Pixabay/MedMalDoctors

De prominente patholoog Dr. Roger Hodkinson vertelt de overheidsambtenaren in Alberta tijdens een videoconferentie dat de huidige crisis van het Coronavirus de “grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek is”.

De opmerkingen van Hodkinson werden gemaakt tijdens een discussie waarbij het Community and Public Services Committee betrokken was en de clip werd vervolgens geüpload naar YouTube, schrijft Summitnews.

Hodkinson merkt op dat hij ook een expert is op het gebied van virologie en wijst erop dat zijn rol als CEO van een biotechbedrijf dat Covid-tests produceert waarschijnlijk betekent: “Dat ik hier misschien een beetje van af weet”.

Er is een volkomen ongegronde publieke hysterie die wordt aangestuurd door de media en politici, het is schandalig, dit is de grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek, zegt Hodkinson.

De dokter zegt dat er niets gedaan kan worden om de verspreiding van het virus te stoppen, behalve het beschermen van oudere, meer kwetsbare mensen en dat de hele situatie een “politiek die geneeskunde speelt en een zeer gevaarlijk spel” vertegenwoordigt.

Backup:

Hodkinson merkt op dat “sociale afstand nutteloos is omdat Covid wordt verspreid door aerosolen die 30 meter of zo verplaatsen voordat ze landen”, en roept op om de samenleving onmiddellijk te heropenen om de slopende schade die wordt veroorzaakt door lockdowns te voorkomen.

Hodkinson veroordeelt ook de verplichte mondkapjesmandaten als volkomen zinloos.

Mondkapjes zijn volkomen nutteloos. Er is geen enkel bewijs voor hun effectiviteit, zegt hij.

Papieren mondkapjes en stoffen mondkapjes zijn simpelweg deugsignalen. Ze worden meestal niet eens effectief gedragen. Het is volkomen belachelijk. Het zien van deze ongelukkige, ongeschoolde mensen – ik zeg dat niet in een pejoratieve zin – deze mensen zien rondlopen die als lemmingen gehoorzamen en zonder enige kennisbasis het mondkapje op hun gezicht te zetten.

De dokter bekritiseert ook de onbetrouwbaarheid van de PCR-testen en merkt op dat “positieve testresultaten niet, onderstreept in neon, in klinische zin een infectie betekenen” en dat alle tests moeten stoppen omdat de valse getallen “de hysterie onder het publiek aandrijven”.

Hodkinson zegt dat het risico van overlijden in de provincie Alberta voor mensen onder de 65 jaar “één op driehonderdduizend” is, en dat het gewoon “schandalig” is om de samenleving te sluiten voor wat de dokter zegt “gewoon weer een slechte griep is”.

Ik ben absoluut woedend dat het dit niveau bereikt heeft, het zou allemaal morgen moeten stoppen, concludeert Dr. Hodkinson.

Hodkinson’s geloofsbrieven staan buiten kijf, met de MedMalDoctors website die zijn geloofwaardigheid bevestigt.

  Het eindexamen

“Hij behaalde zijn medische diploma’s aan de Cambridge Universiteit in het Verenigd Koninkrijk (M.A., M.B., B. Chir.) waar hij een wetenschapper was aan het Corpus Christi College. Na een residentie aan de Universiteit van British Columbia werd hij een Royal College gecertificeerd algemeen patholoog (FRCPC) en tevens een Fellow van het College of American Pathologists (FCAP)”.

“Hij staat goed bij het College of Physicians and Surgeons of Alberta en is erkend door het Court of Queen’s Bench in Alberta als een expert in de pathologie”.

Duitse dominee: De globale elite onderwerpt de burgers aan een Derde Wereldoorlog door middel van het Coronavirus

Vorig artikelLive uitzending van dokter over quarantainevoorschriften werd onderbroken door politie met getrokken wapens
Volgend artikelTrump juristen presenteren bewijs van verkiezingsfraude: “Trump heeft gewonnen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Meer en meer durven zich uit te spreken.

    Nu ven in de gaten houden hoe lang het duurt voor deze heer een auto-ongeluk krijgt/zelfmoord pleegt/van de trap valt/ vul maar in.

  2. Het waarschuwen van al die gebrainwashde muilkorfschapen hier zet weinig zoden aan de dijk. De totale massahypnose met angst en muilkorf wordt verergerd door zuurstofgebrek van het herinademen van eigen adem. Deze groep is alvast klaargestoomd om cellen van een geaborteerde foetus van 14 weken oud met hun DNA te laten vermengen middels het verlossende vaccin. Ik heb mijn grasmaaimachine alvast op marktplaats gezet want die heb ik straks niet meer nodig. De totaal weerloze transhumanistische slaaf bestuur ik met een handige 5g app om in mijn tuin te grazen. Want volgens Agenda 2030 bezit je straks niks meer en ben je toch heel gelukkig zoals schapen in de wei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in