Baltimore County Government / Wikimedia / (PDM 1.0 DEED)

Duizenden verpleegkundigen in Nieuw-Zeeland zeggen dat ze nu voor hun leven vrezen nu het publiek in opstand komt tegen de genocide die tegen hen is gepleegd tijdens de pandemie.

De namen en gegevens van meer dan 12.000 vaccineerders in Nieuw-Zeeland zijn onlangs online uitgelekt. Door het datalek bij Te Whatu Ora vrezen de verpleegkundigen die de dodelijke injecties hebben toegediend voor een reactie van een woedend publiek, bericht Thepeoplesvoice.

Een verpleegster, die haar naam niet wilde gebruiken, zei dat ze geschokt was toen ze vrijdag een e-mail ontving van Te Whatu Ora waarin stond dat haar naam op de lijst stond.

Nzherald.co.nz bericht:

Ze wist niet zeker wat ze nog meer kon doen om zich veiliger te voelen en tot dusver had ze haar huisbaas gevraagd om haar omheining te repareren.

“Ik maak me gewoon zorgen dat iemand naar mijn huis komt en mij en mijn kinderen bedreigt,” zei ze.

In de e-mail aan de vaccineerders stond dat hun namen op 25 januari waren gevonden in een document op de Amerikaanse site.

“Voor zover wij weten, is uw naam op 29 januari uit het openbaar toegankelijke bestand verwijderd,” stond er. “Door dit te zeggen, moet ik ook erkennen dat de informatie nog steeds in het bezit is van een of meer partijen buiten onze controle.”

De verpleegster maakte zich zorgen dat mensen haar jaren later zouden kunnen opsporen en wilde dat Te Whatu Ora zou garanderen dat het verpleegsters met veiligheidshulp op de lange termijn zou ondersteunen.

Ze voelde zich in de steek gelaten door de inbreuk. Het belang van privacy was haar en haar collega’s tijdens de opleiding ingeprent en ze had hetzelfde verwacht van Te Whatu Ora, zei ze.

  "Ernstige problemen": Duitse bejaarden moeten worden gereanimeerd na derde COVID-19 vaccinatie

“Ik ging ervan uit dat hun standaard op het gebied van vertrouwelijkheid en privacy van het hoogste niveau zou zijn, dat zo’n beetje alles verzegeld zou zijn zodat zoiets als dit niet kon gebeuren,” zei ze. “Ik ben behoorlijk gefrustreerd dat ze zich niet aan hun belofte hebben gehouden om ons, als verpleegkundigen, veilig te houden in Nieuw-Zeeland tijdens een pandemie.”

Union the Nurses Society vertegenwoordigt ongeveer 6000 verpleegkundigen en de directeur David Willis zei dat ze veel bezorgde mensen hadden gehoord. Ze waren ook bezorgd dat ze benaderd zouden kunnen worden.

Wills zei dat hij niemand had gesproken die bedreigd of lastiggevallen was, maar dat de vakbond advies per e-mail naar al haar leden had gestuurd over wat ze moesten doen als dat wel het geval was.

“Natuurlijk zijn mensen zich ervan bewust dat [de gegevens] nog steeds in handen zijn van mensen buiten hun controle en dat is zorgwekkend en verontrustend en hopelijk heeft Te Whatu Ora stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt.”

In een verklaring zei Andrew Slater, hoofd van Te Whatu Ora, dat het ongeautoriseerd vrijgeven van gegevens een grove schending van vertrouwen was en dat ze zeer teleurgesteld waren.

Het agentschap begreep dat het personeel en het publiek hen vertrouwden met gevoelige gegevens en er werd gewerkt aan het verbeteren van interne controles en het versterken van de gegevensbeveiliging, zei hij.

Hij verontschuldigde zich bij alle betrokkenen.

Het agentschap heeft een hulplijn opgezet waar vaccinatiemedewerkers terecht kunnen en in de brief wordt voorgesteld om ook naar andere diensten te gaan als mensen advies willen.

  Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugens

Voormalig Te Whatu Ora-medewerker Barry Young moest vrijdag voor de rechter verschijnen, op beschuldiging van toegang tot een computer voor oneerlijke doeleinden in verband met de gelekte Te Whatu Ora-gegevens.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Brief aan de Amnestie-eisers: Waarom we nooit zullen vergeten – en jullie ook niet zullen laten vergetenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEindelijk? Britse media hekelen steun van het Westen aan Euromaidan Coup en Oekraïne-conflict
Volgend artikelTop 7 VAN DE GRIEZELIGE WAARHEDEN die de gezondheidsautoriteiten NIET willen dat je weet over Covid-19 “vaccins” en “boosters”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

67 REACTIES

  • Ik ben het wel eens maar wel jammer dat de hoofddaders en de artsen gewoon verder gaan met het volk uit te roeien , de leiders moeten allemaal worden op gepakt en de doodstraf krijgen maar vergeet niet dat er heel veel idioten hier in ons land nog hebben staan te klappen voor hun moordenaars.

  • Ja zeker Karma, het zou mij meer genoegdoening geven als de Karma van boven naar beneden opgerold werd, de bron van het euvel eerst.
   Want dat is dezelfde bron van alle andere euvels.

 1. gaat ook in NEDERLAND gebeuren je hebt er bewust voor gekozen om mensen te prikken je WIST er van maar niet alleen de prikkers maar ook de artsen het gaat je opbreken

  • Nee hoor, jullie krijgen dezelfde wet als sswapkind macron heeft doorgedrukt.

   Niemand (meer) kunnen vertrouwen maakt samenscholen tegen het dictatoriale regime verrekte lastig.

 2. Hehe, die had ik eerder gelezen, volgens mij vandaag. Goed dat je plaats Rommel. Het Dit lijkt een dingetje te worden.

  Ze worden achtervolgd, dat is zeker. Overal!! Wacht maar tot Hugo aan de beurt is. Dan zijn het geen keffertjes op frontnieuws meer, dan valt de hele strontkar over hem heen.

  We hoeven niks meer te doen, het gebeurt vanzelf, Geduld! Geduld is een schone zaak. Maar niemand kan ontkennen. Wij zeiden: nee fuck you. Wij, de pure bloods.

  En nu zitten we op de tribune. Degene die hun burgerrechten zijn afgenomen. Dat zal ik ze niet makkelijk vergeven. Maar dat is een persoonlijk dingetje geloof ik.

 3. Verder hoop ik dat iedereen die meegewerkt heeft aan en met de pharma distopie goed betaald heeft gekregen, want al deze verraders is niet veel tijd meer gegund om van het bloedgeld te kunnen genieten.

 4. False flag … nu worden de verplegers zogenaamd aangevallen door wappies…. dus gevolg beter controle en wappies worden weer zwart gemaakt

  • ze hoeven alleen maar bang te zijn voor mensen die schade hebben ondervonden van de klonterprikken. niet voor ons mensen die alles al lang doorzagen.
   wij mogen toekijken hoe de geklonterprikten straks achter de daders aangaan.
   zoals ik al een paar jaar zeg, en het lijkt uit te komen. prima.

   • Die geklonterprikten krijgen steeds meer geheugenproblemen en alzheimer- en prion verschijnselen. Ik zie het in mijn omgeving ook en zijn daardoor niet eens meer in staat om linken te leggen.. en al zouden ze het kunnen ze staan er gewoon niet voor open, ze willen het niet zien, ze kunnen het niet zien. Ik mag hopen dat ik hier als uitzondering op de regel spreek.

    • @sheepless…
     Ik herken wat je zegt. Je ziet dat gevaccineerden cognitief amper nog zelf aan de knoppen draaien. Het voelt vaak alsof ik tussen ‘The Borg’ leef in Star Trek. Geen gevoel, geen empathie, geen liefde… consumeren is echt het enige dat ze nog beweegt.

   • Maar wat te zeggen van ons politie en rechtspraak en aanklagers artsen en politiek daar zitten de grootste criminelen maar nee hoor de bruikbare idiote als verplegers meelopers en de moord industrie die dat spul hebben geleverd die moeten stuk voor stuk levenslang krijgen want zij zijn de genen die dat allemaal mogelijk hebben gemaakt vergeet dat niet.

 5. De vaccineerders leken een beetje op de NSBers en SSers van destijds, ” zum befehl ”
  ” We voerden slechts de opdrachten uit.”

  En nu krijgen ze zelf met angst te maken.
  Wij kregen persoonlijk, op naam, bericht dat wij ons konden laten injecteren.
  de Jonge; ” wij weten waar ze wonen, adres en postcode, van deur tot deur, van arm tot arm

  Hoezo privacy?
  En nu komt de boemerang terug……
  Ach ach ach, sneu (sarc. uit)

 6. alle prikkers zijn schuldig! ze zijn allemaal gewaarschuwd maar te stom of laf geweest zelf na te denken en nee te zeggen tegen cheffie.

