Totale islamisering: In Savile Town (Engeland) leeft waarschijnlijk geen enkele blanke Brit meer

4

In een ouder artikel van de bekende Daily Mail, dat bijna 3,2 miljoen lezers in het Verenigd Koninkrijk bereikt en een van de Britse kranten met de hoogste oplage is, bericht Sue Reid uit de kleine en vrij afgelegen stad Savile Town bij Yorkshire in Engeland. Engeland – u weet wel: groene heuvels, ludieke weiden, akkers en schilderachtige landschappen naast oude industriesteden en idyllische dorpjes.

Maar wat het verslag over Savile Town aan het licht brengt, is noch aangenaam, noch schilderachtig. De stad is niet minder dan een blik in de demografische toekomst van het Verenigd Koninkrijk en heeft waarschijnlijk ook implicaties voor heel West-Europa. Het sprookje van diversiteit wordt hier in al zijn absurditeit als een leugen gestraft, omdat “diversiteit” en “multicultureel” in Savile Town niet leidde tot een soort hippe voorstad voor startende bedrijven en groene grootverdieners, maar als laatste consequentie de vreedzame, etnische zuivering van de inheemse Britten mogelijk maakte.

Volgens het artikel, dat ook is versterkt met foto’s van de stad, is zelfs de ijsverkoper een islamitische vrouw met een volledig bedekkende boerka. De halal-slager van de stad, die  in 2011 volgens de officiële volkstelling 4033 inwoners telde, heeft in zijn hele leven nog nooit een autochtone Brit bediend, omdat ze hier niet meer bestaan. Slechts ongeveer 48 mensen gaven in 2011 aan dat ze nog steeds “blanke Britten” waren. Aangezien Reid in 2016 impliceert dat de migratie en het sterfcijfer van de autochtonen zal voortduren, kan men ervan uitgaan dat er nu in 2020 waarschijnlijk geen of bijna geen persoon meer over zal zijn die zichzelf als blank en Brits zou omschrijven als er een nieuwe volkstelling zou plaatsvinden.

  Bloedbad in Duitsland: Turk snijdt kinderen in bed de keel door

Savile Town behoort daarmee net als Luton, de geboortestad van Tommy Robinson, tot de steden van Engeland waar de christelijk-Europese inheemse bevolking, die wij Britten of Engelsen noemen, een minderheid zijn geworden of zelfs volledig verdwenen zijn.

Nu zou men kunnen stellen dat de etnische en culturele identiteit van de inwoners van Saville Town geen enkele rol speelt en dat ze zonder problemen in de grote smeltkroes zullen passen, en als het ware door de jaren heen vanzelf Britten worden, zoals vaak wordt gezegd door propagandisten van de massa-immigratie. Maar volgens het artikel spreken de inwoners, meestal Pakistaanse moslims, weinig tot geen Engels. Dit is vooral merkbaar in het geval van vrouwen, die alleen in volledige lichaamsbedekking onderweg zijn.

Savile Town heeft de deïndustrialisatie van Engeland niet ongedeerd overleefd. De blanke lagere en middenklasse van de stad zijn weggetrokken of gewoonweg overleden. Er waren niet genoeg nakomelingen. In 2011 vertelde een van de laatste Engelse vrouwen van de stad dat ze sociaal en cultureel geïsoleerd is. De oude vrouw kan vandaag de dag niet meer in leven zijn. De facto is het een islamitische stad in Engeland die uitsluitend door moslims  wordt bewoond. Alleen de bakstenen huizen en de straatnamen zijn van Engelse oorsprong en wijzen nog steeds op een vroegere Engelse identiteit. Al het andere, met inbegrip van de moskee met ruimte voor 4000 mensen, is onderdeel geworden van de islamitische wereld – binnen veertig jaar is een Engelse stad in de buurt van Yorkshire verdwenen en vervangen door een Pakistaans-islamitische bevolking.

  Gezonde moeder sterft aan bloedstolsels na inname van AstraZeneca Covid-19 gentherapie

Demografie is het lot en Savile Town en is een blik in de toekomst van het Westen, als de huidige trends in migratie, assimilatie en geboortecijfers zich voortzetten.

Brit: Mijn geboorteplaats Bradford is nu islamitisch grondgebied

Vorig artikelHitler in Black Lives Matter versie creëert razernij
Volgend artikelDodelijke schietpartij in de “autonome zone” van links
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. 22 april 1915……en alles word weer normaal….

  Saville town is een schoolvoorbeeld van omvolking en verdrijving van autochtonen. En ondertussen is er de Corona terreur, waarbij nu razzia’s worden gehouden om mensen die net op hetzelfde adres wonen en toch in elkaars gezelschap zijn te beboeten. Met andere woorden, menselijk contact word beperkt en bestraft. Dit is gewoon africhting en hersenspoelen wat hier gebeurd. En altijd met een excuus waardoor een deel van de schapen mee staat te juichen….

  …en rara wie word er niet beboet voor het samenzijn met vreemden….heil Allah, hier vind gewoon genocide plaats onder het excuus volksgezondheid.

 2. Geen medelijden met de engelsen, als ze een sociopaat als boris de uitroeier en aanverwante sociopaten , volgen verdienen ze niet beter !
  Slachtoffer spelen en erover zeiken, zonder er ook maar ene reet iets aan te willen doen, word ook het nieuwe normaal

 3. En toch is Mark Rutte herkozen tot leider van Nederland, desontdanks zijn anti blank, anti Christelijke beleidsrigting van de afgelopen 10 jaren .
  Nederland zal over 20 jaren bijna onherkenbaar zijn. Ok, bestel maar nog frites en een pilsje asb..

 4. Nu even het klimaat, wat menen jullie wat voor een Co2 uitstoot zij uit schijten als die wat erop het plein lagen te bidden een scheet laten dan stijg de co2 met 150% maar daar hoor ik die vieze linkse ratten niet over , of niet Klaver partij van de groene slijm jullie stinken net zo hard uit je bek als de moslims uit hun reet.
  Wat zij Nederlanders toch een vies laf volk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in