Freepik

Een groeiend aantal artsen zegt dat ze geen COVID-19 booster vaccin zullen nemen, met als argument een gebrek aan klinische studies, schrijft The Epoch Times.

“Ik heb mijn laatste COVID-vaccin genomen zonder bewijs op RCT-niveau dat het mijn risico op ernstige ziekte vermindert,” schreef Dr. Todd Lee, een infectieziektedeskundige aan de McGill University, op Twitter.

Lee wees op het gebrek aan resultaten van gerandomiseerde klinische onderzoeken (RCT) voor de bijgewerkte vaccinboosters, die in de Verenigde Staten en Canada in de herfst van 2022 werden goedgekeurd, voornamelijk op basis van gegevens uit experimenten met muizen.

Lee, die drie doses van het vaccin heeft gekregen, wees erop dat hij geïnfecteerd was met de Omikron-virusvariant – de vaccins bieden weinig bescherming tegen infectie – en beschreef zichzelf als een gezonde man van in de 40.

Dr. Vinay Prasad, hoogleraar epidemiologie en biostatica aan de Universiteit van Californië-San Francisco, zei ook dat hij geen extra vaccinaties zou laten uitvoeren totdat er gegevens van klinische proeven beschikbaar zijn.

“Ik nam minstens één dosis tegen mijn wil. Dat was onethisch en wetenschappelijk failliet,” zei hij.

Allison Krug, een epidemiologe die meewerkte aan een studie waaruit bleek dat tienerjongens meer kans hadden op een hartontsteking na een COVID-19 vaccinatie dan na een COVID-19 infectie, legde haar arts uit waarom ze een boosterprik weigerde en zei dat haar arts het met haar standpunt eens was.

Ze riep mensen op om “zich aan te sluiten bij de beweging om relevant bewijs te eisen,” verwijzend naar een blogpost van Prasad.

  Individuele familieleden ontwikkelen nu op bizarre wijze tegelijkertijd 'Turbo-kanker', wat ons meer bewijs geeft dat de globalisten genocidale biowapens op de wereld hebben losgelaten

“Let goed op dat het hier niet gaat om anti-vaccinatie sentimenten. Dit gaat over het leveren van [hard] bewijs van voordeel om voortgezet gebruik te rechtvaardigen, wat iets heel anders is. Dat is niet meer dan billijk voor een product dat jaarlijks 30 miljard dollar kost en aan honderden miljoenen mensen wordt toegediend,” aldus Lee.

Dr. Mark Silverberg, oprichter van het Toronto Immune and Digestive Health Institute, Kevin Bass, een medisch student, en Dr Tracy Høeg, een epidemioloog aan de Universiteit van Californië in San Francisco, sloten zich aan bij Lee en Prasad in hun verzet tegen meer boosters, althans voorlopig.

Hoeg zei dat ze geen klinische tests nodig heeft om te weten dat ze geen boosters neemt na een eerste reeks van twee doses, waarbij ze opmerkte dat ze de tweede dosis “tegen mijn wil” nam.

“Ik had ook een negatieve bijwerking op dosis 1 van Moderna, en als ik het over mocht doen, zou ik het Covid-vaccin niet meer inspuiten,” zei ze op Twitter. “Ik was blij dat mijn ouders, die ouder zijn dan 70, het Covid-vaccin konden krijgen, maar ik heb geen solide gegevens gezien om hen te informeren over de bivalente booster. Ik had graag een RCT gezien voor bivalente boostervaccinatie voor mensen van hun leeftijd en voor volwassenen met gezondheidsproblemen die hen in gevaar brengen.”

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) verleende in augustus 2022 toestemming voor noodgebruik voor bijgewerkte vaccinboosters, of bivalente shots, van Pfizer en Moderna, ondanks dat er geen menselijke gegevens zijn.

  Het Grote Ontwaken? De helft van de Amerikanen denkt nu dat COVID-19 "vaccins" verantwoordelijk zijn voor "onverklaarbare sterfgevallen"

Observatiegegevens suggereren dat de boosters weinig bescherming bieden tegen infectie en een solide afscherming tegen ernstige ziekte.

Vijf maanden na het verlenen van de vergunning zijn er nog geen klinische studiegegevens beschikbaar gesteld voor de bivalenten, die gericht zijn op de Wuhan-stam en de BA.4 en BA.5 subvarianten van Omicron. Tijdens een recente bijeenkomst presenteerde Moderna schattingen van de werkzaamheid van een ander bivalent, dat nooit in de Verenigde Staten is gebruikt. Het bedrijf schatte dat de booster de bescherming tegen infectie met slechts 10 procent verhoogde.

