In een video die iedereen zeker hoop zal geven, klaagt een 11-jarig meisje Klaus Schwab en de plannen van het Wereld Economisch Forum (WEF) aan in een van de intelligentste en welbespraakte toespraken die zelfs sommige van de grootste sprekers uit de geschiedenis zouden verbazen, schrijft American Right TV.

In haar bijna acht minuten durende toespraak onthult het meisje de plannen die de globalistische elites op ons willen loslaten – medische tirannie en volledige controle door middel van digitaal geld – waarvan zij naar believen zouden kunnen blokkeren.

Er zijn letterlijk duizenden “witboeken” gepubliceerd door globalistische organisaties als het WEF en de Verenigde Naties (VN), waarin duidelijk wordt uiteengezet wat zij voor de mensheid in petto hebben – en het is niet goed.

De VN heeft onlangs gezegd dat zij niet onder controle staan van “Global Elites who run the world”, maar het feit alleen al dat zij dat überhaupt erkend hebben, toont aan dat zij dat waarschijnlijk wel zijn – waarom zouden zij anders de mensen willen pushen om “samenzweringstheoretici” die deze “leugens” verspreiden “aan te geven”.

Het is een feit dat er een wereldelite is die de wielen van de mensheid laat draaien naar waar zij maar willen, zij bezitten letterlijk alles – alle media, de voedselvoorziening, de aanvoer van olie, gas en energie en onze financiële systemen. Om nog maar te zwijgen van de politici die zij lobbyen om wetgeving door te drukken die zwaar in hun voordeel uitvallen.

De moed en volharding van dit jonge meisje zouden door iedereen gewaardeerd moeten worden, en zouden op zijn minst genoeg hoop moeten wekken om weerstand te bieden aan deze tirannen die de wereld volledig willen vernietigen – zij heeft de moed, dus moeten wij dat ook doen.

  "Baby's voor reserve onderdelen": Wetenschappers creëren 's werelds eerste in het lab gekweekte "synthetische embryo"


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

VN verklaart oorlog aan “gevaarlijke” samenzweringstheorieën: “De wereld wordt NIET in het geheim gemanipuleerd door de wereldwijde elite”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelU hebt 25X meer kans om gewond te raken en 20X meer kans om te sterven als u de COVID-prik neemt
Volgend artikelBijna 1 op de 6 voor covid “volledig gevaccineerde” Amerikaanse volwassenen lijdt nu aan ernstige gezondheidsproblemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

  • Maar waarschijnlijk zit de volwassene, die het blaadje vasthoudt, erachter. ‘Individuality’, ’technology’ en ‘natural selection’ zijn geen woorden, die een 11-jarige gebruikt.

   • @vil – da’s waar natuurlijk ; maar ik neig haar te geloven , ze klinkt alsof ze begrijpt wat ze voorleest ; )

    zeg Rommel , sláap jij wel eens ..?

   • @Vilseledd,

    Quote Vilseledd, “waarschijnlijk zit de volwassene, die het blaadje vasthoudt, erachter”

    Niet waarschijnlijk, natuurlijk wordt dit georkestreerd door een volwassene, net als Greta, alleen nu zijn de rollen omgedraaid. Nu (in plaats van Greta) wordt een soortgelijk statement gemaakt door een jong kind, alleen gaat het dit keer over de globalistische invloed van het WEF.

    Goede actie, dit zouden er meer op deze manier moeten doen.

    • Kinderen erbuiten laten en ze zoveel mogelijk kind laten zijn. Ik was blij, dat ik in 1986 niets snapte van de Iran-Contra-affaire en dat moet vooral zo blijven.

     • Klopt, dit is echt weer zoiets amerikaans kots, kots gebeuren.

      De tekst is overigens sterk geschreven, maar als je in de weerspiegeling in de ruiten ziet hoe weinig schapen willen of durven te stoppen…
      Liever dood dan een zwart schaap zijn.

     • ik denk dat ik een jaar of negen was toen ik voor een vriendje die vanuit school de opdracht had gekregen om een gedichtje te schrijven over één van de thema´s waaruit te kiezen viel, voor hem dat gedichtje schreef aangezien dat vriendje met de handen in het haar zat. Mijn keuze viel op het thema ´oorlog´. Dat vriendje kreeg er een negen voor met de aanvullende woorden van de leerkracht dat hij er niet helemaal zeker van was of hij het echt zelf had geschreven.. anders had hij er een tien voor gekregen. Onderschat (sommige) kinderen niet.