  • Weet je wel hoeveel geld ze kregen per persoon om te prikken,40€.
   Hé die gingen voor het geld,ongeacht iemand de andere dag dood op bed lag door hun gifprik.
   Die 40€ hadden ze toch mooi binnen. Nu moeten ze maar 3 x per jaar ook een fifprik krijgen netzolang totdat die zijn goede werk bij hen ook heeft gedan.

 7. IEDEREEN die bereid was om n experimenteel vergif in iemands kloten …enfin… arm, te spuiten, IS fckn verantwoordelijk, voor ALLE schade die de spuit meebracht ! Bezint voor je begint !!

 8. Gaan lopen janken over je privacy terwijl je hebt meegewerkt aan een moordpartij die ongekend is in de hele geschiedenis van het mensdom?!

  Waar heb je het zitten?!……..maar als je te stompzinnig bent om de verantwoordelijkheid voor je arrogante gehufter onder ogen te zien……en het idee hebt dat de zon uit je reet schijnt omdat je dat wit draagt……

  God, waar maak ik me druk om. Het zal mij bij dit soort aan mijn reet roesten wat daarmee gebeurt.

  ” Wir haben est nicht gewûst “…..???!!!!!

  Pleur toch op………….

 9. Wat denk je dat er gebeurt als je iemand in de zak zet… Vroeg of laat kom je dan de ‘verkeerde’ tegen die u een -lesje- leert…

  Het enige dat nog ‘enigszins’ kan aangebracht worden als argument is dat ze die rommel zelf veelal hebben gepakt… Dit helpt ons wel, want zo geraken we op de duur verlost van een pak charlatans en gifmengers;)

 10. Wat een achterlijke doos, ze wil wel vrijgehouden worden voor haar veiligheid. Maar de veiligheid van de patienten is niet belangrijk. Immers haar maandloontje was de reden om mensen met een exxperimenteel goedje in te spuiten. Komt goed uit dat ze bang is en hopelijk veel stress heeft….

 11. Die klootzakken zijn diep geschokt omdat hun veiligheid in gedrang komt ! Wat met de vaccindoden en hun familie ? Een fait divers ? Laten we al die kapo’s opjagen, zoals zij met ons hebben trachten te doen.

 12. Wat een zielig flauwekul verhaal van die verpleegster. Bang zijn omdat haar naam ergens in een bestand staat, naast 12000 anderen. Zal wel loslopen. Het geeft wel aan dat ze eigenlijk tijdens het prikken al wel wist dat het niet goed was. Dus geen medelijden, totaal niet.

  • precies. mensen die iets goed doen hebben er geen probleem mee als hun naam bekend word.
   deze mensen zijn dus bang omdat ze nu verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor hunn daden door de slachtoffers die ze gemaakt hebben.

   • Inderdaad, als ze denken goed gedaan te hebben, wat hebben ze dan te vrezen. Tot slot alle mensen die ze geprikt hebben, hebben ook hun identiteit kenbaar moeten maken aan hen. Dus in de ene richting geld de privacy wet wel en in de andere niet? Typisch, hoop dat er genoeg gekken rondlopen die schade hebben en het recht in eigen handen nemen, wereldwijd ook op de politici vooral op hen.

 13. Zwijgend je werk doen wat je word opgedragen terwijl je de verschijnselen van de gentherapie ziet dan ben je gewoon medeplichtig nog los van al die ingestudeerde dansjes op YouTube en TikTok terwijl de ziekenhuizen” overvol” waren. De gevaxten hebben groot gelijk de afrekening gaat komen.

 14. Hahahahaha! Een trut die met gemak een dodelijke injectie gaf, omdat haar meerderen haar bevolen! Niet kritisch was op het vaccin. Terwijl er genoeg informatie over was. Ik zei in 2020 al, rekenschap afleggen… Jij bent niet het slachoffer, jij bent het monster dat buigde voor je bovenstaande bevelhebbers. Je eigen keuze toenmaals. Rekenschap afleggen! Vieze vuile massamoordenaar!!

