© Oregon State University (CC BY-SA 2.0)

Dr. Charles Hoffe, al 28 jaar arts in British Columbia en nu werkzaam in de Lytton Clinic, heeft het ondenkbare gedaan met betrekking tot de inspectie van de zogenaamde “veiligheid en doeltreffendheid” van de Fauci griepprikken die door de CDC “vaccins” worden genoemd. Hij maakte PET/CT-scans van kankerpatiënten die slechts acht dagen eerder de Pfizer mRNA booster shot hadden gekregen, en vond een snelle progressie van T-cel-leukemie/lymfoom, een dramatische toename van gastro-intestinale laesies, en een turbo-effect van verspreiding van cellen in de lymfeklieren onder de armen bij de oksels, schrijft S.D. Wells.

Dit wordt turbokanker genoemd, waarbij spike-eiwitten van mRNA-prikken dienen als kankerverwekkend – letterlijk voedsel dat de kanker voedt, waardoor deze zich exponentieel vermenigvuldigt en de rest van het lichaam binnendringt. Dit gebeurt omdat het spike-eiwit genen uitschakelt die kanker bestrijden (P-53, ook wel ‘bewaker van het genoom’ genoemd), dus door de Covid-prik te nemen is het alsof je je eigen leger ontwapent tijdens een kritieke strijd. Deze PET/CT-scan laat zien hoe de kankercellen werden gevoed door de spike-eiwitten en zich aanzienlijk hebben verspreid over verschillende delen van het lichaam.

Spike-eiwitten van mRNA-prikken zijn voeding voor turbokanker

T-cel lymfoom begint in witte bloedcellen genaamd T-cellen (T-lymfocyten) die het immuunsysteem van uw lichaam helpen ziektekiemen af te weren, maar door de kanker muteren de cellen en ontwikkelen ze afwijkingen, waardoor ze zich omdraaien en de huid aanvallen. De totale overlevingskans voor alle soorten T-cel non-Hodgkin-lymfoom (langer dan 5 jaar na de diagnose) is iets meer dan 63 procent. Het is een langzaam groeiende kanker die zich over meerdere jaren ontwikkelt en wordt ingedeeld in stadia.

  Dr. Denis Rancourt: COVID-injecties hebben wereldwijd 13 miljoen mensen gedood

Toch waarschuwt Dr. Charles Hoffe de wereld dat de meerderheid van de Covid-gevaccineerde patiënten kritieke gezondheidsschade kan oplopen, waaronder het versnellen van kanker en/of lijden aan vaatstolsels die het hart blijvend beschadigen. In feite testte 62% van Dr. Hoffe’s patiënten die de Covid mRNA-injecties kregen positief op bloedstolsels. Dit veroorzaakt een verhoogde vasculaire weerstand door hun longen, verklaart hij, en kan hun levensduur aanzienlijk verkorten.

Turbokanker en vaatklonters veroorzaakt door de Fauci griepsteken

Voelt u zich de hele tijd moe sinds u bent geprikt met de Fauci griepinjectie met miljarden spike-eiwitten? Wanneer stopt uw lichaam met het aanmaken ervan, nu de pandemie voorbij is? Deze giftige spike-eiwitten worden door uw immuunsysteem herkend als vijanden, vreemde deeltjes, die lijken op een dodelijk virus. Uw lichaam probeert die spike-eiwitten aan te vallen, die zich door uw hele lichaam hebben verplaatst naar reinigingsorganen, voortplantingsorganen, het hart en de hersenen.

Nu worden ook eventuele kankercellen in uw lichaam gevoed, omdat uw vaatstelsel minder zuurstof en minder voedingsstoffen levert om ze te bestrijden, allemaal dankzij de spike-eiwitinjecties. Spike-eiwitinjecties verhinderen dat uw eigen immuunsysteem mutaties van uw cellen herkent wanneer deze zich delen, waardoor kankercellen zich ongecontroleerd en onder de radar van uw natuurlijke afweersysteem kunnen ontwikkelen en vermenigvuldigen.