      • Wat je gelijk hebt, onderschat kinderen niet. Ze kunnen veel meer dan door de samenleving gewenst is en zijn nog niet zo geïndoctrineerd door regerende samenlevingen, waar in de huidige samenleving kinderen al JAREN lang geacht worden gemiddeld te zijn, waar hoogbegaafde kinderen op speciaal onderwijs belanden en vernietigd worden met “medicijnen”. Voorbeelden te over, zou er een boek mee kunnen vullen. Wellicht heeft dit meissie van acht hulp gehad. Echter door het zo voor te dragen zie ik hier een mens die begrijpt wat ze zegt , achter de tekst staat en de behoefte voelt dat uit te dragen. Kinderen zijn altruïstisch , ze worden zo geboren. laten we dat omarmen en ophouden, wat ons mens maakt, in de kiem te smoren.

     • @Vilseledd Kinderen erbuiten laten en ze zoveel mogelijk kind laten zijn. Ik was blij, dat ik in 1986 niets snapte van de Iran-Contra-affaire en dat moet vooral zo blijven

      Niet helemaal mee eens, je moet ze ook voorbereiden voor wat gaat komen .(met mate/voorzichtigheid)
      Anders snappen ze het niet//of// ze vallen zo helemaal in een diep gat van depressie als alles tegelijk komt..

      En de scholen dan?>> De angst voor de klimaat >>ze worden gehersenspoeld op school(vroeger in mijn klas gingen ze ook huilen, depressie en slecht slapen om het klimaat LEUGEN
      Alles wat ze toen zeiden is niet uitgekomen!!
      enz…….

      @Greengo AMEN

     • daarom ben je nu een domme niet nadenkende mens die nog in sprookjes geloofd dit kind denk nog voor haar zelf wat heel veel mensen niet meer doen dit meisje heeft zeker weten zelf onderzoek gedaan kennis is macht en er zijn zeker kinderen die slim genoeg om dit te doen

    • We zouden dit slimme kind en Greta tegenover elkaar moeten zetten en kijken wie het eerste inzakt met nep argumenten. HOW DARE YOU ! ? 🙂

   • Ook bij Greta zitten er volwasse achter, o.a. de ouders die door het WEF betaald worden. Het WEF, NAVO, Bilderberg, Black Rock, Vangauard en de Us.

  • Ik ben al twee jaar wakker maar het volk nog niet wanneer komt Klaus naar Nederland om Rutte af te trekken het zijn twee WEF personen die ons volk ons land kapot willen maken zij willen zelf kleine kinderen verkrachten want welke vrouw wilt met zo een twee lelijkers het bed delen laten wij onze krachten bundelen en dat meisje en onze kinderen recht op hun vrij leven terug geven wees niet bang voor dat vuil tuig wij zijn het volk en onze kinderen zijn onze toekomst vergeet dat niet en wordt weer mens met een normaal leven en kom in verzet net zo als dat meisje deed maar daar zijn jullie te laf zeker voor.

  • Ik ben niet voor dit, de gestoorde mensen doen precies het zelfde, kinderen gebruiken om hun woord naar buiten te krijgen, ik hoor liever volwassen mensen did zeggen, anders zijn we niks betters dan die andere.

   Zal me niks verbazen dat de ouders did gepushed hebben.

   • Ja, “Ik ben niet voor dit, de gestoorde mensen doen precies het zelfde, kinderen gebruiken om hun woord naar buiten te krijgen…” (etc.) Dan hebben die “gestoorde mensen” dit kind toch wel goed hebben ingelicht, nietwaar?

    En: “Zal me niks verbazen dat de ouders did”(?) “gepushed hebben.” Dus: de ouders van dit kind zouden dan volgens jou “gestoorde mensen” zijn? En wat versta jij dan onder “volwassen mensen”? Is dit nu niet raar? Vindt jij dit nu zelf ook niet raar, Jo?

    Ik ga er in ieder geval van uit dat dit kind zelf intelligent genoeg is om te begrijpen waar Schwab en zijn trawanten werkelijk op uit zijn. En ja, dat heeft het zeer goed verwoord!

  • In reaktie op de verwachte voedseltekorten.
   Koop balkonbakken, zaden, ( héél veel) een groeilamp, heel veel potgrond, mest, en ga op je zolderkamer, of waar dan ook, als het maar plus 15C is, groente verbouwen!

 1. Kinderen en dronken mensen spreken de waarheid. Mooi dat een kind zich uitspreekt wat vele volwassenen niet durven. Waar zijn die mannen en vaders die moeten vechten voor de toekomst van hun kinderen? Vieze laffe teringlijers. Wanneer pakken we de wapens op om deze volksmoordenaars uit te roeien?