De FDA bereidt de vervanging voor van alle Pfizer en Moderna COVID-19 vaccins door de bivalente vaccins. Het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, dat aanbevelingen doet voor vaccins, blijft vrijwel alle Amerikanen adviseren om een eerste vaccinatie en verschillende boosters te krijgen.

Professor roept op tot stopzetting van boodschapper-RNA-vaccins

Een professor werd de laatste die oproept tot stopzetting van de vaccins van Pfizer en Moderna, die beide gebaseerd zijn op de boodschapper-RNA-technologie.

“Op dit moment moeten alle COVID mRNA-vaccinatieprogramma’s onmiddellijk stoppen,” zei Retsef Levi, hoogleraar operations management aan het Massachusetts Institute of Technology, in een videoverklaring. “Ze zouden moeten stoppen omdat ze volledig gefaald hebben in het nakomen van hun geadverteerde beloften met betrekking tot de werkzaamheid. En nog belangrijker, ze zouden moeten stoppen vanwege het toenemende en onbetwistbare bewijs dat ze ongekende schade veroorzaken, waaronder de dood van jongeren en kinderen.”

Levi verwees naar hartontsteking na vaccinatie, of myocarditis. De aandoening is een van de weinige waarvan de autoriteiten hebben erkend dat deze wordt veroorzaakt door de boodschapper-RNA-vaccins.

  Vaccinpas van de Schotse regering stuurt privégegevens naar Amazon en Microsoft

Pfizer en Moderna hebben niet gereageerd op verzoeken om commentaar.

Levi wees op onderzoek, waaronder een studie die aantoonde dat bijna 3 op de 10 kinderen die het Pfizer-vaccin kregen, harteffecten ondervonden en een studie die spike-antigenen aantoonde in het bloed van gevaccineerde jongeren.

Andere deskundigen, waaronder Dr. Joseph Fraiman en Dr. Peter McCullough, hebben eerder opgeroepen om de toediening van de vaccins stop te zetten.

Fraiman vertelde The Epoch Times dat de stopzetting moet plaatsvinden totdat klinische proeven aantonen dat de voordelen van de vaccins opwegen tegen de nadelen.

“We moeten uitzoeken … of de voordelen opwegen tegen de schade of dat de schade opweegt tegen de voordelen,” zei hij. “Het enige wat die vraag kan beantwoorden is een gerandomiseerd onderzoek.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

55 performers die eind 2022 tot en met 2023 instorten of sterven op het podium of live voor de cameraVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOne flew over de Groenen nest
Volgend artikel“Oekraïne zal in vlammen opgaan” – Medvedev waarschuwt Kiev voor aanvallen op de Krim
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. (Steeds meer artsen weigeren de booster)

  Mosterd na de maaltijd. Alles en iedereen die er mee te maken heeft, raken in paniek. Omdat vele weten dat zij mee hebben gedaan aan de wereldwijde Genocide. Massamoord. Moord met voorbedachte rade.
  Die artsen die weigeren te boosteren, zijn de zelfde artsen die doodsprik 1 2 3 wel hebben gezet. En daar flink voor betaald hebben gekregen. De bevolking is verraden door mensen die zij vertrouwden. En dat vertrouwen is voorgoed kapot gemaakt !! Ziekenhuizen zijn veranderd in slachthuizen, de meeste artsen zijn veranderd in slagers die werken voor de Roverheid. We staan op de rand van de afgrond, nog een laatste zetje en het is einde oefening… Fijn Weekend. 🙂

