Het is een stuk moeilijker om in de statistieken te graven omdat, welp… de meeste provincies ze verbergen… en degene die dat niet doen, zijn nog steeds een beetje onbetrouwbaar in hun updates.

Maar ze blijven maar schreeuwen, NEEM DE PRIK… zoals in mijn laatste post, waarin Premier Smith door de Globe and Mail over de kling werd gejaagd, omdat hij niet goed adverteerde voor de prikken, schrijft Sheldon Yakiwchuk.

Weet je…in Alberta hebben we op dit moment een beetje een crisis met Influenza, volgens het New RSV Dashboard:

Het punt is… de kans dat dit ALLEEN in Alberta voorkomt is klein tot nihil!

Als je mijn content al een tijdje leest en dan vooral tijdens het Respiratoir Virus Seizoen, dan heb je me dit al eerder zien opschrijven – Je immuunsysteem belasten tijdens het RV seizoen, is een verschrikkelijk idee … en nu de nieuwe jabs uit zijn en het RV seizoen is, is deze uitspraak nog steeds even waar als toen ik hem voor het eerst plaatste.

Je immuunsysteem belasten kan in vele vormen en ik probeer dit uit te leggen in mijn boek – #ChickenSoup, als je nog geen exemplaar hebt, kun je het hier vinden.

Ja, ik weet dat het een goedkope reclame is… maar alle opbrengsten gaan naar de dierenartsen en wat we nu zien is de EXACTE reden voor mij om een alternatieve oplossing voor RV’s te laten zien, in plaats van de JABS.

Elke reactie die je hebt, verzwakt je immuunsysteem en het maakt niet uit of dit het stoten van je teen is, giftige stoffen door inademing of consumptie, het krijgen van een virus…

En wat we WETEN van het onderzoek van CANVAS is dat ongeveer 1:10 mensen een onmiddellijke immuunreactie krijgen op de prikken 9 %, en daarvan krijgt 1:20 een ZEER ernstige reactie waardoor je naar de dokter moet of je werk moet verzuimen, 5% na ten minste de eerste 2 prikken:

  Wat gebeurt er met die miljarden nanodeeltjes waar je gastheer van bent geworden?

En zoals ik al eerder heb uitgelegd, en ook in mijn boek, als je je immuunsysteem verzwakt en in contact komt met een virus van welke soort dan ook, zul je het er vreselijk moeilijk mee hebben.

Je hebt GEEN medische graad nodig om dit te begrijpen… en zeker niet als je bedenkt dat we dit EXACT hebben zien gebeuren tijdens de laatste paar seizoenen van het luchtwegvirus.

Dus… het is echt niet zo schokkend dat we dit weer zien, tijdens een nieuw virusseizoen en in feite is wat we zien Einsteins losse vertaling van krankzinnigheid – steeds weer hetzelfde doen en andere resultaten verwachten.

In Alberta kunnen we zeker zien dat we ons in de HOOGSTE periode van griepgevallen bevinden in de geregistreerde geschiedenis van deze grafiek en deze moet nog worden bijgewerkt omdat deze statistieken slechts geldig zijn tot 3 december 2023… ongeveer 3 weken achter.

Maar het zijn niet alleen degenen die griep hebben die lijden… dit vertaalt zich eigenlijk hetzelfde op COVID, met sterfte, met de nieuwe Jabs.

Ontario publiceert deze gegevens nog steeds →Hier, soort van.

Want zelfs in deze gescheiden gegevens, nemen ze nog steeds de ‘One and Done’ mee, in de categorie Ongevaccineerden, en ze maken het niet af door het aantal spuiten dat mensen hebben gehad… noch welke spuiten ze hebben gekregen.

Het is rommelig, maar als je dit sorteert naar alle leeftijden en de volledig gevaccineerden en de geboosterden combineert, ziet het er zo uit:

De blauwe lijn, zoals je ziet, is die van de gevaccineerden die het afgelopen jaar per 100k meer zijn gestorven dan de ongevaccineerden (+ one and done).