 2. En de Q Mensen Wat lach ik er om haha where we Go one we Go all 😂😂idd whe Go to hell be prepped en beste groeten vanuit Belgie 🇧🇪 stay safe and ready

 3. Klap Klap Klap een braaf meisje met lef ,en ze weet wat er staat en wat ze zegt.
  Dit moeten ze op elke hoek van de straat doen
  Puntneus pinokkio Rutte ,voor wordt het tijd voor een einde op min 1,80

  • Wij zijn verplicht op te komen voor onze kinderen wij moeten strijden net als de boeren doen en het tuig uit Den Haag verjagen en de heks Kaag en haar aanhang die ons en de kinderen dat aandoet dat weet je uit welk stinknest zij komt het zijn de nieuwe hoeren van Den Haag net als Halsema en Vera Bergkamp het zijn er zoveel die bij de VVD en D66 zitten en maar niet te spreken over groene slijm partij groen links zij moeten op de brandstapel het zijn moslim hoeren.

 4. Doet me denken aan het sprookje “ De nieuwe kleren van de keizer” waar de keizer in z’n nakie liep omdat hem was wijsgemaakt dat hij kostbare kleren aan had en wie het niet zou zien was erg dom.
  Het volk klapte bewonderend ,want niemand wilde voor dom doorgaan, totdat een jongetje uitriep:” Haha! De keizer heeft geen kleren aan! “
  Kinderen en dronken lui spreken de waarheid, zegt het spreekwoord.
  Hier in Nederland is ook een wakker joch,Sen genaamd.
  In “ De andere krant “ stond een artikel dat deze jongen met een Japanse moeder niet meer zijn familie in Japan kon zien vanwege het niet geprikt zijn met de gifspuit.
  Hij verdiepte zich eens in het WEF, en richtte een eigen krant op !
  Voor abonnement op deze kinderkrant :
  sen@ kinderenvoorvrijheid.nu

 5. Goed hoor. Ook al is het door papa en mama geschreven, ze intoneert goed, en leest het begrijpend voor. Nu zijn de rollen eens omgedraaid en is dit meisje ook geen zwakzinnige Greta. Als meer jonge kinderen hierdoor wakker worden, dan hebben ze nog controle over hun toekomst. Goeie vondst van FN.

  • Ja het WEF kon er geen leveren want zij geven niet maar nemen alleen geld en de elite en de rijken sponsort het WEF maar zeker geen kinderen die vechten voor hun toekomst.

 6. Geweldige video. Intelligent kind ook. Ik heb de video inmiddels op LinkedLn geplaatst. Daarna wilde ik die ook op Twitter plaatsen. En ja, dat lukte niet; want daar kreeg ik namelijk het volgende te lezen:

  “Er ging iets mis, maar geen paniek. We proberen het opnieuw.”

  Met daaronder de tekst: “We kunnen dit verzoek niet voltooien omdat deze link door Twitter of onze partners is aangemerkt als mogelijk schadelijk. Ga naar ons Helpcentrum voor meer informatie.”

  De nadruk moet hier worden gelegd op het woord “mogelijk” Dit heeft vaak de betekenis van dat iets wel “mogelijk” is, maar waarvan het nog niet vaststaat dát dat “iets” ook zo is. Als die video “als mogelijk schadelijk” door Twitter (of diens partners) dan zijn ze er zelf nog niet zeker van; het gevolg zou dan ook moeten zijn dat ze dit (in dit geval die video dus) onpartijdig en objectief onderzocht zouden hebben o te bepalen of die al dan niet “schadelijk” is.

  Maar het zal al wel duidelijk zijn: het gaat hier niet om de eventuele schadelijkheid van die video, maar om de censuur die er nu ook bij Twitter enigszins al aan de gang is en er nu steeds striktere vormen begint aan te nemen…

 7. Kinderen vanaf 3 jaar die fantastisch een instrument bespelen, zijn ook gestoord? Op You Tube veel musicerende kinderen te zien en horen. Dat zou niet opgaan voor kinderen die diep kunnen nadenken?

 8. als het maar niet naar het voorbeeld Greta Thunberg is opgezet.

  zij leest op , wat anderen hebben geschreven, wat op zich niet slecht is natuurlijk.

  en ik ben het met de tekst eens, het zijn de bekende feiten.

  maar kijk uit voor verering van een kind.

 9. Ook sommige uitlatingen hier van burgers die ook nog steeds niet door hebben wat er echt speelt
  Ook kinderen hebben door dat er iets niet klopt
  dus dom zijn ze echt niet

 10. Is het kind al gezelfmoord? want zo gaat dat toch tegenwoordig als je publiekelijk de WEF agenda aan de grote klok hangt. Of zijn er al straf-maatregelen genomen tegen de ouders?

 11. Als je kinderen educatief goed opvoed, dan kunnen ze dit weten met 11 jaar.
  In Amerika zijn veel ouders die de kinderen niet naar school sturen, maar zelf onderwijs geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in