De globalisten hebben een grootse droom: goddelijke macht hebben over mensen, hun voortplanting en hun genetische opmaak. Onder de noemer “human upgrade” of “body tuning” dromen ze er openlijk van om mensen te voorzien van chips voor dagelijks gebruik. Met hun verlangen om het leven te controleren, stoppen ze niet eens bij ongeboren kinderen: ze willen al in de baarmoeder sleutelen aan hun genetische vereisten, schrijft Wochenblick.at.

Genetische schaar in de baarmoeder

Niemand minder dan viroloog Hendrik Streeck sprak over dit gruwelijke idee in een interview met Die Welt. Hij zei letterlijk: “Het is een zeer menselijke droom om de persoonlijke prestatiegrenzen te verleggen. Hiervoor worden drie soorten lichaamsafstemming gebruikt. Chemisch, waarbij we bijvoorbeeld medicijnen nemen die ons denkvermogen verbeteren. Technologisch proberen we dat onder meer te bereiken met exoskeletten – en dan is er natuurlijk nog de genetica, die een ingreep in de kiemlijn kan zijn nog voordat iemand geboren wordt.”

Daarbij zijn er “nauwelijks grenzen aan de verbeelding,” mijmert Streeck over de genetische schaar van CRISPR. De mogelijkheden zijn verstrekkend: “We kunnen het gebruiken om allerlei dingen in ongeboren mensen te veranderen. We zouden kinderen kunnen creëren die immuun zijn voor bepaalde ziekten of beter bestand zijn tegen verkoudheid. En er wordt ook veel onderzoek gedaan op andere gebieden, zoals technologie en geneesmiddelen.” Hij vergelijkt het met het toedienen van Ritalin tegen ADHD, zodat ze efficiënter zijn en sneller kunnen denken.

Super intelligente  globalistische kinderen

Streeck, die in het geval van Corona soms een criticus is van het overdreven Lauterbach-regime (Duitse minister van Gezondheid), verbindt zich immers niet tot enige ethische evaluatie. Hij waarschuwt ook voor de negatieve gevolgen van het sleutelen aan het menselijk genoom. Kinderen van wie de genetica op deze manier is veranderd, kunnen te maken krijgen met “onvoorspelbare bijwerkingen en late effecten.” Bovendien moet men “altijd in gedachten houden dat deze genetische modificatie ook wordt doorgegeven aan het nageslacht.” Hij gelooft echter dat elke tweede Duitser open zou kunnen staan voor dergelijke “body-upgrades”…

  Rusland en het Westen verwikkeld in een fundamenteel conflict tussen globalisten en anti-globalisten

Het onderwerp komt niet uit het niets: zoals zoveel transhumanistische horrorvisioenen fantaseerde het World Economic Forum (WEF) van Great Reset-architect Klaus Schwab in augustus al over het uitrusten van zelfs kinderen met hersenchips. De wereldleiders spraken over vermeende voordelen voor de jongsten – en veegden ethische bezwaren weg door te zeggen dat kinderen hoe dan ook graag “superhelden” willen zijn. Het doet onheilspellend denken aan de vaccinatiepropaganda die werd gebruikt om jonge kinderen de experimentele Corona-genbehandeling op te dringen.

Chip-implantaten voor iedereen?

Streeck sprak ook over de technologische mogelijkheid om een chip onder de huid te laten implanteren, bijvoorbeeld om aan de kassa van een supermarkt te betalen. Lang afgedaan als een “complottheorie”, is het nu blijkbaar hoogstens een kwestie van ethiek: “De vraag is echter of we dat echt willen, dat het overal te lezen is.” Sommige instellingen zijn al lang enthousiast over het idee: Wochenblick berichtte vorig jaar al over een artikel op de Raiffeisen-blog waarvan de auteur droomde van een app- store voor de komende hersenchip.

Transhumanistische God spelen

WEF-adviseur en transhumanistisch denker Yuval Noah Harari gaat zelfs nog een stap verder. Hij droomt van een “antivirusprogramma voor de geest” om negatieve – en waarschijnlijk kritische – gedachten uit mensen te verdrijven. In de toekomst, meent Harari, “zouden biotechnici het oude Sapiens-lichaam nemen en opzettelijk zijn genetische code herschrijven, zijn hersengolven opnieuw uitlijnen, zijn biochemische balans veranderen en zelfs geheel nieuwe ledematen laten groeien.” In minder dan een halve eeuw zullen cyborgs naar verwachting de mensheid vervangen.

  Genezing door zelfdoding

In deze wereld van machinaal gemaakte elitegoden zijn conventionele, normale mensen zonder dergelijke “upgrades” niet meer dan kuddes vee waarover geregeerd moet worden. Zelfs de menselijke voortplanting moet worden gecontroleerd, de rijken en schoonheden kunnen hun gewenste kinderen uit de reageerbuis kiezen. In ieder geval heeft Harari niet veel op met de mens: “Er is geen wetenschappelijk bewijs dat Sapiens, in tegenstelling tot varkens, een ziel hebben.” De transhumanisten willen de mensheid overwinnen en hun macht versterken.