  De "Ongevaccineerden" Kwestie

Onderzoeken hebben aangetoond dat de spike-eiwitten van de COVID-vaccinaties allerlei langetermijnproblemen vertonen en dat ze pas 2 jaar na het krijgen van een prik aanwezig zijn… dus we weten eigenlijk niet of de mensen die zijn overleden na de introductie van de nieuwe XBB.1.5-prik daadwerkelijk de nieuwe prikken hebben gekregen sinds de introductie in september van dit jaar… of dat dit een langetermijnreactie is.

Hoe dan ook… het is verdomd eng.

Stel je voor dat je in 2021 een prik hebt gekregen en nog steeds last hebt van een verzwakte immuunreactie op luchtwegvirussen door de Spike-eiwitten?

Omdat dit verder gaat dan het hebben van een verzwakt immuunsysteem tegen alleen RV’s, breidt het zich uit naar ALLE ANDERE ZIEKTEN.

In feite zou het beste scenario van deze laatste gegevens zijn dat je alleen ziek wordt na de laatste Monovalente Poke, wat op zich al beangstigend genoeg is.

De pro-Jabbies gebruikten een krijtstift, cocktail servet schets om te proberen dit te rationaliseren, door te zeggen dat er NATUURLIJK meer mensen sterven na vaccinaties, omdat er meer mensen zijn gevaccineerd … wat ongelooflijk STOM is, omdat de vaccins op zijn minst werden verondersteld om ernstige reacties te voorkomen (toen er informatie naar buiten kwam die zei dat ze de overdracht niet stoppen, niet kunnen voorkomen dat je COVID krijgt en de virale lading niet verminderen).

De cocktail servet schets waarin ze baden:

En volgens de gegevens van Ontario lijkt het er momenteel veel meer op:

XBB.1.5 NIET aanwezig in Alberta…wat ik al eerder heb behandeld… en,

  Zelf-assemblerende biostructuren van vaccinstolsels oogsten geleidende metalen uit uw bloed - voorlopige ICP-MS analyseresultaten vrijgegeven
https://health-infobase.canada.ca/covid-19/testing-variants.html

Het is vrijwel hetzelfde voor heel Canada.

Wat betekent…zelfs als de vaccins zouden werken (dat hebben ze nooit gedaan), het nemen van een vaccin tegen het virus van vorige week is hetzelfde als proberen Last Weeks 6/49 te winnen door te proberen een lot te kopen voor de trekking van vorige week.

Het is niet mogelijk.

Dit is allemaal heel belangrijk en ik breng het nu om een heel specifieke reden naar voren.

Ik weet dat veel van jullie op bezoek gaan bij familie tijdens de feestdagen… sommigen van hen zijn zwaar gedupeerd en ondergedompeld in COVID-vaccin retoriek… sommigen van hen weigerden om jullie te bezoeken tijdens de voorbije kerst omdat jullie niet waren geprikt.

Deze informatie is niet om ruzie te maken…

Hopelijk… helpt het er een te beëindigen, mocht er een ontstaan.

Dit is geen samenzweringstheorie… dit zijn de werkelijke statistieken die worden verstrekt door de bronnen waar rechtstreeks naar wordt gelinkt, of naar de links voor de getoonde afbeeldingen.

We moeten collectief de echte parasiet doden die ons teistert – Pharmacare, zodat we allemaal kunnen genezen en nog vele verenigde feestseizoenen kunnen vieren en COVID eindelijk naar het verleden kan verdwijnen.