Dit komt omdat de Fauci griepprikken uw P-53-gen uitschakelen. Nu kan uw lichaam niet langer vechten tegen kanker, zoals Dr. Hoffe heeft beschreven, en dat allemaal terwijl de spike-eiwitten het vaatstelsel verstoppen, waardoor het lichaam verstoken blijft van zuurstof en voedingsstoffen. De meeste voorstanders van natuurlijke gezondheid weten al dat het stolseleffect reëel en gevaarlijk is, maar dit onderzoek van Dr. Hoffe bevestigt alle twijfels of gissingen daarover, dus ga verder met uw biologische levensstijl en natuurlijke remedies, en kijk nooit meer achterom.

  Bedrijven in New South Wales zullen aansprakelijk worden gesteld voor vaccinverwondingen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKiev eiste herstelbetalingen van Rusland – hier zijn ze, inkomend
Volgend artikelEuropa is moe van Oekraïne en noemt het een “zwart gat”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Van dichtbij meegemaakt, een oom van mij in april zijn 2de booster gehaald en daarna ging het berg afwaarts.
  uiteindelijk in augustus gestorven aan kanker in combinatie met bloedklonters.
  Voorheen nooit ziek of wat dan ook, en de zusters van het verzorgingshuis stonden er als domme ganzen bij en leggen de link nog niet.
  Tijdens het leeghalen van zijn kamer de week erop stierven er nog 5 bewoners van dezelfde afdeling, niks aan de hand mensen.

  De onmacht grijp je en het onbegrip de domheid van de mensen om je heen, de gevaccineerden de begrafenisondernemer de zusters de huisarts ze leggen de link gewoon niet, wat is er toch aan de hand met deze mensen.

  • Demoralisatie door cognitieve dissonantie. Laat je niet gek maken, dat is wat ze proberen. Maar dat hoef ik je niet uit te leggen. Sterkte de komende tijd… aan eenieder die dit leest.

  • Ze, de medische staf, volgens mij weten en zien ze het wel. Maar zijn te schijterig om hun bevindingen wereldkundig te maken. Bang voor de gevolgen. Slechts een enkeling wiens geweten spreekt komt er mee naar buiten. Velen die hun mond open deden zijn op mysterieuze wijze gaan hemelen. De wereld (de mensheid) is zo rot als een mispel.

  • Johannes: Zou het kunnen (dat ze de link niet leggen) omdat die mensen ’toch al oud’ waren….? Veel mensen denken zo. Het gaat dan niet verder in hun hoofd.

  • @Johannes spijtig om te lezen. Vanochtend een tweet gelezen van een ambulance broeder dir zijn patiënt vanwege overbelasting ziekenhuis (in Duitsland) niet kwijt kon….hij bedankte daarmee alle niet-gevaccineerden omdat zij de bedden bezet hielden…

   Tja toen had ik even geen trek meer.

   Mensen uit het vak die vrolijk de niet gevaccineerden schuldig maken voor een overbelasting van het zorgsysteem (in Duitsland).

   En dames en heren dat gaat natuurlijk weer op ons afkomen. Daar helpt blijkbaar niks tegen.

 2. Van kankeren krijgt ge ook kanker.
  Angst, zorgen, trauma, alles kan het lichaam triggeren en woekerhaarden doen ontstaan.
  Ook het plots veranderen van levensstijl.
  Er zijn testen die aantonen hoe ontvankelijk ge zijt voor kanker.

  • Dit is natuurlijk weer een reactie van een erg slapende Vlaming. Slaap verder schaapje, en ga dan maar voor nr 5, nr 6 en de volgenden. Totdat je abonnementkaartje vol is.
   Hoe dom kan je toch zijn dat je NU nog steeds niets ziet.
   Vlaanderen is er vol van, van zo’n idioten. Jammergenoeg.
   Overigens hoe kan je een middel vertrouwen aangeprezen door een minister (FVBD) die ons in het verleden zo voorgelogen heeft (‘geld verbranden’) ???

 3. Voorheen zou ik dit artikel gedeeld hebben op fb omdat ik nog een aantal schaapjes in mijn lijst heb staan. Ik ben er mee gestopt. Ze lezen het niet en zowel dan blijven ze het ontkennen. De één na de ander krijgt allerlei rare verschijnselen maar ze denken gewoon dat het toeval is. Voorheen kerngezond nu per toeval na de prikken in de kreukels.
  Sure !!

