Een preprint studie in de Lancet werd binnen enkele uren na publicatie door de redactie van het tijdschrift ingetrokken, nadat vooraanstaande medische deskundigen hadden vastgesteld dat het COVID-vaccin de meeste sterfgevallen veroorzaakte die zich na de inenting voordeden, schrijft Mike Campbell.

Autopsiestudie die massale sterfgevallen door vaccins vaststelde, binnen enkele uren teruggetrokken. “Preprint” betekent dat de studie nog niet is peer-reviewed (beoordeeld door vakgenoten).

“Deze preprint is verwijderd door Preprints with the Lancet omdat de conclusies van de studie niet worden ondersteund door de methodologie,” luidde de noot van de redacteur.

“The Lancet behoudt zich het recht voor om een paper dat is geplaatst te verwijderen als we vaststellen dat het onze screeningcriteria heeft geschonden.”

De studie werd onder andere uitgevoerd door cardioloog Dr. Peter McCullough, patholoog Dr. Roger Hodkinson en Yale epidemioloog Dr. Harvey Risch.

De auteurs bekeken 325 autopsiecasusrapporten en één necropsiecasus met betrekking tot COVID-19 vaccinatie tot 18 mei 2023.

“In totaal werden 240 sterfgevallen (73,9%) onafhankelijk beoordeeld als direct te wijten aan of significant bijgedragen door COVID-19 vaccinatie,” concludeerden de auteurs.

Cardiovasculair systeem meest beïnvloed

“Het meest betrokken orgaansysteem bij COVID-19 vaccinatiegerelateerde sterfgevallen was het cardiovasculaire systeem (53%), gevolgd door het hematologische systeem (17%), het ademhalingssysteem (8%) en meerdere orgaansystemen (7%). In 21 gevallen waren drie of meer orgaansystemen aangedaan. De gemiddelde tijd tussen vaccinatie en overlijden was 14,3 dagen. De meeste sterfgevallen deden zich voor binnen een week na de laatste toediening van het vaccin.”

  COVID-19 vaccins: we zijn vanaf het allereerste begin misleid

Hoogstwaarschijnlijk oorzakelijk verband met sterfgevallen na vaccinatie

De auteurs zeiden verder dat er meer onderzoek nodig was om hun bevindingen te verduidelijken, en dat “er in de meeste gevallen een grote waarschijnlijkheid is van een oorzakelijk verband tussen COVID-19 vaccins en overlijden.”

Uit recent onderzoek van Phinance Technologies is gebleken dat de claims voor invaliditeit in de VS omhoog zijn geschoten sinds de uitrol van het COVID-vaccin. Zoals eerder gemeld, heeft de Canadese regering erkend dat meer dan 10.000 Canadezen een “ernstige” verwonding hebben opgelopen door het COVID-vaccin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson – “Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSOS uit Groot-Brittannië: 120.000 Russische troepen bereiden zich voor om Oekraïense tegenaanval te verpletteren (Video’s)
Volgend artikelDe ineenstorting van het Westen, lente/zomer 2023
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Hoopt er nog iemand dat er plecabo’s tussen zaten? Ja joh, Ze zijn gek! elke prik is er 1 dachten ze.

  En de schaapjes stroopte hun mouwen op want anders wisten ze wel waar de ongevaccineerden woonden, deur voor deur, arm voor arm. In Oostenrijk en Duitsland was de verplichte vaccinatie er al doorheen. Het wordt tijd dat de schaapjes eens gaan zien dat ze verkracht zijn, en dat ze het zelf toe hebben gestaan. Man man man, wat een idioten. Ik heb maar weer een biertje open getrokken. Je mot wat!

  En daar ben ik het meest woest om, dat die idioten mij wilde verplichten om het zelfde te doen als die onbenullen zelf. Kan er geen medelijden mee hebben, soms wel maar vandaag niet.

  • Gijp.
   Het is ook voor mij erg lastig er mee om te gaan. Als je enig sociaal bewustzijn hebt vindt je het erg wat er gebeurt met de slachtoffers maar die dommeriken zijn later bij de volgende plandemie onze grootste vijanden!