  • Ik pink een traantje weg. Niemand wil deze hel op aarde, maar iedereen sloot zn ogen en keek een andere kant op terwijl de hel op aarde werd geïnstalleerd. Ik ken niemand (wakkeren, slapers, zombies en zelf de coronazi’s) die deze hel op aarde wil. Mensen zijn allemaal op psychotisch niveau gehypnotiseerd. Iedereen gedraagt zich als lid van een sekte die massaal zelfmoord gaat plegen. Tot puntje bij paaltje komt… want de wegkijkers (slapers, zombies en coronazi’s) willen helemaal niet eindigen, ze denken alleen dat ze anderen moeten beëindigen om zelf niet te eindigen, maar ze hebben niet door dat ze zichzelf ook vernietigen met hun verraad, wegkijken en meewerken. De kudde wordt richting gedirigeerd en ze rennen blind de afgrond in. De toestand om mij heen lijkt volkomen hopeloos… iedereen is in diepere slaap dan ooit. De massa heeft niks meer door, helemaal niks. Ze leven amper nog, maar ook daarvoor kijken ze allemaal weg. De meeste mensen gedragen zich alsof ze zich prima vermaken en dolgelukkig zijn… zo hebben ze geleerd om zich te gedragen zodra er gevaar dreigt. Alles ontkennen en negeren en doodzwijgen dan gaat alles vanzelf weg. Als kinderen die hun handen over hun ogen en oren doen en heel hard LALALALALALALA roepen terwijl je ze iets belangrijks wil vertellen. Pfff… ik bid voor ons allemaal dat de zombies wakker worden en weer medemensen worden voordat ze ons en zichzelf vernietigen.

   • Ik ben het volkomen met je eens. Ik zie maar een héél klein deel van de slapers wakker worden.

    En dat kleine deel ziet nog steeds het grotere plaatje niet. Dat zijn mensen die schouder ophalend zeggen we kunnen er toch niets tegen doen en die leven van dag tot dag verder.

    Als ik bij de kassa sta dan betalen de meeste met pinpas of telefoon app. Wat een slapers zijn het.

    Ik hoop dat we een keer een flinke lange landelijke stroom uitval gaan krijgen zodat deze mensen geen boodschappen meer kunnen doen …. héél misschien gaan dan weer een klein groepje zien hoe het leven is zonder contant geld.

    • Idd volledig mee akkoord.
     Volledig gebrainwasht …echt triest.

     En merendeel van de mensen zullen weer rijtje staan schuiven om hun spuitje tegen het nieuwe virus die binnen dit en enige tijd zeker zal uitbreken.
     Wandelende zombies 🖕

  • Ik vraag mij af hoeveel artsen daadwerkelijk met de gifprik gespoten hebben en niet met een zoutoplossing.
   De gifspuit halen via de huisarts was al opmerkelijk snel over en uit, om vervolgens alleen nog via de GGD priklocaties te gaan waar die CU’er en nepgristen Rouvoet de baas van is. Branden in de hel zullen ze.

  • Ja hun werk zit erop genoeg mensen vermoord, waarom nu en niet eerder je zou toch zeggen dat zij zich arts mogen noemen voor mij zijn het vee handelaren uit gezonderd de artsen en virologen die niet mee deden dat zij de gevaren aangaven vervolgens waren het geenartsen meer en die bleven spuiten werden moordenaars en let op allemaal door Rutte en zijn links tuig onder druk gezet maar nog is het volk niet wakker zij blijven Rutte en zijn linkstuig in het zadel houden.

  • Ja nu wie zij veel mensen hebben vermoord wat hebben zij ons aan gedaan en nu nog vroeger hadden zij door hun vele fouten een begraafplaats voor de mensen die ze fout behandeld hadden in hun tuin maar nu zijn het inmiddels dumpplaatsen zoveel doden die zij op hun geweten hebben met voor bedachte rade, maar zij zijn wel een stuk rijker geworden en daar ging het uiteindelijk om en er sterven nu dagelijks heel veel mensen door hun moord gedrag artsen zijn lopende pin automaten geworden zij stelen waar ze maar kunnen zij laten de dokters assistente hun taak uitvoeren zodat zij gewoon wat zitten te niksen en maar roepen wij hebben het druk, nee de begrafenis ondernemers hebben het druk.
   Het zijn gewoon medicijnmannen al die jonge zo genaamde artsen het zijn kwakzalvers als hun PC weigert dan dan zijn zij nog minder dan een medicijn waard.

 2. Als jij arts bent en je laat je al meerdere keren injecteren door deze gif injecties en zegt dan ik neem geen nieuwe booster omdat er eerst klinische onderzoek moet komen …… wow …. zijn al de niet gevaccineerden dan zoveel slimmer !!!!
  Waar zouden de ” anti- vaxers” dan hun informatie vandaan hebben ? !!!

  Ik zou totaal geen vertrouwen hebben in dat soort artsen.

  Ik heb door het hele covid gebeuren totaal geen vertrouwen meer in Big Pharma ( had ik voor die tijd ook al niet ) niet in artsen en niet in ziekenhuizen.