Laat je niet meeslepen in onzin gesprekken met oude gegevens over vaccinatie retoriek, dat is al weerlegd … gebruik de meest actuele om te laten zien dat de Jabbies het niet zo goed doen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet narratief verandert in de MSM: Israël verliest de oorlog tegen Hamas – maar Netanyahu en zijn regering zullen dat nooit toegeven
Volgend artikel2023 – Het jaar dat de wereld de V.S. keizer zag als naakt… en grotesk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Ok, voor dat ik begin respecteer ik het wel een beetje dat websites zoals dit bestaan en de moeilijke vragen stellen die je niet hoort op TV, maar hier volgt een factcheck/nuancering van een Jabbie, want alternatieve media is niet perfect.
  1) De cijfers van de griep en Covid worden gebruikt om het argument te maken dat gevaccineerden ongezonder zijn en een zwakker immuunsysteem hebben, maar oorzaak en gevolg worden hier misschien door elkaar gehaald. Als ik volledig gezond zou zijn geweest, had ik nooit 5 vaccins mogen hebben. Hoe meer vaccins = zieker/ouder/meer in contact met ziekenhuizen? Als je al een verzwakt immuunsysteem hebt, werken vaccins ook minder en sterf je sneller. Maar het klopt wel dat je zowel absoluut als relatief een hogere sterfte onder gevaccineerden ziet bij virale infecties en waarschijnlijk ook daarbuiten. Dus de “gemiddelde Jabbie” moet meer nadenken voordat ze met hun cocktailservet beginnen.
  2) Ik heb maar een basiscursus Immunologie gevolgt, maar het idee dat meer blootstelling tot een zwakker immuunsysteem leidt klopt niet. Een immuunreactie na vaccinatie/infectie is altijd sterker en leidt tot de aanmaak van meer antilichamen. We weten ook dat de hogere standaard van hygiëne soms tot auto-immuunziekten kan leiden zoals astma. En zelfs als je gelooft dat dit klopt, is vaccinatie meestal de betere optie omdat je minder ziek wordt (weet ik ook uit ervaring, al is dat een anekdote).

  • Ga eerst eens wat meer over vaccinaties in zijn algemeenheid lezen. Laatste onderzoeken geven schrikbarende uitkomsten. En covidinjecties zijn om genetisch te manipuleren en zijn dus per definitie geen vaccin.

   • Vaccinaties introduceren een deel van een virus, bacterie, toxine, een verzwakt virus of een genetische code met mRNA om een immuunrespons op te wekken zonder dezelfde hoeveelheid ziekte te veroorzaken. Later zal het immuunsysteem dan sterker en sneller reageren, met een ongeveer gelijkaardige respons als “natuurlijke immuniteit”, dit was al bekend in de middeleeuwen een beetje.
    Welke onderzoeken bedoel je dan? Ik heb er al een paar tegengekomen, maar ze komen meestal met asteriksen en ze hebben het enkel over het Covid-“vaccin”.
    Covidinjecties zijn niet gemaakt om het DNA van mensen te veranderen, want mRNA is daar ongeschikt voor en kan enkel in zeer zeldzame gevallen integreren in het DNA. Echte genetische manipulatie betekent het aanpassen van DNA, iets dat je moet doen met mutagene stoffen of CRISPR en dat kan je nog niet met een injectie doen.
    mRNA speelt ook bij natuurlijke infecties een rol, aangezien virussen mRNA aanmaken om hun eigen eiwitten door onze cellen te laten maken, dit resulteert ook in een immuunrespons dat wel tot de dood van de betrokken cel leidt, maar ik heb 0 bewijs gezien dat Covid-injecties dit ook doen.

    • Dit is dus een vaxxie, hoor je zelf wat je zegt?

     mRNA is daar ongeschikt voor en kan enkel in zeer zeldzame gevallen integreren in het DNA

     Echte genetische manipulatie betekent het aanpassen van DNA. ……… maar ik heb 0 bewijs gezien dat Covid-injecties dit ook doen.

     Behalve in zeldzame gevallen toch? Hoe vaak is in de vaxx scène iets zeldzaam en wanneer 0. In beiden gevallen ben je zelf voor de gek aan het houden. Precies waarom een vaxxie de spuit in zijn arm heeft. Omdat hij hackbaar is, hackbaar voor angst en hackbaar omdat ze hun verlies niet kunnen toegeven. Maar als je je hier goed bij voelt ben ik niet in de positie om je vaxx idylle te verstoren. Gewoon blijven volhouden zou ik zeggen.