 15. Nepnieuws.
  Oo deze manier probeert de overheid de niet gevaccineerden uit de tent te lokken om ze vervolgens op te kunnen sluiten.

  Zo doorzichtig, trap er niet in.

   • Maar wat te zeggen van ons politie en rechtspraak en aanklagers artsen en politiek daar zitten de grootste criminelen maar nee hoor de bruikbare idiote als verplegers meelopers en de moord industrie die dat spul hebben geleverd die moeten stuk voor stuk levenslang krijgen want zij zijn de genen die dat allemaal mogelijk hebben gemaakt vergeet dat niet. Laat jullie niet bang maken voor dat tuig van Rutte en zijn medeplichtigen nu is het juist goed om van je te laten horen.

  • Heel scherp Piet en Nino!!!

   Ik zat al te zoeken of iemand dit al had opgemerkt. Het is verdeel en heers… ze willen ons met elkaar laten vechten… zoals altijd.

 16. Ik ken een prikster die echt dit deed omdat ze dacht goed te doen voor de mensen en ze heeft ook haar laten prikken tot en met de laatste prik aan toe en haar vriend broer ouders en haar oma zelf geprikt tot de laatste prik aan toe, omdat ze ook bij een huisarts werkte goedheid.
  Ik ben benieuwd wat haar reactie is als de waarheid boven water komt en ze bewust word dat ze heel haar familie heeft geprikt en der zelf en haar vriend. Ik vrees dat ze dan gaat rond lopen met zelfmoord gedachtes. Hier kan je als mens normaal niet mee leven en ze is geheel gehersenspoeld door de huisarts waar ze werkt en de tv en zeker te weten haalt deze familie alle weer de volgende prik als die er komt.

  • De gevolgen van hun daden zijn onvermijdelijk, of dat nou psychologisch is of lichamelijk.. de misleiding is de moordenaar. Ik ken ook een meisje wat prikken heeft gezet, puur voor het geld.. ik heb haar weleens gevraagd of ze enig benul had wat ze nou eigenlijk aan het doen was.. nou, gewoon geld verdienen terwijl ik wat goeds doe voor de mensen in Nederland.. dat was haar antwoord. Ik denk dat ze een jaar of 24 is, volledig gebrainwashed en overtuigd dat ze wat goeds deed. Moet ik haar nu kapotmaken? Is dat niet hetzelfde als bijvoorbeeld een grote bank, die mensen misleid te investeren onroerend goed, terwijl ze je geld gebruiken voor bijvoorbeeld kinderhandel.. waarom gaan we niet achter die lui aan, die precies weten wat ze doen, maar wel achter dat grietje van 24 die geen benul heeft wat ze heeft gedaan? Die complete groep die misleid is moeten we niet bestraffen, dat doet de waarheid straks wel als gevolg van de misleiding! Verlies je eigen menselijkheid niet in dit verhaal, dat is namelijk het grotere plaatje hierachter!!

   • Inderdaad en wat met die huisarts bv? Die ook zich vol heeft laten prikken? Mijn huisarts bv die bang is voor zijn patienten onze kleinzoon moest naar buiten om zijn oren na te laten kijken. Wie buiten behandeld kon worden werd buiten behandeld. Angst doet gekken dingen met mensen.

 17. De meeste van deze prikkers, waren echt in de veronderstelling dat ze goed bezig waren. Het lekken van deze namen leidt de aandacht af van de werkelijke daders in de regeringen Pfeizer en Johnson. Dit lek is bewust gecreëerd, zodat we straks (over een paar jaar) achter de prikkers aangaan en dus de echte tirannen weer buiten schot blijven. Jammer dat dit ook hier door de meeste niet wordt begrepen…

  • Als de meeste het uit goede wil deden , waarom staat er dan in het bericht, dat ze op voorhand eiste dat hun gegevens niet bekend mochten worden, dan weet je al meer

   • @Peter de groote…
    Dan nog was het allemaal niet hun plan… ga nou niet vechten met de ‘usefull idiots’!!!

    Mijn hemel, dit is hoe de elites al duizenden jaren overal mee wegkomen!!! Omdat ze ons met elkaar laten vechten!!!

    Houd je focus op de daders die de plandemie hebben gemaakt. Zonder plandemie hadden de usefull idiots nooit vaccins ingespoten. Houd je focus op de daders, niet de domme gehersenspoelde uitvoerders.