  • Beste Peterus,
   De meeste artsen zijn de ‘verkopers’ van medicatie.
   In opdracht én controle van de Pharma en zorgverzekeraars.
   Alles volgens protocol van die instanties.
   Behandelingen moeten worden uitgevoerd volgens lijsten van de Pharma en verzekeraars.
   Doen de artsen dat niet dan lopen ze een groot risico hun licentie kwijt te raken.
   Dus,… ook bij hen net als bij de politie,politiek,bedrijven enz.enz. Alles uit eigen belang van zelfbehoud, vaak nogal eens ten koste van anderen.
   Dat is de werking in de huidige wereld van geld.

   Ieder mens heeft zijn prijs.
   Indien het persoonlijk voordeel groot genoeg is gaat men zelfs over lijken.
   Die voorbeelden zijn inmiddels talloos.

 3. veel ‘medici’ wordt het te heet onder hun voeten. De Code van Neurenberg uit 1947 hijgt steeds meer als een gek in hun nek.

 4. Vreemd dat ik als niet deskundige 3 jaar geleden al wist wat er van zou kunnen komen.
  na dat ik ongeveer voor het laatst naar een NPO propaganda programma keek waarin werd aangekondigd dat er een vaccin was ontwikkeld tegen deze vernieuwde griep.
  Terwijl een aantal jaar ervoor op dat zelfde programma werd uitgelegd dat voordat een nieuw vaccin op de markt mag komen het minstens 10 tot 15 jaar in een TESTFASE zit.

  • Ik vind dit helemaal niet vreemd , als je iets verder keek dan de opgefokte massahysterie , wist je al dat er iets niet klopte. Nooit heeft de regering of de media zoveel aandacht besteed aan een prutsgriepje ‘ overlijdingskans van 0.07 %).E n opeens zoveel trammelant , nee hoor het stonk uren in de wind naar bedrog.

   • Toch blijft het voor mij onbegrijpelijk dat bovengenoemde artsen en de meeste hoogopgeleiden die ik ken het niet zagen.
    Vraag mij af wat er nu precies met die hersenen gebeurd tijdens die opleidingen.

  • Iedereen met een beperkte scholing of – net het tegenovergestelde – wetenschappers wisten meteen dat de officiële lijn zwakzin was en het uren boven de wind stonk naar vuil spel.

   Medici met 12 jaar opleiding waren de grote uitzondering:
   It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it.
   (Upton Sinclair)

   Bon chic, bon genre bourgeois zijn te dom, om te helpen donderen. De behoefte de goede schijn op te houden domineert.

   • Laat de overgrote massa nu laag/ongeschoold zijn. Je kraamt dus generaliserende onzin uit.

    Had wat meer commentaren begrijpend gelezen op deze site en je had begrepen dat de dwazen meer gevoelig zijn voor indoctrinatie, bij de kudde wilen horen. Los van opleiding.

    En als we straks nog de kans krijgen een nieuwe samenleving op te zetten dan hebben we alle kwaliteiten nodig. Handjes, creativiteit, leiderschap en denkers.

    • Ik ben niet hoog op geleid maar ik heb nooit er in geloofd en ook niet deze gift spuit laten zetten, maar let op het zijn juist de hoog opgeleide die bang waren om afscheid te moeten nemen van hun geld de kinderen en hun vrouw vonden ze minder erg.

 5. Boosters? Is dat nog steeds een ding dan? Wie nu nog gelooft in het bestaan van covid is verloren mag er nog wel een paar nemen…

 6. Ik zie veel mensen hierop de site met elkaar praten over o.a. de covidprikken, een groot deel denkt nog steeds dat gevaccineerden { ik heb 1x Jansen gehad } en ben dus gevaccineerd dat alleen ongevaccineerden wakker zijn of ergens voor staan, ik nam dat vaccin omdat ik om familieredenen naar het buitenland moest, had ik niet gemoeten had ik geen vaccin genomen, het feit dat er velen geen booster meer hebben genomen geeft al aan dat er een verschuiving heeft plaats gevonden, in procenten weet ik het niet, blij met dat velen wel degelijk wantrouwig zijn tegen die prikken en velen denken het ook helemaal niet nodig te hebben omdat zij simpelweg vertrouwen op hun gezonde weerstand waardoor zij als men gewoon een virus kunnen overleven, om een lang verhaal kort te maken, het is niet allemaal of zwart of wit, je bent niet slecht als je gevaccineerd bent of dom en slim als je niet gevaccineerd bent, ben alleen al blij dat men wel degelijk kritisch is, het is een broodnodige verandering en hoopvol nieuws toch of niet, nou dan!!!!!!