     • Ik heb gezien dat er studies zijn waarbij mRNA in vitro kan integreren in DNA.
      Waar ik nog geen bewijs van heb gezien is dat net zoals Covid-19 (waarbij het immuunsysteem virus-geïnfecteerde cellen doodmaakt) de injectie hetzelfde doet, en dat is iets anders dan genetische manipulatie. Maar heel misschien kan dat ook gebeuren, met het immuunsysteem ben je nooit zeker daarom dat er altijd wel ernstige bijwerkingen zijn als je miljarden mensen zoiets geeft, de vraag is of het echt zo erg is als er beweerd wordt?

      En ja, misschien heb ik mij laten leiden door angst, dat doet iedereen, maar ik was er niet panisch over. Ik durf wel gedeeltelijk mijn verlies toe te geven, want het vaccin is totaal niet “95% effectief” en ik heb er waarschijnlijk weinig aan gehad + nogal wat berichten die oprechte bezorgdheden uitten.
      Ik maak mij ook weinig zorgen over Covid, want ik ben er maar heel mild van ziek geweest en er zijn ernstigere dingen waar ik mij zorgen over maak. Ik weet zelfs niet zeker of ik ooit die 6de spuit ga halen.
      Maar spijt heb ik er niet over en daar ben ik blij voor, want dat telt niet voor iedereen.

  • Triple a huizen zitten vol isolerende chemicaliën die langzaam verteren en die de bewoner inademt…Astma komt nu veel vaker voor, longkanker zal over 10 jaar exploderen terwijl er dan geen hond meer rookt omdat een pakje sigaretten dan 20 euro kost…..

   • Ik ontken ook niet dat chemicaliën schadelijk kunnen zijn en dat dat ook een invloed op astma zal hebben, maar astma is een auto-immuunziekte en wordt niet enkel veroorzaakt door vervuiling.
    Ik weet niet of longkanker ooit terug zal exploderen, ik weet wel dat de cijfers nu terug langzaam aan het stijgen zijn omdat vrouwen eindelijk hun recht aan het opeisen zijn om… ook hun gezondheid te verpesten?
    Roken moet sowieso verboden worden uiteindelijk, want 90% van de longkankers komt door het roken en het is een zeer dodelijke kanker met een 5-jarige overlevingskans van max. 30%. In het algemeen dan nog, want kleincellige longcarcinomen die vooral bij rokers voorkomen zit aan de 10%

 2. De zogenaamde gezondheidszorg met het experimentele vaccin, wordt letterlijk alles tegenovergestelde gedaan. Het woord gezondheidszorg heeft een andere definitie gekregen met de komst van de gen injecties. Het is een doodcultus verworden, de kunst is nu zo mits je wil blijven leven, om zoveel mogelijk alle reguliere gezondheidszorg te mijden, alle aanbevolen adviezen van deze reguliere zorg en politiek te negeren. Want de zittende macht willen je letterlijk laten lijden en je dood hebben.

  Nu met de komst van NESERA/GESERA die van kracht is, zullen alle private banken al hun macht verliezen en bij de afwikkelingen moeten ze dan al hun geroofde geld aan de bevolking terug betalen. Om nu zoveel mogelijk mensen moedwillig te doden, kunnen ze de schade beperken. Tenslotte draait alles om het fiat monopoly geld in de wereld, dit valse geld wat op schuld gebaseerd is en zo onbeperkt gecreëerd kan worden door de regeringen/overheden in dienst van de privaat banken. Maar hoe meer er in omloop is, hoe minder het waard is. Dat veroorzaakt de inflatie.

  Alles wat digitaal gaat, wordt door de banken telkens afgeroomd, bij het contante blijft altijd het zelfde en hebben de banken er geen zicht op wat door wie, waar en wat gekocht wordt en hoeveel jij er nog van hebt. Daarom willen de banken alles digitaal hebben, om zo niet alleen inzage te krijgen wie wat uitgeeft aan wie. Maar zij kunnen dan bepalen wie wat bij wie mag kopen en hoeveel, zodat zij de markt en alle mensen 100% kunnen controleren en zo de absolute macht kunnen behouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in