    • Nee theme . Niet mee eens ,alles moet vet hard aangepakt worden zeker de leiders, maar ook zeker de prikkers en degene die 30 euro per spuit kregen ,ik weet van anderen dat wanneer je daar injecteerde een bizar bedrag per spuitzettong kreeg. Dus die zeker ook vet aanpakken , en degene die me verguisd hebben en zwlfs uit wilden sluitwn met hun linkse kut mening ,heb ik helemaal geen medelijden mee , dat ze dikke vette bloedklonters krijgen ,klaar met die lui, als je zo snel een mening over een pureblood heb ,met goede argumenten. En dan proberen hem van zn werk af te krijgen en niet meer een winkel in , die nsb ers mogen van moj zo met veel pijn dood , dit soort mensen leren niet ,doen t over 3 jaar zo weer , ik ken mn pappenheimers

     • @Peter de groote…
      ‘Niet mee eens ,alles moet vet hard aangepakt worden zeker de leiders, ‘

      Daar ben ik het mee eens en ik zeg niet dat de spuiters geen straf verdienen. Iedereen zal de verantwoordelijkheid moeten dragen voor hun handelen. De architecten van deze hel moeten publiekelijk worden berecht en vernietigd. Daarna zijn het straffen van levenslang tot een schuldgevoel dat mensen tot zelfmoord drijft.

      Maar voor we daar zijn moeten we deze shitzooi eerst nog overleven, want we zijn er nog lang niet. Persoonlijk ben ik het punt van boosheid voorbij, ik wil dat deze toren van stront eindelijk omvalt, zodat we kunnen gaan wederopbouwen. Boosheid vernietigd alleen maar… heeft de aarde, de mens en het bewustzijn vernietiging nodig? Het kwaad moet worden vernietigd en dat gaat gebeuren, het is een kwestie van tijd.

       • Het gaat toch gebeuren, dus laat maar komen. Het zal een hoop gezeik worden, maar wat mot gebeuren mot gebeuren. Zo gaat het ook niet goed en komt ook niet meer goed. Daarvoor is alles al te ver gecorrumpeerd. Veel te ver.

        Zet in godsnaam de 5g hoger en laat het grafeen zijn werk doen. Spul is toch niet voor niets uitgevonden, gebruik het dan, nu doorpakken. Ik blijf wel effe een paar dagen binnen. Het zal wel een zooitje worden denk ik. Maar dat zien we dan wel weer wie die troep op moet ruimen. Wij waarschijnlijk, het is niet anders!

 18. Zijn 12.ooo vaccineerders niet een beetje te veel voor New Zeeland? Hoeveel inwoners daar,?

  Ik ga binnenkort het gesprek over de olifant in the room aan met mijn huisarts. Netjes en laid back dat wel. Hij heeft mij zitten pushen voor de gifprikken. Je weet wel, dokters kregen 50 euro per prik…

  Pure blooded here.

 19. Berouw komt na de zonden .Goed dat dit gebeurt anders deden ze de volgende ronde gewoon verder …als een of andere politieker hun vrijwaring gaf om zelf niet te vaccineren .

 20. Misschien worden er nu wat wakker en weigeren ze de volgende prik ronde mee te doen?
  want :” Een blind geloof in Autoriteit
  is de ergste vijand
  van de Waarheid.”
  Albert Einstein

 21. Die prikkers deden blind hun werk, als ze hun huiswerk hadden gemaakt waren ze niet gaan prikken. Er zijn ook verplegers opgestapt en wouden niemand prikken.

 22. Ik ben niet geprikt, maar ik ben wel boos. Deze mensen sloten ons uit, kwamen hooghartig met “Ja, dat heeft consequenties”. Hopelijk worden zij nu buiten gesloten, van mij mogen ze bang zijn.

  • Dat het biertje maar gesmaakt mag hebben Anneken. Ik drink er 1 op hun spuit. Op elke spuit. Hoe meer spuiten, hoe groter de feestvreugde.

  • Deze Mensen,die ook meededen met deze bizarre tijden van dat “geprik” , hebben ook hun eigen “graf “gegraven, de Beloning voor de mede ‘Samen”werking!
   Zo ervaar ik het! Godzijdank heb ik mij eraan onttrokken! Toen kreeg ik de bekenden Tegenwerking een bizarre dingen te horen! Ach, vqan harte hoop ik dat het binnenkort gedaan is met deze nachtmerry!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in