  • @flardinga… gevaccineerd/ongevaccineerd… we zijn allemaal slachtoffer van dezelfde vijand!!! WE ZIJN ALLEMAAL MENSEN!!! Er zitten tussen de ongevaccineerden wat figuren die misschien nog gestoorder zijn dan de vijand die ons dit aandoet. De extremen aan beide kanten moeten lekker een weilandje zoeken waar ze elkaar kapot kunnen rammen. Dan kunnen de mensen (gevaccineerd en ongevaccineerd) die de vijand herkennen, zich verenigen tegen die vijand ipv elkaar aan te vallen en kapot te maken.

   • Ik heb ook niets tegen gevaccineerden maar wel tegen de aanstichters en mensen die bewust hebben meegewerkt aan deze massa moorden.

    • Ik wel de schaapjes moeten dood hebben dat zelf over zich afgeroepen domoren HA HA HA ik kom niet meer bij van het lachen wat een dom volk.
     En nu doen ze weer mee aan een oorlog en zitten nu in de kou met hoge rekeningen het is om je dood te lachen die zwijnen noem ik de nieuwe Duitsers.

  • Alleen al dat je die injectie vaccin durft te noemen. Terug in de kudde, jij!!!!!

   Geen excuus is gerechtvaardogd om mee te hebben gewerkt aan deze ditatoriale wereldstaatsgreep. Vijand!

   • Ik erger me ook elke keer als het woord “gevaccineerd” wordt gebruikt. Het is geen vaccin! Niet meegaan in het woordgebruik van de bedriegers.

 7. Oorzaak en gevolg, elkeen is verantwoordelijk voor zijn daden. Ook de dommen en ziende blinden.

  Kinderen en geestelijk onbekwamen uitgezonderd.

 8. Ik ben niet blij met de medische wereld.
  De gehele problematiek was voor een ieder heel goed te begrijpen middels de youtube films van Dr. P. Capel en G. van de Bossche en talrijke anderen.
  Ondanks hun eed en medische ervaring hebben het merendeel van de artsen zonder blikken of blozen meegewerkt aan genocide.
  Voor mij allemaal linea recta Neurenberg 2 kandidaten.
  Ik kom er niet meer. Ik sterf desnoods met waardigheid, maar zeker niet onwaardig door een ander met zijn rotzooi.

 9. Het probleem is,
  Dat men, nu hun zakken zijn gevuld, zich aan de andere kant gaat begeven. Van de antivaxers , meer info 🗣 ed
  Ook in gemeenteraden na 3 jaar , voert men een toneelstuk op. Om mi vertrouwen in de overheid te reintegreren, mogelijk ziet geen gevaxte deze stukjes terug.

  verradersvolken Georganiseerde netwerken. (die zelf niet gevaxt zijn)

  Wat er gezegd wordt, is nu waarheid ?

  • Het type wat een alliantie willens /wetens is aangegaan met pharma , waaronder ca 33% van de inwoners NSB
   Who een instelling zoals WEF ; die pedofilie, corruptie, onderdrukking , gezondheidsschade niet schuwt,
   Dan is de eenderde in opvattingen GELIJK aan Bill Gates, klaus, Soros ed

   Weet wie uw buren zijn, Bill, Klaus, Soros, zit wezenlijk geen verschil in

 10. Wat een onnodig ingewikkeld gelul en gedoe allemaal ! Hádden de sukkels maar anti-vaccinatie-sentimenten gehad, dan hadden ze nérgens over hoeven te dubben ! Door Frankema en Robert Kennedy hebben gewoon het grootste gelijk van de wereld : het enige echt góede vaccin is géén vaccin, maar écht gezonde voeding en gezonde leefstijl en je wordt nooit ziek ! Zo simpel al wat, ook geen ivermectine of HCL nodig want je kríjgt geen enkele griep en zeker die gemanipuleerde flut-covid niet die níets kan bij een normaal gezond immuunsysteem ! Wat de beste panacee is tegen álles ! Nu 73 jaar jong en heb na een medisch bedenkelijke voorgeschiedenis sinds ik op m’n 50e eindelijk echt normaal verantwoord gezond ben gaan eten en leven nu al 23 jaar nog geen griepje of serieuze verkoudheid meer gehad, ook niets anders !
  Lach de hele medicijnen- en andere drugs- en junkfoodverslaafde zombiemeute uit !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in