  • Beste Gijp op een bepaald moment ga je alles om je heen meer en meer op een afstand beginnen te bekijken en dat gaat dan van moedeloos worden om zoveel goedgelovigheid en schaapjesgedrag om je heen om hun dagelijkse roddeltjes reisjes enz. want daar draait hun leven om en als je daarover enkele van hen wilt waarschuwen zeggen ze allemaal “het zal mijn tijd wel uitdoen” en kijken je dan met glazige oogjes aan . Misschien zijn zij op één punt veel gelukkiger dan ik en is het veel gemakkelijker om alles te geloven wat de media hun dagelijks vertelt ook al zijn het grove leugens en propaganda dat er van alle kanten wordt uit gekotst … In hun ogen is mijnheer P. uit R. de grootste vijand der vijanden die moet bestreden worden dus nu zwijg ik plichtsmatig als dat ter prake komt en niet meer zoals enkele jaren terug voltuit in de bres ging over de covid leugens en mensen had gewaarschuwd voor de prikjes mijn kracht geraakt nu gewoon op om wat ik nu rondom mij als een tsunamie van bedrog oorlog en gevaar ervaar

 2. Autopsie wordt juist wel uitgevoerd om de doods-oorzaak[en] vast te stellen.

  En drie auteurs van dit artikel, staan bekend als de wereld-top in deze wetenschappen.

  Het blad The lancet, is duidelijk onder druk gezet door overheden / big pharma / e.a.

  • Dat is al eerder gebeurt toen ze een nep onderzoek publiceerde over Ivermectine en covid. Moesten ze later intrekken maar toen was het leed al geschied. De farma maffia is hun grootste sponsor.

 3. Vroeger op school verbaasde ik me al bij een filosofisch gesprek dat de meesten beweerden dat de mens van nature goed is. Ik was geloof ik de enige die daar tegenin ging. Ik zat op een christelijke school maar blijkbaar was ik de enige die de bijbel serieus nam.

  “De mens is geneigd tot alle kwaad” is realistische en pragmatische blik op de mensheid. En dan zeggen ze tegen mij dat ik goedgelovig ben als ik dat zeg als christen. Volgens Dawkins de grote atheïst is geloven voor sukkels die dingen aannemen zonder bewijs. Het tegendeel is waar: ik geloof alleen waar ik bewijs voor zie.

  Het zijn juist de op school gehersenspoelde geiten die alleen maar feiten stampen zonder na te denken. De meester op zijn woord geloven want hij verkondigt het ‘heilige woord van de wetenschap’. En als ze alles goed opgedreund hebben krijgen ze een 6, een 7 of misschien wel een 8 en een diploma. Dan ben je pas iemand. Klaar voor de maatschappij.

  Dit soort mensen willen niet uit hun geestelijk coma gehaald worden. Hun weldadige sluimer mag niet verstoord worden door paniekzaaiers. Mensen die hun ballonnetje doorprikken. Ga weg. Ga weg! Jij bent gevaarlijk!

  Je kent ze wel: de dominees die hel en verdoemenis predikten. Ze zijn gelukkig zeldzaam tegenwoordig. Want angst is een slechte motivator, zij het effectief. Dat is manipulatie. Ik gruw daarvan en ik word er boos van. Het geeft een totaal verdraaid beeld van God die onze Vader wil zijn. Om niet te zeggen een verknipt vaderbeeld. Maar in 1 ding hebben ze tenminste gelijk: de mens is zondig.

  Dat is niet populair. De mens is geen god. De mens is niet goed. De mens kan zichzelf niet redden. En dus bestaat God niet, om hier niet aan herinnerd te worden. “Bekeer je” is geen populaire boodschap want dan moet je toegeven dat JIJ slecht bent.

  De uitweg hieruit is religieus worden. Rituelen en boetedoening om jezelf te ‘verbeteren’. Zet de vlag op de modderschuit, poets de drollen op, geef de aap een gouden ring en geef geef het varken een regenboog pruik en veel lipstick. ‘Science’ is de nieuwe religie die iedereen accepteert zoals hij is. Inclusief en tolerant.

  Eet van de boom van kennis van goed en kwaad. Lucifer zal je bevrijden uit je naïeve onwetendheid. Met pharmakeia zal hij je genezen. Vergeet dat suffe paradijs waar je niks mag, kom naar de hel met lekkere wijven, rock en roll en veel drank en drugs. Geniet van het goede leven. Maak je niet druk over anderen. Dit is het geheel van de wet: “doe wat u wilt” (do as thou wilt). God gaf de waarschuwing bij die boom: “op het moment dat je eet van de vrucht van die boom zul je zeker sterven”.

