zijn dat alle geëmigreerde rijke EU ers destijds naar Amerika zijn gegaan.
  Zie wat er van hen is geworden.
  Daar is toch geen enkel goéd woord over te zeggen.

  Om de wereldmacht te behouden is met veel gekonkel het blauwhelmen leger overal ingezet.
  Daarmee zijn we “betrokken” bij Amerika’s misdaden.
  De linkmichels.

  De NL er is bang voor kernwapens.
  Logisch.
  Tsjernobil heeft bewezen dat luchtstromen de straling vervoert naar allerlei windstreken en daar neerslaat, en slachtoffers maakt.

  Poetin zal toch wel zo slim zijn daar gebruik van te maken zodat Amerika zelf
  de straling krijgt.

  Anders zijn het strategen van niets.

  M.i.z. zijn ze strategen van niets.
  Vooral Amerika, met zijn gekonkel.
  Machtovernames en dan een marionet in het zadel zetten.

  Puppets on a string.

  Altijd voor de edele grondstoffen.

  Waar niets te halen is, mogen plaatselijke milities burgers uitmoorden.
  Onder énorme druk v.d. wereldbevolking zullen ze dan ingrijpen, veel te laat.

  Met het blauwhelmen leger, zgn om de vrede te doen wederkeren.

  Inderdaad de Amerikaanse macht blaast hoog v.d. toren.
  De EU klunzen zullen wel helpen iedereen en alles in de maalstroom mee te sleuren.

  Sukkels.

  • Uw afsluiting is: Sukkels.

   Edoch, schrijft u doodleuk over kernwapens, Tsjernobyl en (radio-actieve) straling.
   Allemaal heel leuk en aardig 🙂
   Maar waar is uw bewijs hiervoor?

 3. Jullie begrijpen helemaal niets van wat er werkelijk aan de hand is
  Amerika kan geen atoomwapens gebruiken om want Trump is de enige die dat wel kan. Hij heeft de codes daarvoor, niemand anders. Als binnenkort wel aan de macht is, gaat hij ze niet gebruiken
  Er is zoveel waarmee naast het echte nieuws zitten. Zoek het eens goed uit. Heel snel komen jullie daar achter.

 4. We weten met zijn allen niet wat er speelt. Vandaag de dag regeert de leugen. Waarom iemand beledigen voor een z.g.n. “slap verhaal”? gaan we onderling elkaar beschimpen en ruzie maken? dat is i.i.g. een ding wat we niet moeten doen. Verdeel en heers is precies wat de elite wil.

 5. Toch wel knap dat slechts enkelingen het wederom voor de hele wereld met bepalen met ons for boys en de hele wereld hierin meeslepen en niemand “NEE” durft te zeggen en niet in dit soort geldverspillende spelletjes laten meeslepen. Je eigen land vernietigen is toch wel een heel apart spel van deze mensen die zich menen volwassen te noemen dan alleen maar leed brengen en onnoemelijk veel geld uitgeven met een vernietigende kracht. Is ego gedreven en getuigd van weinig respect voor wat ons gegeven wordt wat toch beter aan iets anders besteed kon worden met gunstigere uitkomsten van ieders.

  Destroyed Canada’s Economic Future 
  Many refuse to believe that it is possible that evil selfish people have taken over and have only their own interests at heart.
  https://youtu.be/FrqWUiXDNzQ

  Is je eigen geschiedenis ontdekken of van een ander levert meer vreugde op Warship Wreck That Carried King James II, Revealing Cannons, Wine Bottles, Other Artifacts

  https://www.theepochtimes.com/divers-find-1600s-warship-wreck-that-sank-with-king-james-ii-cannons-wine-bottles-and-other-artifacts_4612221.html?utm_source=brightnoe&utm_campaign=bright-2022-07-24&utm_medium=email&est=OXDWQBmH5knFbZtIef2jJz%2BZ6ERhMeaeGhI2P0Of5SfIthb5bBcTB22p5POOFuvysFEyz%2FnAuWWa

  Zet je intentie voor het komend jaar met dit gevoel van vreugde….
  Deel dit met anderen. De enorme veranderingen die op energetisch en spiritueel vlak er zijn en de gigantische mogelijkheden die je hebt.
  Het Goddelijk Plan is een impuls voor aarde en mensheid die een compleet nieuwe realiteit mogelijk maakt.
  https://youtu.be/pT1s-SejjnI = Nederlands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in