Satirische beschouwing over cyborgs

De metallegendes van Helloween bedachten een ander scenario voor een nummer op hun laatste album uit 2021. Daar wordt een persoon die tegen zijn wil in een cyborg is veranderd, wakker in het ziekenhuis. Plotseling wordt hij de leider van geüniformeerde androïden, die in hun opstand niet alleen een einde maken aan de mensheid, maar ook de machtigen en hun regimes meenemen in een soort “Planet of the Apes”-analogie.

Songwriter Michael Weikath, die zegt vroom katholiek te zijn, zei in een video-interview dat hij met deze “griezelige satire” mensen bewust wilde maken van het transhumanisme. Overigens maakte zijn bandlid Kai Hansen in februari furore toen hij zich uitsprak tegen Lauterbach’s plannen voor verplichte vaccinatie. De band scoort al jaren bij de fans met enerzijds humoristische en goedgemutste nummers, maar anderzijds ook met kritische nummers, waarin veel mensen met verschillende meningen en levensstijlen zich kunnen vinden.

Zonder de virtuoze muzikanten te willen monopoliseren – hier is het besproken stuk van hun muzikale kunst:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

11-jarig meisje kaffert Klaus Schwab en zijn globalistische oplichters uitVolg Frontnieuws op Telegram

  Rusland uitgesloten van de Grote Reset: Klaus Schwab bevriest betrekkingen met Poetin

Lees meer over:

Vorig artikelChina koopt de wereldvoorraad GOUD op ter voorbereiding van een nieuwe wereldreservemunt die bedoeld is om de DOLLAR op te heffen
Volgend artikelSterk dalende geboortecijfers wereldwijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. De Natuur beïnvloeden is Hopeloos…MISDADIG gedoemd om te Mislukken..❗❗❗❗ Ps. 80% van deze bol 🌍🌎is wat anders dan 20% die Nep-dollars drukken omdat hun GESTOLEN Goudvoorraad opgebruikt lijkt te zijn…. laat staan om zich nog te richten op de compromitterende technische activiteiten op kinderen en baby’s te programmeren….zo’n MISDADIGE Hoogmoed zal Niet/Nooit lukken…DEZE 80% HEEFT ANDERE CULTUREN en tradities en zullen deze Onzin ook niet tolereren…❗❗❗

  • Is 80% ook niet in de gevaarlijkr injecties getrapt.

   Het ziet er slecht uitvoor het beest “de mens”.
   Misschien maarbeter ook voor moeder aarde

 2. Maak me meer zorgen over de genocide op Nederlandse kinderen. In de ons omliggende landen is paniek onder kinderartsen over te weinig ic bedden voor kinderen. https://deutsch.rt.com/inland/156366-ueberfuellte-praxen-und-kliniken-kinderaerzte/ Ook in België, https://www.hln.be/binnenland/reportage-kinderziekenhuis-kreunt-onder-rsv-alle-bedjes-liggen-vol-sinds-een-week-of-twee-drie-is-het-ontploft~aa19244c/ In Nederland hoor ik geen enkele kinderarts of ziekenhuis over dit probleem. Nederland sluit juist afdelingen voor kindergeneeskunde. https://www.ad.nl/politiek/sluiting-afdelingen-kinderhartchirurgie-is-riskant-waarschuwt-zorgwaakhond-eerst-een-beter-plan~a7f8dc9d/ Als je weet dat Duitsland 5keer zoveel ic bedden heeft per hoofd van de bevolking dan Nederland en zich grote zorgen maken om hun kinderen om te weinig ic bedden voor de kleintjes dan moet iedereen in Nederland toch het lampje gaan branden.

 3. Ik vraag me af hoeveel er nog moet gebeuren voordat we daadwerkelijk de wapens opnemen en dat geteisem voor eens en voor altijd uitroeien. We lieten onze kinderen als de gifprik nemen en deden niets. Ik schaam me kapot voor de moderne westerse man. Wat een homo’s

 4. Todo los cuentos que oí desde el 70 hasta el 2012 se estan cumpluendo. Recuerdo que me hablaron que al venir anticristo, el hijo de satanás impondría una marca 666, otros decían que obligaría a tener un chip debajo de la piel, que iba haber hambre, plagas, y que después vendría el arrebatamiento de la iglesia de cristo, pero jamás se les ocurrió decir que el hijo satanás sería un fenómeno desviado (travesti) que se viste de mamarracho confabulado con la elite política….Todas las alucubraciones sobre de la venida del anticristo se estan cumpliendo. El gay Klaus Schwab es el anticristo….

 5. Kiembaangentherapie met behulp van CRISPR is op zich een ethisch neutrale techniek. Zoals alle techniek: kernenergie kan ook goed gebruikt worden in kerncentrales maar slecht in atoombommen. Het gaat bij ethiek om menselijke keuzen. Je kunt k.g.t. wellicht ooit alleen maar willen en toestaan om er erfelijke ziekten die door een defect in maar 1 gen veroorzaakt worden mee uit te roeien. Er zijn geen andere wegen mogelijk. En baat ook dit niet, dan heb je het in elk geval geprobeerd om de patiënt te genezen. Maar dat is dan ook meteen de enige moreel juiste toepassing die ik kan bedenken. Wetenschap en techniek zijn, nogmaals, OP ZICH niet ethisch goed of fout. Het is de manier waarop mensen er gebruik van willen maken. Misbruik heft het goede gebruik niet op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in