  Denk niet dat ik hier een religieus sprookje vertel. Zoals ik al zei: religie is een surrogaat. God wil een relatie. Dit is het oudste en eerste boek dat er bestaat. Het verhaal is bekend bij alle stammen en volken op aarde. Wat ik wil zeggen: mensen willen geloven in de goedheid van de mens en een maakbare samenleving. Het is een keuze. En het gevolg is de dood.

  Mensen gebruiken hun keuzevrijheid om niet te kiezen. Ze willen geen moeilijke keuze maken om vrij te zijn. Mensen willen niet gered worden. Ze willen niet aan de gevolgen van zonde, ‘de grote scheiding’ denken. Mensen willen een ‘quick fix’. Hop, prik erin “en weer door!” op vakantie. Maar ze vergeten te leven op de plek waar ze wonen. Je lichaam is wonderlijk gemaakt met een uniek zelfherstellend vermogen. Nee, je gaat niet direct dood, je krijgt een leven lang de tijd om te leren en te kiezen.

  Na de zondeval gaat iedereen dood. Dat weten we. En ook kennen we het gevoel van schaamte. De oplossing van Eva (vrouwen en kleding…) was een schort van bladeren. Dat is religie. Een schaamschortje. God gaf een betere tijdelijke oplossing. Dierenvel. Door een dier te offeren die Hij gemaakt had voor gezelschap. De definitieve oplossing was ook een offer van een geliefde. De prijs van herstel van de relatie met God.

  Een voorbeeld die atheïsten wel aanhalen voor de barbaarsheid van de bijbel. Abraham moest zijn enige zoon offeren van God. Offeren doet pijn, als je een leven moet nemen (de zondebok) omdat jij het verprutst hebt. Het was een vertrouwensvraag. Abraham (120) nam zijn zoon Isaak (33) mee naar de plek op de uiterste noordpunt van de berg in het latere Jeruzalem. Isaak droeg de bos hout naar de plek en vroeg waar het offer was. “God zal voorzien” zei zijn vader. God stopte Abraham net op tijd en gaf een dier in de plaats. Op dezelfde plek, 2200 jaar later op Golgatha, offerde God de Vader Yeshua zijn eniggeboren Zoon.

  Dat is het centrale punt waar het om draait. Heb jij dat offer nodig of doe je het zelf? Accepteert je het aanbod of steek je je kop in het zand? Is de mens in verval of ben jij goed genoeg? Wil je relatie of religie? Wil je God of wil je Satan. Het is een keus.

  Na de holocaust was het excuus “wir haben es nicht gewußt”. Nu is het “we willen het niet weten”. Denk er maar eens over na waar die keuze in oorsprong vandaan komt.

  • Mooi geschreven, absoluut, met bewondering gelezen maar op de vraag, wil je God of wil je Satan kan ik alleen in mijn oprechtheid antwoorden: beiden niet! Een beetje normaal doen tegen elkaar is voldoende voor mij.

 4. Ja, we worden er moedeloos van om al die leugens aan te horen en te weten wat er (mogelijk, zo wil ik het nog zien) staat aan te komen. En voor gek te staan bij mensen die niet kunnen en/of niet willen zien wat er speelt.
  Ik “was ernstig in de war” zo werd gezegd. Ik antwoordde: de tijd zal het leren. Maar wel lastig om naar die ontkennende mensen open te blijven.

  Autopsies mochten in de beginperiode niet worden gedaan. Enkelen hebben het toch gedaan en kwamen al snel tot de conclusie dat de prikken gevolgen hadden die men niet wilde weten. En nu lijkt het erop dat meer autopsies worden gedaan. Tenminste wel in VS, in Europa heb ik daarover niet veel gelezen, maar zal ook wel gebeuren.

  Maar de hele afbouw van de gezondheidszorg speelt ook een rol in de ontkenning en in het ziek maken van de mensen. Alhoewel als artsen staken gaan er minder mensen dood, las ik eens en er stond jaren geleden zelfs een stripje in een krant daarover.
  Overigens als je strips in het AD leest, weet je ook wat er gaat komen. Een slimme manier van de tekenaars om toch wat te zeggen wat de MSM niet mogen zegen.

