In een preek die op 11 oktober 2020 werd gehouden en die door Rairfoundation in met Engelse ondertiteling werd vertaald – en door Frontnieuws onderaan in het Nederlands – vertelde pastoor Jakob Tscharntke aan de parochianen dat de globale elites de Derde Wereldoorlog voeren tegen burgers van alle landen en de Coronavirus-tirannie als hun vehikel gebruiken.

Hij legt uit dat in tegenstelling tot andere wereldoorlogen, “deze Derde Wereldoorlog niet door verschillende volkeren tegen elkaar wordt gevoerd”. Hij vervolgt: “Het wordt geleid door een globale elite die blijkbaar, op welke manier dan ook, bijna alle regeringen op aarde in handen heeft, om ze te gebruiken voor het voeren van oorlog tegen hun eigen volk”.

Zoals inmiddels bekend, hebben de Duitse autoriteiten de burgers veel onrecht aangedaan door willekeurige mandaten op te leggen met tegenstrijdige regels om sommige burgers te vervolgen boven andere, schijnbaar gebaseerd op een politieke agenda in plaats van gebaseerd op degelijke wetenschap.

De dominee van de Evangelische Vrije Kerk in Riedlingen, in het zuidwesten van Duitsland, legt zijn schokkende verklaring uit door te benadrukken hoe de wereldeconomieën worden vernietigd, bedrijven failliet gaan en burgers “uitgebreide beperkingen op reizen en bewegingsvrijheid ervaren zoals de wereld die waarschijnlijk nog nooit eerder heeft gekend of gezien”.

De beperkingen waar mensen zich nu aan moeten houden onder het mom van het Coronavirus worden gebruikt voor “de afschaffing van bijna ALLE van onze fundamentele rechten en vrijheden”, verklaart hij.

Pastoor Jakob Tscharntke is niet iemand die een blad voor zijn mond neemt. Hij is eerder beschuldigd van “het aanzetten tot haat” omdat hij het lef heeft om kritiek te leveren op ongecontroleerde migratie naar Duitsland in 2015. Gelukkig is het onderzoek stopgezet.

  Griekenland's gezondheidswerkers twijfelen aan het Covid-19 vaccin en zullen het niet nemen

We zijn sinds het begin van de Corona terreur verwikkeld in een Derde Wereldoorlog.

Ik weet niet of we ons daar allemaal van bewust zijn?

Ik zeg dit met alle ernst.

We zijn, sinds het begin van de Corona terreur, verwikkeld in een Derde Wereldoorlog. Alleen in tegenstelling tot de Eerste en Tweede Wereldoorlog wordt deze Derde Wereldoorlog niet door verschillende volkeren tegen elkaar uitgevochten.

Het wordt geleid door een globale elite die blijkbaar, op welke manier dan ook, bijna alle regeringen op aarde in hun handen hebben, om ze te gebruiken voor het voeren van oorlog tegen hun eigen volk.

Deze Derde Wereldoorlog wordt gevoerd door degenen die met onrechtvaardigheid regeren, uit bijna alle landen in de wereld tegen hun eigen volk, tegen mensen wereldwijd.

Met deze gedwongen, en meestal illegale Corona terreurmaatregelen, schaadt het de gezondheid van min of meer alle mensen op aarde in lichaam en ziel.

Geen van de voorgaande wereldoorlogen had min of meer zonder uitzondering zo’n uitgebreid effect op min of meer elke persoon op deze aarde.

Het vernietigt, in onbekende mate, de economie en de infrastructuur van landen. Het vernietigt bedrijven op grote schaal, die in een faillissement worden gedreven, en dan op een dag, voor een appel en een ei, worden opgekocht door internationale financiële instellingen.

Gigantische overnames worden voorbereid voor vrijwel gratis.

Als je je afvraagt: “Waarom gaat deze terreur maar door?”

Dit is een van de redenen: De economie moet worden vernietigd en gedeconstrueerd zodat internationale hoge financiële instellingen de ruïnes van deze verwoeste economie kunnen overnemen.

Vrijwel kosteloos.

Deze derde wereldoorlog gaat hand in hand met uitgebreide beperkingen op onze reizen en onze vrijheid. Van een grootte zoals de wereld die waarschijnlijk nog nooit heeft gekend of gezien.

Historisch gezien is dit in dezelfde mate uniek in de wereld.

Het gaat hand in hand met massaal gegevensmisbruik, in tegenstelling tot de anders zo geroemde wetgeving op het gebied van gegevensbescherming.

Mensen worden gedwongen om mondkapjes te dragen, om zich bezig te houden met overmatig en dus gezondheidsbedreigend misbruik van ontsmettingsmiddelen, en ze worden gedwongen om sociale afstand te houden.

Deze Derde Wereldoorlog dwingt mensen op bijna alle denkbare manieren zichzelf en hun eigen kinderen in lichaam en ziel te schaden.

Deze Derde Wereldoorlog overtreft in perfide perversie alles wat de mensheid tot nu toe heeft gezien.

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de menselijkheid”

Vorig artikelTaiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rookt
Volgend artikelFranse ambassadeur op Zweedse staatstelevisie: “Frankrijk is een moslimland”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in