  • Al die geprikten waarschuw ik niet meer. Het proces is immers onomkeerbaar bij hen, dus een verloren zaak.
   Waarom zou ik hen de komende jaren daarbij ook nog slapeloze nachten bezorgen d.m.v de waarheid als het toch al een verloren zaak is bij de geprikten.
   Na bijna 3 jaar vanaf de start van covid plus prikken hou ik nu allang mijn mond tegen hen en denk: ” zoek het verder allemaal maar zelf uit, ik ben er klaar mee! “

   • Já foi muito falado pelo povo e o próprio presidente. Fomos chamados de obrigacionistas, bolsominio, terraplanista, sem empatia, etc, etc. POIS BEM: que descubram sozinhos. AGORA É TARDE.

    Er is al veel over gesproken door het volk en de president zelf. We zijn uitgemaakt voor obligatiehouders, bolsominio, terraplanist, geen empathie, etc, etc. WEL: laat ze het zelf maar uitzoeken. NU IS HET TE LAAT.

 4. Moord via de gifspuit, moord via uw voedsel, moord via uw betalings mogelijkheden. Zoals ik het kan zien word er op meerdere paarden gewed om de bevolking weg te vegen/ uit te roeien.

  Rutte en Kaag zijn daarbij de grootste aanjagers in ons land.

  Ik zag gisteren een docu over zuid amerika… als ik het geld had vertrok ik daarheen, hier is niets meer om op te bouwen, of je moet de misdaad ingaan….dit land is verziekt door VVD, CDA en D66, met steeds het ongedierte van Groen terreur en de Pedofielenbrigade van de arbeid erachteraan …

  Dit is geen land om je kinderen een toekomst te geven, of zelfs maar te kunnen hopen daarop…

   • Hoe weet je dat zo zeker? Er zijn landen in de EU waar 5 maal minder geprikt is dan in NL, en waar de bevolking zich bewust is van het spel dat er gespeeld wordt. Dus niets “precies hetzelfde”.

    Duchesne, Rusland is een goed land om naar uit te wijken, dichterbij, nog meer ruimte dan in Zuid-Amerika, en een bevolking die zich vrijwel niet door Cov-19 gelul heeft laten knechten. Warm en vriendelijk volk daar.

  • idd waar , het is in Belgie geen haar beter hoor , daar zitten het vol met slangen in de regering ,die zeggen niks die ministers ,maar doen het gewoon , en als ze wat zeggen zijn het leugens en beloften die ze niet nakomen , in Nederland zitten jullie opgescheept met KAAG EN RUTTE ,DE WEF CLUB , en MAXIMA geen haar beter , mocht ik over 39 jaar geweten hebben wat ik nu weet ,had ik nooit mijn dochter op deze verrotte wereld gezet , ondertussen een kleinzoon van 11, beiden geprikt ,ondanks mijn smeekbede het niet te doen ,hare man spanjaard is slimmer , niet geprikt ,en wij ook niet ,nogthans hebben ze genoeg afspraken per smsje verstuurd ,

   • Mensen (maar zeker kinderen) injecteren met dit gif is een misdaad. Hoe achterlijk kun je zijn om dit te doen. Mijn zoon van 10 krijgt geen enkele injectie meer. Ik ben het vertrouwen in die misdadigers die dit opdringen helemaal kwijt. Zover hebben ze het al geschopt. In mijn huisartsenpraktijk hangt nog steeds die verachtelijke Covid19-inectieposter aan de muur. Als die niet binnen no-time verdwenen is ga ik een indringend gesprek aan met mijn huisarts. Dat zal me niet in dank afgenomen worden maar ik voel het als mijn plicht dat te doen. Dit is de nieuwe apartheid 2.0

 5. Vraag.. Van wanneer is deze publicatie van dr. Hoff? De Lytton Clinic in BC staat na een brand als permanent gesloten in Google Maps. Is de brand na zijn ontdekking?