 5. De meeste artsen staan niet open, bang voor hun positie terwijl het paradigma doorbroken kan worden als we in nieuw bewustzijn op aarde zijn beland. Een andere stelling die andere artsen nu anders doen denken = Inmiddels is Pim de expert als het gaat over BDE’s en verspreidt hij deze kennis in de medische wereld, zodat artsen hier meer rekening mee kunnen houden. Ook is hij overtuigd dat we met onze aangeleerde patronen een vernauwend bewustzijn ervaren. Eenmaal stil in het brein, opent het de deur naar een eindeloos bewustzijn waar alles mogelijk is. En hij heeft aangetoond dat iedereen die staat kan bereiken….je hoeft dus niet eerst ‘dood’ te gaan. Ga er even heerlijk voor zitten en geniet ervan. https://youtu.be/BID9RyqhmVQ

  Het mooie is wanneer dit gebeurt in cyclus 25 van de zon terwijl we door “The Photon Belt” bewegen in 2000 lichtjaar = De gemiddelde SR-frequentie voor onze planeet is 7,83 en stijgt elke dag meer en meer en piekt al tot 155Hz . Naarmate de frequentie stijgt, zullen we veranderingen zien gebeuren op veel verschillende niveaus, waaronder spiritueel, mentaal en fysiek. Samen met de Aarde die de Fotonengordel binnengaat, zullen we een toename blijven zien van Schumann Resonantie anomalieën aangezien Moeder Aarde continu wordt doordrenkt met fotonen. Deze fotonen luiden transformatie in op zowel spiritueel als fysiek niveau. Waar we getuige van zijn, zijn de voorlopers van “The Event of Awakening” worldwide. Het meest voor de hand liggende teken is wanneer de zon van geel naar wit veranderde toen we “The Photon Belt” begonnen binnen te gaan. Dit zal op zijn beurt “The Event of Awakening” veroorzaken, wat naar mijn mening is wanneer wit licht de planeet OVERSTROOMT. Je zult het gevoel van liefde 1 miljoen keer sterker voelen dan alles waar je ooit van hebt gehouden. Sommigen noemen dit het Christusbewustzijn. Het is ECHT en het ZAL gebeuren.

  De tijden waarin we momenteel leven zijn EPIC! Denk er alsjeblieft aan om zoveel mogelijk GEAARD te blijven…. aangezien je lichaam volledig “BEWUST” wordt naarmate we beter in staat zijn omzet geheel te “OVERZIEN”.

 6. Was COVID-19 Deliberately Created to Be the Ultimate Bioweapon? https://youtu.be/8JyU4mKUiJI

  In NEDER-land heerst het sterkste ego in de mens en dat is beslist geen toeval. Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien in de politiek. En de oude energie was Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. Zielsverlangens worden nog steeds ondermijnd door opgelegd gedrag (kindsgedrag) terwijl vrijheid zorgt voor de creatiespiraal die ons allen laat groeien in de wereld voor al wat leeft.

  Het Waterman-tijdperk “Satya Yuga” Elk Tijdperk komt overeen met het menselijk bewustzijn, als we het Vissentijdperk verlaten! Het menselijk bewustzijn wordt vergroot in het Welcome Home van de “Gouden Eeuw”. Ga je mee? Het is onze missie om de wereld liefdevoller te maken. Daarbij helpt het niet om elkaar de maat te nemen of te overtuigen van jouw mening. Het antwoord op alle vragen en problemen is Liefde. Het doel is om zoveel mogelijk mensen met elkaar te verbinden en te inspireren om te Leven uit Liefde.

  We plaatsen regelmatig artikelen en je kunt zelf ook positieve berichten posten. Doe mee aan de rubriek “Daar word ik blij van”, door mooie gebeurtenissen te delen en anderen te verblijden..

  Verspreid de boodschap en help mee LovedIn een succes te maken!
  https://lovedin.nl/?mc_cid=fa0ec3fc5b&mc_eid=b52685dbf7

 7. Komt langzaam op gang = Op het zonovergoten terrein van evenementenlocatie Bosvreugd in Tilburg vond op 2 juli 2023 de eerste België-Nederland Verbindingsdag plaats. Op dit evenement voor wakkere mensen kwamen diverse sprekers aan bod. Het geheel werd aan elkaar gepraat door Rick Kuitems van LNNmedia. https://youtu.be/nyIv_xLpgJY

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in