 6. De gevaccineerden zijn nu meer en meer de degeneratieve soort en de ongevaccineerden die vertrouwen blijven stellen op hun superieure immuunsysteem zal de eerste groep zowel fysiek maar ook mentaal meer en meer gaan overschaduwen als de slopende werking van de gifspuiten in alle stilte hun destructieve werking binnenin het lichaam uitvoeren.

 7. Mijn omgeving veel slachtoffers : 2 dode tia’s na moderna en hun vliegreis,naast 1 myocarditis inmiddels ook dood nog een jong persoon met astma vermoord met fauci’s remdesevir en tube in keel in ziekenhuis. Buurman (sportman) nu met mysterieuze spierziekte met traplift, overbuurman helmpje op fiets omdat ie ook ineens neurologische ziekte heeft en steeds om valt. Ik ken nog 2 respectievelijk jonge mensen die 2 jaarlijks altijd onder pre-scan gaan en ja hoor eentje turbokanker prostaat en de ander tumor op de lever…Allemaal gevaccineerde en ze waren en zijn ook constant ziek (covid positief) En die kale psychopaat maar doorspuiten op de lammeren. Het lijkt wel 1 groot offer feest. De pensioenfondsen wrijven in hun vuistjes.

  • Nuke, als ik dit bericht deel met de schapen van mijn afdeling dan zeggen ze “ja dat is 1 bericht” dus ik laat het maar. Dat 2 collega’s van deze fabriek met hersenletsel te kampen hebben plus 1 zelfmoord en hier en daar vele zwak en misselijk rondlopen of liever gezegd thuis zitten wordt niet herkend noch erkend.

   • @Prikkebeen, Ik weet het..Herkenbaar…Wel jammer want juist deze groep die nu in de russische roulette zit met volle rol zou nog snel massaal moeten opstaan en eisen voor het gerecht wat zij hebben ingespoten gekregen. Het antwoord zal zijn voor sommige ingrediënten : Militair Classified… Nou dan zijn we ergens kan MSM wr niet meer omheen…En kan vervolging starten…Maar ze zitten in ontkenning en de postcode-dodelotterij …dus tsja.

  • Dat is inderdaad de reden, farmaceuten en pensioenfondsbeheerders zijn dezelfde!!!! Jij bent wakker Vanguard is de baas van de wereld!!!!

 8. @ NukeDavos. In mijn kring dezelfde symptomen: 2 tromboses, 1 plotse spierverlamming die met reumamedicijnen verbeterd is, 2 kankers waarvan 1 familielid met leverkanker. Eerst een klein plekje en na gelukte wegname toont CTscan er nu 2. Hij zei dat hij vaccin nam om op reis te kunnen gaan. Veel mensen waren lockdown beu.

 9. Direct na de eerste prikronde had ik contact met de mw die alle goede doelen in ons kleine dorp coördineert. Zij kent werkelijk íedereen. Zij vertelde dat er nou niet direct zoveel doden waren na het vaccin maar wel viel het haar op dat er veel kanker was opeens..óf terugkerende kanker…
  De hulp van mijn nicht had een gecompliceerde zwangerschap en bevalling..stond al tijden onder controle.
  Nadat het kind geboren was moest zij nog 10 dagen in het hospitaal herstellen van de bevalling. In die periode heeft de verpleging haar éindelijk, na herhaaldelijk intimideren, overgehaald tot de covidprik.
  Na 14 dagen zat de vrouw stikvol kanker!
  Een horrorverhaal pur sang.

 10. Ik heb 2 boosters gehad vooraleer de problemen begonnen en ken twee mensen met hartproblemen na 1 vaccin. Intussen werd mij duidelijk hoe zwaar we opgelicht zijn.
  Maar een opmerking;
  Ik lees hier: ” Nu worden ook eventuele kankercellen in uw lichaam gevoed, omdat uw vaatstelsel minder zuurstof en minder voedingsstoffen levert om ze te bestrijden,”

  Kankercellen voeden juist zichzelf door nieuwe vastvorming en extra bloedvoorziening. (Angiogenese)
  Elke medische verklaring is ook maar zo zwak als zijn zwakste schakel, en worden dan niet onterecht als fake news beschouwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in